Smisk på bara stjärten


Hej Magnus och Caroline på Smisksidan!

Har varit en trogen besökare hos eran sida ett bra tag nu, men det är först nu jag vågar skriva till er om vad jag själv har varit med om.

Har sedan länge varit intresserad av smisk, dagdrömt mycket om det. Jag fick smisk ett par gånger av min pappa när jag var liten kanske fick jag mersmak av det, det vet jag inte. Har även varit en av vår allas smiskkung Hans Scheikes kvinnor så jag har fått smaka både ris, rotting och handsmäll, har även varit med och gjort en smiskfilm. Strax efter detta träffade jag min numera exman Daniel.

Daniel är den person man minst anar som tycker om smisk även om jag många gånger var elak och bitchig och gjort mig förtjänt av smisk så fick jag aldrig något av honom.
Daniel är en oerhört snäll person men jag saknade något i vårat förhållande, jag saknade smisk.

Efter vårat andra barn föddes skiljde vi oss, det var jag som ville det, inte Daniel, han blev helt förtvivlad men jag kände att jag gjorde rätt. Några månader senare satt jag hemma på nätet och surfade på smisksidor, jag fick där kontakt med brittiske Alan som bodde i London.

Vi mailade varandra i månader innan jag åkte dit och träffade honom.
Vi hade samma tankar om smisk och jag var inte ens nervös när vi träffades för första gången.

Efter att vi druckit te och småpratat lite sa han åt mig att gå in i vardagsrummet och klä av mig alla kläder. Jag skulle vika ihop kläderna fint och lägga dom på en stol. Jag gjorde som ha sade, och när jag stod där naken i hans vardagsrum började nervositeten komma. Jag hörde hur Alan öppnade något skåp i ett annat rum och när han kom in till vardagsrummet så hade han med sig både rotting och ris och något som såg ut som en plan borste i trä. Den kallas Paddle och är ett oerhört populärt smiskredskap i England. Jag undrade om han skulle använda alla dessa redskap på mig.

Alan satte sig i soffan och sade åt mig att lägga mig över hans knän. Med darrande ben gick jag över till honom och lade mig tillrätta över honom. Han smekte min stjärt och fick mig avslappnad innan slagen började.

Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack, Smack.

I säkert fem minuter smiskade han mig med handen, men jag är ganska tålig och känner inte av handsmisk så mycket, Alan tog fram the paddle och började smisk mig med den.

Det kändes som om min stjärt brann, smärtan var enorm och jag försökte att inte börja gråta men det var hopplöst, slagen ven i luften och landade på min stackars alltmer röda stjärt.

När jag bad Alan att sluta så blev slagen hårdare tillslut efter vad som kändes som en evighet upphörde slagen äntligen. Alan smekte min stjärt i några minuter medan jag låg och snyftade. Jag trodde det var över, men hade aldrig haft så fel. "vi har riset och rottingen kvar innan jag är klar med dig" sa Alan. Några minuter senare fick jag mycket riktigt smaka riset. Det sved och brände och jag kände att skinnet måste ha spruckit, men Alan slutade inte. Tvärtom, ju mer jag verkade gnälla och åma mig desto hårdare slog han. Jag försökte ligga still men det gjorde så fruktansvärt ont att jag inte kunde rå för att jag ålade mig över hans knän.
"kanske det här hjälper dig att ligga still istället" sade han och började att slå mig med rottingen. Om man någonsin har smakat rotting så är man inte så tuff längre. Jag tycker personligen att det inte finns något smiskredskap som är så effektivt som just rottingen. Smärtan är mycket värre än den man får av riset och det säger inte lite...

Efter många smärtsamma minuter var Alan äntligen klar. Jag hade skrikit mig hes, men kände mig väldigt tillfredsställd. Detta var vad jag hade kommit för, vad jag velat ha.

Detta hände för ett par år sedan, idag så är jag och Alan gifta, vi bodde i England ett litet tag, men eftersom Daniel inte ville låta barnen bo så långt borta från honom så bestämde jag och Alan oss för att flytta till Sverige. Jag väntar nu vårat första gemensamma barn och har aldrig varit lyckligare. Jag får smisk väldigt ofta 1-2 gånger i veckan, ibland mer om det behövs, dock inte lika mycket som jag fick den där första resan till London.

Men det är ett roligt minne, men flygresan hem till Sverige igen var inte lika rolig. Om ni förstår vad jag menar...:-)

Mvh Malin

NyareÄldre