Smisk och nybakat bröd

Jag är en ung kvinna som får smisk ibland av min man. Jag smygsurfar också på nätet och blir upphetsad av att se bilder och filmer på andra kvinnor som får smisk. Det finns ju tusentals bilder och på tjejer som ligger över knät på sin uppfostrare typ kille, man, lärarinna eller mamma och får smisk på bara stjärten!

Jag har slutat tänka att jag är knäpp eller onormal eftersom jag förstått att det är så himla vanligt och nästan naturligt att vi tjejer kan få smisk, både på allvar och lek/allvar.

Här är en liten novell som skulle kunna vara helt självbiografisk.

Jenny 25 år, stod vid diskbänken. klockan var tio på förmiddagen och hennes man hade gått till arbetet i slips och kostym, en halvtimme tidigare. Hon hade sitt bruna lockiga långa hår utsläppt och hade fortfarande sitt vita oskuldsfulla nattlinne på sig. Han hade lämnat efter sig ett kännbart minne som fortfarande värmde och stack om hennes runda stjärt som fortfarande var bar under linnet. Hon gned sig fortfarande då och då om skinkorna och hon hade noga betraktat dom med hjälp av badrumsspegeln efter bestraffningen hennes man gett henne 45 minuter tidigare. Ilsket röda stora områden som två stora rodnader på hennes stjärt. Jenny var söt och hade formerna "på de rätta ställena" som hennes mamma hade brukat skoja då Jenny hade kommit upp i tonåren. För övrigt var hon ganska smal och hade ett sött prinsessansikte som kunde bedåra prinsar.

Den här morgonen hade hon varit tjurig och låtit sitt dåliga morgonhumör gå ut över Peter, sin man. Det hade blivit några kaxiga kommentarer för mycket och hon hade anat att det hade varit under en längre tid, inte bara denna morgon. till en del berodde det på att hon hade det jobbigt på sina kvälls- och helgjobb med en knäpp chef och det hade gått ut över Peter. Hon ångrade sig nu, skamsen och kränkt efter bestraffningen och hon hade så här efteråt full förståelse för att Peter till slut gett henne smäll.

Hon hade gått för långt och Peter hade lagt ifrån sig morgontidningen och sagt till på skarpen. För Jenny hade det inte räckt utan det blev ett bitchigt svar tillbaka och det var då han hade tagit tag i henne och lagt henne över knät där han satt i sin kostym och slips som han hade i sitt viktiga jobb. Raskt hade linnet lagts upp över ryggen på henne och trosorna hade ryckts ned, hela vägen trots Jennys sprattlande och högljudda protester över vaderna och fötterna och ner på golvet. Sen följde en lång serie smällar, riktigt hårda som klatschade på Jennys nakna än så länge vita stjärt.
Pers stora starka handflata klatschade obönhörligt och Jenny började snart gråta högljutt som en liten flicka. En vardagsmorgon i Sverige i Malmö 2006 får alltså en ung kvinna smisk på bara stjärten av sin man på fullaste allvar efter ett gräl och innan han ska till jobbet. Och det är alldeles sant: Peter tar tid på sig, offrar morgontidningen för att göra sin plikt mot sin hustru. Sin plikt att aga henne, ge henne smäll för att hon gått över gränsen och för att han behövde sätta henne på plats.

Efter 5-6 minuter var det över, för denna gång. Det hade trots allt gått några månader sedan han sist behövde ge henne smisk. Ljudet av Jennys gråt och snörvlande fortsatte fortfarande trots att ljudet av smällarna/klatscharna som fyllde köket och radhuset äntligen upphört . Han hade satt henne i sitt knä och så kom den där intima stunden av tröst och förlåtelse. Hon hade blött ner hans skjorta vid bröstet med sina tårar där hon satt i hans knä. Hon höll honom om halsen och rörde med andra handen försiktigt över sin nysmällda stjärt. Det sved otroligt mycket!
Hon fick vara liten flicka och han hade strukit henne över håret och sagt att hon verkligen förtjänat smisk den här gången. Hon nickade tyst och förstod och de försonades i den där intima stunden dör ordningen var återställd. Hon fanns sig bekvämt i sin underordnade roll som kvinna och kände upphetsningen långsamt växa både mellan sina egna ben och att det styvnade under hennes stjärt där hon satt över hans kuk.
Så blev han tvungen att gå till jobbet.

Själv var hon ledig men fick ändå utegångsförbud. "du får hålla dig hemma idag och tänka över hur du uppför dig flicka" hade han sagt. utegångsförbud unga dam"! Jenny accepterade utan protester och det var därför hon inte ens hade bemödat sig att klä på sig. Eftersom hon inte fick gå ut fick linnet vara på, inte ens trosorna satte hon på sig igen efter smisket. Nu stod hon där med den där blandningen av skamkänslor, kränkt och väldigt kåt! Hon tog fram mjöl och smör och bestämde sig för att baka. Det var så sinnligt, kanske ännu mer när man nyss fått smäll! Hon längtade efter sin man, hon tänkte på att hon fått smisk och hon gned sig om rumpan med jämna mellanrum, fortfarande sved det och var ömt.

Klockan 5 kom Peter hem. det doftade nybakat och Jenny mötte i hallen fortfarande i linnet och troslös. De kysstes intensivt. Hennes mjuka fylliga läppar mötte hans och hans nyrakade kinder och hans händer smekte henne försiktigt över stjärten som de agade så strängt på morgonen. En stor bukett rosor uppenbarade sig bakom hans rygg och kärleksord viskades.

Hon sjönk ner på sina knän och gjorde sig beredd att ge honom en härlig stund. Hon ville både suga av honom och älska vanligt mjukt vaniljsex. Doften och smaken av hans kuk gjorde henne bara mer villig och innan hon tog hans säd i munnen lyfta han upp henne och bar in henne i sovrummet.

Han trängde in i henne hur lätt som helst och eftersom Peter var en mästare i att hålla igen så att stunden skulle bli så lång och utdragen som möjligt älskade de en lång stund till doften av nybakat bröd.

NyareÄldre