tjuvarnas bestraffning


Sofia och Margareta åkte fast i ett varuhus när de försökte stoppa in ett par kosmetikaburkar i handväskorna. Vakten såg dem göra det och sa till flickorna att följa efter honom till bakrummet där direktören ville prata med dom.
Flickorna följde snällt efter och en stund senare stod de skamsna framför ett skrivbord bakom vilket satt en herre i medelåldern. Jaha, ni är dom butikstjuvarna som just åkte fast. Ni kan välja mellan två alternativ, antingen anmäler jag er till polisen eller sen tar ni ert straff här. Straffet är en god omgång med rottingen på bara stjärten. Nej, ingen polis, bad flickorna, vi tar vad som helst i stället. Jaha, är ni helt säkra på det, frågade direktören. Rottingen kommer att smida ordentligt på era bara rumpor. Jo, sade flickorna rodnande, vad som helst utan polisen.

Då så, klä av er, befallde direktören. Flickorna började försiktigt ta av sig kläderna. När de bara hade underkläderna på sig, stod dom stilla. Allt av, jag sa ju att ni får ta rottingen på bar rumpa. Om det blir något krångel, blir det mera stryk, sa han.

Direktören pekade på en ställning i ena sidan rummet. Lägg upp dig på den där, befallde han. Flickan gick och lade sig på ställningen. Den var tillverkad av tungt trä och ena sidan var upphöjd så att flickans rumpa skulle vara högt uppe och fint upplagd för rottingen. Direktören fäste flickans handleder och ben med läderremmar samt fäste ett brett läderbälte över hennes rygg. Benen var fästade runt knäna så att flickan skulle kunna sparka fritt med fötterna. Den här ställningens syfte var att hålla flickan på plats. Spöstraffena var så hårda att det annars skulle vara omöjligt för flickan att behålla sin ställning. Remmarna var på en sådan plats att flickans ben var särade. Hon skulle ju också känna sig förnedrad genom att vara tvungen att visa upp alla sina privata könsdelar.

Direktören svischade några gånger genom luften med rottingen och sade till flickan att det här skulle göra fruktansvärt ont att hon skulle inte kunna sitta på en vecka. Flickan var lite mullig och rumpan var stor och bred men inte för fet. Du har en bra rumpa, sa mannen, rottingen skall kännas ordentligt på en sådan stjärt du har. Det kommer att göra dig gott.

Sedan började mannen att ge flickan hårda slag av spöet och höll alltid en paus mellan rappen. Flickan började skrika från första rappet och grät mellan slagen. Hon sparkade vilt med fötterna och försökte vrida sig undan rottingen men det var omöjligt så som hon var fastbunden till piskbänken. Snart började hon skrika att sluta, det gör så ont. Mannen sade bara att det är meningen att göra ont för att lära en sån där butikstjuv att inte försöka sådant på nytt. Flickan skriker att hon har lärt sig detta redan och skall aldrig mera göra sånt. Hjärtskärande fortsatte hon att be att spöstraffet skulle sluta men mannen tålde detta tappert och fortsatte agan. När hela flickans skinkor och lår var fulla av röda strimmor och dom första hade förvandlat sig till blåröda upphöja valkar, tyckte direktören att flickan fått nog och avlöste henne. Den andra flickan hade också börjat gråta när hon såg sin väninna piskas och darrade av rädsla för sin egen bestraffning. Din tur, sade mannen, på ställningen, befallde han. Flickan gick darrande och smågråtande och lade upp sig på ställningen. Mannen fäste henne på samma sätt som hennes väninna. Till den andra flickan sade han att gå och ställ dig i skamvrån därborta och pekade på ett av rummets hörn. Flickan gick dit. Sedan befallde mannen henne att hålla upp armarna bakom nacken och stå där stilla tills han befaller annat. Flickan lydde snällt som hon hade blivit tillsagd.

Och sen din tur, du har fått se hur det fungerar, sa mannen till följande flicka. Hon grät redan och började skrika från första rappet och fortsatte det under hela bestraffningen. När direktören tyckte att hon fått nog med stryk, löste han upp henne och befallde henne att ställa sig i skamvrån bredvis sin väninna.

Efter några dagar åket fast en kvinna i 40-års åldern. Hon fick också välja mellan att bli anmäld till polisen eller ta emot spöstraffet. Hon valde också spöstraffet och blev på samma sätt bunden till piskbänken och fick sin hårda dos av rottingen. Hon skrek och grät från första rappet framåt. Senare övergick hennes gråt och skrikande till stön av välbehag. Hon slutade sparka med fötterna och gungade bara i takt med rottingrappen.

När direktören tyckte att hon hade fått nog, löste han upp henne men hon blev liggande på piskbänken och sade att hon ville ha mera smisk. Snälla direktören, kan jag inte få mera smisk av er starka hand, bad hon. Piska mig hårdare, ber jag, sade kvinnan. No, okej, om detta är vad hon vill få så skall hon få det tänkte direktören och fortsatte agan. En stund efteråt ryckte kvinnan till och det var tydligt att hon hade fått en orgasm.

Efter en vecka knackade på dörren hos direktören. Det var samma Karin som förra veckan hade fått en ordentlig omgång med rottingen. Vad är det nu, frågade direktören. Har du blivit fast för snatteri igen? Lärde du dig inget från spöstraffet du fick? Nej ingenting sånt, svarade Karin. Jag undrade bara om jag kunde få av rottingen igen. Jaså, sa mannen. Du fick smak för smisk då. Klä av dig och lägg dig över piskbänken så skall du få vad du längtar efter. Karin var inte sen med att klä av sig och låg snart över piskställningen. Direktören fäste igen hennes armar, ben och läderremmen över ryggen. Karin visste att hon skulle ha kunnat ta smisket utan att bli bunden men sa inget för att hon tyckte det var upphetsande att ligga där hjälplös och utlämnad för mannen med rottingen. Spöstraffet fortsatte som vanligt och Karin fick sin orgasm i slutet av spöstaffet.

NyareÄldre