Jag får smisk av min kille

Hej.

Jag är en 24-årig tjej som undrar om jag kan skriva till den här sidan och berätta om mig.

Det är ju många tjejer som skrivit så jag tänkte om det var okej. Vet inte om ni vill ta in det i era spalter. Men helt okej om ni gör det. Sen jag upptäckte denna sajt för några månader sen har jag läst den flitigt. Nästan alla berättelser. Känns bra att man inte är ensam om att få smisk.

Jag får smisk ibland av min kille. Vi har varit tillsammans en längre tid men sen ett halvår tillbaka har jag fått smisk några gånger som riktig bestraffning alltså. Det är helt sant och pinsamt att erkänna att jag går med på att ha det så. Jag är ju vuxen. Jag har jätte motstridiga känslor inför det och jag skäms tillochmed nu när jag berättar om det. Jag tycker det är jätte förnedrande samtidigt som det har gjort mig otroligt upphetsad. Jag är inte så där jättesjälvsäker, e nog väldigt osäker egentligen och tycker själv att jag är klantig, oansvarig och ibland riktigt egoistisk. Kanske mest är bra på att se söt ut, men det är ju bara ett skal liksom.

Hursomhelst älskar jag min kille som är typisk machokille. (Han är heller inte svensk). Har nästan alltid varit tillsammans med "bad guys". (Inte att dom slagit mig men varit väldigt macho liksom.) Dessutom älskar han mig och kan vara hur mjuk och kärleksfull som helst. En riktig gentleman ibland faktiskt. Det är röda rosor och middagar och han är underbar i sängen också.

I somras när vi var ute och seglade i hans båt så är han ju självklart kapten och jag som aldrig seglat får liksom bara försöka göra som han säger. Bl.a. skulle jag hålla koll på styrkursen vid rodret. Grejen var att jag samtidigt läste mina Amelia och Cosmopolitan och andra tidningar och så hände det värsta: vi gick på grund!

Det blev stor kalabalik och jättedramatiskt och jag kände mig jättedum. Min kille trodde först att det gått hål! Han blev skitsur och arg och jag var bara ivägen. Han var sur hela dan och först på kvällen blev det lugnt igen. Vi satt ensamma i båten och hade ankrat vid några klippor ensamma i skärgården. Sen hände detta. Han tog plötsligt tag i min arm och drog ner mig över sitt knä. Han sa inte ett ord. Och konstigt nog inte jag heller! Sen vände han mig och knäppte upp mina jeans och efter det la mig med rumpan upp över hans knä precis som en olydig flicka. Precis som jag kände mig! Och känt mig hela dan. Det var som om han sett igenom mig liksom. Att jag visat att jag var en nonchig ego-tjej som behövde bestraffning.. Så drog han raskt ner både jeans och string fortfarande utan att säga nåt. Och jag lät allting ske konstigt nog, som om det bara var självklart och helt rättvist allt som hände för så kändes det. Rättvist att jag skulle ha "smäll"!

Han höll stenhårt fast mig och jag hade inte en chans även om jag protesterat och bråkat allt vad jag orkade. Så började han smiska mig lugnt och metodiskt så det klatschade jättehögt och det kändes egentligen inte sant. Jag var överrumplad och chockad samtidigt som det kändes naturligt. Som om han hade gett mig det massor av gånger. Att jag på riktigt fick smisk av min kille, på bara stjärten och det var inte snack om att det var allvar. Det gjorde jätte jätteont för han smiskade mig med sin handflata lugnt och metodiskt på fullaste allvar. Han hade ju varit arg på mig hela dan.

Och så kände jag mig utlämnad och hjälplös, ingen kunde höra oss och han kunde hålla på en lång stund säkert i fem minuter, och tårarna kom också. Jag jämrade mig högre och högre men han fortsatte tills han var nöjd och det sved outhärdligt om skinkorna!

Och så blev rumpan alldeles glödande varm! Han hade inte sagt ett ord på hela tiden. Det enda som hade hörts var klatchljudet och mina aj och tysta gråt. När han äntligen var färdig var det enda som hördes vågskvalpet och måsarna och mina snyftningar. Han tog upp mig i famnen och tröstade mig
med att smeka mig över håret och det kändes så underligt att sitta i hans knä med jeansen och stringtrosorna slängda på däck och rumpan naken och alldeles röd och varm och som om jag solat stjärten och den blivit svårt brännskadad i solen och få tröst för nåt som han hade gjort med mig! Och ändå kändes det som om det var jag som skulle be om förlåtelse. Inte han! Samtidigt kände jag en konstig upphetsning av hela den overkliga situationen.

