smisk som riktigt straff


Är smisk sexigare när man blir bestraffad "på riktigt"?

Jag är en ung kvinna som lever med en man sen några år. Vi är ett vanligt svenskt par har ett litet barn och älskar varandra.

Sedan mer än ett år så får jag smisk ibland. På kvällen i sängen.

Man kan väl säga att det är en blandning av förspel och straff eftersom det ofta sker när jag varit lite tjurig eller klantig med något på dagen och på något sätt blir jag mer upphetsad när jag vet varför jag får det och att det beror på att jag gjort nåt.

Han lägger mig över knät utan att prata om det och jag gör inte direkt motstånd. Sen håller han fast mig med den kraft det krävs när jag försöker slingra mig. Mer och mer har smisket blivit mer utdraget och daskarna på min nakna stjärt hårdare. Så visst har det nästan varit som att få smisk "på riktigt".

Efteråt får jag alltid tröst i hans famn och det är så tryggt och upphetsande. Vi har alltid sex efteråt.

Men häromkvällen när vi satt ensamma i TV-soffan och vi hade olika åsikter om en grej och jag var så där vass som jag kan vara så tvingade han ner mig med milt tvång och under protester från mig - över hans knä.

Jag var inte alls beredd på att få smisk och ville inte men han var bestämd och så började han
smiska mig riktigt hårt på min stjärt som var klädd i jeans så det small högt i rummet. Han fortsatte länge och jag låg så stilla jag kunde, insåg att motståndet var lönlöst.

smiskad rumpa

Efter en stund var det mitt i undergivenheten och förödmjukelsen så himla upphetsande. Fast att det sved ordentligt! Just för att det var en riktig bestraffning. Det var inget snack om saken.
Jag fick smisk flera långa minuter och tårarna kom och jag kved medan jag fick smisk som en liten flicka.

Men sen tog han mig i sin famn som vanligt och jag fick hämta mig och få tröst. Och tryggheten och upphetsningen förenad då är svår att beskriva. Jag ligger mot hans bröst som ett barn, nysmiskad och satt på plats. Medan han kollar på TV.

Sen fick jag av mig jeansen och trosorna och fick lite mer smisk. Och sen hade vi sex.

Jag tycker egentligen inte det är så märkvärdigt med smisk eller konstigt egentligen.
Det är synd att många killar är försiktiga i onödan med att ta tag i sina flickvänner och ge dom smisk.

Själv vill jag att det ska vara på riktigt. Som straff. Kvinnor har fått smisk i många århundranden och de allra flesta accepterar det och inser att det är helt okej och riktigt upphetsande med ojämlikheten i sängkammaren.

NyareÄldre