Sonya

När Sonya vaknade på morgonen påminde hon sig direkt om att hon fått smisk bara några timmar tidigare när hon kommit hem alldeles försent till sin väntande man Harry.
Inte för att det kändes i stjärten fortfarande, både den stickande pulserande svedan och hettan i skinkorna hade gått över. Det kändes i bröstkorgen.

En kränkande känsla i hjärtat som hon kände igen från de mornar hon vaknat i tonåren, efter att kvällen, natten innan, ha kommit hem försent till sin väntande mor. Då ända upp i 19 årsåldern hade hon fått avsluta dessa nätter med att få en mycket gammeldags omgång smisk på bara stjärten över sin mors knä. På sängkanten på hennes egen säng i hennes rosa flickrum, medan hennes akvariefiskar såg på, och somnat tårögd, hulkande och länge snyftande länge efteråt i mörkret. Skamsen och med svidande blossande tomteröd rumpa.

Det hade inte hänt ofta, ty hon var oftast lydig, skötsam, välartad och söt och hennes mor var inte bara sträng, men att få smäll var ju inget någon flicka glömmer i första taget. om man nu nånsin gör det. Men skammen var långt värre än den ofarliga övergående svedan på skinkorna. Å hon vad hon intensivt hatade sin överbeskyddande mor vi dessa tillfällen! Tills avskyn hade gått över till henne själv - hur kunde hon bete sig så olydigt åt att hon såg till att få smäll! När hon hatade att få det så mycket!

Och hennes unga mor hade lagt sig i sitt rum och äntligen släckt efter att ha suttit uppe orolig och med hemska fantasier om varför hennes tonårsdotter inte var hemma i tid. Varefter hon låtit oron gå över i ilska och det väntande straffet och förmaningstalet, då hon envist och bestämt och omutligt fått sin nästan vuxna flicka i nattlinne över sitt knä, och varsamt vikt upp linnet till midjan på henne utan att bevekas av flickans böner och ursäkter. Och till dotterns enorma förnedring blottat hennes vita runda stjärt för den nödvändiga agan som väntade. Modern hade sen låtit sin ilska gå ut i sin handflata som under tio minuter exploderade med all kraft hon förmådde mot flickans skinkor. Hon hade fortsatt tills det vita hullet fick stora mycket röda områden på skinkorna, och allt som hördes var Sonyas kvävda protester och skrik i kudden, klatchandet och smällandet, ja det oförlikneliga smiskljudet och moderns paradoxalt lugnande ord medan hon smällde sin dotter på bara stjärten .

Om Sonya somnade med svidande stjärt så gick modern och la sig med domnande handflata, lättnad över att dottern var hemma, men med dåligt samvete över det stränga straff hon såg sig som tvungen att utdela för att Sonya skulle ta sina tider på allvar. Det enda som hördes i huset var efterdyningarna av upptuktelsen av den nästan vuxna flickan, Sonyas snyftande och köksklockans tickande medan huset återigen somnade om. Sonyas unga mor intalade sig själv att hon bara gjorde sin plikt som mor till en växande ung dam - en tonårsflicka som behövde ramar, regler, och skydd, och att lite smäll på stjärten ibland var både nyttigt, nödvändigt och viktigt för flickor som spårade ur och testade gränser. Eller rent ut sagt betedde sig för djävligt. Inte minst var det effektivt när inte varningar och förmaningar hjälpte. Smisk hade definitivt inget med barnmisshandel att göra, tänkte hon, utan var en lättare aga som flickor rent av mådde bra av att få, lite då och då, när de kom långt upp i den vilda svårtyglade tonåren. Det vore snarare hon själv som inte uppfyllde sina plikter som mor om hon inte gav dottern smäll vi dessa tillfällen.

