Utbytesstudent i Korea 2

När lördagen kom fick jag ta på mig min skoluniform för att följa med pappa till stan för att prova ut en piska som passade min rumpa. Det kan tyckas att jag skulle uppfatta detta som besvärande men det gjorde jag inte beroende på att jag visste att mina systrar hade var sin och kanske även mamma. Bestraffningar fick jag i alla fall och fick då låna smällare. Då tyckte jag det var lika bra att ha en egen. Smällarna var vackert utformade och gjorda i fint trä och bra läder. Jag tyckte de var vackra och dessutom var de utformade med utsmyckning med namn och en liten symbol som visade hur redskapet skulle användas, mer om detta senare.

Jag var mycket tillfreds med att få vara ensam med pappa under en stor del av dagen. Jag fick sitta bak trots att jag var ensam passagerare för vi flickor fick aldrig sitta fram. När jag satt på mig bilbältet for vi iväg.
På vägen in förklarade pappa hur han såg på nyttan med en piska i mitt fall. Eftersom du är en mycket duktig och ambitiös flicka behöver du inte mycken tuktan. Däremot måste du lära dig lyda och uppträda på ett uppfostrat sätt och visa att du respekterar dina föräldrar och andra vuxna. Det kan också vara ett hjälpmedel för att komma ihåg läxor och att göra olika sysslor utan gnäll. När flickan vet att smällaren hänger nära tillhands tänker hon sig för mer än en gång innan hon uppför sig illa. Har du hört uttrycket att din vilja sitter i riset? Ja, det har jag. Vet du vad det betyder? Jag tror att det betyder att om flickan är olydig får hon ris i stjärten. Precis och det är vad piskan skall betyda för dig. Om du funderar på att vara olydig så vet du var den hänger och var stjärten sitter.

Pappa berättade att det är vanligt i många länder att ungdomar blir bestraffade med aga. Smällaren eller en variant av den finns också i Frankrike där den kallas för martinet. I den affär vi är på väg till kallas smällare för martinet.
Vi kom fram till affären parkerade och gick in. Det var en stor modern affär med mycket ungdomskläder (koreanska fula). Efter en stund när vi gick omkring kom en ung vältränad rätt stor koreanska i 20-årsåldern fram och frågade om hon kunde hjälpa till och vad vi önskade. Vi vill köpa en martinet svarade jag. Skall jag visa runt frågade hon. Det behövs inte sa jag. Då kan jag börja med att visa en sak som är bra för pratsamma flickor som Linnea (hon läste mitt namn på min namnskylt). Hon drog iväg oss till ett mindre rum bakom och tog fram en röd munkavel med stor gummiboll. Hon frågade pappa om hon fick prova den på mig. Pappa som också tyckte jag var för framfusig tyckte det var en bra ide. Gapa stort sade damen. Då gapade jag. Större sade hon. Jag gapade allt vad jag kunde och då lyckades hon trycka in gummibollen i min mun och fäste en liten läderrem med spänne bakom min nacke. Det var ganska obehagligt att ha den stora bollen i munnen men framför allt var det fruktansvärt skämmigt att bli tillrättavisad på detta sätt av en ung koreansk dam inför alla kunderna.

