Natascha


Jag är en tjej mellan 20 och 30 år. Jag har erfarenhet av att få smisk. Inte med min nuvarande kille. men av en före detta kille.

Idag lever jag med en man jag älskar men han har som sagt aldrig gett mig smisk. Inte ens en enstaka dask i baken!
Jag har till och med medvetet ibland provocerat och testat bara för att veta var gränsen går.

Men hittills har min rumpa klarat sig. Det kan man ju förvisso vara glad över som tjej, men jag känner att jag saknar något. Något som inte går att förstå kanske med huvudet och jämlikhetssnack. Det känns djupare. Nåt urkvinnligt i mig som saknar den där tillrättavisningen och att bli satt på plats av min man. På det där barnsliga och utlämnade sättet som olydiga flickor alltid har fått.

Jag levde med en man ett tag som gav mig det. Han gav mig smäll som en barnunge. La mig över knät och drog ner byxor och trosor. Och alltid som straff. Efteråt var jag from som en lammunge. Tror att han gillade att se mig sådär skamsen och tårögd efteråt när jag bara stod med byxorna och trosorna vid fötterna och gned och gned över min jättevarma ilsket röda stjärt. Försoningssexet var så häftigt.

Jag tror inte jag är masochist. Har aldrig gillat svedan och smärtan. Sprattlar och försöker slippa allt jag kan. Tror inte nån kvinna som tycker det är OK med smisk egentligen gillar smärtan. Det är mer känslan av att bli omhändertagen och att vara så utlämnad och tryggt undergiven till honom. Att Han har all kontroll. Och det förbjudna. Speciellt idag med alla som kämpar för jämlikhet. Har läst att över 40% av kvinnorna fantiserar om smisk. Hur många som får det hemma av sin man vet jag inte. Det är nog svårt att få statistik på. Men jag tror vi är många som fått det av våra killar.

Såg en fin bild av en kvinna ståendes på en balkong som jag vill skriva en liten novell om.

Natascha
Nina och Tom var på semester på Lanzarote. Till lägenheten hörde en stor balkong som var öppen mot havet. De var kära, sexiga och kåta och tillbringade semestern med sol, bad och 4-5 samlag om dagen. De var båda i 25 årsåldern och hade varit ihop ett halvår. De både kände varandra och inte.

Det var eftermiddag och de hade just idkat älskog, knullat häftigt i olika omgångar på den svettiga sängen. Balkongdörrarna var öppna och plötsligt hade de hårt ljudet från balkongen nedanför. De visste precis vilka som bodde där. Ett ungt par, också svenskar. Tom hade sneglat på tjejen med det mörka håret. Hon var väldigt vacker, men killen var inte så pjåkig heller. Så de hade båda fått något att titta på stranden, eller ner på deras balkong. De var inte svartsjuka, det var mer som det eggade dom i deras sexuella aptit. Ljudet:
Det smällde, som höga kraftiga klatchljud mot naken hud och mellan klatscharna hörde de en ung kvinnas aj, aj, aj kvävt och jämrande.
”Det låter som om hon får stryk” sa Nina.
”Det låter som om hon får smisk” sa Tom.

Nina förstod inte varför men det uppenbara som Tom hade helt rätt i, och som inte gick att ta miste på var. Att ljudet de hörde som bröt eftermiddagsbrisen inte kunde vara något annat än en kvinna som får smisk PÅ BARA stjärten! vad Nina inte förstod i att detta fick henne att rodna. Bara ordet smisk som Tom uttalat så lätt och självklart och som faktiskt var helt relevant till skillnad från ordet "stryk" som kan te sig på alla möjliga brutala hemska sätt. Hon kunde sagt smisk själv men skämdes för att ta ordet i mun inför Tom.
Varför? De tittade på varann och Nina fortfarande generad reste sig och gick närmare balkongen för att lyssna på smällarna som rytmiskt och bestämt fortsatte minut efter minut. För Nina var det en evighet. Tom verkade ta det med ro.
”Ska vi anmäla misshandel?” undrade Nina.
”Det är väl knappast misshandel” sa Tom.
"Tjejen får smisk. Hon kanske till och med gillar det." fortsatte han.

Det kändes förnedrande men något annat också för Nina att höra Tom prata på det där lite kvinnoförnedrande sättet.
"Och om hon inte gillar det så är det ju bara smisk. Hon kanske har förtjänat det" fortsatte Tom tydligen road av att höra kulissen av ljud. En handflata som smällde en naken kvinnas stjärt och ett jämrande som utvecklats till gråt. Nina svarade inte med hade svårt att dölja sin fascination att bli öronvittne till något så privat och för den andra kvinnan iallafall väldigt pinsamt och förnedrande.


Våningen under 15 minuter tidigare:
Natascha och Rio. De skulle ut och hade stämt möte vid en restaurang med några vänner som både på ett annat hotell. Som vanligt var Natascha varit försenat och stod i duschen när de för länge sen borde varit där och vännerna börjat undra. Så var det alltid. Rio fick alltid vänta och vänta och de var konstant försenade, mycket för att Nataschas skönhetskrav och långa procedurer och att hon började med allt försent. Den här gången hade Rio fått nog.

