Brott och straffKom hem vid femtiden efter en lång och stressig dag på jobbet och sparkade av mig skorna. Trafiken här i Moskva gjorde inte humöret bättre. Ett enda köande och virrvarr så att man kan bli galen. Folket kör som idioter! Fast jag bott här nästan två år har jag ännu inte lärt mig deras sätt.

Gick fram till bardisken och hällde upp en ordentlig grogg. Det var tyst i våningen. Min fru Irina hade gått ut med sina väninnor och lämnat mig ensam och flickorna satt säkert i varsitt rum och väntade…

Flickorna jaa, det är mina styvdöttrar, Maria 17 år och Helena 15 år. Båda lika vackra skönheter som sin mor. Maria redan en fullblodskvinna, mörkhårig och Helena ännu i sin blomning med ett ljust hår.

När jag flyttade hit visste jag inte att kroppsaga var ett vanligt uppfostringsmedel här i Ryssland och döm om min förvåning när det första gången stod klart för mig att som husets herre är det min uppgift att sköta om agan. - Inte för att jag har någonting emot det! Vad är bättre att avreagera sig på än en liten och nätt flickrumpa?

Om möjligt brukar jag alltid vänta med agan tills nästa dag då jag kommer hem från jobbet. Flickan får då oroa sig hela natten och går hela dagen omkring och vet att på kvällen blir det stryk!

Inte för att det hände så ofta, men alltid med ett par månaders mellanrum brukar det vara dags att plocka ned piskan eller remmen från hyllan och låta den dansa en liten rumba eller kanske en samba. På senare tid har det varit mera Maria som fått smaka på piskan men även Helen har fått sin beskärda del med remmen. - Idag är det för ovanlighetens skull dags för båda flickorna att få sig en ordentlig omgång som de sent skall glömma!

Du undrar förstås hur flickorna hamnat i denna brydsamma situation? - Jo, genom bli fast för snatteri i snabbköpet nere i bottenvåningen! Helena stal cigaretter och gömde dom under blusen medan Maria distraherade kassapojken, ägarens son, med en massa påhittade frågor. Allt skulle säkert ha gott bra om de inte skulle ha ställt sig rätt framför kameran som bandade in alltsammans! När Irina igår kväll gick till butiken för att handla bad köpmannen henne stiga in på sitt kontor och visade upp bandet för henne. Hon höll på att sjunka genom jorden. Tänk vilken skam att hennes döttrar sysslar med sådant. Köpmannen berättade att normalt tillkallar han alltid polisen och bryr sig inte om vad som händer snattarna. - Relegering från skolan, namnet i straffregistret osv. Denna gång kunde han tänka sig att låta nåd gå före rätt då han kände oss och vi var bland hans bästa kunder. Men han ville att min fru lovade att flickorna skull bli ordentligt bestraffade hemma. Och det lovade Irina att hon skulle se till.

Jag satte mig ned, tog en klunk ur glaset och tänkte på gårdagen. - Lät flickorna avsiktligt vänta en stund och våndas över vad som skulle komma. Sjönk in i sköna drömmar om gårdagens session…

Irina fick bandet med sig hem och spolade upp snutten för mig när jag kom. Där fanns inget tvivel om saken, flickorna jobbade ihop om snatteriet!

Vi talade om saken med Irina och kom överens om att hålla fast vid våra principer. Den riktiga risbastun skulle utdelas följande kväll, men brottet var så allvarligt att denna gång (igår) skulle de få sig en omgång direkt! Och Irina skulle själv övervaka agan!

Nåväl, vi åt middag i allsköns ro allesammans och efter maten, visade vi flickorna videon och gav dem var sin chans att förklara sig… Det var inte mycket de hade att säga. Helena började gråta och Maria bara tittade ned i golvet. Helena skyllde på Maria och försökte med: ”Jag röker inte det var Maria som tvingade mig!

Jag trodde nu inte alls på det men kommenterade: ”Är du så dum att du stjäl för en annan borde du få dubbelt med stryk.”

Irina kommenderade både flickorna att göra sin kvällstoalett och klä sig i nattdräkt.

”Vi kommer upp med Pålle om en halvtimme”, tillade jag. Flickorna bleknade, Pålle är vårt interna smeknamn för piskan, en handflätad ridpiska i mjukt läder med bitande rapp som verkligen känns. Den är tillverkad för hand i Kaukasien, där kan de tillverka såna. Hästpiska med knorr. Handtaget har gummi knottror samt en något större träffyta än övriga hästpiskor. Irinas far använde den redan på sin tid så den har anor i släkten.