Min pappa tyckte det var rätt skoj att se hur jag blev tillplattad och följde med på en rundvandring i butiken. Vi fick se diverse disciplineringsredskap som rottingar, paddlar, handfängsel och annat. Jag blev alldeles kallsvettig när hon visade pappa olika analpluggar. Om vi skall prova en sådan i affären dör jag av skam, tänkte undertecknad. Som tur var tyckte pappa att vi inte behövde en sådan. Vi kom fram till ett ställ med en massa piskor som liknade de mina systrar hade. Expediten sade åt mig att sära på benen luta mig framåt över en träställning som stod där. Sedan tog hon fram ett måttband och började mäta min ända på alla håll och kanter. Därefter började hon daska och klämma på min rumpa på ett mycket närgånget sätt. Linnea har stor men fast gump sa hon. Jag tycker Linnea har en väldigt fin stjärt sa pappa. Är Linnea en stygg flicka som skall ha aga här med frågade damen och tryckte upp handen mellan mina ben och tog mig på musen. Nej, Linnea är en ambitiös och lydig flicka som inte behöver sträng aga utan endast lätt smisk för att sköta sig. Då blir nog den här piskan bra sa hon och lade en martinet i korgen. Jag vill köpa lite smällolja också sa pappa. Med smällolja menade han en olja som lindrade smärtan efter smisk och som användes efter bestraffningen om flickan uppfört sig bra och förstått sitt straff, förstod jag senare. Går det bra att boka provrummet till klockan 11 så kan Linnea och jag gå och dricka kaffe. Det går bra! Jag vill ha en kudde och en stor handduk också. Det går bra. Då tycker jag vi provat munkavlen färdigt och sedan, medan Linnea tvättar den, kan vi hämta tre till. Damen knäppte upp läderremmen i min nacke och lirkade ut bollen ur min mun. Det kändes skönt att äntligen bli av med munkavlen. Nu går du ut på damtoaletten och tvättar bollen med tvål och vatten. Torka därefter av den och lägg papperet i toaletten. Var försiktig med remmen så du inte blöter ner den. Toaletten är där sade hon och pekade. Skynda på väste expediten och gav mig en ordentlig dask i rumpan. När jag kom in på toan satt två damer där och skrevade över var sitt toahål med snipporna på vid gavel. Första gången jag såg detta var på skolan när jag kom ner på en rast för att kissa. När jag kom in satt det rader med tjejer och skrevade med snipporna helt öppna. Efter den första chocken tänkte jag:” Det är inget fel på det kvinnliga könsorganet och det behöver inte skylas”.

Jag gick fram till tvättstället och tvättade noga gummibollen. När jag var färdig och torkat den satt damerna fortfarande kvar och skrevade. ”Jag hoppas de är färdiga snart!” tänkte jag och blev glad när jag såg strålen som kom från ena tjejen. Hon torkade sig och gick så jag kunde slänga papperet och spola ned det med några skopor vatten. Jag gick ut och lämnade fram bollen till expediten och pappa sa, nu går vi.

Vi satt på ett litet café lite för oss själva så vi kunde prata ostört. Varför tror du att vi skall köpa en martinet till dig Linnea? För att jag skall bli en lydig och fin flicka. På vilket sätt hjälper martineten till med det då? Om jag inte sköter mig får jag smisk på bara stjärten med smällaren. Ja martineten är bra för den svider lite grand men ger inga bestående märken. Den kan användas på alla ställen på kroppen. När vi efter kaffet går ner till affären skall vi prova att martineten passar din kropp skall du visa att du accepterar din aga och inta den smiskställning som du blir ålagd. All bestraffning sker på bar hud. Är du villig till detta Linnea? Det är ingen bestraffning men det kommer att göra lite ont och därför vill jag vara just och endast göra det om du tidigare varit olydig och sluppit undan straff. Är det så Linnea? Jag var mycket angelägen om att vara till lags och ansträngde mig att komma på tillfällen då jag varit olydig och dum utan att få något ordentligt straff.

Jag var uppkäftig mot mamma i affären när vi skulle köpa kläder och jag förtjänade en ordentlig bestraffning men kom undan med ett nyp i örat. När mamma var med mig och klippte håret borde jag ha haft ett ordentligt kok stryk för min uppnosighet, men fick endast en tillsägelse. Flera gånger har jag haft oordning i min garderob och borde ha fått ett smisk. Bra det räcker, dessutom får du räkna martinetprovningen som ett plus vid eventuella senare bestraffningstillfällen. Är du färdig med kaffet så går vi tillbaka till affären och avslutar det hela.

När expediten visat in oss i provhytten och lagt piskan på ett litet bord blev jag otålig och sa till pappa:” Kan vi inte bara ta martineten och åka hem?” Nu blev pappa irriterad och tyckte att jag var olydig. Nu skall du lära dig lyda Linnea! Sträck fram vänster hand! Lite högre! Nu skall du hålla handen alldeles stilla. Pappa tog piskan och slog mig riktigt hårt över fingrarna. ”Aj, aj, aj !” skrek jag. En gång till sa pappa. Sedan upprepades proceduren på höger hand. Nu förstod jag att pappa menade allvar och att jag skulle vara tyst och lyda. När pappa sa åt mig att ta av underbyxorna och inta strykställning gjorde jag så omedelbart. Pappa lyfte upp kjolen och tryckte mig på ryggen och sa: ”Svanka mera!” Sedan startade utprovningen av smällaren på en mycket lydig Linnea.

