Smisk på Nya ZeelandJag är en tjej som bor I Australien större delen av året fast jag är hemma i Sverige ibland.
Jag är 29 år.
Fast egentligen är hemma för mig Australien och jag tillbringade tonåren på Nya Zeeland.
Pappa är svensk och jag och han flyttade till Nya Zeeland när jag var 12 år. Där träffade han min styvmamma som jag växte upp med tillsammans med hennes dotter tidigare som var ett år äldre. Jag kallar min styvmamma Pernilla här i denna berättelse som är based on "a truth story" Hon var både snäll och sträng fast hon var mycket strängare mot sin egen dotter än mot mig, så det var inte "den elaka styvmamman precis". Pernilla hade faktiskt blont hår och lockigt och var väldigt vacker. Dessutom var hon en ung mamma, lång och ståtlig. Och så sjöng hon ibland och uppträdde med blues och jazzlåtar. Hon sjöng väldigt vackert. och om jag inte tänkte på att hon var min styvmamma tyckte jag att hon var sexig då när hon sjöng. Själv är jag mörk som pappa och har alltid tagits för äldre än jag är.

Det jag ska berätta handlar förstås om spanking. Pernilla som uppfostrade oss tjejer gav ibland Lisa min storasyster, spanking om hon var olydig. Det var omtumlande för mig att vara med dom gånger det hände även om Lisa fick smisk inne i mammas och pappas sovrum och jag kunde bara höra hur det klatschade från Pernillas handflata mot Lisas nakna hud på stjärten. Och hur Pernilla hela tiden pratade förmananande medan hon smiskade och Lisa som fick spanking långt upp i tonåren lät barnsligare och barnsligare och grät. Jag kanske minns fyra -fem såna här tillfällen förutom när Pernilla daskade till Lisa i baken när Lisa var uppstudsig.

Jag undrade alltid när/om jag skulle få spanking av Pernilla. Jag hade aldrig fått det av pappa och nu var det Pernilla som isåfall skulle vara den som hade rätten att ge mig det. Det är fullt tillåtet med smisk i uppfostran på Nya Zeeland och det är mamman som brukar ge sin dotter det speciellt i tonåren.

Jag tänkte mycket på det när jag kom hem försent eller var olydig. Jag var snygg och var ganska färdigväxt som kvinna redan i tonåren och väckte mycket intresse från killar som alltid trodde jag var äldre för dating och sånt och det var pinsamt att erkänna att man bara var 16 och var tvungen att vara hemma tidigt. Men samtidigt en lättnad ibland. Både och. jag hade iallafall en kille när jag var 15 redan och vid 16 hade jag ett stadigt förhållande med en kille och vi gjorde allt, fast vi inte fick sova hos varandra på nätterna. Han hade 10 olika sorters kondomer faktiskt.

Jag hade en attraktiv kropp med bröst och rumpa och det var jobbigt att vara kvar i barndomen med den kroppen.
Men det verkade som Pernilla nöjde sig med att nån gång varna mig för a spanking eller att hon några gånger daskade till mig några gånger i baken om jag hade gjort nåt.
Första gången jag fick spanking var jag 16 år. Pernilla hade tjatat på mig länge med städningen på mitt rum och det var verkligen i en enda röra. Jag hade lovat och lovat men hade en förmåga att skjuta upp det hela tiden. Dessutom hade jag fått svaga resultat med mig hem från skolan flera gånger i rad och Pernilla tjatade också på mig att jag måste plugga mer och speciellt till ett prov jag hade framför mig. Pernilla var i köket och bakade en paj och ropade på mig om både städningen och pluggandet och jag sa väl "jag ska "jag ska" hela tiden. Fortfarande efter en timme hade jag inte börjat utan hade en tjejtidning under skolböckerna som jag läste i istället. Rummet hade jag inte heller tagit itu med.
Så sköt jag på pluggandet hela tiden. Nu skulle jag inte och ta ett glas saft.

Medan jag stod och blandade till mitt glas saft så långsamt jag kunde hade Pernilla varit inne på mitt rum och hittat både tidningarna, läxan som inte var påbörjad och mitt fortfarande stökiga rum. Jag var inte direkt rädd för Pernillas uppmaningar eftersom hon alltid varit snäll mot mig. Hade det varit Lisa hade hon blivit spanked för längesen förstås.
Nu minns jag allt i detalj. Pernilla hade ett par slitna tighta jeans på sig som satt runt hennes runda höfter och en grönaktig blues som satt knäppt i en knut ovanför hennes mage. Så hade hon sitt vackra lockiga hår uppsatt i ett hårband. Hon satte sig på en stol i köket och bad mig komma till henne för hon ville prata med mig.
"Have a serious talk" sa hon. Pernilla kanske var 35 -36 år vid det här laget.