Såhär kändes det alltså att få "smäll"! Fortfarande var det ingen som sa nåt. Men efter en stund sa han åt mig att gå och lägga mig. "Nu får du gå och lägga dig flicka! Marsch i säng!" Tro det eller inte men jag gjorde precis som han sa utan att ens protestera. Hade inte ens tanken på att protestera, klockan var kanske bara åtta på kvällen. Jag var så med på att bli bestraffad att jag inte ens brydde mig om att dra på mig mina stringtrosor och acnejeans som låg på golvet i båten, utan gick bara ner i hytten och kröp ner under täcket på magen endast klädd i ett linne som slutade ovanför naveln. Resten av kroppen var naken och min bara rumpa måste ha varit en syn att beskåda då jag klev ner i hytten - så röd den var! Jag kände mig verkligen som ett barn.

Det sved en lång stund och jag var fortfarande i en slags chocktillstånd tror jag då jag låg alldeles stilla på magen. Rörde mig inte en millimeter. Sjönk in i skammen och förnedringen och låg i sängen som ett barn som blivit skickad i säng. Medan han satt på däck och rökte i sina jeans och stickade tröja Han såg orättvist nöjd och oberörd ut och nästan nöjd med vad han gjort. Undrade om han länge tänkt smiska mig. Och om han brukade smiska tjejerna han varit ihop med. Han hade genomfört hela "proceduren" så vant då han med ena starka armen hade hållit fast mig
med sin överlägsna manliga styrka och med andra fick av mig jeans och string hur lätt som helst fast det var knappar och så. Lika van som att hantera segelbåten eller mig då vi älskar fick han mig över knät med bar stjärt och lika säkert smällde han mig riktigt ordentligt. Som om han gett tjejer smisk massor med gånger, jag tror det. Fast kanske det nog bara för att jag var som jag var som jag fått smisk.

Kunde ändå inte lyckas med att bli förbannad eller ens sur på honom. Tyckte bara att jag fick skylla mig själv och att jag faktiskt förtjänade bestraffningen han gett mig. Vet inte om det var ur min undergivna känsla och skämmigheten som jag började bli mer och mer kåt. Men upphetsad var jag av att ligga där. Gud vet varför. Låg och sneglade upp mot hans jeansklädda knä som jag nyss legat och sprattlat i och såg hans muskulösa överkropp och ville bara ha honom, naken. Sneglade upp mot hans gylf som var det enda stället jag ville va på. Längtade efter att ta den i munnen. Som en tröstande nappflaska. Längtade efter doften och smaken. Låg bara naken och väntade medan det fortfarande värmde och sved om stjärten.

När han äntligen kom ner älskade vi häftigare än nånsin och jag fick flera orgasmer. Eller också fick jag riktiga orgasmer för första gången. Allt innan var kanske inte på riktigt. Vi pratade inte om det efteråt och har fortfarande inte gjort det. Men jag har fått smisk några gånger till och OBS! -alltid som bestraffning. Det är alltså ingen kinky-lek. Utan straff när jag klantar mig eller är för kaxig eller helt enkelt är "olydig" mot min man.

Jag har märkt att jag blivit mer och mer undergiven sen smisket "infördes" i vår relation. Jag märker att jag oftare ber om lov för saker tillexempel om jag ska ut med tjejkompisar och så och jag får tider när jag ska va hemma. Och jag ser verkligen till att passa tiden. Så på ett sätt fruktar jag verkligen smisket. Och på samma gång finns det ingenting som hittills gjort mig så upphetsad mitt i förnedringen och smärtan. Ibland känt det som att bo hemma hos föräldrarna i tonåren igen.

Jag har egentligen bara fått smisk över hans knä fyra gånger (sen i somras) med lång tid emellan (månader emellan) men jag kan ofta få en eller flera hårda daskar över min jeansbak om jag gör fel eller har dålig attityd. Det gör nog så ont och det blir en ordentlig klatsch. Jag bär nästan alltid stringtrosor och favoritjeans och det skyddar inte mycket mot svedan direkt. När jag får det känner jag mig dum. Men efter en stund koncentrerar jag mig på svedan efter hans handflata på skinkorna och blir upphetsad samtidigt som jag skäms.

Jag kan ibland oroa mig för när jag missar nåt att jag ska få dask eller smisk och samtidigt känns det pirrigt. Vi pratar aldrig om smisk. Jag skäms för mycket för att prata om det och han verkar inte ha nåt behov av det. För honom verkar det bara vara en naturlig grej som jag "behöver" ibland och det är liksom hans jobb att ge mig det. Men jag tänker på det ofta. Killar kanske inte tänker på det lika mycket som tjejer. Eftersom det är killar som ger och tjejer som får så är det förstås väldigt annorlunda. Det är ju skillnad på att som tjej få det, leva med att oroa sig för det och så. Än att ge. Verkar så enkelt och okomplicerat för min kille. Vet inte hur det är för andra killar.

När jag ser konståkningen på OS kan jag fantisera om hur det ser ut om paren blir irriterade på varandra och hur det ser ut när de starka muskulösa männen lägger sin skridskoprinsessa över knät och ger henne smisk. Kan se varje par framför mig så och gå igång på det. Konståkningstjejerna är väl vana med smärta också när de tappas och faller och så.