Nåväl, en halvtimme senare gick jag upp med Pålle för att göra flickorna i ordning. Jag gick först in i Marias rum. Hon satt på sängen. På sig hade hon tvådelad nattdräkt modell boxerbyxor med ärmlös topp.

”Upp i sängen och ställ dig att på alla fyra”, kommenderade jag. Snabbt gjorde hon som jag sa. Tog tag med höger hand om resår i byxorna lirkade ned dem till knäna sakta och långsamt. Eftersom det varit en fin sommar var Maria brun över kroppen. Stjärten lyste extra vit. Smekte den lätt med handen och gav henne ett nyp. ”Snart e lilla frökens rumpa inte så vit längre. Vi skall med Pålle förvandla den till en liten polkagris. Vänta där medan jag ser till att Helena är klar.”

Jag gick in Helenas rum. Hon stod vid fotändan av sängen iförd sitt nattlinne som gick ner till knäna.

”Har du något under nattlinnet”, frågade jag. Helena skakade på huvudet och tittade ned i golvet. Hon stod vänd med ansiktet mot mig.

Jag lyfte med piskändan upp kanten på hennes nattlinne tills hennes lilla grotta kom i vägen.

”Drag upp fållen till naveln”, kommenderade jag. Tveksamt drog hon upp fållen så att jag fick full insyn. Även hon var brun så ränderna från bikinin syntes tydligt. Mitt i den vita hyn satt hennes söta och trevliga lilla buske. Ännu lite len och fjunig. Jag lät Pålle glida längs med skåran ett par gånger tills jag kommenderade Helena att vända sig om och böja sig ned över sängkanten. Särade på hennes ben så att hennes lilla kutta var tydligt synlig.

Jag gick ut i korridoren och ropade på Irina. Hon kom upp för trappan och hade tagit ”remmen” med sig. Den är också en gammal familjegrej. Vem som gjort den säger inte historien men mången unges rumpa har fått smaka ”remmen”.

Ett gammalt brett, ca 5 cm brett bälte där man skurit ut skåror halvvägs, en om jag får säga ”. Riktig klatschig piska med fyra lite bredare läderband, som försetts med ett handtag i buffelskinn. Idén är den att först träffar ena strängen och kort därpå den andra osv. Den har nog inte samma sting som Pålle men är ett utmärkt redskap om man inte vill trötta ut sin handflata. Dessutom smäller den ruskigt bra så det ekar i hela rummet! - Tydligen tyckte Irina att flickorna skulle få smaka på båda idag!

Vi gick in i Marias rum först. Hon stod där som jag lämnat henne. På alla fyra på sängen med rumpan vänd mot oss.

Hon vände ansikte mot oss. Jag såg att tårarna rann nedför hennes kinder. Irina märkte det inte eller brydde sig fan i det.

”Det här är för att ni flickor skämt ut mig och far er. Stöldstraffet väntar vi med till imorgon.”

Irina ställde sig på ena sidan av sängen och jag på den andra. Irina höjde handen och lät remmen med kraft landa över Marias runda rumpa…två…tre gånger ..Maria börjar stöna och oroligt röra på sig.

Jag visste precis vad det var frågan om men väntade på Irinas reaktion. Och den lät inte länge vänta på sig.

”Jasså, lill-fittan blir kåt av smisk igen en gång. Tror Du det är meningen att du skall njuta, va?”

”Snälla”, sa Irina åt mig, känner du efter om Maria är våt mellan benen. Jag var inte sen att efterkomma hennes önskan.

Lät min hand glida ned längs med Marias rumpa och in i hennes grotta. Lekte lite med hennes klitta förrän jag drog ut ett blött finger. Nickade åt Irina. ”Jaså du, sa Irina. ”Det är tydligen dags att ta fram kattsvansen.”

Kattsvansen är en speciell handpiska med ett tjugotal strängar som Irina tillverkat helt själv. Den är en liten och behändig piska speciellt utvecklad för Maria, den svider maximalt men är ändå skonsam, en smidig latex piska med 14 remmar. Skaftet är utformat till en penis. Vi märkte när hon var kring 15 år att det behövs lite speciella uppfostringsmetoder med henne. Hon tycks ha en läggning åt S/M hållet.

