En kopplad vildkatt

183cm lång kaxig stark van att få som jag ville och i sanningens namn ganska jobbig framförallt som flickvän!

Jag hade gett upp drömmen om kärleken och hade bestämt mig för att leva mitt liv ensam utan man, dom ställde ju ändå bara till allting ju! Jag chattade fikade blev bjuden på middagar var ute o festade en hel del med väninnor ja jag levde livet helt enkelt... Men så kom han! Han med stora H. Mitt hjärta slutade att slå för ett ögonblick och när jag tittade in i oceanerna som var hans ögon var jag fast, jag visste det, han visste det! Han var allt jag drömt om hade allt jag drömt om och såg ut precis som den man jag drömde om: han var tre cm längre än jag urstark tatuerad rakad skägg, damn tänkte jag bara där vi satt på fiket jag kände att han kände det samma och vi blev mycket snabbt ett par, ett bekymmer dock... Jag var en alfa hona han en alfa hane! Det var två mycket starka viljor som möttes här det blixtrade ganska ordentligt!!!

Jag blev bråkigare och bråkigare tjatade och gnatade gnällde och gnydde för det mesta framförallt på tiden han la på mig tyckte inte att det var nog! Det fungerade...ett tag, sen tog väl tålamodet slut antagligen, en dag så tog han tag i mig tittade mig djupt i ögonen med en blick av stål och sa:

-Jag älskar dig, jag vill ha dig och jag vill verkligen att det här ska fungera men på detta sättet kommer det inte att göra det!

På mitt vanliga kaxiga sätt så slängde jag väl ur mig att du får väl göra nåt åt det då!!! Han log stillsamt på ett sätt jag aldrig hade sett förut och sa att det var precis det han tänkte göra och det med en gång! Jag tittade förvånat på honom och undrade vad han kunde mena med det??? Han drog upp mig på fötter ganska så milt men dock bestämt, han höll mig ömt nära sig och sa mjukt att han skulle lära mig respekt och åtgärder mot kaxighet för det hörde inte hemma i ett förhållande sa han! Lika ömt och varsamt föste han in mig i huset igen och följde mig upp för halvtrappan till tv-rummet där även baren fanns...

Han bor i ett stort hus där det finns ordentligt med plats och inga grannar som kan höra.... Han drog fram en hög barstol och ställde den mitt på golvet började sedan knäppa upp mina jeans och dra ner dom, jag stod som förstenad kunde inte röra mig eller få fram ett ljud till protest fast jag mycket väl förstod vad som väntade och vad som nu skulle ske! När jag väl var placerad uppe på barstolen med magen mot sitsen och armar och ben hängandes ner för sidorna fick jag luft igen och började protestera högljutt jag skrek bad hotade och svor sparkade med benen och viftade med armarna men han satte sig bara stillsamt på huk och tittade på mig, när jag sen lugnade ner mig lite så tog han ett mjukt tag om min haka och lyfte upp mitt ansikte så jag kom att titta rakt in i hans vackra snälla blåa ögon, sen frågade han:

- Älskar du mig?
Jag svarade med ett mycket frågande läte:
- ehhh ja visst!
- Vill du fortsätta att vara tillsammans med mig?
- Jaaa jag älskar dig ju!
- Då så! då är detta hädanefter detta sätt som används när jag tycker att du förtjänar det och du inte kan lyssna på vad jag säger och visa mig den respekt jag visar dig! ska du vara min kvinna fostrar jag dig som jag finner bäst och med de metoder jag finner lämpliga kan du stå ut med det? Efter en kort sekunds tvekan svarade jag att ja om det var det enda sättet för oss att vara ett par även i fortsättningen så står jag ut med vad som helst! Där låg jag nu då....med stjärten bar upp i vädret, huvudet nerböjt och väntandes på att få smisk som en dum skolflicka...Skammen i det ögonblicket var näst intill outhärdlig men den var ingenting jämfört med den smärta som jag skulle få uppleva där bak om en liten stund!

Jag låg still och väntade knep ihop ögonen och skinkorna lika hårt men det hände ingenting jag öppnade ögonen och slappnade av lite grann. Nu min älskade flicka ska du få hänga där en stund dina ben ska vara särade och du ska ligga stilla och vara tyst tänk över varför du befinner dig i denna situationen och fundera på om det var värt det!!! Han satte sig lugnt ner i soffan och satte på tv:n jag låg still med vitt särade ben och skämdes...jag skämdes som en hund han såg ju allt i den här positionen ALLT!!!! Och som att för att verkligen trycka ner mig extra sa han: Jaha i denna ställningen ser jag ju mer av din lilla stjärt än vad jag någonsin gjort...den är gullig, och till och med den ser nervös och rädd ut. Han skrattade lite tyst för sig själv och jag skämdes så jag trodde att jag skulle dö! Jag hörde att han reste sig och kände strax hans fingrar smeka min skåra hela vägen och framför allt runt det bakre hålet sen så flyttade han handen till stjärtgloberna och smekte mig ömt för att sedan oväntat ge mig två rejäla daskar där bak, jag hoppade liksom till av chocken och kved till. Han skrattade igen och sa att det bara var ett smekning i jämförelse av vad som komma skulle .