Efter vi varit i affären och provat och köpt våra grejer hade vi köpt ett guldhalsband till mig och nu satt vi på en fin restaurang och skulle beställa mat. Jag hade en behaglig känsla av värme i min stjärt. Jag var röd om fingrarna och hade ont. Men jag var lycklig för att min pappa hade berömt mig mycket dels för att jag utan att konstra intog alla ställningar jag blev tillsagd dels för att han berömt min stjärt och tyckte den var mycket fin.

Efter det att pappa på ett mycket skickligt sätt testat piskan på alla delar på min kropp som skulle testas fick jag lägga mig över pappas knä och blev insmord med kräm över hela stjärten. När pappa avslutade med att varsamt gnida mellan mina lår var jag nära en orgasm men kämpade emot allt vad jag orkade. Det skulle vara oerhört pinsamt för mig att ligga över pappas knä och få orgasm som en riktig slinka.

Pappa bestämde att 11 läderremmar på piskan var optimalt och jag tog på mig underbyxorna och vi gick ut till expediten och jag fick välja skaft och utsmyckning. Nu var det annan ton i expediten det var fröken Linnea hit och det var fröken Linnea dit och mycket bugande. Jag bestämde mig för ett vackert skaft i mahogny och med mitt namn graverat på en snygg mässingsskylt. Hjärtat som jag valde för att symbolisera det kärleksfulla riset skulle sitta på andra sidan motsatt mitt namn. Butiksbiträdet plockade ihop sakerna och pappa betalade 250 000 Won. Martineten skulle bli färdig om en vecka och jag fick ett kvitto för att hämta ut den senare. Påsen med sakerna skulle jag bära.
Efter detta for vi till en guldsmedsaffär där jag fick välja ut ett vackert guldhalsband för att jag varit så duktig under testet. Pappa betalade 600 000 Won och jag fick halsbandet. Jag kramade och kysste pappa så han fick säga åt mig att sluta.

Trots att det sved lite i fingrarna var jag överlycklig över att pappa tyckte om mig och berömde mig .
När du har på dig halsbandet är du min prinsessa och får önska dig vad du vill sa pappa. Jag kände mig konstig på något sätt särskilt mellan benen. Jag förstod att jag fortfarande var kåt. Problemet var att det omedelbara objektet för min kåthet var min pappa och det begrep till och med jag att det var synnerligen olämpligt och att jag fick lägga band på mig. Detta lyckades och jag med och vi hade en underbar lunch. Vad önskar du dig nu mest av allt sa pappa. Jag vet inte sade jag. Efter en stund sa jag att jag ville gå till Dae, en klasskamrat, på kalas på lördag. Det går bra sa pappa.
När vi kom hem berättade jag för mamma och mina systrar om dagen och de fick sina saker. Mamma blev lite röd om öronen när hon fick en munkavle. Men pappa sade att hon pratade för mycket ibland.

Vi fick lägga våra saker i våra garderober. Dagen efter reste pappa på tjänsteresa och var borta i 10 dagar. Efter en vecka tog jag bussen till stan och gick in i affären och presenterade mitt kvitto för en ung man som genast hämtade min martinet. Han räckte över den till mig och jag tittade på mitt namn och det fina hjärtat. Är det rätt frågade den unge mannen. Med piskan följde en snygg dubbelkrok som skulle monteras på väggen i min garderob och där också mitt halsband och skulle hänga. Det kändes lite konstigt på bussen att sitta där med martineten för min egen stjärt i påsen. Ingen sa något och allt gick bra.

Mina systrar berättade att de också hade halsband och att de fick ha dem på sig när de gjort något riktigt bra och då var de prinsessor och fick vara uppe till klockan 11 och att mamma och pappa alltid var mycket snälla och generösa när de hade halsbandet på sig. Det hörde också till ritualen att den som fått hämta halsbandet satte sig på knäet på den som sagt att halsbandet skulle sättas på och ge den personen en stor kram och kyssa den på båda kinderna för att tacka.
När pappa kom hem från tjänsteresan satte han upp kroken i min garderob där jag hängde guldarmbandet och piskan.

