Aldrig för gammal för ris


Jag är en kvinna på 60 vårar och gift sedan 40 år. Min kära Gubbe har alltid varit den som bestämmer var skåpet skall stå, och jag har många många gånger fått ris på bara stjärten, när jag varit olydig eller slarvat.

Nu var det över året sedan sist jag fick smaka riset, och trodde i min enfald att jag nu vid fyllda 60 var för gammal för risaga. Men ingalunda, jag hade spelat bort veckans matpengar på bingo och då jag med bävande hjärta tvingades att erkänna detta, fick jag gå ochplocka ris till egen stjärt. Gubben min satt på altan och övervakade det hela, och när jag med en nigning överlämnade riset fick jag order att lägga upp mig över altanbordet.

Vi bor rätt befriande från insyn, men risken att någon skulle se var ändå stor, så jag bad så vackert jag kunde att agan skulle ske inomhus. Tack och lov så gick maken med på det, men väl inne fick jag ta av mig naken och lägga upp mig på sängen. Vad stryk jag fick, det var som jag hade eld i stjärten, jag tjöt och sprattlade som en flickunge, vet inte hur många rapp jag fick men säkert var det ett femtiotal. Efter risbastun fick jag stå i skamvrån och visa upp min rödsvullna och svidande rumpa.

Resten av kvällen fick jag stå, att sitta var en omöjlighet, när vi skulle gå till sängs frågade jag försiktigt om jag inte var för gammal för stjärtaga. Svaret jag fick var att det skulle bli stryk när det behövdes, så länge han orkade svinga tuktoriset.

NyareÄldre