Spanien


Del 1

Jag jobbade tidigare som vaktmästare på ett stort företag. Högsta chefen var spanjor och han var en väldigt bra chef. När han berättade att han skulle sluta tror jag alla med mig blev väldigt besvikna. Men innan han slutade frågade han mig om jag ville flytta till Spanien och jobba i hans familj som alltiallo, laga, fixa och så. Jag skulle få bo i hans hus och få bra betalt. Detta var något jag inte ville missa, så jag flög ner en månad senare, med två fullpackade resväskor.

Familjen bodde i ett jättestort hus, vid kusten. Man såg havet från mitt rum. Det var ett stort rum. Förutom min förra chef, bestod familjen av hans fru och deras tre döttrar, Ana som var 18 år, Eva 16 och Victoria 14.

Jag trivdes, blev som en i familjen, åt med dem, fick följa med på resor osv. Alla var väldigt snälla, även om jag också fick jobba hårt 6 dagar i veckan. De tre döttrarna var mycket trevlig och också mycket vackra. De hade slimmade kroppar, med former på rätt ställen. Runda bröst och runda stjärtar. Även om jag behandlades som en bror, fanns det gränser, inget duschande tillsammans eller så.

Vad jag inte visste när jag kom till Spanien var att aga var tillåtet, då. Och min första och långt ifrån den sista erfarenheten av det, fick jag uppleva efter att ha varit där i kanske tre veckor. Jag hade gått och lagt mig för att sova, då jag fick höra regelbundna klatschar från någons annans rum. Vems visste jag inte men att det var en av döttrarna hörde jag på skriken mellan smällarna. Nästa morgon vid frukostbordet försökte jag se vem det var som fått smäll och det var inte svårt. Ana stod vid diskbänken och åt sin frukost och rodnade när jag tittade på henne.

Andra gången var bättre, då fick jag se på. Jag var ute vid poolen och hade tömt den på vatten för att rensa filtret. Jag låg nere på botten och grävde. När jag klättrade upp ur bassängen möttes jag av en härlig syn, där låg Eva och solade topless. Men glädjen varade inte länge, för precis samtidigt kom hennes mamma och började skriva och gorma. Jag förstod inte mycket men hörde ordet toppless och så mitt namn. Mamman var vrålarg. Hon visade på att jag skulle gå därifrån, så jag slapp snabbt iväg in i huset och upp på övervåningen och fram till ett fönster, med utsikt mot poolen. Där såg jag Eva ligga över sin mammas knä, helt naken. Mamman smiskade hennes runda stjärt hårt och intensivt. Eva skrek och vred sig men mamman verkade ha ett bra grepp och kunde smiska utan problem. Jag blev så upphetsad att jag inte kunde låta bli att dra ner gylfen och ta ut snoppen och börja tillfredsställa mig själv. Det var härligt ända fram till jag hörde Anas röst bakom mig. Jag försökte snabbt pilla in snoppen igen, innan jag vände mig om. Men det gick nog inte att ta miste på vad jag gjort.

"Gillar du att se på när någon får smisk?" frågade Ana.

"Det var första gången, sa jag, men jag erkände att det varit spännande".

"Brukar du får smisk?" frågade hon.

"Aldrig" sa jag.

"Skulle du vilja få det?" sa hon.

"Nej".

"Skulle du vilja ge någon smisk?"

"Ja, det tror jag att jag skulle gilla".

Så vände hon sig om och gick, men så vände hon sig om och sa att hon kanske kunde hjälpa mig med den saken, om jag hjälpte henne med en sak. "Låter bra" sa jag.

"Så här är det" sa Ana. "Victoria har en film som hon har tagit på mig, är jag får smisk av min pappa. Hon har smygfilmat in i mitt rum, genom fönstret. Hon använder den där filmen som utpressning på mig och tvingar mig att göra saker för henne, annars ska hon visa filmen för killar som jag känner, min kusin, min förra kille och så. Jag tänkte om du kunde installera min webkamera i hennes rum, så kan jag filma in när hon får stryk och så kan vi byta film med varandra". "Ok och hur ska du ordna det för mig" frågade jag. "Det får du se sa hon, men du kommer inte att bli besviken".

