Ett kännbart straff

Jag kallas för katten, det finns ju en anledning till det: Jag är den typen av flicka som inte går att tämja, som aldrig stadgar sig som aldrig stannar som aldrig får ro i själen och jag har ett riktigt hett temperament som skiftar som en vårvind! Jag är alltså inte den bästa flickvän typen!


Men nu är jag ju där i alla fall jag har faktiskt ett koppel runt halsen, det är osynligt men likaväl kännbart! När han drar i det känner jag mig tvungen att lyda och oftast nu för tiden gör jag det, vet ju att han i slutändan får mig dit han vill och det är bättre att han får mig dit med något utav min stolthet intakt! Han lärde sig väldigt snart att bästa sättet att få mig lydig var att få mig att känna mig liten, generad, olydig och dum! Få mig att känna det som att jag verkligen förtjänade det jag fick därför att jag var en så olydig och dum liten flicka!

Jag fick ofta lägga mig över hans knä eller på knäna vid sängen eller över hans höga barstol för att där få puta upp med stjärten ordentligt och med särade ben få motta en ordentlig omgång smäll i stjärten, antingen med handen, den breda flata baksidan av borsten eller av piskan och rottingen. Naturligtvis gjorde det fasligt ont och jag bad snyftandes om nåd gnällde och gnydde och försökte på alla sätt och vis komma undan den bestraffning jag egentligen hade gjort mig förtjänt utav, för han skulle aldrig någonsin slå mig eller straffa mig orättvist och det visste jag! Positionen var för honom mycket viktig, och jag visste varför!

Jag kände mig alltid totalt förnedrad och utelämnad när jag visste att han såg allt jag har mellan benen i den positionen, ofta smekte han mig längs hela skåran och speciellt runt sjärtöppningen han visste så väl att jag skämdes då, några gånger tryckte han på som att han skulle tränga igenom men drog sedan undan fingret efter ett rått skratt åt min flämtning, mitt knipande av skinkorna och mitt nervösa gnyende. jag hade börjat att vänja mig vid tanken på att det var han som bestämde i alla fall inom mig och gentemot honom, det var mycket svårare ute bland folk, jag var ju faktiskt känd som katten!!!
Det jag nu ska berätta var när han helt drog ner mig från mina höga hästar och visade både mig och omvärlden min rätta plats!

Jag hade varit sur, tvår och grinig hela dagen han var märkbart irriterad på mig men hade konstigt nog låtit mig hållas. Men nu var måttet rågat jag hade brutit varje regel jag kunde komma på och stod framför honom och bet av mina naglar som precis hade börjat att växa ut igen, visste mycket väl att jag inte fick och att det gjorde honom vansinnig, mycket riktigt, - Nu är det fan bra, röt han åt mig tog ett rejält tag i mitt öra och lyfte nästan hela mig! - Jag går ut för att lugna mig såpass att jag inte randar din stjärt blodig, men när jag kommer tillbaka ska du ligga med bar stjärt över barstolen mitt på golvet och dina ben ska vara särade och rumpan ska puta! Är det förstått?
Fast jag visste att det skulle komma och vart med om det så många gånger förut så ryggade jag tillbaka och blev rädd, nu skulle det ske igen, smisk, smäll, skam och förnedring...Varför lärde jag mig aldrig att lyda? Varför var jag alltid tvungen att sätta mig på tvären?

Liggandes med stjärten bar och pekandes rakt uppåt/utåt precis som han beordrat, hörde jag honom öppna dörren och prata med någon...? - Ja visst kom ni, ni är så välkomna men jag är tvungen att straffa min lilla jäntunge här samtidigt för hon måste lära sig, fast det kanske funkar än bättre om hon har publik som ser på när hon ödmjukt lägger upp sig för att få smisk och sedan lydigt niger och tackar för korrigerandet av hennes beteende......Jag trodde inte mina öron!!! Skulle andra se när jag, katten, den otämjbara skulle få smisk??? Tankarna malde, nej han skrämdes nog bara skojade med sin kompis i telefonen ingen visste ju något...eller?