” Nej, nej snälla mamma! Inte kattpiskan idag, ” bönar och ber Maria.” - ”Sjåpa dig inte” säger Irina. ”Själv har du ställt till det.” Jag går till byrålådan och tar fram kattpiskan. Förutom Pålle är kattpiskan den Maria avskyr mest!

Flickan får vända sig om och lägga sig på rygg. Fotsulorna mot varandra och knäna ned i madrassen. Händer bakom nacken. Ni kan tänka er vilken fin syn som uppstår. Renrakad som hon är och med en liten tatuering på insidan av höger lår, -för vilken hon förresten fick sig en ordentlig risbastu för ett par månader sedan.

Jag satte mig på sängkanten och lät piskan strängar kittla henne på låren, margen och förstås könet. När hon började stöna körde jag in skaftet och använde piskan som en dildo. När jag märkte att hon närmade sig klimax drog jag ut piskan reste mig blixtsnabbt upp och lät piskan vina över hennes lår och fitta. - Ni skulle ha hört skriket! Dels av besvikelse över utebliven orgasm och dels över den intensiva brännande smärtan. Jag tyckte att sex rapp räckte, hennes vulva färgades röd och låren var fulla i röda ilskna ränder. Vi lämnade Maria liggande på sängen och gick in till Helena.

Hon stod nedböjd över sängen som jag lämnat henne med benen i sär och rumpan upp i vädret. Jag såg att hon stelnade till då vi kom in i rummet.

”Då så lilla vän, här får du får du för att du skämt ut mamma” sa Irina och lät remmen snitta till ordentligt på Helenas lilla vita rumpa. Hon ryckte till men höll balansen och stod stilla. Skickligt placerade Irina rappen under varandra så att sju rapp senare hade Helenas rumpa lyste röd. Hon grät men försökte samtidigt leka tuff. Jag smekte lätt med handen över hennes rumpa och avslutade med en rungande klatsch. Hon skrek till och började kvida.

”Res dig upp och sväng dig om”, kommenderade jag. Hon gjorde som jag sade. Hennes nattlinne föll ned så det just täckte rumpan och hennes kön. - ”Nu går vi in till Maria så får Pålle hälsa på er före läggdags. Det är för att Ni skämt ut mig med.” - Irina gick ned till sovrummet för att vänta på mig..

Helena och jag gick in i Marias rum. Hon låg på sängen med fötterna uppdragna och masserade sitt kön. Kommenderade upp henne att stå bredvid Helena. Maria drog snabbt upp byxorna.

”Det där är helt onödigt, som du vet så kommer aldrig Pålle på besök till en påklädd flicka. Pålle vill smaka på NAKNA flickor! - Sätt igång, klä av er! ”

Flickorna visste att det inte lönade sig att protestera. Maria drog av sig toppen och lät efter en viss tvekan byxorna falla till marken. Helena tog tag i fållen på nattlinnet och drog det långsamt över huvudet.

”Händerna på huvudet båda två”, kommenderade jag. Maria vänder sig mot sängen och du Helena tittar rakt fram. Vi fick med Irina en fin tablå. Framför oss. En röd strimlad rumpa och Helena med sina små uppstående ungflickbröst och ljusa håriga buske. Lät dem stå där rakt farmför oss en stund medan jag funderade på hur jag skulle placera flickorna för att få mest ut av det hela. Vid detta lag var jag redan ganska ”tänd” och det spände i byxorna.

”Ställ er här mitt på golvet och krama varandra. Jag vill att den ena skall känna av den andras smärta.”

Turvis fick flickorna sedan känna på Pålle. Sex rapp senare, lika för båda, grät flickorna för fulla muggar och bönade och bad om förlåtelse. - Jag tyckte det var nog för idag… Sände flickorna i säng för kvällen och gick ned i till Irina.

Hon låg redan på sängen ny duschad, naken och väntade. Vi brukade alltid bli lite små kåta efter en sån här smisksession. Som mor för flickorna tyckte jag inte hon skulle komma undan ansvaret heller. Vem hade haft hand om deras uppfostran före jag klev in i bilden. Det blev en lång och het natt där det togs och det gavs…

- Just då avbröts jag i mina drömlika tankar av att dörrklockan ringde….fortsättning följer…

NyareÄldre