Jag fixade kameran och installationen till Anas dator. Var lite sugen på att även fixa på min dator, men smygtitta på en 14-årig kändes inte så spännande. Två dagar senare var allt klart, Ana hade en film, som jag kikade på i alla fall, där Victoria fick smisk med handen och med en hårborste av sin mamma. Jag såg filmen på Anas dator och reagerade givetvis i byxan. Ana såg det och la handen uppe på gylfen och sa att på fredag ska du få din belöning. Så strök hon några gånger fram och tillbaka över mitt stånd, men slutade strax innan jag kände att jag var på väg.

"Vi ses på fredag" sa Ana. "Kom till min skola klockan sju på kvällen. Stå bakom lilla huset på skolgården".

Del 2

Fredag klockan 18.30. Jag var redan på plats, det känns så otroligt spännande. Jag hade ingen aning om vad som ska hända, men jag kände på mig att jag kommer att få en härlig stund. Klockan sju kom Ana, hon tog mig i hand och vi gick in i skolan. Vi kom in i ett rum och satte oss i en soffa. Och så berättade hon: ”Jag är cheerleader för skolans lag. Jag är chef för gruppen. Jag är vald på tre år och har två år kvar som chef. Under mig finns en vicechef och så hela gruppen med tjejer, sammanlagt 14 stycken. Nu ska vicechefen sluta och vi ska utse en ny idag, av dem som sökt. Det är tjejerna i gruppen som sökt och det är tre stycken. Det är jag som bestämmer vem som ska bli min vice och det är jag som bestämmer metoden för det. Jag ska förklara lite närmare. Vår klubb bygger på ordning och reda, lydnad och disciplin. Därför har vi fasta rutiner för aga. Jag som chef bestämmer, min vice bestämmer allt under mig, så det är en stor ära att bli vice. Så vi brukar ha rödaste rumpan, med minst skrik, som antagningsregel.”

”Så här ska vi göra nu” sa Ana. ”Vi ska vara i rummet bredvid. Du stannar här. Jag kommer och öppnar dörren till dig strax. Då smyger du in och säger ingenting. Du bara gör som jag säger”. ”OK” sa jag. Hon gick och jag väntade. Kanske en kvart. Så öppnades dörren och jag smög in i rummet bredvid. Ett stort, upplyst rum. Där stod tre tjejer i sina cheerleadersdressar. Gula och röda. Alla tre hade ögonbindlar. De var någonstans 17 till 20 år. Vilka skönheter, vilka kroppar. Skulle de här tre få smisk, frivilligt bara för att de ville bli vicechef?

”OK” sa Ana, ”då kör vi igång. Jag har redan dragit reglerna, men som en påminnelse. Tre gånger smisk, minst skrik och rödast stjärt, utser jag till min vice. Då kan ni ta av er kjolarna”. De gjorde så, knäppte upp dem i sidan och så slängde de iväg dem på golvet. Stod där i sina tunna tröjor och i sina gula trosor.

”Nu kommer jag att dra av er trosorna, där ni står”.
Så pekade hon menande på mig, att jag skulle göra det. Jag gick fram till ettan och med försiktiga fingrar, drog jag ner hennes trosor till fötterna. Hon lyfte på fötterna, så att jag kunde avlägsna dem helt. Hon var helt rakad och jag hade hennes skåra på mycket nära håll. Tänk att få sticka fram tungan där. Tvåans trosor åkte så av och treans med. Tvåan hade en orakad mörk buske, medan trean hade vårdat sitt hår och var snyggt rakad, med en triangel mitt på.

”Bra, då vänder ni er om, böjer er lite framåt med benen tätt ihop. Så kommer jag att börja handsmiska er, i tre minuter var. Är ni beredda?”

Wow vilken syn, med de tre stjärtarna framför mig. Ana började ge ettan smisk. Ganska rappa och hårda slag, men inte ett ljud kom det från ettan. Tvåan var lika tyst, medan trean gnydde lite grann, mot slutet. När hon var klar, sa hon att det var paus i några minuter, då de fick svalka sina rumpor med sina händer. Tjejerna startade med det och gick runt i rummet och lät sina händer glida runt på stjärtarna. Vilken underbar syn. Tre runda fasta rumpor, med smekande händer över. Bulan i mina byxor var rejäl och jag var glad att det bara var Ana som kunde se den.

”Dags för del två” sa Ana. ”Ställ er i position, böj er mera framåt den här gången och sära på benen, så ni får in en knytnäve mellan knäna.”