Han tog ingen notis om mig utan lät mig hänga där med mina frågor och farhågor en bra stund medans jag hörde honom stöka omkring och fixa med kaffe och tilltugg. Sedan knackade det hårt på dörren och han gick för att öppna samtidigt som han väste åt mig att jag skulle fortsätta att ligga still och puta.

Jag hörde tre olika röster därnerifrån jag stirrade rakt ner i golvet med röda kinder och tårfyllda ögon! Det var min husses bästa vän eller "broder" som han kallade honom, broderns son som var i arton års åldern, och en röst till som jag kände igen från den klubb min husse var medlem i.

Gå upp och sätt er så länge ta ingen notis till den lilla olydiga flickan som hänger där och skäms, hon ska snart få sitt straff! Alla skrattade högt och jag hörde när dom gick förbi mig för att sätta sig bakom mig i sofforna, instinktivt korsade jag benen och knep ihop med skinkorna så gott jag kunde men det skulle jag inte gjort när hussen kom med kaffemuggar och bullar såg han att jag ändrat min position och snärtade till mig över stjärten hårt, - Sära på benen, svanka med ryggen och visa hela din skåra, är det inte så jag sagt att du ska ligga före, under och efter agan? - Jag snyftade till och rättade till min ställning så som han ville ha den med ett förödmjukat: - Förlåt husse trodde inte att det gällde nu med besökare som ser... - Det gäller precis samma regler min lilla gullunge, och är det så att du börjar krångla med dina ben eller din stjärt i dag så får du EN varning och gör du om det igen efter det så blir det faktiskt ingefäran i dag, det är dags att du börjar lära dig att lyda nu är det förstått?

Jag nickade men insåg mitt misstag och la snabbt till ett lågt ja husse! - Bra! sa han, - Nu ska jag fixa färdigt med kaffet till våra gäster sen ska vi ta itu med dig och din uppfostran, ligg still och våga för allt i världen inte byta din position. Med dom orden gick han igen och männens förvånade men uppskattande blickar brände i min blottade, utsatta bakdel. Hur många gånger hade jag inte varit spydig och tyken mot eller i närheten av dom och sagt att jag gör väl som jag vill vad ska du göra åt det? Guuud vad jag ångrade mig bittert nu!

När allt var färdigt för männen så gick hussen min fram till mig och började försiktigt att smeka min stjärt och mina ben upp och ner! Till min skam kände jag att min kropp reagerade på hans händer, det utsatta läget och tanken på smisk, Jag började att bli våt! Hoppas han inte märker det eller nämner det, då dör jag av skam! Men självklart undgick det inte hans örnblick och han flinade brett och smekte min skåra medans han högt sa till mig:

- Jaha min lilla, dina safter börjar att flöda ganska rejält, är det för att du är nervös och skämmas eller är du helt enkelt lite sugen? Alla skrattade igen och jag svarade lågt att det inte var mitt fel. Han valde tacksamt nog att inte föra ämnet längre utan tog istället fram borsten och den tunna snärtiga rottingen och la dom framför mig efter att ha visat upp dom för männen i soffan!

- Tja du vet hur det här går till älskling så det är väl lika bra att vi sätter igång nu! Glöm inte bort att tala högt och tydligt så att alla kan höra dig och om du inte kan ta emot ditt straff får du en varning sen vet du vad som händer eller hur?

- Ja husse, sa jag högt och tydligt ville slippa den extra förnedringen med att behöva upprepa vad jag sa två gånger så jag talade så högt och tydligt jag kunde!

- Jag har varit en mycket olydig flicka skulle husse vilja ge mig en ordentlig omgång med smisk i stjärten så jag lär mig att vara en lydig flicka och göra som min husse säger åt mig? Jag hörde själv hur ynklig jag lät men grabbarna i soffan tyckte tydligen att det lät bra för jag hörde dom dra efter andan och sedan ett lågt beundrande mummel!

