Smiskbekännelser

Jag är en 27-årig tjej/kvinna som längtar efter att få smäll/smisk av en man! Jag längtar efter att bli behandlad som en olydig flicksnärta och bli lagd över knät och bli smälld på bara stjärten med handflatan av en sträng man.

Jag har verkligen förstått att denna längtan är jättevanlig bland kvinnor och jag känner mig inte så värst kinky med den heller. Det finns väl nåt hos oss tjejer som naturligt vill underordna oss den fysiskt överlägsne mannen och smisk är ju så utlämnande.

Jag hade ett förhållande med en man för några år sen där jag fick smisk/smäll av honom ibland.
Han uppfostrade mig och la mig över knät ibland på kvällen när jag hade gjort nåt på dagen som han inte gillade. Sen smällde han mig med handflatan på bara stjärten. som om jag var hans "olydiga, syndiga "jennifer lopez-kvinna" som han sa) Vi levde annars som vilket par som helst och det fanns inget kränkande i vårt förhållande.

Jag upplevde smisket som en mycket kärleksfull uppfostran och vi var annars som vilket par som helst. Han var verkligen skicklig på att smälla mig och hade gjort det med andra tjejer innan mig också. Visst sved det. Det är ju ändå smisk det handlar om. Och visst var det en bestraffning, men jag var mer än med på att ha det så.

Kul att läsa om så många andra tjejer som har smiskerfarenheter. Som sagt, vi verkar vara många som får/fått det. Mina föräldrar är från Sydamerika och jag kom hit när jag var liten.
Jag var väldigt hårt hållen om jag jämför med mina kompisar och mina föräldrar visste inget annat än smisk/smäll för att bestraffa en (och syrran) när man var olydig. Det hände inte ofta men man glömmer aldrig när det hände.

Vet inte om min längtan har nåt med detta att göra. Men egentligen spelar det ingen roll nu, först när jag var 18 slutade mamma att ge mig smäll. Fick alltid först sätta på mig nattlinnet eftersom man fick lägga sig efteråt. Sen fick jag lägga mig över knäet på mamma som såg till att stjärten blev bar. Sen smällde hon mig hårt och i högt tempo och länge och skällde på mig samtidigt tills skinkorna rodnade och blev alldeles varma. Och det gjorde ont förstås. Men förutom förnedringen när man var 17 år inte minst så minns jag det där klatschande ljudet av mammas hand mot mina nakna skinkor som så barnsligt och pinsamt. Fast man hade kille och var vuxen på en del sätt så var man inget annat än en barnunge när det hände.

Första gången jag förstod att smisk kunde vara något mellan en vuxen man och kvinna. Något som även en vuxen kvinna kan få var när jag såg en mexikansk film på tv när jag var i tioårsåldern tror jag. Scenen jag minns handlade om en man som lagt sig i sin säng för natten och grälade på sin unga, vackra fru för att hon spenderat alldeles för mycket pengar på att köpa kläder under dagen. Han låg i sängen och hon stod bredvid klädd i pyjamasjacka och pyjamasbyxor. Minns att hon blev sur och hotade med att sova i en annan säng i gästrummet om han inte slutade bråka med henne. Då tog han henne resolut i armen och la henne över knäet. Man anade att han drog ner pyjamasen på henne och så gav han henne smäll på stjärten som om hon vore hans dotter!

Man fick väl höra ett tiotal klatschar eller så och hennes skrik tills det blev klipp till en ny scen.

Nästa klipp tillbaka låg hon bredvid honom i sängen skamsen och gned sig om baken. Sen tror jag dom försonades och började älska, fick inte se mer av det för mina föräldrar. Men smisket fick jag se nästan som om det vore helt naturligt. Mest skämdes jag eftersom det påminde mig om min mammas bestraffningar och jag hatade att bli påmind om det. Men jag glömmer heller aldrig att kvinnan fick det av sin man. Och jag förstod då för första gången att det var nåt kvinnor kunde få av sina män också som straff när man var gift. Att det inte bara var nåt som flickor kunde få av mamma!

Har länge efteråt tänkt på hur hon bara gav upp bråket efter smisket. Så mycket för den "kärleksstrejken"! Lite smisk på rumpan så var hon satt på plats! Konstigt att detta fortfarande finns så starkt i minnet som nåt som är upphetsande! Trots att jag som kvinna är så totalt underordnad mannen. Det blir så förbjudet på nåt sätt. Allt man ska tänka på är ju att tycka det är kvinnoförnedrande!

Först med mannen jag var ihop med förverkligades min dröm att få vara den där unga vackra kvinnan i den mexikanska filmen! Som fick smäll av min man om jag gick för långt. Men hans uppfostran var bara kärleksfull och hade inget med kränkning att göra. Jag lovar! Även om det sved och skinkorna rodnade lika mycket som när jag fick smäll i tonåren. Men att vuxen frivilligt finna sig i det är förstås nåt helt annat än de där oförglömliga straffen över mammas knä.

Men jag älskar mina föräldrar också.

NyareÄldre