Utdrag ur ”Miss” av S. Blackeyes

Taget från en tidning från 70-taletJag hörde steg utanför dörren och strax därpå öppnade min styvmor och steg in i mitt flickrum. Under armen bar hon ett väl tilltaget björkris som måste ha legat i blöt under natten för det var smidigt och luktade friskt.

- Du har inte stigit upp ännu din lata slyna…

Jag reste mig hastigt upp ur bädden och gnuggade mina sömndruckna ögon. Min styvmor andades tungt och trots att det var morgon lyste hennes läppar röda och hennes ögon gnistrade av upprördhet.

- Skynda på… lägg dig på sängen på mage… så skall du få smaka… ordentligt med smisk ska du få… seså! Dra upp linnet så rumpan är bar…

Jag lade mig på sidan och drog upp nattlinnet ovanför midjan. Samtidigt kände jag hur styvmor med ett ordentligt tag om min nacke pressade ner mig mot sängen. Jag var naken under nattlinnet och visste att jag skulle få en ordentlig risbastu.

- Lägg dig över kudden, hörde jag henne befalla och nästan lättjefullt drog jag fram den stora, härliga dunkudden som jag placerade min mage på…

- Håll upp nattlinnet till skuldrorna så stjärten kommer till sin rätt…

Hennes befallning var isande kall men jag hörde ändå hur hon darrade på rösten.

- Jag lovar att stiga upp ordentligt på morgnarna i fortsättningen, försökte jag.

Jag kände den härligt svala kudden under min nakna mage och jag drog nattlinnen långt över skuldrorna som hon befallt. När jag låg så med min stora stjärt i vädret tittade jag i smyg på henne där hon stod med sitt björkris i ena handen. Hon var röd som en pion i ansiktet när hon ömsom strök riset med sina båda händer. Hon stirrade på mina vita stjärtglober och hennes ögon var glansiga när hon beundrande såg den vita massan av läckert hull som var min rumpa…

Min stjärt välvde sig där den bredde ut sig, omfångsrik i sin unga fyllighet, områden av ungt hull, mjukt och lent som snart skulle piskas och bli varm som en het spis…

Så föll styvmors ris ner tre gånger med jämna mellanrum över mina gräddvita skinkor som drogs samman av smärtan, intensiv och vass.

Det följde fler rapp som färgade min hud röd. Rappen var enligt mitt tycke inte alls hårda, och jag blev storligen förvånad när styvmor kastade ifrån sig riset och tyckte att agan var tillräcklig.

Kallade hon detta en risbastu? Jag kunde inte göra annat än att skratta. Jag gick fram till den stora väggspegeln och studerade resultatet av agan. Ett persikorött streck tvärs över de översta delarna av mina skinkor, i övrigt vaga ränder som strax skulle försvinna.

Inte var det märkvärdigt på något sätt. Hur annorlunda var inte bestraffningarna som miss Elsa utdelade vid flickskolan. Svedan och smärtan i stjärten brukade sitta i minst en vecka vid miss Elsas bestraffningar. Hon visste hur det gick till att piska en flickstjärt grundligt och väl. Min styvmor skulle ha mycket att lära av miss Elsa.

Skulle jag få ordentligt med pisk av min styvmor fick hon verkligen skärpa sig, hur nu det skulle gå till. Jag ville ju ha prygel på min stjärt och inte några fåniga daskar. Men hur skulle detta gå till?

Hela den följande dagen var förtjusande. Min styvmor var vänligheten själv och jag kände på mig att hon skulle fråga om hur det kändes i min stjärt.

- Svider det fortfarande där bak, frågade hon medan hon varligt klatschade till min kjolklädda bakdel.

Jag skrattade lätt och skakade på huvudet.

- De piskade dig tydligen hårdare på flickinternatet?

- Oh ja.

- Vid tillfälle, stammade min styvmor och var blossande röd i ansiktet, kan du väl berätta i detalj hur det gick till när du fick aga.

Eftersom det inte var någonting att dröja med började jag berätta i detalj, som min styvmor önskat, om bestraffningar som jag undgått vid flickskolan, även bestraffningar av andra flickor som jag varit vittne till.

Under min berättelse blev min styvmor mer och mer som i trans. Det var uppenbart att hon njöt av ämnet. Jag beskrev olika redskap som vi piskades med och hur hårt man slog oss.

- Blev du någon gång slagen tills blod sipprade fram, undrade min styvmor.

- Ja, det var inte ovanligt. Stjärten var ibland färgad av mitt eget blod.

- Hur många rapp kunde du få?