De ställde upp sig. Stjärtarna var aningen röda. Nu kunde jag skymta in mellan benen på dem. Oh, så vackert. ”Nu blir det tre minuter med hårborsten” sa Ana och gav mig en borste. Jag tog den och gick fram till tvåan och började med henne. För första gången i mitt liv gav jag någon smisk. Jag lyfte armen och klatschade till, det smällde högt i rummet. Jag fortsatte och daskade på. Så gick jag över till trean och fortsatte med henne oh så avslutade jag med ettan. Det kändes ordentligt skönt i hela min kropp, av att få smiska stjärtarna. Att jag tog i märktes, då ingen av de tre kunde vara tysta utan småskrek, flera gånger.

”Stå kvar i position, för nu ska jag först kolla rödhet, värme och fukt. Sedan får ni en paus. Jag kommer att med handen känna hur varma ni är på stjärten, se hur röda ni är och så kommer jag med ett finger känna er mellan benen, om ni uppskattar det här. Det känner jag om ni är fuktiga i springorna. Så ställ er lite mera bredbent.”

Hon nickade åt mig och jag gick fram till ettan och smekte hennes röda stjärt med händerna. Vilken härlig känsla att få smeka en rumpa så här. Så lät jag ett finger glida genom springan och där var det fuktigt. Samma sak hos de andra två. Varmt, rött och fuktigt.

”Paus. Vila och svalka i fem minuter”.

Tjejerna reste sig och startade smeka sina stjärtar. Ana nickade åt mig att gå in i det andra rummet.
”Gillar du det här?”
”Det är det bästa jag varit med om” sa jag.
”Vill du utföra tredje delen också?”
”Ja, gärna”.
”OK, det ingår ju egentligen inte i vårt avtal, eller hur?”
”Nej” sa jag, ”jag har ju fått det du lovade”.
”Men du kan få sköta nästa del också, men på villkoret att du gör det helt naken”.

Det var inte vad jag hade väntat mig, men jag kunde tänka mig att göra vad som helst, för att en gång till få ge de tre snygga tjejerna smisk igen. Så jag slängde av mig kläderna och gick in i rummet igen, naken och med ett väldigt rejält stånd. Ana förklarade att nu var det final, fem minuter per rumpa, med tjocklinjalen, som jag fick i min hand. Startade med trean den här gången och swischade på över hennes stjärt. Hon hade nog redan rejält ont och kunde inte stå stilla och inte heller vara tyst utan skrek ut högt. Jag drog ner på kraften och gav henne lättare smällar. Hon skulle ju inte bli vice, förstod jag efter allt hennes tidigare gnäll. Medan jag stod där naken och smiskade, tittade jag på Ana. Hon stod med en hand innanför sina byxor och smekte sig själv. Handen for upp och ner, medan hon tittade på mig, mitt stånd och på tjejerna som fick smisk. Redan när jag höll på med ettan, så gick det för Ana förstod jag. Det hördes inte, men hela hennes kropp visade det.

När jag avslutade med tvåan, kom Ana fram till mig. Hon böjde sig med och tog min kuk i munnen och började sug. Det var för mycket, smiska en skönhet på hennes nakna stjärt, samtidigt som Ana sög. Det gick för mig nästan direkt och jag var tvungen att kämpa för att det inte skulle höras.

När jag var klar med tvåan, visade Ana att jag skulle gå ut. Jag smög iväg och hörde hur hon sa åt dem att ta av ögonbindlarna. Jag stängde dörren, klädde på mig och så väntade jag på att Ana skulle komma. Hon kom efter ett tag och med sig hade hon nummer två. Hon presenterade oss för varandra och så berättade hon hela historien för tvåan. Hon var alldeles röd i ansiktet och verkade skämmas rejält.

På hemvägen berättade Ana att hon var lesbisk, men att hon hade tänt på min nakna kropp och mitt stånd och sa att det nästan hade känts som om hon skulle ha kunnat ligga med mig. Men tyckt att det räckt, med att onanera själv och så suga av mig.

Del 3

Arbetet hemma i huset gick vidare. Tjejerna verkade sköta sig, jag hörde inget smiskande på kvällarna på flera veckor. Ana och jag kom närmare varandra. Vi pratade mycket och samtalen blev djupare. Vi diskuterade mycket om relationer och om att vara lesbisk. Ana ville prova att ha riktig sex med mig, men det fungerade inte. Vi låg nakna i hennes säng och smektes, men mer än så blev det inte.

