En svidande farsdagsfirning

Min man är bortrest och därför sitter jag här med öm och randig rumpa och skriver på hans dator och hoppas att jag inte glömmer att radera ut det efteråt för annars får jag besvärliga frågor som jag inte kan svara på.


Jag är en 43 års gift lärare och i fredags hade vi gåsmiddag och eftersom min man var bortrest så fick jag åka själv.
Det var lite spännande att åka själv och jag tänkte väl att dansa och flörta lite men inte mer.
Nu var där en spännande kille som jag aldrig sett förut och han var väldigt bestämd och övertalande. Jag blev väl också lite kåt av vin och dans och drinkar och han lyckades övertala mig att vi skulle dela på en taxi hem. Jag lät honom gå ganska långt i taxin och när vi kom hem så hade jag inte ork att säga nej när han ville följa med in och jag ville kanske inte heller men jag hade ingen tanke på mer än hångel.

Hur det nu blev så lyckades han övertala mig till än det ena och än det andra. Jag kände hur fel det var men samtidigt så lockande. Så var jag otrogen för första gången i mitt liv och hu va hemskt och underbart det var på samma gång. Han tog mig till astronomiska orgasmhöjder och jag tänkte hur skall jag kunna vara utan detta i fortsättningen. Han somnade i mig och på mig och så kom lördagsmorgonen och väckte mig med en ilsken signal och jag upptäckte en naken främmande man i min säng/vår säng/ och jag blev förskräckt och full av ånger. Det var min man i telefonen och hur jag lyckades låta som jag skulle fattar jag inte men han hade ju ingen anledning att misstänka något. Jag fick snabbt slut på samtalet och tänkte få ut karlen så fort som möjligt men han var charmig och han var envis och snart så skrek jag av kåthet när han tog mig från alla möjliga och omöjliga håll. Vi höll på hela lördagen och det var han som bestämde sig för att gå - annars hade det nog inte blivit av.

Jag skulle så åka och fira Fars dag och jag var livrädd att det skulle synas utanpå mig vad jag hade gjort. Jag tyckte att alla såg konstigt på mig. Min pappa var glad som vanligt och jag kände samma obehag som alltid när jag tog av mig ytterkläderna i tamburen och fick se den rotting i paraplystället som stått där i alla år sedan jag började få smaka den från tidiga tonår tills jag flyttade hemifrån. Ja, skam till sägandes så fick jag flera gånger som vuxen ta plats över hans knä och få min stjärt randad riktigt ordentligt. Det har t.o.m. hänt efter det att jag gifte mig. Min pappa är mycket dominant och gammaldags. För honom har jag alltid varit den lilla flicka som dessutom skulle ha stryk på bara stjärten när hon förtjänade det enligt honom. Det mest pinsamma var att alla visste att det var rottingen som stod där och att jag fick smaka den. Han berättade det alltid och på senare år på skämt. Ja, rottingen står kvar för man vet ju aldrig och jag rodnade av blygsel. Vi kunde ha gäster t.o.m. och jag fick order att hämta käppen och gå in på hans kontor och sedan kom han in och smällde mig ordentligt på bara stjärten så att det ibland t.o.m. hördes och så fick jag klä på mig igen och komma ut rödgråten och skämmas. Ja så gick det till i skånsk herrgårdsmiljö på den tiden och som sagt sista gången då vi hade gäster och alla såg och hörde var jag nybliven fil.lic. och 27 år gammal.

Nåväl nu till Fars dag. Pappa berättade att det hade flyttat in en så trevlig granne - han är lärare precis som du och har ingen familj så jag har bjudit hit honom på kaffe. Jag tyckte det lät lite konstigt men jag är van vid det mesta men jag kände ett obestämt obehag. Men har han ingen pappa att åka och hälsa på. Nej, han har ingen familj har han sagt.