Problemet var att min kåthet inte försvann utan förvärrades och jag började fundera på hur jag skulle bli ensam med pappa. En variant som jag planerade var att utnyttja att min mamma och systrar skulle besöka en moster under en helg längre fram. Min plan var då att påstå att jag måste läsa till ett prov och måste stanna hemma. Sedan skulle jag sitta och viska med min bänkgranna tills fröken blev arg och gav oss rotting på stussen. Jag skulle sedan få en hemanmärkning som jag skulle spara till lördag morgon när mamma och mina systrar var hos moster. På det sättet skulle min pappa bli tvungen att smiska mig på bara stjärten med min nya smällare. Som tur var blev detta aldrig av.
En sak som dock blev av var att mina systrar berättat att familjen använde en stjärttermometer när de skulle kolla om de hade feber. Termometern fanns i föräldrarnas sovrum och mamma eller pappa hämtade den och sedan fick flickan lägga sig på en kudde med stjärten upp och föräldern satte vaselin i stjärten för att underlätta införandet. En eftermiddag när mamma var ute sade jag till pappa att det kändes som jag hade feber. Gå in på ditt rum och ta fram en kudde och en handduk så kommer jag strax med termometern. Jag gick in och tog fram en stor kudde och en handduk och lade mig på sängen och väntade, Jag var oerhört upphetsad och förväntansfull att pappa skulle sätta vaselin i min stjärt. Efter en lång stund kom mamma med termometer, vaselin, ficklampa och kamera. Mamma ansåg att allt skulle dokumenteras och föras in i en bok. Först fick jag öppna munnen stort och hon tittade i halsen. Där syns ingenting. Hon satte sig på sängen och la upp kudden på knäna och lade handduken över. Om du nu tar av dig underbyxorna och lägger dig med stjärten upp över kudden och särar ordentligt på benen så skall vi snart ha kollat temperaturen. Jag kände att jag var alldeles blöt mellan benen och det var alltför skämmigt att visa detta för mamma så jag sa att jag kände mig bättre. Vad är detta för konster, först säger du att du är sjuk och sedan börjar du konstra när vi skall kolla. Strängt sade mamma” Nu tar du av dig underbyxorna och lägger upp dig annars blir det andra bullar”. Jag drog ner mina trosor och lade mig över kudden med särade ben. Det var en mycket avslöjande ställning och mamma hade full insyn i min snippa. Hon tog lite vaselin på fingret och masserade in i stjärten. Trots att det var mamma som gjorde det kändes det riktigt skönt när hon förde upp fingret i anus och masserade en stund. Sedan förde hon in termometern. Under tiden hon väntade på resultatet förde hon fingrarna över mina blygdläppar och in i mellan dem. Oj vad våt du är sa hon. Hon tog ut termometern och sade: ”Du har ingen feber men vi måste göra något åt dina flytningar, du är ju alldeles våt och luktar apa”.

Nu går vi ut i köket så skall jag raka av dig könshåren och städa upp lite där nere så skall vi se om vi kan åtgärda det utan att behöva gå till gynekologen. Hon lade en stor badhandduk på köksbordet och sade åt mig att ta av mina kläder och lägga mig på rygg och sära ordentligt på benen och dra upp dem mot hakan. Mamma masserade först in ordentligt med lödder över hela skötet och rakade sedan med en kniv och jag förstod att det var bäst att ligga alldeles stilla och vara tyst. Hon var riktigt duktig på att ansa min lilla mus och den blev alldeles naken förutom en liten strimma hår ovanför clitoris. Avslutningsvis tvättade hon hela snippan och masserade in jordnötsolja i musen och jag började bli upphetsad igen. Under denna procedur öppnade hon slidan och lyste in med ficklampan för att kontrollera att mödomen satt på plats. Mamma avslutade med att ta bort håret under armarna. När detta var klart fick jag ta på mig kläderna utom mina underbyxor för nu skull skötet luftas ordentligt. Jag fick order att gå utan underbyxor så mycket som möjligt.
Jag gick in på mitt rum lade en handduk på min stol och drog upp kjolen och satte mig för att läsa läxor, eftersom jag var utan underbyxor måste jag sitta med bar rumpa på en handduk för att inte kladda ner kjolen. Jag var nöjd med min nya musfrisyr och tyckte att min mamma gjort ett bra jobb. Det tog inte lång stund förrän min syster kom in och ville prata. Du beter dig som en kåt slampa och springer efter pappa som en riktig slinka. Du är ju inte hans älskarinna utan hans dotter. Om mamma förstår vad du håller på med kommer du att bli hemskickad. Jag blev alldeles kall. Hon hade ju helt rätt. Jag skämdes som en hund. Du borde ha ett rejält kok stryk så du lär dig att behärska dig och inte uppträda som en hora. Nu började jag gråta. Såja ingen olycka har skett än så länge. Det är naturligt att unga kvinnor blir kåta. Hemma i Sverige kan ni lösa detta med att vara ute och hångla med pojkar, det går inte här. Här får vi lösa det på egen hand, har du provat att onanera? Nej, vad är det? ( Sade jag, fast jag mycket väl visste vad det var.) När du lagt dig på kvällen lägger du en handduk under stjärten och sedan smeker du din lilla snippa med handen, speciellt på clitoris. Då får du orgasm och det är skönt och dessutom blir man mindre kåt efteråt. Var noga så du inte kladdar ner lakanen för då går mamma i taket. Prova det och låt bli att ränna efter pappa. Så utskälld har jag inte blivit varken förr eller senare. Jag förstod att min syster hade helt rätt och att jag fick låta bli att springa efter pappa och bättre lägga band på mina känslor.