Morgonen efter var precis som nu, en kränkande känsla långt in i maggropen och känslan av att vara en olydig jänta som bara fått det hon förtjänat av mamma. Hon rörde mjukt och försiktigt med händerna över sin bara stjärt under täcket och märkte att värmen som glödde var borta. Kanske hon inte heller var röd där längre.
Nu låg Harry bredvid henne. Han sov fortfarande och fast hon tyckte att han var orättvis, att det var orättvist överhuvudtaget - att hon skulle ha smäll som en tonårstjej och tider att passa medan han fick komma och gå som han ville. att hon var tvungen att lyda, och han bestämde nästan allt, och att han bara tog självklart för givet att ge henne smisk på stjärten på fullaste strängaste allvar när hon inte lydde honom eller passade HANS regler. Orättvist med hans och alla mäns så totalt överlägsna fysiska styrka och att hennes protester var lika lönlösa varje gång. Det var ju pinsamt nog bara bestraffning det handlade om. Inte någon sexuell lek eller rollspel mellan två vuxna människor.

Hon mindes en gång nyligen, då hon varit ute och joggat i sin träningsoverall i slingan som gick strax utanför deras fönster. Hon hade stannat till just innan hon kommit hem och pratat med en manlig bekantskap. Trevlig och snygg var han ju och Sonya hade varit trevlig och söt tillbaka och pratet och skrattet hade pågått en bra stund. Han - på väg att arbeta på sin båt - orakad och med slitna jeans och munkjacka. Hon i tighta träningskläder, håret uppsatt i hästsvans och svettig efter sin joggingrunda. Harry hade svartsjukt sett det långa samtalet genom fönstret och svartsjukan hade tagit tag i honom. När hon kommit in genom dörren blev det bara en kort frågestund och Sonya hade bara försökt förklara att hon varig artig och han snäll och ingenting annat förekom mellan henne och den manlige bekantskapen. Men Harry hade bara tagit fram närmsta stol och till Sonyas högljudda protester överlägset enkelt lagt henne tvärsöver sitt knä. Med några enkla snabba grepp hade han med ena handen fått ner hennes NIKE träningsbyxor och trosor till knävecket i ett enda grepp medan den andra vilade på hennes rygg för att hålla henne stilla. Sonya visste ju det lönlösa och fåfänga i allt motstånd och låg bara stilla och väntade på det som hon tydligen måste ha idag, försökte nästan intala sig att hon verkligen varit flirtig och utmanande, så att åtminstone straffet skulle vara rättvist. Det blev liksom lättare att uthärda då. Sen hade hon fått smisk. Hon hade bitit ihop och Harrys hand smiskade hennes stjärt under några minuter tills han ansåg att det fick vara bra. Sonya hade bitit ihop men kunde inte hålla tillbaka tårarna under det att lägenheten i några minuter fylldes av ett klatchande och smällande på en naken kvinnostjärt.

Sen hade Sonya fått ta sin dusch efter träningsrundan med svidande smiskröd rumpa, och hon snyftade skamsen och orättvist behandlad genom duschstrålarna, och hon gned sig då och då om sin nakna bak som var glödande het.
Men Harry hade för en gångs skull bett om ursäkt efteråt. Sa att han varit orättvis mot henne och onödigt sträng och Sonya hade tagit emot ursäkten och låtit honom bära henne till sängen och ta henne, ännu naken och våt efter duschen och ännu med svidande stjärt, och svedan i rumpan var som en extra stark krydda då han fyllde henne med sin underbara vackra kuk.

Igår natt hade hon smugit i mörkret, i förhoppning att Harry sov, precis som hon hade smugit inför sin väntande mor med dunkande hjärta i tonåren. Hon hade varit lite full, efter krogrundan med tjejgänget, precis som hon varit onykter några tillfällen inför mamma i tonåren, så därför var det inte heller första gången Sonya erfor hur spiknykter hon kunde bli på en sekund när hon plötsligt blir varse om att det skulle bli SMISK!!! Och hur dom första hårda klatcharna på hennes nakna blottade skinkor brutalt hade väckt henne från all fylla, som hennes mor varnat henne från.
Harry hade i själva verket legat vaken och väntat tills hon fått av sig jeans och blus och mörka jacka. Han reste sig upp i sängen och tände bryskt sänglampan så att Sonya hoppade till av skräck.

