Fastighetsvärden

Det jag nu ska berätta förändrade mitt liv. Jag är sedan länge fastighetsvärd. När denna händelse utspelade sig var jag fastighetsvärd i ett dåligt område i Stockholm. Jag var 45 år och året var 1988.

Jag bodde i min lägenhet som fastighetsvärd. Det hade varit mycket prat om att någon tänt eld på saker, till och med försökt bryta sig in i lägenheter. Jag tog detta som rykten tills en dag min egen anslagstavla hade satts i brand. Jag blev rasande. Gjorde allt i min makt för att hitta den som gjort det. Jag beställde övervakningskameror så varenda millimeter av höghuset där jag bodde och arbetade skulle vara övervakade. Dom uppifrån låtsades inte om problemet utan sa bara att jag skulle koppla av. Det gick naturligtvis inte utan jag skulle hitta den som gjort det till vilket pris som helst. Jag lyckades, helt plötsligt hörde jag brandsirenen och rusade till våningen där den kom från. Jag såg en flicka som sprang genom dörren. Jag drog ner henne till marken till min lägenhet, jag slängde henne mot vägen och när hon låg där utslagen slog jag numret till polisen. Hon slängde sig om mina armar och bad mig att inte ringa polisen. Jag sa: - Du får stå ditt kast, detta är grov skadegörelse alternativ mordbrand. Hon klämde till sist ut sig detta: - Kan du inte ge mig smisk? Detta drabbade mig som en odefinierbar lukt som luktade gott men det var ändå svårt att fastställa dess avsikter, mening mm. Jag kunde inte släppa tanken. Tanken på att en så vacker, söt men ändå olydig flicka låg över mitt knä och fick smisk berörde mig på ett sätt som kändes härligt men även lite skämmigt.

Jag gick med på att ge henne smisk och jag började tappa fattningen när hon skulle klä av sig. Jag var ändå stark under agan. Här skulle det inte sparas. Hon hade varit en olydig flicka och min morfars ridpiska var det enda tillräckliga straffet. Jag höjde piskan till ett rapp. PISK - träffade den nakna kvinnostjärten. Det blev ett stort märke på stjärten. Jag slog till en gång till. PISK, återigen ett stort märke och den här gången skrek hon av smärta. PISK, det tredje rappet kom och hon föll mot marken. Jag sa: -Detta får räcka med ridpiskan.

Jag befallde henne att lägga sig över mitt knä så vi kunde börja. Jag daskade flera gånger och hon hulkade och grät. Jag gjorde mig redo för en salva. Smack smack smack smack smack smack smack smack smack smack smack. Hon storgrät. Jag ska hålla ut tänkte jag. Jag hämtade livremmen och bad henne luta sig mot bordet som var i mitt vardagsrum. PISK Den träffade hennes stjärt med en våldsam kraft. Nu var det dags för sista rappet. Jag lutade mig tillbaka, tog till all min manliga kraft och slog. Hon föll mot golvet cermoniellt som ett löv under hösten det var som om hon nu var min, jag var hennes herre.

Jag hjälpte upp henne och hon gick snörvlande mot mitt badrum där hon skulle klä på sig och fräscha upp sig. Det var då miraklet hände. Hon hade varit där inne länge och när hon kom ut sa hon att hon ville tacka mig. Jag tyckte det var en oväntad reaktion med tanke på att jag gett henne en sjuhelvetes omgång. Inte var det nog med att hon ville tacka mig hon sa sen att hon ville älska med mig. Jag blev helt paff. Här stod en tjej som lätt kunde ha blivit supermodell och vill älska med mig? Jag gick med på hennes begäran fast hon bara var 19 år. Vi låg där i sängen och älskade i 4 timmar. Jag kommer aldrig att glömma det här samt hennes reaktion.

Eftertankar


Jag har länge funderat över det här och undrar. Var detta min topp? Detta kanske var det bästa i mitt liv? Man undrar ofta vad som hände med flickan. Jag bor i en lägenhet på Östermalm och är även där fastighetsvärd. Jag har undrat om det kanske funkar på andra kvinnor? Det sista jag vill uttrycka är var inte rädd för att dominera. Kvinnan mår dåligt av att inte få regelbundet smisk. Jag tror smisk är som en spark i baken, haha, fast för kvinnor. Det behövs när dom vägrar lyssna på argument. Tveka inte. Ta initiativet, detta kan bli nyckeln till ett bra äktenskap.

NyareÄldre