En dag följde jag med henne till en match där hon och de andra tjejerna skulle vara cheerleaders. Häftigt att se tjejerna dansa och heja. Kul också att se de tre kandidaterna till vicechefen. Men Ana berättade att det bara var Estrela som visst om att det var jag som utdelat smisket. De andra två hade inte fått reda på det. Det är sexigt med cheerleaders, med sina korta kjolar och snygga kroppar.

Efter matchen skulle jag träffa Ana utanför skolan. Hon kom ut och bad mig följa med in. I rummet där vi varit förut satt Estrela. Hon var nyduschad och hade bara ett badlakan virat om kroppen. Ana berättade att Estrela misskött sig som vice och gett en av de andra cheeleadarna smäll på stjärten, inför andra. Bl.a. hade flera av spelarna sett det. Så var inte reglerna. OK att ge smisk, men inte inför utomstående, om det inte fanns särskilda skäl till det. Och det hade det inte gjort i det här fallet. Så nu skulle Estrela straffas. Med smisk på stjärten. Bara stjärten och utan några som helst kläder på kroppen. Ana var den enda i gruppen som fick ge vice smäll. Men nu hade Ana bråttom hem, om inte hon också skulle få smisk, för att hon kom försent. Så om det var OK, fick jag sköta om det. Självklart var det, OK för mig. Hon skulle ha 40 handsmisk på bara stjärten och utan badlakanet så klart, sa Ana innan hon sprang iväg.

Där satt jag med vackra och sexiga Estrel framför mig. Ta av dig handduken sa jag. Hon ställde sig upp och tog av sig badlakanet. Naken stod hon framför mig. Vilka fantastiska bröst hon hade. Fasta och med bröstvårtor som pekade uppåt. Rakad mellan benen, det var hon inte sist, då hade det varit en rejäl buske där. Mycket snyggare nu. Lägg dig över mina knän, sa jag. Hon la sig ner och jag rättade till hennes runda, klotformade, vackra och sexiga rumpa i mitt knä. Måste passa ståndet, så hon inte kände det. Men efter bara ett par smiskar från min hand, for hon över mitt stånd, så jag förstod att hon inte kunde missa det. Jag smiskade på, smack, smack, smack, 40 gånger. Estrel gnydde, men inte mera. Så var det klart, jag kunde inte låta bli att smeka stjärtgloberna och känna hur fasta och fina det var. Som av misstag lät jag ett finger snudda hennes kön, som glänste av fukt. Så då var det klart sa jag. Hon reste sig och tittade mig djupt i ögonen. Så reste hon mig upp och drog av mig min tröja. Hon smekte mina bröstvårtor och så knäppte hon upp mina byxor och drog ner dem och kalsongerna i samma drag. Hon kysste mig och jag smekte hennes skinkor och hennes bröst. Bröstvårtorna styvnade ännu mera. Vi var lika långa och rätt var det var gled kuken in i henne och vi älskade stående. Hela natten stannade vi i rummet och hade sex. På morgonen gick hon och jag iväg. När vi skildes åt berättade hon att hon hade en kille, så det här skulle vi inte göra om, men att hon inte tänkt på något annat sedan jag smiskade fram en vicechef, att jag gått runt naken och smiskat henne och hennes kompisar.

Ana log åt mig när vi träffades nästa gång och frågade om allt gått bra.

Del 4

En dag berättade Ana att tre cheerleaders skulle sluta, eftersom de skulle gå ur skolan till sommaren. Så nu var det dags att utse deras ersättare. Ana frågade om jag ville hjälpa dem att hitta tre bra. ”Du är ju kille, så det är ju bättre” sa hon. Självklart ville jag det. Jag fick en skolkatalog, där Ana prickat för de som hade sökt platserna. Tre platser och över fyrtio sökande. Jag skulle plocka ut 12 stycken, som skulle få göra kval ett. Det var inte lätt. Hur kan man ta ut 12 stycken bland så många vackra tjejer. Men jag lyckades.