Efter att ha befallt henne att öppna dörren med en ton som hon hade all respekt för hade han bara tagit henne i armen där hon stod i bara handduk virad om sig och lufttorkade håret. Med bara några moment hade han satt sig ner på den obäddade sängen, fåt Natascha över sitt knä, och till och med avlägsnat handduken från det parti på hennes kropp som nu under några minuter skulle vara huvudpunkten. Hennes vita vackert runda och lagom fylliga stjärt.

Natascha var oförberedd och chockad och hann knappt bli rädd. när hon plötsligt låg där och insåg att det skulle bli smisk, något hon inte fått på åtminstone tre månader. Hon protesterade och gav alla löften om skärpning hon kunde ge och ännu fler men inget hjälpte. Rio smiskade hårt och bestämt och såg till att varje del på hennes runda stjärt färgades till rosa och rött.

20 minuter senare. Natascha gråter på sängen. Hon ligger på magen och har fått på sig ett kort linne som räcker till naveln. För övrigt är hon bar och stjärten har stora kraftiga röda rodnader. Hon har också fått höra att hon får stanna hemma. Utegångsförbud! som en barnunge! Natascha som redan under bestraffningen noterade att balkongdörrarna var öppna sa nu trotsigt"
"Grannarna kan ha hört"
"Hurså, då hörde dom bara när du fick smisk, so what?" sa Rio.
Hans självklara machosvar fick henne bara tyst. Hon väntade tills han gick efter löftet att han skulle komma upp om en stund och se till henne. Att smita ut fanns inte på kartan för Natascha, hon ville absolut inte ha mer smisk. Snarare väntade hon på försoningssexet. Det var det enda hon ville när hon fått smisk. Hon skulle få vänta tills han kom hem den här gången.

10 minuter senare:
Bilden:

En vacker ung kvinna med blött nyduschat hår står på balkongen. Hon står i bara linne och stjärten bar. Hennes stjärt har tydliga spår av en bestraffning. Från 25 meter är det fullständigt tydligt att se hennes röda skinkor som fortfarande runtom har kvar partier av vitt hull där den agande handflatan inte har träffat. En kvinna som nyss fått smisk! Hon ser ut över havet och palmerna som om hon letade efter mannen och kände orättvisan att vara förbjuden att gå ut och efterdyningarna av straffet hon just fått. Ibland gled hennes hand över stjärten, försiktigt för att känna hur öm den var och varm.

Hon förstod, kände på sig att hon var iakttagen av det unga paret på övervåningen. Men på något underligt sätt njöt hon av det, Som att stå i skamvrån och låta dom se. Möjligen var det inte solidariskt med tjejen. Tänk om det kunde ge hennes man idéer när han såg att andra kvinnor får smisk. Och nästa gång hans tjej var kaxig så . . .

Men Natascha hade alltid varit exhibitionistisk. Kunde njuta att gå runt i lägenheten naken för att hon visste att manliga grannar såg på. Hon älskade och blev upphetsad av att visa sin kropp som hon själv nästan kunde hetsa upp sig på när hon låg med killar. Nu njöt hon av att visa upp sig själv som en undergiven skamsen tjej som nyss fått smisk och också accepterade hela situationen. Njöt av att visa sin rödsmiskade stjärt för mannen därovanför. Och faktiskt för kvinnan också.

Tom och Nina betraktade alltsammans från balkongen ovanför. De viskade till varandra och det var båda fascinerade av bilden. Men det är så annorlunda att betrakta detta ur ett manligt perspektiv och ett kvinnligt. För Tom var det upphetsande och han kände hur något växte i hans kalsonger. Kvinnan var otroligt sexig och att få betrakta hennes nakna stjärt såhär ordentligt smiskad på allvar var bara too much. För Nina handlade det om något annat. Vad tänkte Tom på undrade hon utan att våga fråga.

Kunde han själv tänka sig att . . .kunde det vara så att det är möjligt att hon själv skulle kunna få smäll - av sin man! Hon visste hur jävlig hon kunde vara ibland och Tom verkade uttrycka en sån självklar förståelse för att just ha lyssnat till en kvinna som fått smisk av sin man. Nina kände hur något pockade på hennes upphetsning samtidigt som det var lite skrämmande och läskigt och väldigt skämmigt. Under uppväxten hade hon vid några tillfällen fått smisk senast då hon var 16 år av sin mamma. Bara ordet smisk eller smäll var för alltid de mest pinsamma ord som fanns.

Att man kunde få det av sin man var ju inte omöjligt och nu hade hon fått bevis på att det förekom. Hon kände sig frånvarande och kunde inte släppa tanken på allt vad hon hört och sett och Toms reaktion långt efter att kvinnan med det mörka håret gått in igen, med ett snabbt avslöjande ögonkast till balkongen ovanför.

Som ni förstår dröjde det inte länge innan Nina själv fick lägga sig över sin mans knä. Och på nytt fast nu som vuxen få erfara att få smisk på bara stjärten!

NyareÄldre