Om att tukta en kvinna


När man sällskapar med en kvinna någon tid, brukar få små antydningar om hon har anlag för smiskande.
Man skall alltid börja försiktigt. Bra början är att säga till henne att du tycker att du behöver få lite smisk på stjärten. Först skall man ta henne liggande med rumpan överst och ge lite dask med handflatan. Om hon inte protesterar, vet du att hon är inne på det här. Då kan du redan första gången dra ner hennes byxor och trosor och smiska på bara stjärten.

Nästa gång bör hon få smaka läderbältet. Man börjar som tidigare med lite smisk på byxorna. Sedan befaller men henne att stiga upp och ta av sig byxor och trosor. Du får låta henne stå och titta på när du tar av dig bältet och vrider den så att den är lagom långt. Sedan befaller du henne att lägga sig på nytt på dina knän och låter henne få av bältet.

Nästa redskap som du introducerar till henne kan gärna vara björkriset. Du tillverkar den av ungefär tio raka och tunna björkkvistar som du avlövar och binder samman med lite snör till ett risknippe. Nästa gång och härefter får hon själv gå och tillverka riset när du befaller så. Ris skall alltid ges på bar stjärt så att snärtarna svider. Annars är det ingen vits med det hela.

Man kan ge ris både kvinnan liggande på mannens knä eller liggande på sängen med ett par kuddar under höften så att rumpan är fint upplagd till riset. Jag föredrar denna ställning men det kan vara bra att först ha henne över knäet. Detta ger mannen bättre kontroll över kvinnan när man då kan hålla henne fast med vänstra handen. När man har henne liggande på sängen, kan man första gångerna binda fast hennes handleder bakom ryggen. Denna ställning är också mycket lämplig för smisk med rotting.
stryk

Rottingen kan vara nästa redskap. Jag föredrar att ha kvinnan helt naken och också att ha henne i olika ställningar. En bra är böjd över köksbordet med en kudde under höftet. Det är att rekommendera att befalla henne att sprida på låren. Detta har två fördelar. Den ena är att detta är en förödmjukande position då alla hennes privata könsdelar är fullt synliga för mannen och den andra att denna position gör det möjligt att ge henne svidande rapp på lårenas innersida där huden är känsligast om extra straff skulle behövas. Ge henne hela tiden små befallningar som att dra benen ihop, ta dem isär, mera, stig upp på tåren osv. Detta visar henne att mannen har total kontroll över henne och hon måste helt koncentrera sig att lyda mannens befallningar. Alla befallningar skall ges med sträng röst och slöhet med att lyda mannens befallningar straffas omedelbart och hårt.

Oavsett vilket redskap man använder, skall man alltid börja försiktigt med lätta rapp och gradvis öka styrkan i slagen.

Man kan också variera styrkan med att ibland slå hårdare och ibland ge lätta rapp i snabb takt. Ridspöet kan vara nästa redskap men jag föredrar att använda den i ett annat syfte.

Dressyr

Ett långt och smalt ridspö är bra för denna övning. Detta kallas också dressyrpiska. Syftet med denna övning är att lära kvinnan lyda snabbt och automatiskt. Jag har henne liggande naken på sängen och denna gång utan kuddar under magen. När piskan smäller på madrassen skall hon lyfta upp rumpan. När den smäller andra gången, skall hon lägga sig på magen igen. Detta skall gå till blixtsnabbt och man ger henne några rapp med ridspöet om så inte händer. Detta skall man hålla på med en god tid så att kvinnan blir andfådd och svettig. Man ökar takten tills hon inte klarar det mera. Då har mannen fullt skäl att ge henne en dos av piskan. Detta skall hon acceptera och lova att försöka klara sig bättre nästa gång.

Njutningen

Det är en speciellt fin upplevelse att se kvinnan börja njuta av smisket. Till detta krävs att smiskningen pågår en längre tid. När slagen har blivit kraftigare, börjar kvinnan vrida sig och sparka med benen. Hon gråter och skriker och ber att du slutar smiska. Till detta skall man bara svara att hon har ingenting att säga om saken. Det är enbart du som bestämmer och bedömer när hon har fått tillräckligt. Så fortsätt bara med att ge henne mera smisk. Hon kniper ihop sina skinkor. Detta är fullt tillåtet och visar att smiskandet har önskad effekt. Sin position som du har befallt henne att inta får hon dock inte lämna. Vid något skede slutar hon att gråta och skrika. Samtidigt slutar hon att vrida på sig. Gråten övergår till sakta snyftningar och sedan till stön av njutning. Jag har några gånger fått detta till stånd. En gång med min förra väninna hände det så att jag hade gett henne smisk med rottingen. Sedan hade hon fått suga min kuk på knä. Sedan hade vi vanligt samlag och efter detta fortsatte jag med att smeka henne klitoris. Då bad hon mig att ge henne mera rotting. Jag gjorde ju förstås det och började slå henne på stjärten med min rotting. Någon tid senare hände det här. Hon slutade vrida på sig och bara stöna av njutning.

NyareÄldre