Hoppas


För ett tag sen hände det en underlig sak när jag var hemma hos en kompis.

Vi satt på hans rum och kollade på Tv. Eftersom vi känt varandra länge satt vi och snacka en massa om livet och vad vi skulle hitta på under sommaren. Helt plötsligt kallade hans syrra på mig. Jag sa till min kompis:

- Du din syrra vill väl ha nått från bolaget igen. Du har ju inte fyllt år än, flinade jag. Han svarade inte utan bara flinade. Hans syster hade precis fyllt 15 och jag brukade köpa en flaska vin när hon bad om det. Jag köpte dock aldrig mycket eftersom hon än så länge var ganska ung. När jag kom in på hennes rum var hon som vanligt klädd i ett par tighta träningsbyxor och en t-shirt. Hon hade inte den finaste kroppen men hon var smal och hade ett par små bröst och en lagom stor vacker rumpa. Hon såg inte lika glad ut som vanligt så jag frågade.

- Hur är det? Vad vill du att jag ska köpa denna gången?

- Jo det är bra. Men idag vill jag fråga dig om en annan sak. Får nog vänta lite med alkoholen.

- Ok visst! Är det nått som har hänt?

- Förra helgen när du köpt en flaska vin till mig var jag ute och festade. Jag hade några gamla öl så jag blev lite för packad. Så jag kom hem 3 timmar för sen så mamma blev skit förbannad. Hon sa att hon tyckte att jag borde få smisk.

- Ok, ska du få det då? (Kan inte jag få göra det, tänkte jag)

- Ja nu kommer jag till min fråga. Hon sa att hon ville vara snäll och fråga om jag hade några önskemål vem som skulle ge mig smisket. Så jag sa att jag ville att du skulle ge mig det. Kan du det?

- Hmm… Vill du verkligen det?

- Ja, helst av dig i alla fall. Annars kanske det blir av min bror och det vill jag inte. Och jag har för mig att du kan lite om smisk. Stämmer inte det?

- Självklart ska inte din bror ge dig! Ja jag kan ganska mycket sa jag och blev lite generad. Ska vi snacka vidare på torsdag. Din bror och jag ska ändå ut och festa då. Jag vet att han jobbar innan så jag kan komma tidigare så kan vi snacka vidare.

- Ok, Jätte bra.

- Då kommer jag 18.30 din bror sa att han skulle vara hemma 19.00. Och inga dumheter till dess.

Ganska chockad gick jag ut till min kompis som fortfarande kollade på tv. Jag sa inget direkt utan han frågade ganska snabbt:

- Ville hon det vanliga eller?

- Ja typ och sen snackade vi lite om hur hon hade haft det förra helgen.

- Ja en flaska vin som vanligt då?

- Ja precis. Du skulle iväg i helgen va?

- Jag ska träffa en gammal kompis i Göteborg. Hon bor i Finland annars men vi skulle träffas där och gå lite på stan och kanske festa. Mamma och pappa ska iväg imorgon vid lunch och kommer inte för än nästa vecka. Du kan väl kolla till här så Sara inte har någon fest i helgen?

- Jaja visst. Kommer du på måndag eller?

- Ja jag tar med min kusin hit så vi kommer tidigt på måndag morgon. Du kan få träffa henne! Jag lovade att ta med henne ut och festa hon åker inte för än på onsdag.

Precis innan jag skulle gå snackade jag med Sara och Karls mamma.

- Du tar väl hand om Sara nu va?

- Ja självklart! Ville ni att Karl skulle smiska henne först?

- Ja han gjorde det en gång när hon hade skolkat för 2 eller 3 år sedan. Då hade hon vanliga trosor på under smisket. Men nu är hon gammal nog att få utan trosor och då vill vi inte att han ska smiska henne mer.

- Då förstår jag. Men då får det bli utan trosor denna gången. Hoppas ni får trevligt i Spanien.

- Ja hoppas det går bra i helgen vi fixar så det är mat och sånt här. Vill du kan du ju o här i helgen och kolla Sara så att hon inte miss sköter sig igen.

- Ja jag får se skulle ha släkt middag på lördag men jag kollar så att hon inte gör nått dumt.

