Runda Emma

Emma var 14 år och bodde med sin mamma i en mellanstor stad i Sverige. Hon var överviktig och väldigt rund sedan många års ätande av onyttiga saker och knapp någon motion alls. Hon var också otroligt bortskämd och lat och väldigt odräglig på många sätt. Emmas pappa gick bort när hon var väldigt liten och hennes mamma Helene hade bestämt sig då att göra allt för sin dotter, men nu hade nog även hon insett att det kanske blivit lite för mycket av det goda.

Emma hade halvlångt brunt hår, bruna ögon och var inte särskilt lång heller. Hon hade tjocka lår, plufsiga kinder, ändå en liten mage fast inte som det blir för killar och så hade hon en väldigt stor och rund ända där nog det mesta av godiset hamnat. Det bästa hon visste var att ligga i soffan och kolla på ”Big Brother” eller The Hills, och såklart äta massa godis och dricka läsk.

Emmas mamma Helene hade nu blivit väldigt frustrerad över vart det hela hade barkat, och hon kände naturligtvis att det hela på något sätt var hennes fel. Men att det nu måste göra något åt saken, mest för Emmas själv skull. Hon hade blivit så lat och odräglig att hon inte hade några kompisar alls, hon var inte direkt mobbad utan snarare så att hennes kamrater tyckte hon var så otrevlig. Det är klart att hon fick höra en och annan elak kommentar om hennes vikt och utseende, men hon visste inte om hon skulle kalla det mobbing. Men just vikten var kanske det största problemet som Helene ville göra något åt, det här med hälsan och övervikt som det står så mycket om i tidningarna, det är inte bra och Emma måste gå ner ganska många kilo. Hon hade provat det mesta med att göra annan mat och säga att hon inte fick äta så mycket godis osv, men Emma inte brydde sig hon inte utan hon gjorde bara som hon alltid gjort och inte lyssnade till sin mamma.

Men Helene hade nu nya planer något som hon aldrig någonsin hade trott hon skulle ge sin dotter men som hon nu inte såg någon annan utväg till. Hon skulle helt enkelt börja ge Emma Smisk på Stjärten vid behov, och som hon såg det så kommer det nog att behövas många gånger för att få henne på rätt fot. Helene själv fick Smisk ibland som liten men har aldrig tänkt på det själv som alternativ, men efter att ha surfat runt på internet litegrann och läst om flickor i tonåren, så var det många som skrev att lite smäll på stjärten var det absolut mest effektiva sättet att sätta en liten tonårsflicka på plats.

Emma låg på sin säng och läste Veckorevyn och tuggade på lite smågodis när hennes mamma ropade på henne:
- Emma kan du komma hit ett slag jag vill ha lite hjälp.
- Nej mamma jag har inte tid nu utan det får bli senare…KANSKE.
- Nej Gumman du kommer hit NU.

Det var något i mammas tonfall som gjorde att hon ändå lyfte på rumpan och gick nerför trappen och till köket där hennes mamma satt. Emma hade på sig ett par mjukisbyxor och en t-shirt.

- Vad ville du, jag hade verkligen inte tid nu alltså.

- Jo nu ska du få höra gumman att nu kommer det bli andra bullar hemma hos oss framöver. Nu har jag bestämt att du måste röra dig mer och äta bättre och få en bättre attityd mot mig och dina kamrater. Och om det inte blir en bättring och du gör som jag säger så kommer jag att ge dig Smisk på stjärten din.

- *Skratt* Men mamma du är rolig du, Smisk vad är det för trams, det är jag alldeles för stor för.

- Nej det är det vi ska se till att du inte blir för stor för det men du håller på god väg att bli det, men för gammal för lite smäll det är du inte.

- Stick och brinn, du är ju knäpp.

Med dom orden så vände Emma om och började gå ut från köket, och Helene var snabbt uppe på fötter och följde efter och tog Emma i armen och drog henne med till vardagsrummet.

- Aj vad gör du, släpp.

- Nej nu följer du med här, jag tror det är lika bra vi börjar redan nu med smisket.

Helen satte sig tillrätta i deras stora soffa och stjälpte sin överviktiga dotter över knäna, vilket inte är helt lätt på grund av Emmas tyngd men som tur är Helene stark och orkade med det. Hon drog upp t-shirten hennes en bit så att den inte täckte något av den byxklädda rumpan.

Emma han aldrig vara med utan helt plötsligt låg hon som en liten flicka över mammas knän, och hon kände hur Helene drog upp hennes tröja och sen kom smällarna på hennes rumpa. Det kändes inte alltför mycket då hon hade både mjukisbyxor och ett par vita stora trosor, men det var väldigt genant.

Smäll, dask, smäll, både vänster och höger skinka fick ta emot.

Efter några minuter när Helene smällt sin dotter ett tag…

- Nej gumman det här duger inte, Smisk det skall alltid ges med byxor nere.

- Mamma Nej inte det, snälla inte det.