Så ringde det på dörren och vi gick och öppnade. Vem tror ni att det var jo, min okände älskare. Jag höll på att sjunka genom golvet och varken jag eller han kunde låta bli att avslöja oss. Jag fick en konstig blick av min pappa men han sa inget men stämningen vid kaffebordet blev konstig och så snart kaffet var druckit fick min okände älskare bråttom hem. Jag kunde inte se min pappa i ögonen och snart hade han fått ur mig hela historien. Förtjänar du stryk eller inte röt han till när jag bara stod där och stirrade i golvet. Uppriktigt sagt så tyckte jag nog att jag förtjänade stryk men att jag - en 43 årig gift lärare skulle behöva lägga upp min bara stjärt och få smäll av samma gamla rotting som stått där i alla år det kändes inte hela riktigt men-------men---

Så hör jag min pappa säga: "Birgitta, hämta rottingen och gå in på kontoret", nej pappa du kan inte, du får inte mena allvar, jag vill inte ha stryk på bara stjärten, jag är för gammal för att få stryk pappa, snyftar jag.
Ja, då får vi väl vänta och höra vad Lasse tycker om ditt tilltag. Men snälla pappa du får inte berätta det här för Lasse för då vill han kanske skiljas.
När kommer Lasse hem frågar pappa. Han skall vara borta en hel vecka till säger jag.
Skall du leva med en lögn tillsammans med Lasse resten av livet säger pappa. Jag börjar gråta och säger att jag inte vet men jag vill inte att han skall få veta det nu.
Ja, stryk skall du i vart fall ha om du vill fortsätta att räkna detta som ditt föräldrahem.

Det försiggick en hård kamp inombords. Jag vågade inte ställa några villkor men jag sa. Pappa det är o.k. att du smäller mig. Jag har förtjänat det men snälla säg det inte till Lasse och smäll mig inte så mycket och hårt så att det syns länge för får Lasse se piskränder i min stjärt så kommer han att undra.

Gå ut och bryt lite björkris då men tag också rottingen med dig in på kontoret.
Jag skyndade ut i trädgården och bröt några långa hårda björkkvistar där några vissna lös satt kvar och så rusade jag in och hämtade rottingen med bultande hjärta också gick jag in på kontoret. Jag började klä av mig och lade mina kläder snyggt över kontorsstolen. När jag drog ner trosorna kom min pappa in och där stod jag naken med rottingen i ena handen och riset i den andra. Ja, det hade jag inte trott att jag skulle smälla upp dig så här sent i livet men förtjänar man stryk så är man inte för gammal för att få det sa han och det hade jag hört många gånger i mitt liv tidigare.

Så fick jag lägga mig över canapén och jag vågade inte protestera när han tog fram några remmar och band ihop armar och ben. Det hade bara hänt en gång tidigare och då fick ja fruktansvärt mycket stryk - så att rumpan och låren blödde. Men jag kom ju ihåg det och började gråta högt när han gjorde det.
Så lyfte han upp mig över ryggstödet och så började han att risa mig. Upp över ryggen och ner till knävecken och in mellan benen. Det gjorde fruktansvärt hon och jag skrek och slingrade mig för jag tyckte att det aldrig tog slut. Så var det slut trodde jag och jag kände att det hade gått hål på huden men jag misstog mig. Han tog den fruktade rottingen och jag började galltjuta innan första rappet och trots mina bönder så fick jag 50 hårda rapp med rottingen över skinkorna och ner över låren.
Jag låg kvar en timma och grät och sedan sa min pappa att det var lika bra att jag åkte hem och smorde in rumpan med något så att det gick bort tills min man kom hem. Annars får du väl hålla honom borta från dig tills inget syns.

Jag kollade när jag kom hem. Stora tocka, blåröda valkar över hela rumpan och ner på låren och ryggen rödblåstrimmig. Skinkorna har svullnat upp och är hårda och stela och jag kan knappt sitta.
Hur skall detta försvinna tills Lasse kommer hem - ja det är min enda tanke. Jag sjukskrev mig idag men i morgon måste jag till jobbet. Det kommer att kännas som om alla vet att fröken har randig och öm stjärt och öm fitta efter allt knullande som på ett sätt ändå var värt priset eller nästan.

Hälsningar
En ömrumpad Birgitta

NyareÄldre