Straff för skolk


Efter många om och men har jag beslutat att skriva ner och dela med mig av en verklig händelse som hände för 4 veckor sedan.
Jag kan börja med att berätta lite om mig. Jag heter Sandra är 23 år gammal och för tillfälle pluggar jag på en folkhögskola. Jag har aldrig tidigare varit i kontakt med smisk eller fysisk bestraffning men har alltid varit fascinerad av det, fantiserat om hur det skulle vara att få smisk av en tjej (är lesbisk). Detta jag kommer nu att berätta hände alltså i verkliga livet för 4 veckor sedan.

Det var måndag förmiddag, klockan var ungefär 11.15 och jag satt i TV-rummet (bor i korridor) och tittade på TV. Den dagen kände jag inte för att gå på lektioner, tänkte ta en ledig dag. När jag satt där åt min macka och tittade på TV kom det in städerska, en kvinna på Ca 35 år, hon såg rätt bra ut, långt blont hår, slank kropp och denna dag hade hon på sig tajta jeans och en tröja över. I alla fall kom hon in sa hej och gick vidare.

Efter ett tag kom hon ut till TV rummet igen och frågade om hon fick torka golvet. Självklart sa jag då, reste mig upp och gick för att diska tallriken. Precis när jag gjorde det frågade hon varför jag inte var på lektionen. Utan att tänka särskilt mycket på det sa jag att jag inte orkade gå och då sa hon att "fy unga damen, skolk är inget bra, det borde du veta, du är en vuxen tjej och borde veta bättre och inte bete dig som en snorunge, hade du varit min dotter hade du fått en omgång med smisk".

När hon sa det blev jag illröd i ansikte och tittade ner i golvet och det var nog just min reaktion som gjorde att hon insåg att jag inte har något emot att få smisk. Hon kom närmare, lyfte upp min haka med pekfingret och frågade om hon hade rätt? Jag sa lite skamset att det har du nog.
- Då så unga damen, vi tar oss till dit rum, vilket nummer har du? Jag blev både nyfiken, upphetsad men även rädd, skulle jag få smisk nu?
- Var är ditt rum frågade jag sa hon.
- Nummer 23 svarade jag.
- Då går vi dit, hon tog tag i min arm och ledde mig fram till mitt rum, öppnade dörren knuffade in mig och låste efter oss.

- Då ska vi se.......varför skolkar du, har du inte lärt att dig att man inte ska skolka att skolan är en viktig grej?
- Jo men jag orkade inte idag, det kändes inget bra att gå på lektionen idag sa jag.
Samtidigt som jag sa det fick jag en örfil....... - AJ! Du har ingen som helst rätt att slå mig om jag skolkar eller inte sa jag till henne.
- Nej det kanske jag inte har men du behöver en omgång, det är inte första gången du skolkar, dig har man sett sitta i soffan, titta på TV flera gånger eller hur Sandra?
- Jo men jag är vuxen och gör som jag vill.
- Det kanske du tycker men det ska jag ändra på sa hon. Vänd dig om.
- Nej jag vill inte.
- Vänd dig om sa jag, ju mer du krånglar desto mer smisk kommer du att få, det är upp till dig om du ska lyda, är det förstått?
- Sakta vände jag mig om och kände hennes handflata landa ganska hårt över min rumpa, det kändes ganska mycket trots att jag hade på mig vanliga trosor och siden pyjamas byxor.
- Snälla sluta! Skrek jag.
- Nej du jag har precis börjat med dig och sluta tjata. Ta av dig din pyjamas, sa hon.
- NEJ det vägrar jag!

Samtidigt som jag sa det drog hon ner mina byxor och trosor och började slå........

- AJ......snälla sluta......AJ det gör ont!
-TYST.......det här......KLATSCH......behöver du......KLATSCH.......vad skulle.......KLATSCH.......din mamma.......KLATSCH......säga.......KLATSCH......om hon......KLATSCH......visste att........KLATSCH......hennes dotter........KLATSCH........skolkar.......KLATSCH......KLATSCH......KLATSCH
.......KLATSCH......KLATSCH.........KLATSCH.......KLATSCH

Hon smiskade mig länge och väl över hela rumpan och nedre delen på låren och till sluta kände jag hur tårar började rulla nerför kinderna.

Efter några minuter slutade hon och sa att jag skulle ställa mig i skamvrån och vänta på henne där.
Jag gjorde som hon sa och efter en stund kom hon tillbaka med en mattpiska. När jag såg den blev jag jätterädd, började be om förlåtelse och sa att jag aldrig med skulle skolka, men det hjälpte inte. Hon tog tag i min arm ledde mig till fåtöljen och tryckte min rygg så jag blev framåtböjd.
- Nu står du i den ställningen och jag vill inte se några händer på rumpan, är det förstått Sandra?
-Ja lyckades jag få fram.

SMACK......SMACK....SMACK....br SMACK.....SMACK....SMACK....SMACK....
SMACK.....SMACK....SMACK.......

- AJ, snälla sluta.....SNÄÄÄLLA
-Tänker du skolka mer Sandra?
- Nej jag lovar det kommer aldrig att upprepas.
-Lyssna nu noga. Nu kommer jag inte att smiska dig mer men ser jag eller hör att du inte är på lektioner resten av året då kommer det att bli mycket värre för dig, likadant är det när det gäller ditt rum. Imorgon kommer jag att se hur ditt rum ser ut, och är det inte städat, ligger det kläder över hela golvet som det är nu kommer du att få smisk igen, är det klart Sandra?
- Ja jag lovar, jag ska inte skolka mer och ska städa idag.
- Bra. Nu pussar du min hand och tackar för smisket.
Jag gjorde som hon sa, tog på mig kläder och gick till lektionen.

Så här i efterhand kan jag säga att jag älskade behandlingen och har börjat slarva med rummet igen. Hon har varit och hälsat på 7 gånger sen dess och innerst inne hoppas jag att hon kommer när det är stökigt, innerst inne tyckte jag om behandlingen och vill ha mer.

NyareÄldre