Rottingens njutning


Karin hade nu blivit en regelbunden besökare hos direktören som gav henne rottingen. En gång när Karin var med sin väninna Kerstin i omklädningsrummet på en gymnastiksal som de brukade besöka fick Kerstin se de röda ränderna på Karins stjärt och frågade vad det var.
Jo, jag besökte min härskare några dagar sen och han gav mig smisk på bara stjärten med ett rottingspö. Kerstin blev väldigt nyfiken och frågade om det inte tar förfärligt ont och hur kan någon njuta av att bli piskad på det där sättet. Karin svarade att visst gör det ont en stund men sen börjar man njuta av det och jag har flera gånger faktiskt fått en orgasm under spöstraffet. Det är en unik upplevelse. Man känner hur agan har fått hela kroppen varm och undergår starka skälvningar mär agan bara fortsätter. Först tjuter man och gråter men sedan övergår detta till njutningens stön och man slutar sparka med fötterna och försöka vrida sig undan rottingen.

För det kan man ju inte för att han har bundit mig starkt i piskbänken. Jag skulle kunna ta emot agan utan att vara bunden men jag finner det mycket njutbart att lägga där hjälplös och utelämnad för hans rotting.

När hon kommit hem, fick Kerstin inte det hon hört av sina tankar. Hon hade faktisk själv fantiserat om att få smisk av en stark Karl. Det hade börjat med att hon såg en teckning i en tidning där en ung kvinna var fastbunden på en bänk och fick spöstraff medan flera åskådare stod runt såg på. Hon hade alltid skämts för det här och tänkt att det var onormalt. Sedan efteråt hade hon läst på nätet att det var många kvinnor som fantiserade om att få smisk av en stark karl och bli dominerad av honom.

Efter ett par dagars funderingar då hon aldrig fick det här ur sitt huvud ringde on Karin och frågade när hon hade nästa möte med den här direktören. Karin svarade att han hade bestämt att Karin alltid fick infinna sig på fredag kväll klockan 16.00. Om hon försenade sig, fick hon tio hårda rapp per försenad minut av ett långt, smalt och smidigt ridspö. Detta hade hänt ett antal gånger och det hjälpte inte med några förklaringar. Det var nu tisdag och Kerstin frågade Karin om hon fick följa med nästa fredag. Jo, det får du ju självklart göra, svarade Karin.

whipped ass

Nästa fredag infann sig båda damerna hos direktören. Karin förklarade för honom att hennes väninna Kerstin hade bett att få följa med. Det går väl bra, frågade hon. Javisst svarade direktören och befallde dom två kvinnorna att ta av sig alla kläder. Detta gjorde dom lydigt. Vänd mig baken hitåt, befallde direktören och kvinnorna gjorde som dom blev tillsagda. Mannen steg upp och inspekterade kvinnornas rumpor. Dom var båda väl utvecklade och runda utan att vara för feta. Ja, ni har båda två fina rumpor som snart skall känna rottingens bett, sade han. Nu böj er framåt så långt ni kan och grip tag i anklarna. När kvinnorna stod böjda som dom hade befallts, började mannen smeka deras skinkor, Jo, dessa skinkor får snart känna hur rottingen svider, sa han.
Du går först Karin, sade direktören och Karin lade sig på piskbänken och mannen band henne fast igen som vanligt. Sedan tog han fram sin rotting som snart började dansa på Karins stjärt. Han började med lätta slag men ökade sedan styrkan och då började Karin yla, skrika och gråta. När detta hade pågått en tid slutade on med detta och gråten övergick till små snyftningar och sedan till njutningens stön. Sedan fick hon sin orgasm och hela hennes kropp skälvde av det.

Sedan blev det Kerstins tur. Hon fick också lägga upp sig på smiskbänken och bli bunden som Karin. Karin fick order att ställa sig i skamvrån med händerna bakom nacken som vanligt. Kerstins tjut var ännu högljudade än Karins som redan hade blivit van att få smisk. Kerstin fick en bra omgång med rottingen och när hennes tjut övergått till njutningens stön, upphörde direktören agan.

NyareÄldre