Husaga i Ryssland

Ivan och Olga hade varit gifta ett halvt år när en dag Ivans föräldrar var på besök. Olga hade nånting att klandra sin man över när Sergej, Ivans far sade till honom att har du ingen koll på din hustru, min son? Jag tycker att hon behöver en tillrättavisning med det samma. Klä av dig, Olga, sade Sergej till henne. Hon svarade hånfullt att det gör hon bestämt inte.
Sergej tyckte inte om hennes uppförande och tog fram sitt läderbälte. Några slag på låren fick Olga att lyda befallningen. Sedan går vi ut där Olga får en lektion i uppförande, sade Sergej näst.

Olga leddes av sin svärfar ute till en liten dunge en bit från huset där han stannade. Sedan tog han fram sin kniv och skar av en vidjekvist som han avlövade. Han band Olgas handleder fast runt ett träd. Han höjde vidjespöet och gav Olga ett hårt rapp mitt på hennes skinkor som fick henne att skrika högt av smärta. Se så här skall man tukta en kvinna som inte kan uppföra sig. Sergej gav vidjespöet åt sin son och sade att piska nu vett i hennes skalle. Det är endast genom rumpans sveda som kvinnan lär sig något vett.

Ivan tog spöet, lyfte den högt över sitt huvud och började piska sin hustru med hårda slag på rumpan och låren. Sergej sade: nej nej, min son. Du skall hålla paus mellan rappen så att rappets hela verkan hinner sjunka in.

Olga storgrät och skrek vid varje rapp. Ivan började hålla paus mellan slagen och Olga fortsatte att gråta och skrek vid varje rapp av det smidiga vidjespöet. Just så där, sade Sergej till sin son och frågade sedan Tatjana, sin fru om inte det här var rätta sättet att tukta en kvinna. Precis, svarade Tatjana. Så har du också tuktat mig när det har behövts och många gånger har jag fått gråta och skrika under din piska, min kära man. Det är ju så att vi kvinnor bör vara lydiga och ödmjuka mot våra män och Olga har minsann förtjänat det här straffet för ohövligt uppförande mot sin man. Så, Ivan, låt piskan bara vina en bra stund till på din olydiga frus rumpa. Hon behöver lära sig att uppföra sig. Jag vet inte hur det är i andra länder men i alla fall här i Ryssland behöver kvinnan få regelbundet pisk från sin man. Då vet kvinnan att hennes man bryr sig om henne och älskar henne. En rysk kvinna blir olycklig om hon inte får smisk av sin man.

Sedan slutade Ivan att piska sin hustru och frigav hennes armleder. Olga leddes hem till huset av sin man. När Ivans föräldrar hade gått hem, omfamnade Olga sin man och bad om förlåtelse för sitt uppförande och att det hade varit rätt för henne att få ett gott kok stryk. Hon sade också att hon i morgon går och köper en riktig rotting som han får använda på sin frus rumpa när det behövs. Hon medger nu att det måste vara mannen som bestämmer i huset och han har full rättighet att tukta husets kvinnfolk när så behöves.

NyareÄldre