Grannfrun fick björkris

Detta hände nån gång på 60-talet när vi bodde i en liten by. Jag var väl då en sexton år. En dag såg jag att grannfrun gick in med nånting som såg ut som ett risknippe. Eftersom jag visste att dom inte hade några barn, undrade vad det där skulle till.
Jag smög mig sakta bakom deras köksfönster och såg där grannfrun ligga spritt naken på alla fyra med hennes breda rumpa högt upp i vädret.

ris rumpa

Hennes ben var särade så att man såg tydligt allt som hon hade mellan benen. Mannen smiskade henne med kraftfulla rapp och man kunde höra hennes tjut ända ut. Snart började hennes rumpa bli röd men mannen fortsatte behandlingen. Hon fick länge och hårt stryk och jag såg att hon ibland knep ihop skinkorna för att försöka lindra svedan. Jag började runka och hoppades att dom inte skulle märka mig. Det var inte större fara eftersom frun låg med baken mot mig. Mannen bytte ibland ställning, ibland från vänster och ibland från höger föll rappen. Ibland smiskade han från försidan med slag som föll lodrätt. Han var så upptagen av smiskandet att han inte tittade ut.
Efter en lång tid slutade mannen med smiskandet och tog ett långt och smalt rottingspö som hängde på en spik i väggen. Han visade mot köksbordet med sin rotting och frun steg upp och ställde sig böjd över bordet. Sedan började mannen slå henne med rottingen. Hon var fortfarande med baken mot fönstret. Jag såg hur hennes eldröda rumpa började få röda strimmor av rottingbehandlingen. När skinkorna och hela låren hade fått röda strimmor jämt fördelade, slutade mannen och la ifrån sig rottingen. Sedan tycktes han befalla kvinnan men jag kunde inte höra vad han sa. Sen såg jag att kvinnan tog ett steg bakåt och mannen öppnade sina byxor och bakifrån trängde sin kuk in i hennes fitta.

Jag fann denna upplevelse starkt upphetsande.

NyareÄldre