Helene tog tag i dotterns byxlinning och drog ner byxorna och passade samtidigt på att dra ner trosorna också. Och fram kom då 2 enormt stora skinkor fram, 2 runda glober som guppade och rörde sig när dom släpptes fria från tyget. Helene inser att hon nog inte sett sin dotters bakdel på länge, för den var verkligen jättestor. Emma brukade sällan ha så tajta byxor som framhävde stjärten men nu när hon låg här med rumpan bar över knäna så hade hon perfekt syn över den och skulle komma att ha det många gånger mera också.

När Emma kände hur både byxor och trosor åkte ner kände hon hur hon verkligen blev jättegenerad. Hon kände själv hur skinkorna verkligen wobblade och guppade när dom kom fram och Emma kunde själv tänka hur stor hennes stjärt verkligen var. Och nu ligger hon här själv med sin bara rumpa i vädret och ska få SMISK som någon liten unge. Hon var ju faktiskt 14 år och hade aldrig nånsin fått smisk, eller nått annat straff i närheten. Hon kände hur hennes mamma började klappa henne på stjärten lite lätt och sa:

- Nu Emma ska du få det smisk som du har behövt så länge, och det på bara stjärten din som e så stor också. Det behöver den.

SMACK, SMACK ,SMACK. Det här var någonting annat att få Smisk nu när stjärten blivit bar. Det sved otroligt mycket mer och Helene hade en otrolig rapphet i sitt smällande av dotterns runda stjärt och hon hade verkligen tänkt att det skulle bli en läxa. Sedan var det här med ljudet. Det lät väldigt mycket högre nu när smällandet var på bara stjärten, det ekade i hela vardagsrummet. Och guppandet, oj vad Emma skämdes över hennes enorma Stjärt nu när hon fick smisk på den. Den rörde sig hela tiden och hon kände hur hennes skinkor wobblade fram och tillbaka och inte ville sitta på plats. Och inte nog med det så börjar det svida så förfärligt nu också…

Oj vad Helene njöt just nu, dels att hon vågade ta steget fullt ut och verkligen gav sin dotter smisk för hon verkligen förtjänade det, + att det inte var en helt oangenäm uppgift. Hon försökte smälla taktfast och variera både höger och vänster skinka och överallt på dom, sittdynorna, högt på skinkorna, just nere vid lårens slut osv. Det behövde verkligen jobbas hårt för att komma åt varje plats för skinkorna var väldigt stora. Hon kunde leende märka att skinkorna blivit rosa nu på flera ställen, och att hennes dotters ton i klagandet hade övergått till en mer spak och snyftande ton vilket borde betyda att det av resultat.

- Snyft, mamma snälla nu räcker det inte mer smisk nu jag ska sköta mig och ta tag i saker nu. Buhuuu.

- Det låter bra det, då kanske det ger resultat att du får lite smisk, och bra att du lovar det du får smisk för också. Men jag tror ändå att du ska få lite smisk till innan det är klart.

Emma fick Smisk i någon minut till men det kändes som en evighet och när hennes mamma sa det var klart och lät sin dotter upp var skinkorna klart rosaröda och brände som eld.

- Så ja Emma nu är det över ditt Smisk för denna gången i alla fall, nu ska jag ta och börja med middagen, och det kommer bli en nyttig middag med mycket grönsaker.

- Men vad tråkigt.

SMÄLL, Helene var snabbt framme och daskade till Emmas vänstra skinka ståendes, vilekt gjorde att hela stjärten hennes roterade flera varv av dasken.

- Ska du redan göra så jag ångrar mig att det räcker med smisk för idag? Passa dig noga om jag säger det blir så nu så blir det så. Och du kan följa med mig till köket, men lämna dina byxor och trosor här för du får vara barstjärtad.

- Men mamma sa Emma rodnandes till dom genanta orden.

- Ja jag hade tänkt att du skulle få stå en stund i skamvrån i köket medans jag ordnar med maten och så du får tänka på vad som hänt och vad som kommer bli i framtiden nu.

Emma tyckte det lät jättejobbigt och pinsamt men vågade inte protestera mer. Mamma placerade henne i ett hörn i köket och där fick hon stå och visa sin nysmällda stjärt som fortfarande var lite röd. Där fick hon stå tills maten var klar, och Helene kollade in sitt dagsverk på dotterns ända och var riktigt belåten inom sig själv.

Under middagen berättade Helene en annan sak som inte uppskattades av Emma, nämligen att hon skulle fixa en träningskompis till Emma som kunde vara som ett stöd för henne att få henne att börja motionera en del. Detta ville hon verkligen inte, men detta vågade hon inte heller att protestera emot. Fan varför skulle mamma komma på den här idèn om Smisk, det försvårade allting för Emma. Och det sved verkligen och var så pinsamt. Hon måste komma på något sätt att komma undan Smisk.

- Och efter maten kan du gå på ditt rum och stanna där resten av kvällen.

Emma ville inget annat heller än att vara för sig själv ändå så, det kändes som att hon hade många tankar att gå igenom. Innan hon lade sig på sin säng var hon ändå tvungen att kolla in sin rumpa i spegeln. Den var fortfarande rosa och den såg verkligen jättestor ut, förmodligen inte bara såg ut det var den nog också. Hon blev lite generad vid dessa tankar och lade sig på sängen istället. Det hade varit mycket roligare med större och fasta bröst än en jättestjärt som dallrar tänkte Emma vidare.

NyareÄldre