Jag var ganska nervös när jag skulle till Karl och Sara på torsdagen. Jag hade med en väska så jag kunde fixa mig i ordning hos dem. Jag ringde på och ställde mig bredvid så jag kunde kolla in i deras hall. Jag såg Sara i fönstret och som vanligt när hon var hemma hade hon på sig ett par gråa tunna mjukis byxor och ett linne som slutade så att man såg hennes mage. Saras kropp är inte den vackraste men hon är väldigt smal, fina små bröst kanske b - kupa. Det dom flesta la märke till hos Sara var hennes välformade och vackra rumpa, när hon var 12 började hon använda stringtrosor och det var då jag börjat tänka på att ge henne smisk. Nu skulle jag äntligen få göra det. Sara öppnade dörren och sa:

- Hej du är tidig. Eller?

- Nja lite kanske, men det är bra om vi slipper stressa.

- Ja det är klart. Jag är ganska nervös är inte van vid sånt här. Fick lite smisk när jag var 12 eller 13 men det var inte så mycket. Vill du att jag ska plocka fram nått speciellt eller?

- Ja dina föräldrar sa det lite snabbt. Men jag ska ta det lugnt. Först berättar jag lite om hur man kan ge smisk. Sen testar vi lite. Låter det bra?

- Ja visst! Jag går upp så länge.

Jag la min väska under min jacka, väskan lät ganska mycket av spritflaskorna som var i även fast jag hade massa kläder i också. Ur väskan tog jag en liten flaska hudlotion. När jag kom upp stod en svart stol mitt i rummet och Sara satt i soffan. Jag ställde flaskan under stolen och satte mig bredvid henne och hon berättade snabbt om förra gången hon fick smisk.

Karl hade bara dragit ner hennes byxor och lagt henne på mage i sitt knä och gett henne smisk utan på hennes vanliga trosor. Han hade slutat precis när hon börjat gråta. Det var ingen kul upplevelse sa hon. Hon tyckte inte att hon lärde sig av det. Det hade bara gjort ont.

Jag sa inte så mycket utan berättade sen om olika ställningar hon kunde stå i när hon skulle få smisk. Vi testade stående, liggande över mitt knä och på alla fyra. Sen berättade jag om olika redskap man kunde använda: ris, skärp, rotting och hårborste. Hon såg jätterädd ut så jag avslutade med att säga. Du kommer bara få med handen denna gång. Hon såg genast lugnare ut. Då får vi väl sätta igång då sa jag.

- Ok vad ska vi börja med då?

- Vi kan börja med lite myssmisk så du inte blir så rädd. Du kan börja med att ta av dig dina mjukisbyxor och hänga dem snyggt över stolen. Håll sen händerna på ryggstödet och puta lite med rumpan.

- Ok…Nu är jag klar.

- Då ska jag kolla. Ser bra ut. Jag ser att du har ett par stringtrosor under dina vanliga trosor. Varför har du det? Det anses som mygel och skulle det här varigt ett straff hade du fått till lägg för det. Så då får jag straffa dig lite idag.

- Ok förlåt. Måste du verkligen det? Jag tog dubbla så att det inte skulle göra så ont. Kan jag byta så jag har mina vanliga?

- Nja ett litet straff måste jag ge dig så det inte händer igen. Ska du byta till vanliga så görs det där du står och du får inte ta nått att skydda dig med.

- Nä då struntar jag väl i det då.

Jag drog av hennes trosor och smekte hennes rumpa lätt. Den var fast och fin. Jag satta mig mitt i soffan.

- Jättefin rumpa! Tränat den nyligen?

- Tack så mycket. Nä faktiskt inte.

- Kom och lägg dig här nu. Du kommer ihåg hur du skulle ligga va?

- Ja det tror jag i alla fall.

Hon la sig till rätta. Det blev inte rätt men nästan. Jag rättade till henne och sa:

- Nästan. Se till att du kan alla tills imorgon så du slipper tilllägg.

- Ok jag ska öva.

Jag började smeka hennes rumpa och ge den några lätta daskar. Jag blandade med smekningar och daskar på hennes flickstjärt. Det tog inte lång tid innan smisket blev hårdare och smekningarna av tog. Hon hade börjat stöna en del och blivit lite våt. Jag pausade och kollade på klockan. Klockan var 19.05. Jag sa att klockan var så mycket. Hon blev förskräckt och ställde sig upp. Hon var kåt och flämtade:

- Karl kommer ju vilken sekund som helst. Det var härligt synd att det inte blir så här i morgon! Jag slipper straffet också. Yes!

- Här är det jag som bestämmer. Karl kommer inte för än om 20 min.

- Fan, oj då.