Jag ska bara dricka upp förts sa jag och det var nog det kaxiga svaret som gjorde att Pernilla till slut bestämde sig tror jag såhär i efterhand. Jag gick fram till henne efter att jag druckit upp saften beredd på mera tjat och förmaningar. Jag hade ett par helkroppsjeans eller snickarebyxor med axelremmar. Jeansen satt som ett mycket tight skal över min kropp som var ganska smal men rund på dom rätta ställena. Håret hade jag i två långa flätor och så hade jag jympadojjor.
När jag kom framtill henne blev jag överraskad över hur lätt hon började prata med mig samtidigt som hon tog mig i armen och ledde ner mig mitt över hennes knä. Jag hann inte ens göra motstånd! Hon sa inte att jag skulle få smisk heller, bara att vi skulle ha "en pratstund". Jag låg och tittade i golvet och mina flätor hängde ner samtidigt som Pernilla började med sitt förmaningsprat om hur allvarligt mitt beteende var och att det inte kunde fortsätta på det här sättet. Framförallt så var det på tiden att hon uppfostrade mig som sin riktiga dotter. Jag började få kalla kårar och pinsamma föraningar men låg kvar över hennes knä i hopp om att snart få resa på mig och gå in på mitt rum. Även om det var en ovanlig position att ha ett snack på.

Men hon pratade en stund till och hade faktiskt inte gett mig en enda dask. Men precis när jag trodde att jag äntligen skulle få resa mig upp ur hennes knä. kom dom första daskarna. på stjärten. Hon klappade mig nästan på skinkorna till en början Det var inte ens daskar medan hon fortsatte att prata strängt och förmanande om allt hon sett och om mitt beteende under en lång period nu. Det kändes skämmigt och pinsamt och även om det inte gjorde ont direkt så låg jag ju som om jag fick det på riktigt. Klapparna var nästan kärleksfulla och smeksamma kändes det som på ett underligt sätt som jag som 16 åring inte kunde fatta alls. Men det var bara början. Om jag från början trott att jag skulle få resa mig upp nästan på en gång så trodde jag väldigt väldigt fel. Så märkte jag hur Pernilla började daska mig på rumpan allt hårdare och hur hon långsamt både ökade takten och kraften och till slut började det faktiskt att svida.

Jag började protestera allt mer och lova bättring alltmer men Pernilla fortsatte prata strängt men lugnt samtidigt som daskarna föll allt hårdare och intensivare. Nu fick jag inse att jag faktiskt fick smisk på riktigt!!!!!! Det var riktigt högljudda smällar som smällde mot min stjärt som det tighta jeanstyget inte räckte för att skydda och det kändes så förnedrande att ligga över "mammas knä" som en barnunge.

I`m too big for a spanking"! utbrast jag men Pernilla sa No you´r not! Young lady.! Och jag visste ju att Lisa för inte så länge sen fick smisk och hon var 17. Spanking gällde för henne iallafall hade jag hört så länge hon bodde hemma och det var säkert två år till!

När jag nästan började gråta ordentligt och det sved så mycket att jag inte skulle klara mer slutade hon. Men då började hon medan hon fortsatte att prata att knäppa upp spännet i ryggen på mina snickarjeans så fattade jag till min fasa att hon tänkte ge mig mer "on the bare"!!! Jag protesterade nu gråtande men kände mig bara liten och hjälplös när min styvmamma mjukt tag av mig hängslena och som en mamma som klär av sin dotter som inte vill byta kläder- drog ner mina byxor nedanför stjärten.

När hon tog trosorna och så skämdes jag som jag aldrig skämts. Min rumpa var antagligen alldeles röd när Pernilla började ge mig spanking på bara stjärten. Nu hade hon slutat med sitt uppläxande prat och det enda som hördes var dom där klatscharna jag brukade höra när Lisa fick smisk och mitt eget bölande och gråt. Jag fick nästan ännu mer smisk på bara stjärten än jag hittills fått på jeansen denna eftermiddag. Och när allt var över fick jag gråta ut hoppande upp och ner med händerna på rumpan medan Pernilla sa att jag skulle få tillbringa en stund till över hennes knä om jag inte omedelbart satte igång med det jag skulle inom tio minuter. Sen skulle hon kontrollera. Och att hon verkligen skulle vilja slippa ge mig smisk i fortsättningen.

Jag hoppas du skärper dig så inte det här ska bli nödvändigt igen! sa hon mjukt medan jag hulkade och jag tror verkligen hon menade det. Hon passade inte till att ge spankings på nåt sätt. Hon var både glad och snäll oftast och det här var nåt som kände sig tvungen att göra.

Jag gjorde läxan och rummet blev städat och fick tillbringa resten av kvällen på mitt rum. Men jag fick något att tänka på som jag fortfarande har med mig. Det var en erfarenhet som var hemsk och ändå har jag känt mycket upphetsning just i början när hon klappade mig lättare, precis efteråt och senare samma dag det hände. Jag tillfredsställde mig själv flera gånger efteråt, det dövade skammen på ett sånt härligt sätt och så gjorde allting mig så upphetsad!

NyareÄldre