Så var det dags för kval ett. Ana och jag gick tillsammans till skolan, där kvalet skulle ske. De tolv tjejerna hade alla blivit överlyckliga. Nu skulle de samlas strax och Ana, Estrel och jag skulle vara domare. I första omgången skulle sex stycken gå vidare. När vi kom in satt alla tjejerna på bänkar i idrottshallen. Ana förklarade vad som gällde, att vi tre var enväldiga domare. En tjej undrade om vad jag gjorde där, en kille. ”Vill du inte kvala in?” sa Ana och så var det slutdiskuterat. Dagens övning skulle bestå av tre delar. Kläder, dans och smärta. Så vi startar direkt, sa Ana. Ta av er alla kläder, kom fram till oss, sedan, så plockar vi fram cheerleaderkläder i er storlek. Ni provar dem och byter om det inte passar. ”Ge dem fel storlekar några gånger” viskade Ana till oss, ”så de får hålla på ett tag”.

Så började 12 tjejer att klä av sig. Nakna kom de fram till oss och fick kläder, som de provade. Flera gånger fick de klä av och på sig innan de hade passande dräkter på sig. Det var häftigt att se så många vackra kroppar på en gång. Jag hoppades att ingen såg min bula, men jag hade förberett mig, med stora byxor, så det syntes nästan inte alls.

I del två skulle tjejerna ställa upp sig och dansa olika hejarramsor, som de alla kunde. Vi skulle kolla in olika saker. Jag skulle bedöma sexigheten.

Del tre innebar att alla 12 tjejer skulle ställa upp mot väggen och ta av sig kjolarna och dra ner sina underbyxor. 12 vackra stjärtar framför oss. Ohh, så vackert. Ana sa åt oss att vi tre nu skulle smiska alla 12 en minut vardera, med våra händer. Vi skulle börja var vi ville och sedan gå runt åt höger. Jag startade i mitten och började daska. Hårt, så att skinkorna dallrade av mina slag. Mycket skrik och pip var det så fortsatte vi till vi hade klarat av alla 12.

Så fick de en och en komma fram till oss. Vi undersökte och kände på deras stjärtar. Anas finger slank ofta in mellan deras ben. Jag vågade inte riktigt det. Men det var härligt att få smeka alla nysmiskade stjärtar, klämma och känna och så studera noggrant mellan benen, med ögonen.

Vi pratade ihop oss och valde ut 6 stycken som gick vidare till nästa omgång om en vecka.

En vecka senare var det final. Även då var det tre delar, Ana förklarade reglerna för de sex tjejerna. Alla saker ni ska göra idag, ska ni göra helt utan kläder, så ni kan klä av er nu. Lägg kläderna i omklädningsrummet när ni klätt av er och kom in hit igen. Sex tjejer strippade av sig sina jeans, kjolar, tröjor, BH:ar och trosor. Nakna gick de iväg till omklädningsrummet och lika nakna kom de tillbaka och satte sig på bänkarna. De försökte skydda sig med armar och ben. Om ni skäms över era kroppar ska ni inte vara cheerleaders sa Ana. Händerna i sidorna, benen isär. Så såg jag deras behag bättre igen, härligt.

Första delen heter morot eller snopp, sa Ana. Ni får strax en ögonbindel på er, så sprider ni ut er på bänkarna, böjer er framåt och gapar. Sträck så ut era tungor och så kommer ni att få känna två saker i er mun, det ena är en snopp och det andra är en morot, som jag har format med kniv. Alla fick ögonbindel och gjorde sig beredda. Du står för snoppen och vi för moroten, sa Ana. Jag tog av mig byxorna och snoppen stod i givakt. Jag gick runt och lät alla sex känna på mitt ollon med tungorna. Otroligt skönt. Alla hade rätt, tur för dem, för Ana hade bestämt att om någon haft fel, så skulle de åka ut direkt. På med mina byxor inför nästa del.

Andra delen var cheerleaderdans, nakna såklart. Ana instruerade vilka delar som skulle ingå. Många av delarna handlade om att hoppa och att sära på benen. Men en ny del skulle också ingå. De skulle ställa sig med ryggen mot oss och så skulle de själva smiska sig på stjärten, så hårt de kunde. Fusk skulle straffas. Häftigt att se alla hoppande bröst och väl synliga fittor, när de böjde sig ner. Att så se alla stå och smiska sig själva var häftigt- Det klatschade ordentligt. Efter dansen valde Ana ut två stycken som hon tyckte hade fuskat. De fick komma fram till oss och böja sig ordentligt framåt. Så fick de smisk av oss. Länge och rejält.