Jag satte mig på stolen. Klappade lätt på mitt knä. Sara förstod direkt och la sig till rätta. Denna gång hade hon tur som la sig rätt. Jag drog upp hennes stringtrosor en bit så jag märkte att hon tyckte att det var obekvämt. Sen höjde jag handen och gav henne 5 hårda daskar på rumpan. Hon tjöt till lite på två av dem. Jag pausade och väntade på att hon skulle säga nått. Det var ganska tyst så jag gav henne 7 till. Hennes rumpa var ganska röd och hon hade ganska ont. Hon vred på sig och ville gå därifrån.

Men jag höll kvar henne och tog upp flaskan med hud lotion. Jag lyfte upp henne och la henne på mage på sängen. Tog upp en tidning till henne som hon börja bläddra i. Jag satte mig på sängen och smörjde in hennes rumpa.

- Vad skönt det var med lite lotion på min onda rumpa.

- Ja jag tänkte att det skulle lindra lite. Men imorgon får du nog klara dig utan. Hur kändes det? Det var bättre än när din bror gav dig va?

- De första märkte du väl att jag älskade. Kan jag testa fler gånger! Det andra gjorde ont men det var stor skillnad mellan de och det första. Inte bara på smisket utan även hur jag låg och hur du höll mig. Kändes som jag lärde mig en del i alla fall.

Jag smekte hennes rygg och lite på hennes ben så att hon skulle känna sig bättre till mods.

- Det gör inte alldeles för ont nu va?

- Nja, jag får nog ligga här ett tag. Men det känns som jag har behövt detta.

- Ja det tyckte din mamma med. Jag har lite regler för i morgon. Jag kommer 19.15 då ska maten vara klar. Du ska ha lagat allt själv. Som du förstått så blir det tillägg för alla missar.

- Ok jag ska göra mitt bästa. Jag har en sak också, för att det inte ska kännas alldeles för dumt i fortsättningen vill jag inte att vi klär oss som vanligt. Jag kommer ha på mig nått lite barnsligt.

- Ok jag tänkte föreslå det med. Ta helst på dig kjol. Det brukar du ju inte ha så ofta.

Jag gick ner och satte mig och kollade på TV. Det tog inte många minuter innan Karl kom. Förvånat sa han:

- Hej är du redan här?

- Ja jag kom för ett litet tag sen. Jag snackade med din syrra om det vanliga du vet.

- Ja ja, Vad gör hon nu då? Lämnade hon dig bara här?

- Hon är uppe på sitt rum. Hon sa att hon inte ville bli störd. Hon skulle plugga nämligen.

Jag och Karl fortsatte kvällen och natten som planerat.

Precis innan 19.15 på fredagen stod jag utanför deras hus igen och ringde på. Jag ställde mig bredvid och kollade in i deras hall. Det var ovanligt snyggt och rent. Någon måste precis ha städat tänkte jag. Det tog inte lång tid innan Sara kom ner springande från den lilla trappan som ledde till köket. Hon hade på sig en mycket kort svart kjol och till den hade hon en rosa topp som såg ganska barnslig ut. På klädseln såg hon ut att vara kring 11 eller 12. Även fast hon viste vad som skulle ske såg hon väldigt glad ut. Hon öppnade dörren och sa:

- Hej!

Hej! Svarade jag och gick in. Jag hängde upp min jacka och la min väska under.

- Va gott det luktar. Du har lagat allt själv va?

- Ja tack. Vet inte om man kan säga att pommes fritesen är gjorda helt själv men annars. Jag satte precis maten på bordet så snabba på.

Jag svarade inte direkt utan gav henne en dask på rumpan och sa:

- Kom igen då!

I köket var det snyggt dukat med levande ljus. Sara började att berätta:

- Det är kotletter med svamp sås, pommes frites och en enkel sallad av tomat, gurka och isbergssallad. Hoppas du gillar det.

- Det ser jätte gott ut.

Vi tog upp och började äta. Det kändes ganska stelt och stämningen var lite tryckt så jag när vi nästan ätit färdigt försökte jag lätta upp lite.

- Jättegod mat!

- Tycker du verkligen det?

- Ja, verkligen. Du brukar väl inte anstränga dig så här? Berätta är det något speciellt som har hänt?

- Ja jag hade ett samtal med mamma om vad som skulle ske under helgen. Och hon hade sagt att om jag verkligen sköter mig och lyder dig hela tiden ska jag få åka till Stockholm och se Uscher.

