Sir Agas olydiga flickvän


Jag skall nu berätta om en flicka som jag var tillsammans med för många år sedan men minnet av henne har jag alltid kvar. Vi träffades på en fest och jag såg henne på en gång, hon stod i mitten av en liten tjejgrupp och skrattade, jag förstod att dom pratade om mej för det var ingen där förutom han som ägde lägenheten som kände mej.

Hade bara vägarna förbi men nu stod jag alltså där och var ett objekt som man brukar säga, jag låtsades som ingenting och när den ena tjejen kom fram och frågade vem jag var så kunde jag inte låta bli att syna henne hon var vad man brukar säga en riktigt liten rackare, ung och i högsta grad mycket levande med en finurlig blick helt ogenerat synade hon mej uppifrån och ner. Hon frågade om jag ville hänga med på en annan fest men när jag berättade att jag inte kunde det var det inte svårt att se hennes förvåning, jag berättade att jag bara hade vägarna förbi, jag skulle nämligen träffa min son hade lovat honom att gå på Gröna Lund, så bestämde att träffas igen och så blev det.

Det var en mycket speciell kvinna det märkte jag ganska snabbt hon var van vid att bestämma och efter ett tag så märkte även omgivningen av att jag hade problem med att göra mej gällande, när sen hennes killkompisar sa att jag skulle nog inte kära ner mej för mycket i Madde för hon brukade tröttna ganska snart på sina killar så bestämde jag mej för att sätta den här lilla damen på plats, jag tänkte att lite smisk skulle säkert göra henne gott men jag var tvungen att vänta på rätt stund hon var inte precis en dam man bara lägger över knät, inte om man vill överleva i alla fall.

En kväll när vi satt i bilen jag hade kört henne hem så frågade hon mej om mina andra kvinnor, jag märkte då att hon var väldigt svartsjuk men jag sa att allt var bakom mej, men hon blev lite misstänksam när jag förklarade att jag skulle sova hemma just den här kvällen det var en torsdag men vi skulle träffas som vanligt på fredagen.

Jag ringde henne på fredagen efter jobbet, men hon var inte hemma, inte på lördagen heller först blev jag lite orolig sen blev jag förbannad, undrade varför hon lät mej vara ovetande var hon var någonstans när jag fortfarande inte hade hört av henne på söndagen så gick jag till garaget som jag och mina polare delar på, det var ingen där och jag hade mycket att fixa med min Mustang så jag kom på andra tankar.

Rätt som det var så ringde min nalle det var Madde och jag mins att när jag såg hennes nummer på mobilen så fick jag puls, men döm om min förvåning när jag hörde hennes ynkliga osäkra röst säja – hej älskling var är du

Jag tänkte att nu jävlar har jag min chans jag sa med ospelad irritation

- Va.. frågar du mej var jag är? Var i helvete har du varit sa jag och tänkte nu har jag väll skitit i det blå skåpet men hon lät lika ynklig när hon sa

- Jag ringde dej i torsdags kväll efter att du hade släppt av mej men du svarade inte så jag blev arg och när min pappa frågade om jag ville följa med honom till Skåne så gjorde jag det.

- Va, sa jag, är du i Skåne nu?

- Nej, sa hon, då jag är hemma nu.

Då flög fan i mej och jag sa ospelat förbannad:

- Nu sätter du dej på cykeln och tar dej hit till garaget snabbt som fan.

Efter en timme så stod hon utanför och knackade på garagedörren, jag ropade dörren är olåst kom in.

Jag satt i en gammal svart skinnsoffa iklädd en blå gammal bilmekanikeroverall när hon sakta gick mot mej, hon hade en liten vit sommarblus och sina tajta blåjeans och pumps, alla karlar vet hur läckert ljudet är från pumps på betonggolv, nu satt jag här och såg hur min kvinna sakta och med en alldeles klart orolig blick kom fram till mej, när hon skulle börja prata så avbröt jag henne och sa jag med mycket sträng röst

- Madde är du min kvinna?

- Va? Ja, snyftade hon.

- Bra, sa jag, då ska du också veta att sådant här tolererar inte jag, vad tror du händer med dej när du har varit så här olydig. Jag såg att hennes redan nu oroliga blick blev ändå mer orolig och rent automatisk så sträckte hon på sej och la sakta sina armar bakom ryggen så att hennes händer kom att skydda hennes läckra häck.

Utan att hon han att protestera så tog jag tag i henne och knäppte upp hennes byxor och utan att hon gjorde en minsta antydan att protestera så drog jag henne bryskt över mitt knä. Medans jag sakta smekte av hennes byxor ända ner till knävecket så pratade jag med henne mycket bestämt och berättade att nu så skulle jag ge henne smäll på bara stjärten precis så som en man gör med sin kvinna när hon har uppfört sej illa, jag fråga om hon tänkte ta sitt straff eller om hon ville konstra mera mej hon snyftade bara att hon förstod om jag var arg på henne.

Alltså där satt jag med min unga söta mycket olydiga kvinna liggandes över mitt knä och gav henne den ena hårda klatschen efter den andra på hennes bara röda oskyddade stjärt utan att hon så mycket som visa den minst min, jag förstod sen senare att detta var just det som hon behövde för att vara den underbara lilla flickvän som hon sen var till mej i många år.

Hur slutade då våran lilla smisksstund? Jo efter att jag smiskat upp Madde ett bra tag och pratat förstånd med henne så fick hon resa sej upp, just då så bankade grabbarna på garagedörren och skrek:

- Varför har ni låst dörren från insidan?

Madde fick det stora nöjet att släppa in dom, jag vet fortfarande inte om dom hade hört oss men lite finurliga så dom allt ut.

Jag vill bara avsluta med att säga detta är just detta som jag anser att smisk handlar om ömsesidig respekt och värme, men minst lika viktigt, kvinnas outsagda tillåtelse att bli smiskad, det är för mej lika viktigt idag när jag smiskar, att alltid se när det är läge för smisk eller inte.

NyareÄldre