På kvällen provade jag hennes råd och det tog inte lång stund förrän jag exploderade. Nästa dag frågade Jin hur det gått och jag berättade att det kändes väldigt skönt och att jag fått en kraftig orgasm. Du kan skaffa dig en låtsas pojke som du är tillsammans med i dina drömmar, han kan smeka dig och älska dig. Även detta råd visade sig fungera och jag skaffade mig en svensk pojkvän som är både vacker och älskar mig.

Efter detta slutade jag med att gå och fantisera om pappa och livet började bli riktigt bra. Mamma kontrollerade att min snippa var torr, ren och hårfri. Varje lördag klockan10 fick jag lägga mig naken på köksbordet för att bli rakad mellan benen och få min oskuld kontrollerad. Mina systrar tyckte det var rätt åt mig som jag burit mig åt. Själv gillade jag min nya frisyr och tyckte det var bekvämt att bara ligga på rygg och sära på benen medan mamma gjorde allt jobbet. Jag har faktiskt fortfarande kvar samma musfrisyr och ligger fortfarande på köksbordet med särade ben varje lördag, men nu är det min make som får äran att göra jobbet och han blir oftast rikligt belönad för detta.

Vi flickor blev alltid barnsligt glada när vi fick bära våra guldhalsband. Våra föräldrar var mycket generösa och vi fick nästan alltid det vi önskade det kunde vara en utflykt på lördagen eller restaurangbesök. Skivor stod också högt på önskelistan liksom att få gå på party och att bada. Vi skulle ha släckt och ligga i våra sängar klockan 2330 när vi var prinsessor. Vi kom på att om vi tog på våra negligéer när vi hämtade våra halsband så kunde vi vara uppe och titta på TV till klockan 2325. Eftersom vi var prinsessor fick vi göra detta även om mamma tyckte att vi var lite lättklädda. Speciellt gällde detta mig eftersom min negligé var i minsta laget och stramade rejält över ändan och slutade väldigt långt upp på låret.

Den andra saken på kroken var inte lika rolig. Vi flickor tyckte att det var i sin ordning att bli bestraffade om vi inte följde reglerna. Vid våra diskussioner menade de flesta att smisk på bara stjärten i Korea ställning (bredbent på alla fyra med ändan högt upp) var det mest effektiva. Jag hade också vant mig och tyckte att om jag blev agad så hade jag mig själv att skylla. Trots att jag inte blivit bestraffad en enda gång med min nya martinet så hade den en psykologisk verkan. Jag var en mycket lydigare och ambitiösare flicka nu än vad jag var i Sverige. Utan att bli tillsagd gick jag och lade mig klockan 2130. Jag hjälpte alltid till med småsysslor när föräldrarna bad mig. För att ständigt påminna oss flickor vem som bestämde behandlades vi som småbarn. Våra föräldrar klappade och daskade oss ständigt på stussen. Mestadels var det uppmuntrande daskar och klappar. Ibland när de ville påminna oss om var vår vilja fanns daskade de lite hårdare. Det var skämmigt att få hårda daskar ute på stan. Nu skärper du dig Linnea följt av en hård dask i rumpan var ingenting som passerade obemärkt. När mamma och jag var ute med hennes väninnor och de frågade hur det gick att ha en så stor flicka i familjen och mamma sa:” Linnea är en lydig flicka annars vet hon vad som händer, sa hon och gav mig en hård dask i stjärten”, Jag rodnade och sa, ja mamma.