Hon gick upp och tog nått ur en låda. Hon tog med sig lappen och ställde sig bredvid mig.

- Kolla här är biljetten. Jag ska bo med min kusin på hotell, sen åker vi hem dan efter. Egentligen skulle vi sett honom i Köpenhamn ikväll men nu måste jag fan vara hemma och få smisk.

Tyst sa hon sen.

- Jävla mamma.

Hon fick en hård dask på rumpan.

- Va sa du?

- Inget?

Hon fick en hård dask till på rumpan. Snabbt kom det:

- Aj, ja sa jävla mamma

Snabbt tog jag tag i henne och innan hon han blinka låg hon på mage i mitt knä redo för att få smisk.

- Du ska inte göra det värre för dig än vad det redan är! Gå nu upp och gör dig i ordning för att gå och lägga dig. Byta inte om utan ta bara av ditt linne och nattlinnet lägger du snyggt på sängen. I hallen tar du den svarta stolen och ställer mitt i rummet, precis som igår. När jag kommer upp ska du stå bakom stolen och ha händerna på ryggstödet. Skynda på!

Jag gav henne en hård dask till på rumpan innan hon fick ställa sig upp.

- Några frågor?

- Ska jag plocka undan först och när kommer du upp?

- Bra frågor Sara. Jag plockar upp här och sen kommer jag när jag kommer.

Jag avslutade med en lättdask på hennes rumpa innan jag sa:

- Se så spring upp!

Jag märkte att hon förstått att det var jag som bestämde eftersom hon sprang upp fort. Det hade aldrig hänt tidigare. Det tog inte lång tid innan jag hade plockat upp. Klockan hade blivit prick 20.00, då skrek jag upp:

- Jag kommer om 2 min!

- Oj kan jag gå på toa först?

Jag svarade inte utan gick och la mig och kollade på finalen av Riket. Eftersom det var final var programmet slut först 20.30. Jag gick upp för trappan och Sara stod precis så som jag ville att hon skulle stå och hennes tunna nattlinne låg snyggt på hennes säng. Hon hade tagit av sitt linne och hade en ljusblå bh med Nalle Puh på. Jag sa inget utan gick till byrån och tog hennes hårborste. Jag la den bredvid stolen och satte mig. Jag märkte att hon blev rädd när hon såg hårborsten vid min sida. Hon la sig över mitt knä så att hon kunde se hårborsten. Jag rättade till hennes position lite och tog ett stadigt tag om henne med min vänstra arm så att hon skulle ligga stilla. Med min höger hand vek jag upp hennes kjol och såg att hon hade ett par trosor som matchade hennes bh. De var inte stringtrosor utan vanliga trosor som var högt skurna. Jag drog ner dem till hennes knäveck och sa:

- Jag vet att du inte kommer gilla mig nu, men tacka artigt när din aga är klar. Smisket du får idag ska som du vet straffa och förhindra att du inte missköter dig igen.

Det kom ett tyst ja från hennes mun. Jag började med hårda slag direkt. Efter de 8 första hördes det inte mycket. Det märktes att hon vill hålla igen. Men snart började hon gny och skrika. Efter ytterligare 30 var jag klar. Hennes tårar hade börjat komma men bara lite. Hennes rumpa var ordentligt röd och fin. Hon fick ställa sig upp och hon neg och tackade för sitt straff och lovade att hon skulle sköta sig i fortsättningen.

- Bra, då sitter jag hör och tittar medan du byter om. Var inte skygg utan av med kjolen helt innan du tar på dig ditt nattlinne.

- Men… men ska du titta på när jag står helt naken? Smisk kan jag ta men detta… Jag vägrar.

Snabbt tog jag tag i hennes hår och hon tog direkt av sig kjolen. Den gled av och låg på golvet. Hon följde lydigt med och fick ställa sig bakom stolen igen.

- Händerna på stolen och puta med rumpan ordentligt så att jag kommer åt.

Sa jag medan jag knäppte av hennes bh. Hon såg inte lika kaxig ut längre nu när hon stod helt naken. Jag tog tag med min vänsterhand i hennes hår och smiskade med högern. Jag gjorde paus mellan varje slag så smärtan kunde sjunka in. Det blev 10 hårda slag på varje skinka innan jag var klar, då grät hon. Hon hade tydligen fått nog eftersom hon neg och tackade. Hon snurrade några varv för mig innan hon tog på sig nattlinnet.

NyareÄldre