- Ja, du har varit en mycket dum och stygg liten flicka det sista så jag får nog ta och ta tag i det här ordentligt i dag, Ja jag ska ge dig en omgång med rottingen över stjärten men för att underlätta det för dig ska jag värma upp dig med en omgång med borsten först, du ligger still och tar emot dina händer ska inte släppa taget om ribban, och benen ska vara raka och särade och din stjärt ska vara öppen och peka uppåt spänn dig inte! Om du skulle glömma dig och bryta mot något utav dessa reglar påminns du EN gång sedan blir det ingefära oavsett vad du säger!
Då min flicka är det bäst att du håller i dig för nu börjar jag!

Jag höll andan och blundade hårt, väntade spänt på det första brännande slaget på min bakdel som låg blottad och vidöppen!
KLATCH!!!! Det small till och jag hoppade till av både smärta och förvåning men behöll min position och var helt tyst! Han höjde handen igen och nästa smäll kom fort han gav mig mycket lite eller ingen tid till att hämta mig emellan slagen, borsten fortsatte oavbrutet sina hårda besök i min stjärt och jag började att få rejält ont nu, jag insåg att jag måste ha fått en ordentlig färg i baken nu och jag skämdes för ett ögonblick något hemskt, men snart glömdes den känslan när borstens kyssar började att ta längre ner på rumpan precis där stjärt blev lår och även ner på låren en bit.
Jag gnällde nu högt och började att svettas ymnigt, när han återigen träffade exakt samma ställe för femte gången skrek jag rätt ut och glömde bort mig, jag började frenetiskt att gnida min ömmande stjärt samtidigt som jag bad om nåd!

Han stod bara helt lugnt och väntade ut mig, sa ingenting. Jag kom på mitt misstag och stillade mitt gnidande för att lyfta upp mina nu rädda och tårade ögon mot honom.

- Förlåt!!! Jag glömde, snälla förlåt det ska inte ske igen snälla snälla snälla du glöm det här! Men du bara log, jag insåg nu att du redan från början bestämt dig för att ingefäran skulle användas! Det skulle inte spela någon roll vad jag gjorde för han skulle använda mina speciellt ömma punkter speciellt för att få mig till att misslyckas hålla mig i positionen...

Jag snyftade till och en tår rann nerför min ena kind och ner på golvet nedanför.

- Nå gumman, det var din varning! Nästa gång blir det ingefäran! Ifrån männen kom ett svagt mummel av undran, dom hade ju ingen aning om vad som skulle vara så bra med ingefära och hur den skulle användas ju...

- Då börjar vi igen då, sa min älskade husse och jag gjorde mig beredd, lyfte upp stjärten ännu högre för att verkligen göra mitt bästa för att hålla honom nöjd.
Insåg snart att det inte var till någon större nytta han fortsatte att smälla mig hårt och snabbt precis i "stjärtvecket" mellan rumpan och låren, där han visste att det gjorde som ondast!

Så efter bara sammanlagt ett femtiotal daskar av borstens hårda trä, gjorde jag mitt andra och sista misstag, jag knep ihop stjärten så hårt jag kunde och sparkade med benen i luften samtidigt som jag skrek rakt ut!

- Jaha det var det, då är det bara ingefära som gäller nu då, Jag blev så rädd så rädd, jag bönade och bad grät och snyftade, inte det, det gör ju så fruktansvärt ont ju!

- Det skulle fröken tänkt på innan, tyst nu så jag slipper sätta på dig munkavel! Jag tystnade snabbt.

- Jeremy, kan du komma hit och hjälpa mig att hålla hennes stjärt varm tills jag kommer tillbaka?
- Nej nej nej inte han nej snälla du han är ju inte mer än ett barn du kan inte låta en sån ge mig smisk snälla älskling.

- Det var då själva....! Nu tiger du flicka!!! Jag bestämmer av vem, hur mycket på vilket vis och när din stjärt ska agas eller hur?

- Ja husse! Jag gav upp och lät allt ske, det spelade ändå ingen roll, det låg utom min kontroll i alla fall!

Jag kände återigen borsten smälla mina skinkor röda, men denna gången av Jeremys hand. Det var tydligt att det var första gången han agade en kvinnostjärt, han vågade inte ta i alls och det fanns ingen rytm i slagen. Jag började nästan att slappna av där jag låg, men snart hördes det instruktioner ifrån köket där min husse höll på att tälja till en bit av ingefäran som vi alltid hade liggandes i kylen. - Ta i ordentligt Jeremy, den stjärten tål en hel del ska du veta och hon förtjänar varje slag hon får och säkert lite till!

