Cissi får smisk


Cissi var 17 år och en fantastiskt söt tjej med långt ljusbrunt hår, ett vackert ansikte och en fin kropp. Hon bodde med sin mamma och syster i ett hus utanför stan. Familjen hade två hundar; en collie och en avalier king charles spaniel. Det föll oftast på döttrarnas lott att gå ut med hundarna eftersom mamma jobbade heltid.

En varm dag i maj kom Cissi hem från skolan klockan ett. Hon visste att det var hennes tur att gå ut med hundarna så hon kopplade dem snabbt och traskade iväg. Det kändes redan som att sommaren hade kommit och hon hade bara på sig vitt linne och långa shorts i kamouflagefärg och gick barfota. Hon rastade hundarna längs slingan, dvs. elljusspåret med grusvägar som löpte genom skogen och över ängen strax nedanför bostadsområdet.

Det var en härlig dag att vara ute och promenera på och hon njöt verkligen av att gå ut med hundarna. Överallt hade buskar och träd slagit ut i full blom. Det var inte särskilt många som hon mötte på slingan. Egentligen bara en äldre dam som bodde granne med familjen. Belåten med promenaden återvände Cissi sedan hem.

När mamma sedan kom hem vid femtiden på kvällen måste hon förstås liksom alla tjatiga mammor förhöra sig om dottern hade skött sina plikter som hon skulle.

"Gick du ut med hundarna ordentligt som jag bad dig om i morse?" frågade hon.

"Oh ja, precis som du sa", svarade Cissi.

"Jaså? Nå, vår granne Tant Nilsson ringde mig på jobbet och berättade att hon hade mött dig och såg att du inte plockade upp efter Nelly!"

"Den skvallerkärringen!" utbrast Cissi utan att tänka sig för.

"Man säger inte så om en gammal människa!" utropade mamma argt. "Nu ska det bli SMISK för din del, unga dam!"

"Neeej mamma jag är för stor för att få smisk!" protesterade Cissi högljutt.

"Dumheter!" muttrade mamma. "Så länge du uppför dig som en liten flicka ska du också få smisk som en liten flicka!"

Utan vidare diskussion placerade mamma sin dotter över knäet och höjde handen. Snart hade den första dasken träffat utanpå flickans shorts. Fler slag landade och dottern rörde sig oroligt och ormade med rumpan. Ännu gjorde det inte särskilt ont, men det var förödmjukelsen och förnedringen som smärtade. Här låg hon som var 17 år över sin mammas knä och fick smisk på sin sexiga tonårsstjärt. Det var ett möte mellan två världar som var ohyggligt pinsamt.

"Och så ska vi smiska på bara stjärten", sa mamma när hon hade värmt upp dotterns bakdel tillräckligt med handflatan.

"Neeej mamma snälla inte det! Jag vill inte visa stjärten! Jag skäms ihjäl!" Cissi gastade förtvivlat, men mamma brydde sig inte om det.

Cissis shorts och trosor drogs ner till knäna så att rumpan blottades totalt. Det var en ung kvinnas stjärt som kom fram, men nu skulle den åter bli flickstjärten som mamma skulle smiska. Mamma höjde handen på nytt och började smiska dottern igen. Hon hade två mycket bångstyriga döttrar så hon var minst sagt rutinerad när det gällde att utdela en omgång smisk.

Det kändes mycket mera på bara stjärten, och mamma slog dessutom hårdare nu. Cissi hade snart fått tårar i ögonen och vred sig plågat i mammas knä. Hon jämrade sig och försökte emellanåt protestera och be mamma om nåd. Det var dock lönlöst och det visste hon. Hon hade också fått en viss rutin när det gällde smisk under sin uppväxt, men för hennes del handlade det om att själv få rumpan rödrandad.

När mamma tyckte att dotterns rumpa hade fått en lagom röd färg stannade hon upp och lät flickan hämta sig lite. Hon smekte Cissi med handen över stjärten och märkte hur dottern gav ifrån sig små ljud av belåtenhet. Hon hade blivit känsligare i stjärten nu i tonåren och det var inte utan att man kunde märka en sexuell upphetsning när hon tilldelades sin bestraffning.

Efter att ha ägnat en stund åt att smeka dotterns varma skinkor sträckte mamma ut handen och greppade hårborsten. Cissi rös som vanligt när hon förstod vad som väntade. Hårborsten hade varit hennes återkommande fasa under hela barndomen och tonårstiden. Det gjorde hemskt ont i rumpan av den och dessutom var det nästan outhärdligt pinsamt. Trots det så kände hon likväl hur hon blev allt mer våt mellan benen.