I Busan finns det många fina bad både inomhus och utomhus. En gång när jag var prinsessa önskade jag mig en bikinibaddräkt och det fick jag av pappa. Han var med och köpte den. Den satt väldigt bra och jag tyckte om att ha den på mig. Första gången mamma, jag och mina systrar var på inomhusbad blev det i början lite skämmigt när vi skulle klä av oss nakna för att tvätta oss och duscha innan vi gick i bassängen. Inte för att jag är blyg för att visa mig naken på ett badhus utan för att mamma skulle visa sin lilla flicka från Sverige hur man tvättar sig i Korea. Eftersom jag var mycket större än de andra damerna och dessutom blond drog jag till mig en del uppmärksamhet. När sedan mamma började tvätta mig på ryggen med en svamp och sedan fortsatte på framsidan över brösten och särskilt noga tvättade hon min rakade lilla mus blev jag generad. Når mamma var färdig med sin tvättning och jag fick ta på mig min fina baddräkt tyckte jag det var toppen.

En annan gång när jag fick bära halsbandet önskade jag att jag och mina systrar skulle få åka till badstranden efter skolan och bada utomhus. Ja, sa mamma om ni bara sköter er, hinner med era läxor och ser till att ni kommer i tid till middagen.

Mina systrar och jag for till stranden direkt efter skolan en fredag. Det hela var mycket lyckat och vi badade och hade kul. Efter en stund kom det fram en mycket snygg pojke som hette Bill och var utbytesstudent från USA. Han frågade om han fick sitta med oss. Gärna sa jag. Han var mycket trevlig och berättade om sina vedermödor som student i Busan. Jag var mycket intresserad och han också. Vi pratade och pratade till slut sa Jin, nu får vi skynda oss annars missar vi bussen. Nu måste vi gå sa jag till Bill. Kan jag ringa dig? Nej det går inte men jag kan ringa dig sa jag. Jag skriver ner telefonnumret sa han. Skynda dig sa jag. Jag hade besvär att få iväg honom och sedan skulle jag byta om och det tog så lång tid att vi missade bussen.

När vi äntligen kom hem satt pappa och mamma och åt middag. Vi var mer än en halvtimma för sent och våra föräldrar var inte glada. Finns det något skäl till att ni kommer för sent och varför har ni inte ringt. Jag blev orolig att mina systrar skulle berätta varför vi var försenade men de sade ingenting om Bill. Så här kan vi inte ha det sa mamma. Ni behöver en ordentlig tillrättavisning så ni lär er passa tider ordentligt. Nu tar ni undan era stolar sedan tar ni av era underbyxor och lägger dem på stolarna hämtar var sin bulle och ett glas vatten och ställer er vid era platser. Det var tre skamsna flickor som stod och åt bulle vid bordet och mest skamsen var jag som utsatt mina systrar för denna skämmiga behandling. Den här gången får pappa sköte er bestraffning så när ni ätit färdigt går ni upp på era rum och tar på er era negligéer hämtar era smällare och går ner i pappas arbetsrum och väntar.

När vi kom in i pappas arbetsrum visade Jin mig hur jag skulle stå bredvid Min framför pappas skrivbord med nattlinnet uppdragen till midjan och händerna bak samtidigt som jag höll smällaren där bak.

Vi fick stå där och vänta rätt länge innan pappa kom och satte sig vid skrivbordet och gav oss en ordentlig utskällning medan vi stod där med våra nakna underliv.

Jin och Min ni tar fram fåtöljen som står i hörnet och gör i ordning den sa pappa. De tog fram en stor fåtölj och satte den framför oss och lade en frottéhandduk över den. Jag förstod att det var för att unga damer som får smäll på stjärten kan läcka.