Jeremy slog prövande till ordentligt i baken på mig så att jag i pur förvåning skrek till, - Bra så, sa husse, ta i ordentligt!

Jag tänkte i mitt stilla sinne att detta var väl det mest tändande denna pojken någonsin gjort förut. Få smiska en naken kvinnostjärt röd och se allt hon har att erbjuda mellan hennes ben höra henne kvida av hans hand...
Husse var tillbaka....med den tillskurna roten! Jag rös, den var lång och saftig. Den skulle svida värre inuti min stjärt än rappen av rottingen skulle göra utanpå!!!

Han höll upp den för männen och frågade om någon visste vad den var till för? Alla skakade på huvudet.

-Nå den här biten av ingefärsrot ska nu föras in långt in i flickans anus, därinne kommer den att göra sitt jobb med att få henne att sära maximalt på benen och spänna ut skinkorna så mycket det bara går genom att den svider, och jag lovar det är en sveda som ingen annan, det brinner som av en eld i stjärten på henne inom ett par minuter bara. Den kommer att få sitta kvar där inne under hela den återstående agan gumman men eftersom du var så otrevlig mot stackars Jeremy kommer du att erhålla en extra bestraffning efteråt och jag tror knappast att du klarar av det samtidigt som ingefäran slickar ditt stjärthål med sin eldstunga, så då tar jag ut den svedan sitter ju ändå kvar en timme minst efter uttagandet!

- Vill du att jag smörjer in stjärten och töjer den lite innan jag stoppar in den?
- Jag snyftade fram ett ja tack vill du vara snäll att smörja in stjärthålet innan?

Han körde bryskt in ett par fingrar djupt in i min plaskvåta grotta och tog ut lite av saven som han sedan mycket mjukt och försiktigt smörjde in min bakre ingång med, tanken var att det skulle svida inuti och att förnedra mig maximalt med att få och ha något instoppat i rumpan framför andra människor, men inte att skada mig under inträngandet!

Hans finger var nu helt inne i stjärten på mig och jag kände hur ringmuskeln slappnade av. Det är fruktansvärt obehagligt och pinsamt i vanliga fall och det kändes ju inte bättre när jag visste att tre andra satt och såg på... Han drog försiktigt ut sitt finger och satte ingefäran mot den skrynkliga tunna huden sedan tryckte han oändligt långsamt in den på plats. - Nu väntar vi i fem minuter, så att roten hinner börja göra sitt. Han satte sig lugnt till rätta med en kopp kaffe och pratade i lätt ton med sina vänner som att detta var det naturligaste i världen!

Efter en stund var smärtan outhärdlig i baken på mig, jag kved och jämrade mig skruvade rastlöst på mig och började att sära maximalt på både skinkor och lår tänkte inte längre på vad jag visade eller för vem...När jag till slut började att gråta kunde jag inte vänta längre på att han skulle säga något utan började att böna och be honom om att piska mig.

- Snälla snälla snälla ge mig mitt straff nu husse, smiska stjärten tills du är nöjd nu så det är över snart snälla husse!

Han log!

- En synnerligen effektiv sak det där nu ber hon ju tillochmed om smisk ju. Dom skrattade högt tillsammans men sen tyckte han tydligen att det var dag för den sista delen av min aga! Jag grät redan för fulla muggar när han kom fram till mig det gjorde så infernaliskt ont och jag var så satt på plats att det sved i själen och i min stolthet...Stolthet förresten? Vem försöker jag lura? Jag hade ingen sådan kvar alls...

- Då så flickan min, då kommer resten av din aga nu då. Jag ska vara snäll emot dig och dela ut dom snabbt och utan mellantid, blir du glad då?
Jag svarade med brusten stämma: Jaaa tack! Han höjde rottingen och strax därefter delades första rappet ut, rakt över min redan röda och ömma stjärt! Jag skrek rakt ut redan av första och fortsatte att gråta hysteriskt emellan slagen men inte en enda gång knep jag med skinkorna eller förde ihop benen och händerna vågade jag inte släppa då hade jag nog svimmat tror jag! Rottingen slog ner gång på gång i min stackars tilltygade rumpa. Jag vet inte hur många rapp jag fick men var nästan helt borta när jag kände att ingefäran var på väg ut ur min stjärt och slagen hade upphört!

