Min första smisk

Jag är 21 år gamma, bor i Sverige bara 4 år.jag har fustrats ganska hårt, att vara ärlig det är viktig för mig.
Förra året jag va hos min granne på besök, han är nånting mellar 30-40 år gammal o ensamstående är han.

Han frågade mig vad betyder för mig saning o att vara ärlig. Att vara ärlig det är viktigaste för mig i saning förstås.Sen frågade han mig: skulle jag tycka att det är O.K att en tjej borde få smisk om nån skulle se hennes naken rumpa o fitta. jag har svarat på en gång att hon skulle absolut behöva få räjel smisk hehe.

Då gick han in till andra rum o kom tilbaka med en tunn häst spö i handen. Jag blev överaskad i försekte säga nåt men han sa att jag ska låta honnom tala som jag gjorde. Då sa han: Jag har sätt dina naken rumpa o fitta under kjulen o nu sta du inte slippa undan. Jag har stått o fattade ingenting hur kunde han se det eller gissar han bara att jag är naken under. Han tog mig i handen o jag följde honnom till köket. Han tryckte mig mot bordet o sa: nu vill jag se bevis på din saning. Jag har redan bestämmt mig att låta honnom smiska mig. Snart min kjul rammlade på golvet o jag var böjd över bordet mer naken rumpa. O han sa: nu vill jag att du ska be mig vackert att smiska dig. Jag gjored det på en gång o sa: Snälla smiska mig för att jag förkännar det. Jag va så värm i kroppen o hjärta slog i full kraft. Jag va jätte upphetsad. När spö kar börjat smeka min nakna rumpa jag stånade o vred mig dewt gjorde ont men samtidigt blev jag mer o mer upphetsad.

Jag stånade högre o hägre o var helt svättig. Då sa jag nåt som jag själv blev förvånad över, sa jag: snälla sluta inte smiska mig. Jag kände på mig att jag ska snart få orgasm. då började han slå mig hårdare o hårdare, jag nesta skrek o rumpan kändes jätte hett. O efter kort tid fick jag våldsam orgasm o skrek i gen: hådare, hådare. Kändes som jag jag tömdes helt på vätskan inom mig o badades i min egen svett. o till slutet bad jag med vedjande röst: snälla smiska mig inte mera o sa 3 gånger till snälla snälla snälla först då slutade han.

Då frågade han: Vad säger man? då sa jag: Tack snälla för att jag fick som jag förkännade. O sen frågade jag honnom om jag fick låv att ta på mig min kjul. Han sa: Jag har tagit av den o jag ska ta på den också, o han gjorde det.

Jag är evigt tacksam till er att jag kunde berätta min upplevelse till nån. Jag jämt fantiserar om smiskning. Efter smiskning blir jag helt nöjd o lycklig.

NyareÄldre