Fönstertittaren


Delad glädje är ett gammalt ordspråk men tredubbel måste väl ändå betraktas som mer lyckat det jag tänker berätta om handlar om en kvinna jag umgicks med för länge sedan.

Hon bodde på andra våningen i ett hyreshus och hade en irriterande äldre man som granne i huset mitt emot, han hade en ful ovana att stå bakom sin gardin och spionera på Lisa och nu ringde hon och var minst sagt förbannad över hans irriterande beteende men jag kunde inte låta bli att skratta jag sa - Lisa varför ger vi inte gubben något som han aldrig glömmer.

- Va! sa Lisa vad menar du? Jo sa jag nästa gång du ser att han står bakom sin gardin ställ dej framför fönstret och smek dina bröst låssas att du inte ser att han står och glor, sen ringer du mej så kommer jag på en gång, och så blev det Lisa ringde mej redan efter ett par dagar och sa att nu står han där igen, - bra sa jag gör nu så som jag har sagt att du ska göra så kommer jag så fort jag kan.


När jag gick in igenom Lisas port så viste jag att det här skulle bli en smisksupplevelse utöver det vanliga och det var inte spelad upphetsning jag kände när jag klev in i Lisas lägenhet och överraskade henne med att stå framför fönstret och smeka sina vackra bröst. Våran lek va just det att jag skulle ta henne på bar gärning med att stå och visa sina bröst för den stakars lilla mannen i huset mitt emot, men jag låssades att jag inte såg honom när jag gick fram och tog tag i Lisas arm medans jag tittade ut genom hennes fönster som om jag skulle se om någon hade sett vad hon gjorde jag såg i ögonvrån att mannen mitt emot gömde sej bakom sin gardin jag ville inte titta dit för att inte skrämma honom, det var en genial plan som kändes alldeles äkta och det var också med äkta rädsla som Lisa stod alldeles still och höll sina händer över sin stjärt som om hon ville med sitt kroppsspråk säga snälla Sir smiska mej inte.

Lisas vardagsrum var stort och fönstren i fönsterväggen som vi stod framför var stora och vi syntes ganska bra, bakom oss stod en stor rotting mysstol utan armstöd med en massa stora kuddar i som Lisa hade sytt själv, en perfekt plats att sitta i och gott om plats att lägga en vacker olydig kvinna över mina knän. Hennes långa vackra ben sträckte hon ut i vardags-rummet ut mot fönster så mannen mitt emot måste ha betraktat denna syn som den vackraste tavla han skådat. Där sitter jag i en stor härlig smiskstol med en naken kvinna liggandes över mina knän jag håller min vänstra hand över hennes rygg och trycker ner henne korsrygg så hårt att hennes stjärt skjuter upp mot mej på ett sätt som gör att jag kan kontrollera hennes stjärt precise så som jag vill. När jag höjer min högra han så låter jag den vara en stund i luften, jag kan nästan höra hur mannen i huset mitt emot säga - sätt igång då.

När min hårda hand träffar Lisas nakna vackra stjärt så skriker hon rakt ut men hon rör sej inte för hon vet hur arg jag blir om hon stör mej för mycket, vi har gjort det här många gånger förut så vi är ganska trygga båda två i våra roller men hennes smärta är äkta jag smiskar alltid hårt annars så är risken stor att kvinnan känner sej förolämpad, hon kan till och med bli förbannad det gäller att bryta igenom hennes vilja och besegra henne så hon känner sej riktigt omhändertagen, jag älskar hennes kamp mot smärtan det är en stor upplevelse för en man att få äran att smiska en kvinna som älskar att få smisk, när jag var färdig med Lisa skickade jag in henne i sovrummet för att lägga sej på sängen och vänta på mej, jag vill alltid knulla kvinnan jag smiskat men jag låter henne alltid vänta en stund så hon får njuta av sin ömma stjärt och lugna ner sej lite, efter ett tag brukar kvinnan bli som en liten spinnande katt, ingen man kan motstå en nysmiskad kvinna.Tyvärr så kunde mannen i fönstret mitt emot inta höra oss men att han kunde se äktheten i våran passionerade smisk stund blev jag varse om för när jag gick fram till fönstret och tittade på mannen som jag hade givit det som han förmodligen aldrig skulle glömma så gömde han sej inte längre vi tittade en stund på varandra sen gjorde han honnörtecken åt mej samtidigt som hans kvinna reste sej upp, hon hade förmodligen stått på knä och pysslat om sin man medans han glodde på oss, hur som helst så måste hon vara nöjd med vad hennes man hade att visa henne för hon gav mej en slängkyss, jag log och nickade åt dom samtidigt som tanken slog mej, jag är en riktig man.

NyareÄldre