Vattenfestivalen


Jag är en tjej på 25 år som bor i Mellansverige, jag har alltid tyckt att smisk och aga har varit fel, men det beror nog på att jag själv blev uppfostrad med smisk av min styvpappa så fort jag hade gjort något. Jag fick smisk från det att jag var 13 år till jag var 19 och flyttade hemifrån.
På ett sätt kan jag förstå honom nu eftersom när jag kom upp i tonåren var jag hemsk, när vi tjafsade så kallade jag honom gubbjävel, dumhuvud och allt man kan tänka sig när min mamma var där- för då visste jag att han inte skulle göra något....men när hon var på jobbet var jag from som ett lamm, vågade inte höja rösten eller säga emot.

Jag tänkte berätta om en gång när min kompis Johanna och jag var på vattenfestivalen i Stockholm, jag tror vi var omkring 16 år. Min mamma skulle jobba natt den helgen så det var bara min styvpappa hemma. Vi fick åka men jag var tvungen att komma hem till 23.30 för vi skulle bort till min mormor och morfar på morgonen.

Jag och Johanna hade tidigare tagit massor med sprit ur våra föräldrars barskåp- vi tyckte att det skulle bli kul att bli fulla....vi åkte iväg vid 18 tiden med tåget och när vi kom fram hade vi redan blivit lite berusade men vi gick runt och träffade folk och hade jättekul, vi träffade några killar som vi satt och festa med eftersom ingen av oss kom in på något öltält, jag vet att vi satt vi några bajamajor utanför slottet, där blev vi jättefulla och Johanna började spy och samtidigt kommer vakter mot oss... jag tog tag i Johanna så sprang vi in mot Kungsträdgården, vi klarade oss undan vakterna. Sen gick vi mot tåget.........då upptäckte vi att klockan snart var 00.30.....då började jag få smått panik, jag sa till Johanna att nu har vi problem eftersom det gick inget tåg hem, det sista gick för 20 min sen. Jag bad Johanna att hon skulle ringa hennes mamma och be henne hämta oss, men det vågade hon inte.......så jag hade inte så mycket val än att ring min styvfar.

Ca 1 och en halv timme senare kom han till Sthlm.......men han sa inte mycket........det enda han sa var att Johanna skulle sova hos oss- Johanna blev genast lättad, hon ville inte gå hem när hon var full och jag blev glad eftersom då viste jag att han inte kunde ge mig smisk. När vi väl kom hem så sa han bara att vi skulle gå och lägga oss....Vi fick inte ens skäll, Johanna sa att hon tyckte att min styvfar var jättesnäll- hon berätta att skulle det vara hennes pappa skulle han "slå ihjäl henne".

Nästa morgon så vaknade vi av att min styvfar ropade att vi skulle komma och äta frukost....vi gick upp och gjorde i- ordning oss och gick ner till köket för att äta- där på köksbordet låg livremmen..........jag höll på att kissa på mig. Han kunde väl inte ge mig stryk nu när Johanna var där, men där hade jag fel....

Anna har du talat om för Johanna att du brukar få smisk på bara stjärten när du inte lyder?
-Äh nej.. (jag har aldrig skämts så mycket i hela mitt liv)
-Johanna nu ska du få se vad som händer när man inte lyder mig.....
- Anna kom hit...
- Nej aldrig inte när hon är här.....
- NU!! det blir bara värre för dig själv.......
- Okej men jag behåller byxorna på....
- Glöm det....
Han tog tag i mig och tryckte ner mig mot köksbordet, så drog han ner mina byxor och trosor....
- Du kommer att få 25 slag och bråkar du blir det straffslag....
(Johanna såg helt chockad ut, visste inte var hon skulle titta.)
-Nu kommer första slaget....
SMACK....aaajjjj....SMACK....aaajjj...SMACK..aaaajjjjjj...SMACK...aaaajjjj
Nu hade jag börjat gråta- han har aldrig givit mig så hård aga förut....SMACK,SMACK,SMACK, SMACK, SMACK.....jag började sparka och försöka ta mig loss, men han höll mig i ett järngrepp..... SMISK...iiihajjjjjjj sluuuta, SMACK,SMACK, SMACK,SMACK,SMACK,SMACK,SMACK,aaaaajjjjjjj-snällla förlåt jag ska vara snäll, jag lovar......förlåt
-Försent, det skulle du ha tänkt på tidigare........
SMACK,SMACK,SMACK,SMACK- nu skrek jag hela tiden....
SMACK,SMACK,SMACK,SMACK, AAAJJJJ
-nu kommer sista slaget.....
-SMACK......ajjjjjjjjjjjjjjjjj....
-Så Johanna nu vet du vad som händer i den här familjen när man inte gör som man ska- jag hoppas att dina föräldrar också ger dig en omgång......jag har pratat med dem!
-Äh visst!!
Så gick han iväg....
-Herregud...jag vet inte vad jag ska säga Anna
-Snyft....fy fan vad pinsamt...ja nu vet du iallafall vad som händer med mig om jag inte lyssnar....
-Jo, vet du om att din stjärt är blålila?
- jo jag kan tänka mig det.....jag kommer nog inte kunna sitta på minst ett par dar.
Johanna och jag gick in på mitt rum där hon hjälpte mig att smörja in min stjärt....det var jätteskönt....jag vet inte om hon tände på att se mig få smisk....men det verkade så....
Ca 1 timme senare gick Johanna hem. Två dagar senare när vi träffade varann hade hon också svårt att sitta......men jag ville inte fråga om hon hade fått smisk.

Det var en av gångerna jag fick smisk....

NyareÄldre