45 år och smisk av pappa


Jag skakar fortfarande på huvud och tänker nej det kan inte vara sant. Du är 5 år, gift, barn och gymnasielärare. Du kan inte ha legat över din pappas knä med stjärten bar och fått 75 rapp av din gamla barndomsrotting. Men så går jag till spegeln och drar upp kjolen och ner med trosorna och jo hela stjärten och låren är fulla med röda och blå valkar.

Det blir för långrandigt att berätta hela historien men pappa fick veta att jag varit otrogen mot min man och på ett sätt som han ansåg skämde ut honom och hans anseende i den lilla stad som det hände i. Så när han fick veta det så tog han ett bastant tag i mitt hår och drog i väg med mig till tamburen där rottingen alltid stått i paraplystället. En rotting som jag smakat många gånger och som jag många gånger tänkt ta bort och slänga för synen har alltid gjort mig illa till mods - även sen jag blev vuxen och att den skulle dansa på mina nakna skinkor igen hade jag aldrig trott. Men som sagt jag blev helt förbluffad och kom mig inte ens för att protestera när han sa att nu skall du ha stryk som du bär dig åt och så tog han rottingen och sa ner med byxorna och lägg dig här över och utan att egentligen fatta och förstå vad jag gjorde så plötsligt låg jag där igen över hans knä och med stjärten bar och så fick jag rapp efter rapp med lite paus i bland och då låg jag gråtande på golvet och gned skinkorna med mina händer.

Sedan jag fått min avbasning låg jag länge kvar på golvet och grät och gned rumpan och nu skall jag åka hem och hur skall jag förklara för min man att skinkorna är valkiga. Risken är väl att jag får en omgång till skulle jag tro för det vore ju ok att han smällde mig men att ligga över pappas knä 45 år gammal med stjärten bar det glömmer jag nog aldrig och inte nog med det rottingen står kvar i stället och min pappa sa nu vet du att den finns kvar och kan göra nytta för bär man sig åt som en dum jäntunge då förtjänar man att behandlas som en sådan och visst har han rätt men det är svårt att erkänna.

NyareÄldre