- Det varierade. Med björkriset upp till femtio rapp, i vissa fall som i min väninna Kates fall över hundra. Med rotting också upptill femtio rapp och med ridpiska ungefär tjugo. Alla rappen utdelades med förfärlig styrka.

- Oh… Vad förfärligt, utbrast styvmor något tillgjort… det kan du väl inte ha gillat något vidare?

- Uppriktigt sagt, i början var det förfärligt, men under risbastonaderna lärde jag mig att älska smärtan och uppleva vällusten. Det var som om jag drunknat i honung om du förstår vad jag menar.

- Som du förstår kan jag inte piska dig likadant, dina tjut skulle höras till grannarna.

- Det finns ett sätt, sa jag spontant, som om jag gripits av vanvett, jag kan stoppa in en handduk i munnen eller vad är bättre du kan sätta munkavel på mig…

Min styvmor var genast med på noterna. Timmen hade alltså kommit!

Den upphetsande konversationen hade drivit oss till handlingar som vi inte längre kunde komma ifrån. Jag var så upphetsad att om jag nu inte skulle få smisk hade jag blivit helgalen.

Min styvmor stängde dörren till mitt rum, låste omsorgsfullt och såg till att gardinerna var ordentligt fördragna. Det fanns inte en chans att någon obehörig skulle kunna se vad som försiggick i rummet.
En låg divan blev platsen där jag fick knäböja mig och luta mig över. Jag halvlåg över divanen och stödde mig på mina armbågar. Jag tittade snett uppåt och såg föremålet som om en stund skulle dansa över min rumpa. Min styvmor hade från en garderob tagit fram en nyanskaffad rotting som såg både smidig och kraftfull ut.

Väl medveten om tjusningen för den aktive flagellanten att dra upp kjolen och ner byxorna på den som ska ha smörj lät jag min styvmor sköta avklädandet. Helt passiv kände jag hur hon drog upp min kjol och drog ner mina trosor.

Hur väl kände jag inte igen förberedelserna. Jag upplevde ångesten hos mig själv inför en bestraffning, ångesten som spred sig ner mot magen och sedan längre ner. Hur jag darrade. Hur det spreds eldar i mitt underliv och hur jag darrade i hela kroppen.

Luftdraget i rummet knottrade min nakna stjärt och jag var i sjunde himlen av vällust.

Min styvmor började med att smeka mina stjärthalvor med sin svala hand. Efter en stund började hon klatscha med handflatan för att värma upp rumpan. Hon ökade slagkraften och jag fick ungefär tjugo rapp av hennes svidande handflata.

Redan efter ett tiotal klatschar kände jag mig härligt avkopplad och vällusten spreds genom mina lemmar.

Styvmor hämtade nu rottingen och den verkliga agan skulle ta sin början. Hon satte sig intill mig och tog tag i min midja med ett fast och stadigt grepp. Hon drog mig över sitt ena knä och jag låg på mage i hennes famn. Jag kände hur hårt och bestämt hon höll om min midja så jag inte skulle kunna komma loss och när jag tittade upp för ett ögonblick såg jag hur hon fattade tag om rottingen med den andra handen.

Så höjde hon högra armen och det första rappet föll. Oh-la-la…

Rottingen skar in i det förtjusande äppelmjuka höljet av mjukt hull…

Sanningen att säga var det helt nödvändigt med handduken som jag stoppat i munnen, för efter sex-sju rapp skrek jag och vrålade som när jag fick smisk på skolan och tack och lov att de enda ljuden som hördes var rottingens vinanden och mina stönanden som handduken i munnen inte kunde dölja. Den här gången var min styvmor beredd att ge mig ordentligt med prygel, egentligen mer än jag bett om.

Trots att jag tog bort handduken från munnen och skrek och vrålade att jag inte orkade med ytterligare smörj slutade hon inte förrän jag fått minst femtio hårda rottingrapp.

Jag reste mig från divanen och försökte vidröra den inflammerade stjärten med mina handflator. Jag hoppade omkring i rummet som ett litet barn och jämrade mig för svedan i stjärten, så hemsk var stjärten efter styvmors aga! Under de närmaste tre degarna kunde jag inte på några villkor sitta på stjärten! Min styvmor skrattade hjärtligt när hon såg mina besvär och varje morgon inspekterade hon mina randiga halvmånar. Att hon granskade dem mycket detaljrikt kan jag försäkra!

Jag mottog så småningom ytterligare två rottingbastonader så jag inte kunde sitta på flera dagar.

Min styvmor hade lärt sig piskandets konst!

NyareÄldre