Rektorns principer

Ur Penthouse 1979, översatt av Örjan

Jag är en nyskild kvinna på 30 år som arbetar som lärare på en högstadieskola i Massachusetts. Jag fick smisk för första gången för två veckor sedan, men inte utav min pojkvän, utan av min chef. Vår kvinnliga överlärare var frånvarande, och jag fick uppdraget att sköta hennes jobb under några håltimmar jag hade den eftermiddagen.


Männen i min omgivning är inte särskilt attraktiva, så jag hade inte haft sex sedan skilsmässan. I avskildheten på överlärarens kontor började jag känna mig litet ”varm i kläderna”. Det fanns en stor, gammaldags bokhylla i hennes kontor, med uppstickande handtag som såg ut precis som ni-vet-vad. Övertygad om att jag inte skulle bli störd, drog jag upp blixtlåset i min kjol, och drog ned den, och sedan tog jag av min underkjol. Under de senaste åren har jag utkämpat (och förlorat) ett litet krig mot övervikt, så därför måste jag ha en trosgördel. Jag funderade på att dra ner den också, men bestämde mig för att inte göra det.Så tog jag tag i båda sidorna av bokhyllan, satte mig grensle över den och började energiskt pumpa upp och ned. Känslan var himmelsk efter min långa tid i celibat, och snart var plaskblöt och darrade, på vippen att få orgasm. Bokhyllan hamrade bokstavligen mot väggen under min attack. Då kom det en klar blixt framför mina ögon, avslutad av en skärande smärta i huvudet. Jag skrek, och snubblade iväg från bokhyllan och förlorade medvetandet. Nästa sak jag kommer ihåg, är att jag låg med ansiktet nedåt över ett armstöd. Jag hade en bultande huvudvärk som var värre än baksmällan man får av att dricka whisky. Jag blev plötsligt medveten om vilda skratt någonstans bakom mig. Jag blev blodröd i ansiktet, eftersom jag höll på att skämmas ihjäl av att bli funnen på det sättet, med ändan stickande högt upp i vädret. När jag vände mig om såg jag flera av mina kollegor med rektorn, Mr Latimer i spetsen. Jag hade ingen aning om hur jag skulle förklara situationen, men Mr Latimer schasade ut alla andra från kontoret, och började på ett enskilt förhör med mig.

Jag bekände allting, medan jag höll handen på mitt värkande huvud och önskade mig en Aspirin mer än något annat. Mr Latimer hittade en bronsvas på golvet och förklarade hur olyckan hänt. På något sätt hade mina övningar fått vasen att välta och knocka mig totalt. Han var rasande, och sade att jag borde få sparken för att hitta på något sånt på arbetet. Men sedan log han, och sade att han kanske kunde ge mig en mild behandling, om jag var snäll mot honom. Den här killen är 45 år, och med ett midjemått som anstår hans ålder, så jag sade att det blev inget av med det.


smisk”Då blir jag tvungen att straffa dig i alla fall”, sa han, och i det samma satte han sig på stolen, och grep min handled, och ryckte mig mot sig. Jag föll pladask i hans knä. Sekunden efteråt exploderade något på min rumpa. Jag bara gapade, alltför överraskad för att skrika. Hans handflata landade en gång till på mina skinkor med en ljudlig klatsch. Den här gången gallskrek jag verkligen, i hopp om att skrämma honom att sluta, men han bara fortsatte att smiska mig. Hans hand föll ner igen och igen på min trosgördels bak i en serie av svidande snärtar. Snart kunde jag svära på att märket av hans hand hade bränt in sig på min akterdel. Till min stora överraskning började det bränna på framsidan också. Mina stönanden av smärta blev korta flämtningar av njutning. Jag tryckte ner höfterna i hans knä, mer lysten efter en man än någonsin tidigare i mitt liv.

Jag började föreställa mig oss två i sängen, och knappt hade den fantasin formats i min hjärna innan jag började komma och det var en av de vildaste orgasmer jag någonsin haft. Ögonblicket efter släppte Mr Latimer upp mig, flinande för att han visste vad som hänt. Jag var mycket medveten om bulan i hans byxor, när jag stod där och försiktigt masserade stjärten genom gördeln. Han gav mig en föreläsning om hur man skulle uppträda under skoltid, men jag vet att det inte var det han egentligen tänkte på.


Olyckligtvis kunde ingen av oss komma längre än till fantasier; i det ögonblicket trängde sig hans sekreterare på, och han gav sig motvilligt iväg. Jag har inte legat med honom än, och jag är inte säker på att jag vill det, men jag är säker på att jag ser fram mot nästa gång jag bär mig illa åt på jobbet, för då kommer jag att hamna över hans knä igen.

NyareÄldre