Så satte mamma igång att smiska hennes stjärt med hårborsten. Aj, vad det sved! Mamma slog mycket hårt och klatscharna hördes i hela huset. Cissi grät så att tårarna forsade nerför kinderna och hon vred sig förtvivlat i mammas knä. Mamma hade all möda i världen att hålla henne på plats och samtidigt utdela bestraffningen. Cissi försökte desperat vrida undan rumpan eller lägga handen för eller något annat som kunde hindra mamma från att gång på gång klippa till hennes glödande skinkorna med den hemska hårborsten.

"Aaaooouuuh det gör oooont, mamma!" bölade Cissi.

"Det är meningen att det ska göra det!" svarade mamma obarmhärtigt och bearbetade systematiskt dotterns skinkor.

"Aaaajj mamma jag ska vara snäll!" ylade Cissi desperat.

"Det är riktigt, det är precis vad du ska vara", sa mamma och fortsatte aga hennes stackars stjärt med hårborsten. "Och du ska lyda mig som en duktig flicka!"

"Ooooh aaaajj ååååh jag SKA lyda jag SKA vara en snäll och duktig flicka! Aaaaajjj! Bara inte mer smisk snälla mamma, inte mer smisk!"

"Jag ger dig precis så mycket som jag anser att du behöver", sa mamma och gav henne klatsch på klatsch över den röda rumpan. "Det här är inte mer än vad du förtjänar!"

Vid det här laget hade Cissi kastat sig fram och tillbaka över mammas knä och kämpat för att stå ut med den glödande smärtan om skinkorna. Hennes shorts och trosor hade för länge sen åkt ner till anklarna och till slut trillat ner på golvet. Hon låg nu med naken underkropp och endast linnet på sig. Men det var bara en tidsfråga innan även det skulle av.

"Upp med dig!" beordrade mamma och lappade till sin dotter över stjärten så hon tjöt av smärta. Raskt hoppade Cissi upp för att vara mamma till lags. Hon ville göra allt som hon någonsin kunde för att få slut på den stränga bestraffningen.

"Jag är mycket besviken på dig och ditt uppförande, min unga dam", grälade mamma. "Det är tydligt att du fortfarande behöver minst lika mycket smisk på stjärten nu när du är sjutton år som när du var sju!"

Cissi grät av smärtan i stjärten och av förödmjukelsen. Om någon av hennes kompisar hade sett henne nu så hade hon dött av skam. Hon undrade hur många fler av tjejerna i hennes klass som fick smisk på stjärten av mamma när de varit olydiga.

"Ta av dig linnet och lägg dig på din säng!" kommenderade mamma.

Det var inget läge för att protestera något mer. Cissi tog av sig linnet och lade sig alldeles naken på mage i sängen med den röda rumpan upp. Hon hade inte märkt vad mamma hade inom räckhåll, men nu blev hon varse det. Det var mattpiskan!

"Åååh neeej! Mamma snälla inte mattpiskan!" vädjade Cissi förskräckt.

"Jo, det är just vad du behöver", sa mamma. "Några ordentligt rapp i stjärten med mattpiskan kommer nog att göra intryck på dig!"

Mamma tog mattpiskan och svingade den vant. Den landade med rejäl kraft på dotterns redan ömmande bakdel. Cissi tjöt och tiggde om nåd. Mamma slog ytterligare några slag. Det var verkligen tufft att få smisk med mattpiskan. Den tog alldeles musten ur Cissi. Efter tjugo hårda slag låg hon bara och kved och snyftade. Mamma ansåg att tjugofem slag var lagom och när de sista fem rappen träffat sitt mål var bestraffningen över. Mamma tog dottern i sin famn och kramade henne.

"Såja min lilla älskling, nu är det över", viskade hon och torkade flickans tårar.

"Förlåt mamma, jag ska aldrig göra om det", snyftade Cissi. "Jag ska alltid plocka upp efter hundarna, och jag ska alltid vara en snäll flicka och lyda dig."

"Vi får väl se", svarade mamma med ett leende. Hon visste alltför väl att det var lätt för en ung flicka att lova mycket efter en så sträng bestraffning i stjärten.

Mamma bestämde sedan att det var bäst att Cissi fick gå och lägga sig direkt efter smisket. Fast hon först protesterade lite så fann sig dottern snart i det. Hon låg kvar naken på sin säng och mamma smörjde in hennes svidande stjärt med salva. Sedan kysste mamma sin dotter på kinden och sa god natt. Det dröjde dock länge innan Cissi somnade. Hon låg på mage och kände stjärten svida samtidigt som upphetsningen inom henne steg…

NyareÄldre