Vet du vad klockan är? frågade han barskt.
När sa vi att du skulle vara hemma??
Även här reagerade Sonya ryggradsmässigt precis som inför mamma i tonåren. Stammade blev illröd i ansiktet av skamkänslor och fick bara fram ofullständiga förklaringar. Vädjande om förståelse och nåd istället för att ifrågasätta varför hon överhuvudtaget skulle behöva passa någon tid inför sin man.
Hennes stapplande svenska blev ännu sämre nu (Sonya var ryska) Harry hade tagit henne i handen och lekande lätt dragit ner henne över knät där han satt i sina vita kalsonger på en naken och vältränad kropp.

Sonyas stringtrosor hade fått vara kvar. de utgjorde ju knappast något hinder från att ge henne bestraffningen på bara stjärten. I själva verket hade Harry sagt en gång att stringtrosor på unga kvinnor är väldigt praktiskt när man ska ge dom smisk. Man slipper momentet att få av dom trosorna.
Sonya hade fnyst åt hans kvinnoförnedrande kommentar då, men efter att ha levt med Harry en tid och då hon för längesen blivit varse hur Harry behandlade sin kvinna då hon var uppstudsig eller inte lydde, d.v.s precis som en sträng förälder - så var det motstridiga underdåniga känslor hon hade då hon nästan uteslutande använde string under jeans, byxor och kjolar. . När hon bläddrat i tros och kalsongreklamen som de fick i brevlådan hade hon dessutom till sin förvåning börjat fantisera om dessa stringklädda fotomodellstjejer över de snygga kalsongkillarnas knä, och hur det såg ut när dom fick smisk. Gråtandes och i höga protester, precis som hon själv, när hon fick smisk av Harry. Av någon anledning tyckte hon att dessa fantasibilder hon hade i huvudet var vackra och tände henne.

Sonya tyckte det var upphetsande att se bilder på tjejer och unga kvinnor som får smisk, när hon i smyg, full av skuldkänslor, tittade på smiskbilder på nätet. Hon tyckte att många bilder var väldigt verklighetstrogna, som om fotografen verkligen dykt upp mitt i bestraffningen som hon kände igen från sina egna erfarenheter. Och hon tyckte det såg naturligt ut. Och sexigt att se män som smiskar och kvinnor som får smisk. Hon kunde också fantisera om smisk mellan kvinnor i situationer som påminde henne om vad tonårsdöttrar kan få av mamma när dom går för långt. Hon hade fantiserat någon gång då hon känt sig för djävlig att idolen, popstjärnan Madonna för en stund varit hennes mamma och gett henne smisk på stjärten över knät. Sådär barnsligt som Sonya hade så många erfarenheter av. Och Madonna själv berättat så öppenhjärtligt om i biografier om sin uppväxt. Det hade varit en spännande fantasi trots att hon annars inte direkt gick och fantiserade om sex med andra kvinnor. Sonya hade också sett bilden då Britney Spears kysser Madonna. Då hade hon fantiserat lite om att Madonna varit Britney Spears mamma., och Sonya hade sett bilden i sitt huvud då den unga popflickan legat över den mogna äldre stjärnans knä och fått smäll. Fantasier var verkligen underliga att förstå sig på. Samtidigt var dessa känslor förvirrande och ologiska.

