Hembiträdet

En lek som vi båda speciellt tyckte om var att jag var den stränge herren och hon hembiträdet. Jag är inte särskilt bra att klara av hemsysslorna så att då och då fick hon lov att hjälpa till och vara mitt hembiträde.
Hon får kläda sig in en mycket kort svart minikjol, strumpor och strumpeband och små svarta spetskantade trosor. Först diskar hon. Sedan får hon lov att damma av. Jag sitter i en bekväm fåtölj och läser en bok. Hon böjer sig framför mig när hon skall stryka av damm från golvet. Jag vet att hon gör detta med avsikt. Hon vill att jag ser hennes fina runda rumpa klädd i dom där små trosorna. Hon vill upphetsa mig. Jag får en erektion redan då när jag tittar på hennes fina rumpa och vet att den snart kommer att få fina röda ränder efter min rotting.

Jag stiger upp och drar mitt finger över skrivbordet. Du har inte sopat här, säger jag. Jag är inte speciellt nöjd med ditt arbete. Gå och ta en kudde och lägg dig över köksbordet, kommenderar jag. Hon gör som hon har blivit tillsagd. Jag vet att hon längtar efter smisk. Jag tar fram min rotting och kommer in i köket. Hon ligger redan böjd på bordet. Lyft upp kjolen och dra ner dina trosor, nej ta dom helt av för att du får sära på benen. Hon lyder som jag har befallt och tar av sig trosorna. Hon ligger där på köksbordet så fint med bara stjärten uppvisad för min rotting.
piga

Sära på benen, befaller jag. Hon gör det men jag säger att sära mera för jag vill ha henne i en mycket förnedrande ställning för en kvinna där hon uppvisar alla sina privata könsdelar för mannen som snart skall piska henne.

Sedan börjar jag ge henne rapp av min rotting. Först lätta rapp men gradvis ökar jag styrkan. Hon börjar sparka med benen och vrida sig men håller sin position.

När jag har uppnått full styrka med slagen börjar jag hålla pauser mellan slagen så att varje rapp fullt skall kännas och gå igenom hela kroppen.

Hon har börjat gråta redan från begynningen och gör det fortfarande men jag vet att detta var vad hon längtade efter. Så smiskandet fortgår och snart slutar gråten och sparkandet med benen samt vridningarna. Då vet jag att hon har kommit fram till piskans njutning.

NyareÄldre