Sedan gick han ut för att hämta sig en öl! han var borta i fem min och när han kom tillbaka ställde han ner den halvtomma ölen på bardisken och tog fram någonting bakom mig som jag sett så många gånger och funderat i all hast på hur den skulle kännas i sin ägo upphängt på väggen hade han nämligen en åsnepiska!!!!??? Är det någon som ens vet hur en sån ser ut??? jaja en åsnepiska var det i alla fall han visade mig den mycket noga och frågade om jag hade en enda aning om vad en sån kunde göra med en stackars flickstjärt? Jag skakade förtvivlat på huvudet samtidigt som jag stirrade på den där hemska saken som snart skulle besöka och plåga min bakdel..... den är gjord av ett mycket strävt tyg så slår man minsta lilla för hårt så sliter den av dig skinnet! Jag rös till tittade på honom med tårar i ögonen och sa förlåt snälla du förlåt jag ska aldrig mera vara kaxig jag ska lyda dig och vara snäll bara du inte använder den där saken på mig... Den här "saken" kommer att användas mycket flitigt på din bak hädanefter så det är lika bra att ni får hälsa på varandra riktigt redan nu sa han då.... jag kommer strax att börja din aga och det är jag som bestämmer hur hårt, hur länge och vart du ska få dina rapp förstår vi varandra? Jag snyftade fram ett ynkligt ja och en tår letade sig fram i ögonvrån.

Han ställde sig snett bakom mig och lät åsnepiskan smeka min nervösa bak, är du redo min lilla vildkatta? jajaja snälla var snäll mot mig jag ska bättra mig men snälla var snäll.... shcyyy! inte gnälla nu det kan du göra efteråt när du gått och lagt dig sedan, för i säng ska du med ömmande röda randiga skinkor och du ska ligga där stilla o tyst tills jag kommer sen ska vi sova, men innan dess ska du få ligga kvar på stolen en halvtimme utan att smeka eller gnida rumpan du ska skämmas riktigt ordentligt och det ska göra ont det är då budskapet på allvar går in har du uppfattat och förstått allt det jag nu sagt eller är rädslan för stark för dina sinnen? Jag förstår mumlade jag. Då börjar jag nu din aga säger han med en myndig och sträng ton som inte gick att säga emot.

När det första rappet landade på min hud gjorde det så ont att det tog en stund innan jag riktigt begrep hur ont det faktiskt gjorde men då skrek jag rakt ut, hade bestämt mig för att ta emot allt med tystnad och värdighet men tji fick jag, jag skrek jag grät och jag bönade och bad jag slingrade mig som en mask på kroken där jag låg och kunde bara hoppas på att han skulle skynda sig att ge mig allt på en gång men en sån tur hade jag ju inte! efter varje slag höll han upp och lät det sjunka in så att jag fick plågas av hela smärtan innan nästa kom och däremellan så höll han förmaningstal och berättade för mig vilken oerhört olydig och kaxig och stygg flicka jag var och hur mycket jag förtjänade att få min bara stjärt randad av honom att jag borde skämmas för att bete mig på det sättet jag gjort hela tiden pratade han till mig som om jag vore en olydig flickunge som inte förstår bättre och alla dessa ord gjorde att jag kände mig dum och ynklig jag tror att det nästan var det värsta att höra allt detta samtidigt som jag hörde smällarna mot mina skinkor och mina egna snyftanden och strykskrik.

När jag efter vad som kändes som en evighet var dyblöt av svett och skakade i hela kroppen och det bildats en liten pöl av alla mina tårar kände hans hand stryka försiktigt över min sargade stjärt andades jag ut lite grann jag slutade att skrika och det kom mest bara lite enstaka snyftningar och gnyendes, han smekte mig en god stund och började sedan berätta för mig hur röd svullen och öm min stjärt såg ut jag önskade av hela mitt väsen ett han skulle sluta prata på det där viset liksom bara låta mig få vara ifred utan att få mig att skämmas på det viset men det gjorde han inte alls.. detta var för ditt eget bästa min älskade, du måste lära dig din plats nån gång och nu var ett bra tillfälle tycker du inte det? mmm! för att få olydiga små flickor till att förstå och lyda måste man tyvärr ibland bestraffa dom, och smisk på bara stjärten är ett urgammalt knep att få er snälla och ångerfulla tyvärr så försvinner smärtan fort och därför så måste det annat till också för att det ska stanna kvar i minnet en längre tid och det hjälper skammen till med förstår du skammen och det faktum att du har utegångsförbud och totalt handlingsförbud i en månad det ska nog lära dig att lyda din man ett tag tror du inte det gumman? Jag tappade andan men kände att det inte var rätt läge för protester nu så jag nickade bara matt! Bra då är vi ju överens om den saken då, nu ska du bara ligga kvar där en halvtimme sen är din fysiska bestraffning över för den här gången och då ska du gå och lägga dig, naturligtvis efter att ödmjukt och uppriktigt tittat mig i ögonen och tackat för att jag gav dig en rejäl omgång med smisk i stjärten och för att jag har tagit i tu med din uppfostran och dom orden ska användas i det tacket, överens stumpan? ja-aa ja älskling visst.