Jag kan berätta om två andra gånger jag fått det, men ni ska veta att alla andra dagar är min kille hur gullig som helst mot mig, han är väl den som tar hand om allt och är den som tjänar pengar och så och är väldigt rädd om mig.

Min kille har en catering /lunchrestaurang och jag brukar hjälpa honom där. En gång klantade jag till det och brände en massa mat och det var rätt stressigt. Det var bara vi i köket och inga gäster ännu. Då tog han bara tag i mig. Satte sig på en stol mitt i köket bland grytor och kastruller och la mig bestämt över sitt knä. Så drog han ner mina svarta jeans och stringtrosorna med några få tag och så gav han mig smisk riktigt hårt en bra stund tills jag grät. Efteråt tog han upp mig i knät och så tröstade han mig medan jag satt i hans knä med byxorna nerdragna och snyftade och bad om förlåtelse. Sen fick jag resa mig och dra upp trosor och jeans och fortsätta jobba.

Jag skämdes jättemycket och kände mig lika skyldig och klantig som vanligt. Det enda jag hade tänkt på om det hördes ut. Fast ytterdörren var stängd. Klatchljudet alltså. Hör man det fattar man ju att en tjej får smisk. Och den enda tjejen därinne är ju jag. Urpinsamt. Han sa inget den gången heller. Vi pratade inte om det efteråt då heller. Men jag tänkte på det hela dan och när jag stod i kassan och dukade av. Och trots förnedringen så blev jag fuktig i trosorna av att veta och tänka på att jag nyss fått smisk av min kille. När vi hade sex på kvällen fick jag dom där underbara orgasmerna igen.

En annan gång när jag kom hem sent efter att ha tränat hade jag massor med shoppingpåsar med mig med nyköpta märkesjeans och ett par nya Acne- favoritjeans på mig. Jag ska erkänna att jag är helt oansvarig med pengar (och dom mesta pengarna jag har får jag av min kille). Min kille ville se vad jag hade handlat. Jag visade generat upp påsarna och började fatta vad jag hade gjort. Sen fick jag visa dom jag hade på mig. Fick vända mig om så att han skulle se hur dom satt över rumpan och så och hoppades att han skulle gilla "skönheten". Men när det kröp fram att jag hade handlat för 4000 spänn. så blev han med all rätt skitförbannad. Han tyckte att jag kunde ha frågat honom om det var okej och det var inte första gången jag shoppade iväg tusenlappar som om det var dasspapper. Jag blev röd i ansiktet som jag blir när jag skäms och började be om förlåtelse som jag brukar göra när jag gjort bort mig. Men jag kände starkt vad som snart kunde hända och mitt hjärta började bulta och jag blev både skraj och pirrig.

Så tog han mig igen i armen. La mig över knät och började daska mig jättehårt på mina nya jeans på stjärten. Dask på dask föll och jag låg så tyst jag kunde och tog emot skuren av smällar som han delade ut en lång stund som alltid utan att säga ett ord. När jag trodde han var färdig och tårarna hade börjat komma tog han tag i nyköpta jeansen (som jag började med att få smisk i) och drog ner dom och så trosorna och så fick jag resten av smisket på nakna stjärten. Efteråt fick jag som vanligt tröst i hans knä. Han kysste bort mina tårar och jag grät högljutt. När det lugnat sig med min gråt började jag känna hur det brann av lust mellan bena igen. Då sa han åt mig att gå och lägga mig. Fast jag hade velat se Top Model lydde jag utan snack. Det bara fanns inte att protestera mot att bli skickad i säng. Vågade inte. Kunde inte. Jag behöver väl inte säga att det förstärkte känslan av att känna mig som ett barn. Marsch i säng! det var allt han sa.
Jag la mig i nattlinne mellan lakanen, på magen. Och kände hur det sved efter smisket. Medan han var uppe i flera timmar tror jag. Jag somnade och vaknade av att han ville ha mig. Då var det sådär underbart igen.

Jag älskar min kille och han mig. Bestraffningarna som han börjat ge mig utan att fråga ens om jag accepterar dom känns alltså både förnedrande och gör ont och samtidigt ger det mig sexuellt något som jag aldrig varit med om tidigare. Och jag har ändå haft ganska många förhållanden.

Han är som en drog för mig. Fast han agar mig och det egentligen är helt sjukt för en modern kvinna så kan jag inte vara utan honom. Och vet inte om jag vill vara utan dom där starka orgasmerna (som jag bara fått efter smisk) Men å andra sidan vill jag ju inte ha smisk heller. Blir livrädd när jag ska få det och försöker skärpa mig för att slippa. Och så gör det ju så himla ont och får mig att känna mig som en liten flicka.

Ja här har ni fått höra hur dubbelt det kan kännas.
Och varför jag står ut med bestraffningarna.

Maja

NyareÄldre