Tredje delen var smisk. Ana instruerade och tog fram tre stolar. De skulle smiska varandra två och två. En fick sitta på stolen, medan hon hade en annan i sitt knä, där hon skulle smiska den andra så hårt hon kunde med sina händer. Så startade det hela. De tre första satte sig på varsin stol och de andra tre placerades över deras knän och så startade smiskandet. Frenetiskt smattrade händerna på skinkorna. Efter ett tag fick de byta plats och så smiskades det på igen. Nu var det många skrik och mycket gråt. Så avslutar vi med varsin omgång till och nu måste ni ta i ordentligt. Och så blev det, hårdare slag, av tjejer som hade svårt att själva sitta på sina stjärtar.

Efter avslutande omgången, kunde ingen sitta på bänkarna, utan alla stod och strök sina ömma bakar. Vi har bara hittat två som gått vidare, så vi måste köra en omgång till. Den heter som den första kuk eller morot. Lägg er på borden, på rygg och sära ordentligt på benen. Ni får varsin ögonbindel och så ska ni känna vad som glider fram och tillbaka över era blygdläppar. Så dags för mig igen, av med mina byxor och så fick jag gå runt och gnida min snopp fram och tillbaka över deras blöta blygdläppar. När jag stod vid den sista tjejen, kunde jag inte hålla mig längre, utan fick snabbt vända mig bort och låta satsen flyga ut över golvet. Ana och Estrel skrattade åt mig.

Så bestämde Ana vilka tre som skulle få vara med och tre lyckliga och tre besvikna lämnade idrottshallen. Vi tre lämnade också hallen.


Del 5

Två dagar efter uttagningen gick jag och Ana tillsammans genom en skog, på väg hem efter en promenad. Plötsligt hoppade två killar på oss och höll oss fast. De band fast mig vid ett träd, med ett tjockt rep, de redan hade förberett vid trädet. Killarna var ungefär lika gamla som Ana. De höll i Ana bägge två och så började de prata.
”Så det är du som leder cheerleaders?”
”Ja”
”Och du hade hand om uttagningen för två dagar sedan och då var våra tjejer med. De gick inte vidare och du lät en kille vara med. Det är inte juste, vi vill inte att de ska vara nakna för andra killar och inte att de ska behöva känna på någon annans kuk.”
”Förlåt, jag trodde att alla visste vilka regler som gällde.”
”Så kanske det är men nu ska du få smaka på din egen medicin.”

Så började de ta av Ana kläderna. Hennes svarta åtsittande klänning åkte av, så hennes BH och hennes trosor. Hon stod där alldeles naken. Gud så vacker hon var, vilken kropp. Fantastiska bröst, en suverän stjärt, så rund och fast. Fittan var renrakad. En av killarna satte sig på bänken och så hjälptes de åt att lägga henne över knäna. Så började han smiska henne. Hårt med sin hand. Hon skrek och grät, vred och vände sig. Men han slutade inte utan fortsatte i många minuter. Så bytte de plats och den andra killen satte sig på bänken och så fortsatte han att smiska Ana. Hennes stjärt blev rödare och rödare. Så band de henne vid samma träd som mig, naken och gråtande.

Just då kom två av tjejerna som varit med på uttagningen och med sig hade de Estrel. De släpade och drog henne och så kom killarna till hjälp och de tog fram henne till bänken och tog av henne kläderna. Naken låg hon sedan först på den ena killens knä och sedan den andres. Hon daskades hårt, hon skrek och rumpan blev ordentligt röd. Nu ska du som gillar killar få se vad du kan, sa en av killarna. Deras tjejer tog tag i Estrel och höll fast henne, medan killarna drog ner sina byxor. Kuk eller kuk, sa de och band en bindel över hennes ögon. Så fick hon slicka på de båda kukarna en bra stund. Så drog de ner henne på marken och sa. Kuk eller kuk som glider över din fitta. Så turades de om att låta sina kukar glida över hennes fitta. Nu räcker det sa tjejerna, när man såg att de började närma sig sin utlösning. Vi tar hand om er nu och så sög tjejerna av sina killar. Nu ska vi se om Ana kan känna skillnad på tunga och tunga. Tjejerna gick fram till henne och började slicka henne mellan benen. Jag visste hur kåt hon var trots det som hänt och det tog inte lång tid innan hon stönade fram sin orgasm.

NyareÄldre