Linas smisk på jobbet 1

Lina 25 år hade för några veckor sedan fått jobb på ett gym.

Hon hade själv vältränade kvinnliga former, blond som det svenskaste svenska, denna dag i lugg och en lång fläta. Hon var vacker på ett klassiskt sätt och ganska lång. Tjocka fylliga läppar och ett vackert ansikte. Hon var klädd i svarta åtsittande jeans med blixtlås på varje bakficka och de var nerstoppade i ett par höga stövlar. Och så en kort kavaj.

Denna ödesdigra dag (fast det hade hon inte en aning om) gick hon omkring bland redskapen och hade fått instruktioner att spraya alla säten och torka dom med handduk. Denna uppgift gjorde hon lite halvdant och ganska oengagerat medan hon höll i sin mobil i ena handen och messade iväg och tog emot meddelanden. Några från pojkvännen Niklas och några från kompisen Anna som satt och pluggade på ett bibliotek.

För några dagar sedan hade hennes chef - en man i 35 årsåldern sagt åt henne lite diskret att hon nog fick lägga ifrån sig mobilen om det inte var något jätteviktigt. Men väl medveten om att han inte var där så tog hon sig friheten att ha sin mobil på och ständigt i handen som den självklaraste mänskliga rättighet.

Medan hon ömsom knappade på sin mobil, ömsom slumpmässigt tog sig an den ena träningsmaskinen efter den andra lät hon sig vant beundras av de manliga testosteronstinna blickarna som följde hennes sexiga väsen genom speglarna. När hon var som mest inbegripen i ett messande - stod han plötsligt där - chefen!

Vad har jag sagt om mobiltelefon! Jag vill att du följer med mig in på mitt rum! Nu!
Hans ord gick rakt in i henne och fast hon inte var en tjej som gick omkring och var rädd att göra fel började hon fumla med telefonen och blev högröd i ansiktet och sa förlåt jag ska . . .
-Nu! avbröt han.
Hon släntrade efter honom in på kontoret skamsen och förnedrad över den skarpa tillsägelsen när åtminstone två personer varav en tjej vid benmuskelapparaten MÅSTE ha hört det. Han stängde kontorsdörren bakom henne och satte sig själv på en stol mitt i rummet.

Sen gav han henne inte en sekund att komma med bortförklaringar. Utskällningen var kort och mycket välformulerad och handlade om att det här är ett arbete och inte nåt tidsfördriv där man kan snacka med kompisar i telefon!

Hon kände sig direkt sådär liten igen som hon kunde känna sig när Niklas- pojkvännen tog henne i upptuktelse och blev själv störd över sin egen rodnad över kinderna när hon bara kunde få fram några förlåt mellan raderna på hans utskällning.

Ändå hade han ännu inte kommit fram till det värsta.
-För att du ska förstå allvaret med det här tänker jag utnyttja min rättighet som din chef och ge dig smisk på stjärten!
Hon nästan studsade bakåt av ordet.
SMISK!!!!!
Hon bara måste ha hört fel och kunde bara få fram ett
Va??!!
- Du ska få smisk på bara stjärten för att du förtjänat det! Som du vet gäller en lag sedan första januari att unga kvinnliga anställda kan agas på stjärten vid förseelser.
Hon kunde inte tro att det var sant!

Visst kände hon till den där jätteskämmiga lagen och visst kände hon till att bara för att man var tjej/kvinna så hade alla förmyndare eller överordnade- det vill säga pojkvänner, gifta män, chefer och lärare, rätten till ens rumpa! bokstavligt - att ge den smisk som en barnunge! Hon hade inte vant sig vid att få smisk av Niklas än.

Visserligen hände det inte så ofta- sådär nån gång i månaden eller lite mer sällan, beroende på om hon var olydig eller bitchig förstås. De första gångerna han tog sig sin lagliga rätt att lägga henne över knät och ge henne smäll på bara stjärten (som hennes mamma brukade hota henne med i tonåren), var hon i chocktillstånd och kränkt i två dagar efteråt. Hon surade precis så mycket hon hade vågar för att inte riskera mer smisk.

Men hon fick erkänna att hon blev snällare och lydigare mot Niklas sen han införde "det där pinsamma" och att det blev intimare och sexigare efteråt på nåt sätt. (Hon hade ju märkt också att han fick stånd när han gav henne smisk och själv var hon konstigt nog väldigt pilsk efteråt när den värsta svedan och förödmjukelsen och skämmigheten lagt sig och de försonades och hon blev förlåten för sin olydnad. På något sätt hade hon accepterar att det var så det var bara. Kvinnor kunde få smisk av sina män, punkt slut, så var det bara. Precis som hon kunde åka på det av mamma i sin struliga tonårstid. Men hon hade väldigt svårt att svälja det där med att få det av en total främling bara för att det råkar vara ens chef!

Men att få det av en man hon inte var ihop med! Som hon knappt kände. Hennes hjärta bultade av rädsla och hon förbannade Anna som hade varit tvungen att messa henne just NU!