Han slog sig lugnt ner i soffan med resten av sin öl som om ingenting hade hänt jag hängde tyst kvar med min bultande ömma rumpa och benen brett isär bara några tysta halvkvävda snyftningar hördes ibland, när den vääääldigt långa och smärtsamma halvtimmen var över sa han att nu kunde jag resa mig och ställa tillbaka stolen, jag gjorde så sedan vände jag mig försiktigt om för att gå till sängen men stoppades av hans harklande, har du ingenting att säga mig flicka lilla? Jag stod tyst kvar tills han sa att om det var på det viset så kunde jag lika gärna ställa fram stolen igen då fick jag fart må ni tro!! jag tog tre snabba små kliv bort till min man tog hans framsträckta händer och mumlade fram det jag skulle säga medans jag tittade djupt ner i golvet med ett mycket rött ansikte. Jaha det där duger ju inte alls så du får ett försök till att säga det medans du tittar mig rakt in i ögonen och talar tydligt så att jag hör vad du säger annars gör vi om hela proceduren en gång till. Med en skam som inte ens går att förklara och med tårar i ögonen tittar jag upp på min leende älskling och tackar för att han givit mig rikligt med smisk i stjärten och för att han så villigt tagit i tu med min uppfostran tårarna börjar återigen att rinna men av skam denna gång, seså min lilla flicka nu är det över nu är det bra nu är det upp till dig själv om och när din stjärt ska randas igen det är helt upp till dig sköter du dig som du ska så slipper du ju att få smisk det vet du! jag nickar och han ger mig en kram sedan kysser han min panna och säger så hopp i säng nu ta på dig din pyjamas men när jag kommer upp ska du ligga på mage med byxorna nerdragna precis under rumpan och stjärten din ska ligga fri....

Jag går tyst upp för trappan till vårt sovrum och lägger mig precis så som han sagt, vågar ingenting annat ju, smeker min bakdel och känner dom hårda svullna valkarna under mina händer somnar till slut till men väcks snart av att min hane sitter och smeker mig ömt över håret sedan längre och längre ner tills han når min stjärt masserar mig mycket mjukt och varsamt en stund sedan låter han fingrarna leta sig in i skåran och känner ganska snart att jag är blöt han skrattar rått åt upptäckten och säger: jaha då vet jag att jag kan slå både hårdare och längre nästa gång då! jag trycker generat ner huvudet i kudden och önskar att jag var någon annanstans just då sedan lägger han sig ner jämte mig och drar täcket över oss och släcker lampan när jag tror att kusten är klar börjar jag försiktigt att dra upp mina byxor men får en rejäl dask över baken på nolltid! Har jag sagt att du får dra upp dom? Nej du ska ligga så i natt och skämmas du ska fundera på vilken stygg flicka du är och hur du ska göra för att bättra dig....efter en stunds tystnad så lägger han sig ovanpå mig tar ett tag i mitt hår och stöter in i mig han tar mig hårt och djupt nästan bara för att markera att jag är hans kvinna och det är han som bestämmer när det gått för oss båda efter en väldigt kort tid så rullar han av mig ger mig en kyss på kinden säger kort att jag ska ligga still och tyst och att han älskar mig sedan god natt!

Där ligger jag nu på mage med stjärten bultandes och öm utan byxor med hans sav rinnandes ur mig nysmiskad påsatt och satt på plats ordentligt! Dagen därpå var han som vanligt även om inte jag var det, vildkattan hade fått sig en omgång hon aldrig skulle glömma och det var en mycket ödmjuk liten kattunge som var mån om att vara foglig och snäll mot sin husse och inte göra några feltramp på ett bra tag efter det shoppandet, fikandet och festandet fick jag klara mig utan en månad och det blev många menande klappar på stjärten och ett par gånger även en muntlig påminnelse om vad som vankades nästa gång vildkatten visade sin nos i närheten av honom ja jag var kopplad och hunsad helt klart och det var väldigt svårt att vänja sig vid men det gick och jag mådde bättre utav det vårat förhållande blev underbart och jag var fri och lycklig trots att (eller pga) jag visste att det bara var att lyda och rätta sig efter reglerna eller få uppleva det igen. Naturligtvis så får jag fortfarande smisk i stjärten ibland och även utegångsförbud eller shopping förbud men det händer mera sällan nu, trots att det gör så ont och är så pinsamt jobbigt så mår jag gott utav det jag är lugnare säkrare i mig själv och mera harmonisk nu än jag någonsin varit och jag älskar min hane skulle inte vilja vara utan honom en sekund! så detta var berättelsen om när jag en kaxig stöddig tyken vildkatt blev ordentligt satt på plats och kopplad av min man!!!

NyareÄldre