Men det kändes också tröstande att hoppas att andra tjejer också fick smisk. Precis som i tonåren när hon visste om några tjejkompisar som också fick det hemma när dom inte lydde sina föräldrar. Sonya kunde nästan känna skadeglädje när hon fått veta att någon av hennes tjejkompisar i tonåren fått smisk av sin mamma.
Men hon kände sig kinky och udda och knäpp och osolidarisk mot sitt eget kön som inte bara och enbart avskydde smisket som ett grovt kvinnoförtryck, tills hon börjat förstå att det fanns ganska många kvinnor som hade både upphetsande och smärtsamma erfarenheter från bestraffningar av detta slag, och som kände likadant inför smisket, hur kvinnoförnedrande det än var.

Sonya visste inte om det bara var ett sätt att stå ut med smisket Harry gav henne ibland - att hon omvandlade agan till något upphetsande. Något som hon både fruktade och tog emot med skräckblandad upphetsning. I alla fall före - och efteråt. Under själva smisket kunde hon bara koncentrera sig på svedan och smärtan. Bara vetskapen att hon kunde få smisk av Harry gjorde henne naturligtvis mera lyhörd och undergiven men hon slapp på något sätt ta en massa vuxet ansvar. Det var samtidigt skönt att Han ändå bestämde tillochmed vad som var bäst för henne. Och hon kände sig som Urkvinna och Harry Urman. Tänk att det kunde vara sexigt att frukta smisk av sin man! Det kändes primitivt och gammeldags och på något sätt gav det ytterligare en tändning till deras förhållande. Båda var vackra och ibland kunde de gå hela dagar hemma - hon iklädd endast stringtrosor och bh och han vältränad och snygg i ett par tighta högt uppsatta kalsonger. Sonya hade nyligen räknat till sju samlag på en och samma dag. Om hon räknade in två gånger när hon sugit av honom och hans säd hamnat i i hennes magsäck. Han tog initiativet, fast egentligen var det hon som medvetet lockade honom med sin kropp, nästan jämt lät sin hand osökt landa på hans kuk, kunde låta handen vila där mellan hans ben lite frånvarande medan de t.ex. såg på TV, medan den växte sig upphetsande stor och hård för både honom och henne. Hennes hand hamnade ofta där som om den drogs till en magnet, på bio, på offentliga platser som caféer och restauranger, på badstränder, vilket kunde vara besvärande bland, men det var Sonyas sätt att visa att han var hennes. när blickarna från andra kvinnor utmanade henne om hennes man.. Och Harry lät hennes hand vara där på kuken som nästan magnetiskt drog till sig hennes smekande hand så gott som jämt då de var tillsammans. Och hon blev alltid vansinnigt upphetsad av att se honom med stånd. Med eller utan byxor.

Ofta blev det bakifrån, medan hon höll på med annat med ryggen mot honom. Fast oftast väntade hon bara på det. Hon älskade det nästan mest att bli tagen då hon stod och diskade eller över köksbordet då hon bakade. Undergivet och djupt.

Och så var det det där med smisket . . . Hur kunde hon både hata och avsky något som till en del fick henne upphetsad? Eller var det bara ren självbevarelsedrift att hon uppfann lustkänslor inför hennes mans barnsliga behandling av henne då och då när hon gjort något dumt eller slarvigt och helt enkelt gått sin egen väg - bara inte lytt honom? Hon skulle vilja prata med andra kvinnor om detta. Hur är det för andra tjejer som får smisk av sina killar? Hon ville veta mer hur andra tjejer hade det och varje gång hon läste nån insändare till sexspalter från någon tjej som ömsom generade sig och ömsom njöt av smisk, fantasier om smisk av pojkvänner, eller nån tjej som mindes ungdomens pinsamma bestraffningar på blottad bakdel över föräldrars knän, så dunkade hjärtat lite fortare på Sonya. Hon förstod inte varför. De pinsamma inslagen som hade förekommit i hennes tonår, inte så ofta, men då och då i en ganska vanlig flickuppfostran, hade hon ju bara HATAT. Eller fanns det några förvirrande ögonblick då andra känslor funnits med när hennes mamma tagit itu med henne då varningar och förmaningar inte hjälpt?