Jag hängde som en gammal urvriden trasa över barstolen orkade inte ens röra mig, bara hängde med armar och ben rakt ner. Ingefäran var ute och jag andades ut lite grann medans jag hämtade mig och tårarna rann färdigt för att så småningom upphöra helt med bara små snyftningar som undslapp mig då och då, satt min husse och pratade med sina vänner om hur bra det var med lite disciplin och ordning i hemmet, och hur lätt det var att åstadkomma med en fast hand, stadiga rutiner och en rejäl omgång med smisk i stjärten med jämna mellan rum, dom verkade rörande överens om detta allihop och jag knep ihop ögonen och skämdes djupt! Efter cirka en halvtimme så sa min hane till mig att jag skulle resa mig upp för att be Jeremy om förlåtelse för det jag sagt tidigare. Men benen bar dåligt så han fick hjälpa mig på fötter. Med vingliga ben gick jag fram till pojken med djupt röda kinder och tårfyllda ögon neg jag djupt för honom och bad om ursäkt för att jag bettet mig så illa mot honom och hoppades att han skulle kunna förlåta mig!

Då var det bara en sak kvar då, sa min husse! Denna gången ska du stå lutad mot bordet med benen isär och svanka samtidigt som du ser in i ögonen på den du gjort orätt! Jag ställde mig bara matt i angiven position orkade inte protestera ens...Men skammen fanns där än tydligare nu när jag var tvungen att titta på min publik och i denna delen av straffet var jag också tvungen att för varje gång räkna rappen och be om ett till: ett, tack snälla husse kan jag få ett till osv!

Jag fick upprepa denna bön tolv gånger innan min husse sa att det räckte för i dag! Jag gick fram till min husse tog hans hand och kysste den tittade rakt in i hans ögon och sa högt och tydligt: - Tack snälla husse för att du korrigerat mitt dåliga uppförande och ännu en gång visat mig min plats genom att ge mig rikligt med smisk i stjärten och tack också för att du har lärt mig att sära ordentligt på benen och lyfta upp min stjärt ordentligt för dig genom att låta ingefäran svida i baken på mig! Jag förtjänade verkligen detta och är glad för att du inte sparar på agan så att jag lär mig att flickor ska vara snälla och lydiga jag hoppas att du kan förlåta mig!

Denna skam! Tacka för det värsta man kan tänka sig, att som vuxen kvinna få rumpan randad som en dum jäntunge! Men, det var så han ville ha det annars fick man lägga sig igen och vänta på mera!
- Varsågod min lilla flicka, du vet ju att jag gör det för ditt eget bästa och du vet att det hjälper dig till att lyda mig och det är ju då du mår bäst, när du gör som jag säger eller hur?

Tyvärr måste jag ju erkänna även för mig själv att allt det han nu sagt var sant! Jag mådde bättre utav det, blev lugnare, gladare och satte mig inte i samma knipor som jag gjorde innan han kom in i mitt liv!

När han kramat om mig och kysst min panna så fick jag niga för de andra tre i tur och ordning, sen fick jag en lätt klatsch i baken och fick gå och lägga mig! Jag var tacksam över detta fast klockan bara var sju på kvällen. Jag slapp att titta dom i ögonen mera och slapp att sitta på min sargade stjärt, något som skulle ha varit mycket plågsamt nu! Jag gick långsamt uppför trappan till sovrummet la mig på sängen med stjärten bar eftersom jag visste att det var så han ville ha mig! Jag somnade nästan genast och sov som en baby hela natten, jag hade fått mitt rättmätiga straff för alla dumheter jag gjort och nu var allting bra igen jag visste att följande dagar skulle bli lugna, mysiga och kärleksfulla nu när jag återigen var satt på plats! Jag älskar min hane så och jag följer honom vart han än går skulle inte vilja vara utan honom en dag!

NyareÄldre