En besvärlig dam

När Katarina ringde och sa att hon inte var nöjd med arbetet vi hade gjort hemma hos henne så trodde jag först att hon skojade, men när jag förstod att så var inte fallet bestämde vi att jag skulle komma förbi nästkommande dag så hon fick visa vad som inte var bra.

När jag nästa morgon stod på hennes farstukvist och ringde på så var jag mycket fundersam jag var nämligen säker på att jobbet vi hade utfört var helt i sin ordning men nu så skulle jag snart få veta vad som inte var till hennes belåtenhet.

När hon öppnade dörren och jag såg hennes lite överlägsna min blev jag smått irriterad, jag kände att det var något som inte stämde men jag visade inget utan följde efter henne ut i köket där hon stannade och tittade upp i taket och sa

- Ja, du kan ju se själv att el-dosorna ju inte sitter synkroniserade.

Hon var helt allvarlig och såg säkert min mycket förvånade min, då klev hon upp på en liten pall och skulle visa mej hur hon ansåg att el-dosorna skulle vara monterade. Nu var jag riktigt förbannad och kände hur min ansiktsfärg började skifta över till riktigt röd, det hettade i mina kinder och jag började på allvar fundera på om hon var dum, men när jag stod där och tittade på hur hon stod på pallen och sträckte på sej och gjorde en jätteaffär av vad jag tyckte bara var trams, så började jag till min förvåning att studera henne i stället, att hon var en mycket härlig kvinna det viste ju jag sen tidigare men nu så tittade jag på henne med andra ögon. Rätt som det var så insåg jag att detta hade inget alls att göra med arbetet vi hade gjort med hennes tak utan hon stod där helt enkelt och provocerade mej. När det gick upp för mej så blev jag triggad av hela situationen, jag visste ju att hon var van vid att få sin vilja fram, jag hade ju själv hört hur hon i telefonen körde med sin man som var pendlare och vad jag fattade inte var hemma annat än över helgerna. Dessutom så hade Katarina och jag suttit och pratat en hel del om arbetet som skulle utföras men vi hade även efter en tid lärt känna varandra lite så jag hade redan min syn klar på vad hon var för en typ av kvinna. Dessutom så hade hon öppet varit lite flörtig, det var denna insyn och kännedom om henne som hade gjort att jag blev både paff och överraskad när hon ringde och klagade på jobbet vi hade utfört.

När jag blev tyst och inte sa något vände hon sej, om men hon var noga med att fortsätta att puta med sin härliga rumpa mot mej, när hon såg var min blick var fäst på, hon sa :
- Håller du inte med mej.
- Om vad? säger jag bryskt
- Om el-dosplaceringen så klart! säger hon.
- Katarina kliv ner från pallen säger jag och går fram och sträcker upp min hand mot henne, hon tar min hand och kliver sakta ner och tittar mej trotsigt i ögonen, jag säger:

- Katarina vad handlar det här om? Har du bett mej komma hit för att driva med mej?

Nu är det hon som är osäker och säger:
- Vad menar du, varför skulle jag göra det?

Inte vet jag säger jag men om jag inte vore en så civiliserad man så skulle jag nog lägga dej över mitt knä, dessutom så tror jag att du skulle må gott av det. I denna stund hade jag satt allt på ett kort, jag hade inte någon plan på hur jag skulle klara mej ur detta om hon hade blivit förbannad, men till min stora förvåning och lättnad så blev Katarina alldeles tagen av min självsäkra attityd, det var knappt jag hörde hennes röst när hon frågade – hur skulle det gå till.

Jag kände att nu var det dags för mej att ta hand om Katarina, jag sa med bestämd röst:
- Vi går upp på övervåningen, där ska du få smäll på bara stjärten av mej, jag vet inte när du fick det senast men jag lovar dej att du kommer att må bra av det, när du går före mej upp till ditt sovrum vill jag att du ska vara medveten om att jag följer varje rörelse du gör.

Katarina gick före mej upp för trapporna och in i hennes sovrum jag gick raka vägen fram till hennes säng och satte mej där och tittade på henne. Jag sa:

- Nu vill jag att du klär av dej dina kläder, jag vill att du ska vara naken inför mej. Katarina tog rodnades av sej sina kläder sakta medan jag studerade henne under tystnad, jag var helt övertygad om att denna starka självsäkra kvinna aldrig tidigare hade låtit sej utsättas för något liknade, det i sej var bara det något alldeles särskilt för mej. När hon var klar så sa jag

- Nu ska du få uppleva något som du verkligen har gjort dej förtjänt av, kom och lägg dej nu över mina knän och bjud mej din vackra stjärt.