Då börjar vi med Min som är yngst. Min överlämnade martineten till pappa med en djup bugning och gick fram till fåtöljen och drog upp nattlinnet framtill och lade sig över baksidan på fåtöljen med benen utanför stolens ben och med bröstet mot sitsen. Linnea se nu här sa pappa. Min ligger med särade ben och svankar ordentligt i ryggen och med avspända skinkor. Pappa tog på Mins stjärt och visade att den var helt mjuk. Nu skall Min hålla den här positionen under hela bestraffningen gör hon inte det så blir det extra slag högre upp på skinkorna och de slagen räknas inte. Är det klart Linnea? Ja pappa, sa jag, Då börjar vi, det blir sex rapp var, tre på varje skinka. Jag förstod att den strykställningen gav piskan möjligheter att komma åt där den gjorde mest nytta. Stjärten låg högst upp och de intima delarna var väl exponerade. Pappa slog första slaget längs ner vid vecket mellan stjärten och låret längst in vid hennes sköte. Min skrek men låg kvar i samma ställning medan hon fick två ytterligare slag på samma ställe längs in och längs ner på skinkan. Sedan gick pappa över till andra sidan och upprepade proceduren, Därefter fick Min resa sig och ta tillbaks smällaren och ställa sig i samma position som tidigare med uppdraget nattlinne

Nu var det min tur. Jag gick fram och överlämnade smällaren till pappa med en djup bugning.
Därefter ställde jag mig framför stolen med fötterna på ömse sidor om benen drog upp nattlinnet högt och lade mig framstupa. Pappa tryckte lite på ryggen och sa: ”Du måste svanka mera!”. Han tog tag i vänster skinka och skakade den lite för att kontrollera att den var helt avspänd. När han var nöjd frågade han:” Är du redo nu Linnea?”. Ja pappa svarade jag. Pang sa det och smärtan strålade ut från min skinka. Jag for upp med överkroppen och spände stjärten. Nu skall du ligga stilla och mottaga din aga på ett värdigt sätt och inte hoppa omkring sa pappa och tryckte mig på ryggen tills jag svankade ordentligt och tog på min stjärt för att kolla att jag var avslappnad. Sedan fick jag slag två på exakt samma ställe på skinkan. Jag for upp igen men nu slog pappa ett hårt slag högre upp på stjärten och jag försökte kvickt svanka och fick slag nummer tre. Jag lyckades med stor ansträngning hålla ställningen under de återstående tre rappen och fick resa mig och ta tillbaka piskan och ställa mig bredvid Min.

Jag höll upp nattlinnet till midjan och höll martineten bakom min rygg. Jag stod bredbent och såg när Jin lade sig på fåtöljen. Hon var duktig på att svanka och vi hade full insyn i de mest intima delarna av hennes kropp. Eftersom Jin var lite kraftig hade hon en mycket rund stjärt och kraftiga lår. När pappa smällde henne på rumpan dallrade den ordentligt. Hon tog bestraffningen bra och låg helt stilla, avslappnat och tyst. När hon fått sina sex slag fick hon ställa sig bredvid oss och sedan fick vi ytterligare en ordentlig utskällning.

Nästa steg i bestraffningen var att stå med bar stjärt i TV-rummet bredvid TV:n med särade ben och näsan mot väggen. Efter en timme tyckte pappa att vi straffats tillräckligt och vi fick gå ut i köket där pappa smorde in de utsatta ställena på våra rumpor. När han gjorde detta låg vi på rygg med särade uppdragna ben så han lätt kom åt hela stjärten. När vi var färdiga fick vi ställa oss på rad igen. Nu fick vi beröm för att vi mottagit vår aga på ett bra sätt. Vi fick gå och lägga oss och nästa dag skulle vi få bära våra guldhalsband.

När jag lagt mig i sängen låg jag och tänkte på hur annorlunda det var i Korea. Jag tyckte det var konstigt att jag så snabbt vant mig vid att acceptera aga. Mina föräldrar bestämde allt i minst detalj. Det kändes skämmigt att ha liggtider och att vara klädd som man blev tillsagd. Jag var glad för att jag lyckats få Bills telefonnummer och tänkte på när jag skulle ringa honom och träffa honom igen. I mina drömmar var det han som straffade mig på min nakna stjärt. Jag hetsade upp mig så att jag fick hämta min handduk och pilla lite på lilla knappen. Då fick jag en kraftig orgasm och somnade med ett leende men hade dåligt samvete för att jag orsakat att mina systrar fått en kraftig bestraffning på sina bara ändor.

NyareÄldre