När Onkel Otto införde husaga

Hannelore hade träffat Otto på bjudning. Småningom brukade de sitta på något café och prata. Otto lät förstå att han var en anhängare av gammaldags god husaga. Hannelore tyckte att det här lät intressant. Hon var ensamförsörjare för två döttrar, Helga, 19, och Heidi 18 år. De skulle behöva få ett kok stryk för att lära sig uppföra.
Så efter en tid flyttade Otto hem hos Hannelore och hennes döttrar.

Några dagar efteråt när Otto hade haft tillfälle att följa flickornas uppförande. Tog han fram sin rotting och befallde flickorna att infinna sig i köket. Ny skall ni få lära er att uppföra, flickor, sade han. Det blir en omgång med rottingen för er båda, fortsatte han. Helga försökte smita ut från köket men Otto hade stängt dörren. Du Helga, du ska gå först. Klä av dig och böj dig över bordet, befallde Otto. Visst inte, sade Helga och stampade med foten mot golvet. Då sa Otto till Hannelore att avlägsna flickans alla kläder medan han håller henne fast. Det var lätt gjort och sedan böjde Otto flickan över bordet och sa åt Hannelore att hålla henne fast vid händerna. Otto sade att ni flickor skall nog lära er att lyda, Den här rottingen biter ordentligt och när stjärten svider, lär ni er. Ni skall nu lära er att respektera och frukta den här stjärtrandaren. Sedan lyfte han rottingen och lät den vina genom luften och landa med en smäll på flickans skinkor. Hon gav ut ett skrik och försökte vrida sig ur sin mammas grepp men det gick inte. Sedan följde ett ganska bra antal rottingrapp tills Helgas skinkor och lår var fulla av röda strimmor. Sedan fick hon lov att stiga upp men inte klä sig utan ställa sig med händerna på huvudet mot väggen.

Din tur då, sade Otto till Heidi. Hon förstod redan att det var lönlöst att protestera och klädde av sig samt böjde sig över bordet på samma sätt som hennes syster hade legat en stund tidigare. Hon fick också en god omgång av rottingen och ylade och storgrät under hela agan. Efter spöstraffet fick flickorna lov att gå till sina rum och lägga sig. Jag är säker att nästa natt måste ni ligga på magen och inte kunna sitta på några dagar.

När flickorna hade gått, sade Otto till Hannelore att nu är det hennes tur. Gå till sovrummet, klä av dig, och vänta tills jag är färdig att tukta dig. Men du menar väl inte straffa mig för något, jag har ju inte uppfört mig illa, svarade Hannelore. Jag förutsatte att mina befallningar lyds utan protester för annars blir det mera stryk. Du är underkastad samma husaga som dina flickor så att gör nu som jag säger, sade Otto strängt. Hannelore förstod då att dt var bäst att göra som Otto sa och gick till sovrummet och gjorde som hon hade blivit tillsagd.

Otto lät henne vänta. Att måsta vänta på smisket gjorde gott för en kvinna och hennes attityd, tyckte Otto. Hon fick vänta en halvtimme innan Otto kom in med rottingen. Har du fått smisk förut, frågade han. Nej, aldrig, och tänkte aldrig måsta få det, svarade hon, Nå nu lär du dig vad gammaldags husaga betyder. Denna rotting skall inge dig respekt.

Otto tittade på Hannelores rumpa. Den var bred, rund och fyllig utan att vara fet. Du har en bra rumpa, sa han. Den är som gjord för en bitande rotting. Han höjde rottingen och lät den smälla hårt mitt på hennes skinkor. Hannelore gallskrek och vred sig på sidan. Det där gör du inte om, sa Otto, för då får du ett antal rottingrapp i stjärthålet, skall du veta. Har du nu förstått detta, frågade han. Jovisst, sade hon och antog den position som Otto hade befallt henne. Otto befallde henne att sära på benen. Agan fortsatte en god stund och Hannelore gallskrek under hela behandlingen. När hon hade fått ungefär femtio rapp, slutade hon skrika och började stöna av upphetsning. Piska mig mera, bad hon och Otto gjorde precis det som hon begärde. När Otto avslöt agan, var hon väldigt kåt och vät mellan benen, som Otto konstaterade genom att prova ett finger i hennes fitta.

Nu skall du stiga upp och böja dig över sängkanten. Jag skall bestiga dig. Hannelore lydde och upptog den befallda ställningen. Otto klädde av sig och trängde sedan in sin stenhårda kuk i hennes fitta.

Nästa dag sammankallade Otto alla fruntimmer i köket och sade att härefter kommer dom att få stryk varje söndagsmorgon. Om ni inte har gjort någonting fel så har ni i alla fall tänkt på sådant.

En kväll när dom lade sig, sa Otto till Hannelore att han inte var nöjd med hennes hushållning. Han sa att ett tjugotal, nej vi säger ett trettiotal rapp av rottingen varje kväll under en veckas tid skulle kanske göra en förbättring i den här saken. Hannelore svarade att det gör det säkert.

Du kan ju inte sitta följande dag men det behöver du inte göra heller. Du skall då vara flitigare att städa huset, sa Otto. Detta spöstraff fick hon sen varje kväll och skötte sedan hushållet mycket bättre.

NyareÄldre