Katarina kom fram till mej och jag kunde se i hennes ögon att hon var mycket upphetsad. Bra tänkte jag, jag tänker inte göra henne besviken, jag hjälpte henne tillrätta så att hon kom att ligga över mitt vänstra knä så att jag om hon konstrande lätt skulle kunna låsa henne genom att lägga mitt högra ben över hennes ben, på det viset så slipper jag att riskera att hon sprattlar och stör mej mer än jag kan tillåta.

När hon ligger över mitt knä så uppmanar jag henne att slappna av, jag är noga med att förklara att detta är för hennes eget bästa, medan jag pratar lugnade med henne så smeker jag hennes vackra stjärt, denna stund är en fröjd för mej, jag kunde aldrig drömma om att detta möte skulle få en så här underbar vändning.

Första klatschen över hennes nakna stjärt är inte så särskilt hård, men efter som hon är både osäker och spänd så rycker hon till och stönar högt, jag låter inte henne vänta så hon hinner spänna sej onödigt mycket utan klatschar till den andra skinkhalvan lite hårdare och uppmanar henne att ligga still. Jag avvaktar lite och smeker hennes stjärt och låter henne lugna ner sej lite och när hon minst anar det så får hon den här gången fyra hårda klatschar i snabb takt, när hon försöker att protestera trycker jag med min vänstra hand ner henne korsrygg, med ett fast grepp håller i henne, sakta lugnar hon ner sej, hon snyftar och ber mej sluta men när jag talar lugnande med henne och uppmanar henne att slappna av så lyder hon mej.

Nu ligger hon lojt över mitt knä och tar villigt emot min stränga behandling. Situationen är så oerhört vacker det är tyst och lugnt i rummet som vi är i, hennes gråt och ljudet av när min hårda hand träffar hennes oskyddade stjärt är det enda som hörs, just nu så existerar inget annat än våra roller, jag den omtänksamma givaren och kvinnan över mitt knä min tappra mottagare, hon är en annan mans kvinna, men ingen har ägt henne så som jag gör just nu stämningen i rummet är fullkomlig och jag njuter av hennes förtroende.

Det ligger i mitt ansvar nu att avgöra när sessionen är klar, och när jag känner att så är där så slutar jag att smälla henne och övergår till att smeka hennes vackert röda och mycket ömma stjärthalvor, denna stund är lika viktig som den inledande fasen, nu kan vi båda njuta av bandet som har skapats mellan oss och jag tröstar och berömmer Katarina för hennes tapperhet. Jag är väl medveten om att detta är första gången som hon har bjudit en man sin stjärt det gör hennes tapperhet beundransvärd och jag känner mej både hedrad och stolt, stolt över att ha kunnat visa henne något som för många kvinnor kanske bara är en förbjuden fantasi.

När jag smeker hennes stjärt så kan jag inte låta bli att retas lite med henne, jag kramar hennes skinkhalvor omväxlande ömt och hårt jag kan inte låta bli och le lite för mej själv när det är så uppenbart hur jag kan styra hennes vackra kvinnligt jämrande med hur jag kramar hennes skinkhalvor, det är precise som om dom vore en volymratt, faktiskt mycket roande, ibland så är det lätt att vara en man.

Som tröst övergår jag till att smeka henne mera sensuellt och jag märker att jag skulle kunna ta henne om jag ville, men jag vill inte utnyttja situationen men jag vore elak om jag inte förlöste henne, så jag låter min hand glida ner mellan hennes mjuka lår, hon särar nästan omärkbart på sina lår, hennes sköte glänser av välkomnade safter, jag smeker hennes söta klitoris försiktigt och när jag låter mitt finger rulla runt hennes lilla knapp tar det inte lång tid förens hon får en orgasm, en orgasm som nästan tar musten ur henne totalt, hon somnar nästan över mina knän jag smeker hennes rygg och säger vänligt - nu vill jag att du gör en kopp kaffe till mej, när hon sakta reser sej upp så kysser hon mej på halsen som en bekräftelse på att jag har gjort henne gott.

När jag återigen står på hennes farstukvist så är det en helt annan stämning mellan oss, jag är mycket självsäker när jag sträcker fram min hand mot henne, hon lägger sitt ansikte i min hand och knyter sin morgonrock på ett sätt som bara en kvinna kan göra, jag tittar henne djupt i hennes ögon och säger:
- Katarina, du får precis när du vill ringa mej ifall det är något du vill att jag ska komma och ta hand om, glöm inte det, hon nickar försiktigt mot mej fortfarande med sitt ansikte vilandes i min hand.

När hon har stängt sin dörr så vänder jag mej om mot solen och säger högt för mej själv
- Vilken underbar dag.

NyareÄldre