Dessutom hade hon inte fått smisk på snart två månader och hade inte tänkt på det förutom att hon nästanreflexmässigt lydde Niklas när hon t.ex fick en tid att vara hemma om hon var ute med kompisar. Vad lätt det hade gått egentligen. Att få henne sådär lydig! lite smisk några gånger (ja inte så lite förresten) och sen passade hon tider och var lydig och mjuk som om hon varit det jämt.

Nu stod Lina där och försökte protestera och vädja och spelade på liten söt flicka- rollen (hon kunde ha sån framgång med med killar hon varit ihop med för att få sin vilja fram), för att beveka sin chef.
- Får du aldrig smisk hemma av din kille? frågade han och trots att frågan var så himla personlig och intim och otroligt förnedrande så visste hon inte om det var taktiskt att vara sanningsenlig eller inte. Om hon ljög och sa att hon aldrig fått smisk förr kanske han verkligen skulle tycka att det var på tiden. Om hon var helt sanningsenlig och sa som det var att Niklas gav henne det ibland men ganska sällan, och innan dess hade hon bara fått det av mamma, så kanske han skulle tycka att hon ändå fick det i tillräckliga doser och låta henne komma undan. Så det tysta knappt hörbara svaret blev sanningsenligt:
- Ibland.

Sen blev det inget mer dividerande. Hennes chef tog ett snabbt tag i hennes hand och innan hon visste ordet av låg hon över ett knä igen. Det kändes alltid direkt som om hon blev minst 7 år yngre och en väldigt olydig flicka som just ska få något hon behöver.

Hon hörde sina protester och kände hur han med vana och skickliga grepp fick upp knapparna i hennes byxor och på bara några få snabba moment lyckades dra ner dom tillräckligt för att lekande lätt dra ner hennes trosor så att stjärten blev bar. Lina hann mitt i den enorma kränkningen tycka synd om chefens flickvän/fru eftersom han visade sån vana vid att lägga upp en kvinna över knät. Lina tyckte att aldrig hade det känts så ojämlikt när hennes manliga chef bara så självklart blottade hennes stjärt som något naturligt och självklart som vilken pyssla som helst. Och han hade lagen på sin sida! Hon skulle på sin höjd få sympati för dom kompisar hon vågade berätta en sån skämmig sak för och för Niklas skulle hon inte berätta det. Inte för att han skulle bli arg på hennes chef utan för att hon beter sig som en barnunge på jobbet som ger sin chef anledning att ge henne smisk. och så kanske hon skulle få lite smäll av Niklas också.

Sen hann hon inte tänka mer. För därefter följde flera minuters intensivt klatchande, hans handflata som med full kraft träffade hennes från början vita runda skinkor och också detta utförde han nästan som ett träningspass. Hon klarade inte att ta emot smisket speciellt sturskt för snart tjöt hon som en barnunge och tårarna kom med råge. Det enda som tröstade henne var att gymmet utanför rummet dånade av rockmusik så hon behövde inte oroa sig för att besökarna skulle höra när hon fick smisk. (Därefter var hon i veckor orolig att de andra i personalen, inte minst tjejerna, anade vad som hade hänt då hon blev inskickat på chefens rum och sen kom ut med mycket low profile med spår av gråt och rodnad i ansiktet, även om hon inte en sekund vidrörde rumpan med händerna fast den brände som eld en bra stund efteråt).

Han smiskade henne hårt och länge precis som Niklas kunde göra när han var riktigt arg och hon hade fullt schå att klara av det. Men för varje klatch ökade svedan, framförallt när handflatan träffade samma punkt på skinkorna flera gånger i rad. Som om han smiskade henne på hennes ömmaste solbränna. När det äntligen var över snyftade hon som en mycket liten flicka och drog snabbt och fumligt upp jeans och trosor. Sen fick hon niga och på chefens uppmaning säga varför hon fått smisk, att hon förtjänade det och lova att aldrig prata i mobilen igen.

Resten av dagen ville hon bara krypa in i gymmets väggar. Hon blev till och med störd när killar kollade in henne och inbillade sig som vanligt att det stod skrivet i pannan på henne att hon var nysmälld.

När hon kom hem till Niklas var hon ovanligt mjuk och kramig och ville bara vara i hans famn och gosa. Hon var rädd att rumpan fortfarande skulle vara röd och Niklas skulle se och undra. Därför såg hon till att tillfredsställa honom med munnen i soffan så att han skulle nöja sig med gosande resten av kvällen.

Lina fortsatte att jobba på gymmet och kunde tillochmed tycka att chefen var trevlig också. Hon kunde inte låta bli att tänka varje gång hon såg nån tjej ligga på magen med stjärten i vädret i maskinen som tränade vadmuskler. Jaha, sådär ser HON ut när HON får smisk! Själv kunde hon aldrig använda den. Tyckte det var för pinsamt. Inte minst sen hon fått smisk av chefen.

NyareÄldre