Hon mindes en gång efter bestraffningen, kanske var hon 18 år, då hon i spegeln på sitt rum betraktat de stora röda rodnaderna på hennes skinkor, hade hon upplevt det som upphetsande att betrakta sig själv? - en nysmälld olydig flicka , mycket skamsen och kränkt med de rödflammiga skinkorna efter mammas stränga handflata, jo hon hade faktiskt blivit upphetsad av bilden av sig själv, betraktande flickan i spegeln utifrån, en söt välutvecklad flicka eller ung kvinna, nyss agad av mamma, hur förvirrande det än hade varit.

Harry hade smällt hennes skinkor denna natt hårt och strängt medan hon fåfängt försökte kränga sig åt olika håll för att undkomma de kraftiga daskarna som smällde högt mot hennes bara hud i natten. Tårarna började strömma och efter en stund hade hon svårt att uthärda agan på hennes allt rödare stjärt med jämnmod. Hennes jämrande i kudden blev högre medan hennes kropp långsamt gav upp att kämpa mot den överlägsna och auktoritära överheten som Harry stod för som Man. Mannen i hennes liv som hade ansvar för henne i det nya landet Sverige, och rätten att tillrättavisa henne på detta förnedrande barnsliga men ofarliga sätt. Hennes kropp gav upp och slappnade av mer och mer alltmedan klatcharna från Harrys handflata fortsatte att landa med full kraft på hennes lätt dallrande runda heta stjärt. Hon kände när hon kavade och låg över knät hur Harry hade ett präktigt stånd under sina kalsonger och det skapade en förvirrad blandning av känslor hos den unga kvinnan Sonya. Det var en salig blandning av outhärdlig sveda på stjärten, oerhörd skam och kränkning att bli straffad som vuxen kvinna på detta sätt, och märkliga lustkänslor över att ge upp sig själv inför sin man, att helt vara utlämnad till den godtyckliga bestraffningen som bara han avgjorde när den var fullbordad.

Att överhuvudtaget inte ha något val precis som i tonåren inför mamma. Man kunde protestera, vädja, be om förlåtelse, sprattla lite, skrika och gråta, men ända kunde man inte välja bort smisket. ändå kunde man inte slippa undan. Ändå var det otänkbart för en flicka att slippa undan smäll. Och det fanns bara inget annat val än att sjunka ned över knät. Hon hade alltid givit upp, förlorat kampen eftersom både hennes mor och nu Harry var så mycket starkare i sina auktoritära roller som Mamma eller Man.

Och hennes skötes nära kontakt med hans praktfulla hårda stånd där hon låg över hans knä gav henne naturliga lustkänslor, som om hennes kropp automatiskt väntade på att bli tagen i besittning, uppfylld och grundligt knullad av hans jättelika lem som hon älskade, var galen i, och dyrkade precis som Harry dyrkade hennes stjärt och bröst.

Hon kunde minnas en gång när hon var 18 hur hennes röst protesterade medan hennes kropp redan kapitulerat, när hon stod inför sin mamma avslöjad tagen på bar gärning för cigaretterna i handväskan. Hennes mamma som i den vansinnigt pinsamma situationen hjälpte henne att knäppa upp knapparna i hennes jeans och kränga ner dom över hennes höfter och vader, uppmanade henne att lyfta på ena foten och sen den andra för att slutligen få av dem, precis som ett litet barn en mamma ska klä av för nattning. Alltmedan Sonya protesterade och bad om att få slippa det som vankades. Hennes händer hade inte gjort motstånd, bara hängt och sett på när mamman tog av henne de nödvändiga plaggen inför det väntande oundvikliga smisket som följde över mammans knä. När både hennes tighta favoritjeans och trosor var av hade mamman också fått ur henne allt motstånd som kom ur hennes röst. Hon stod där endast klädd i tunt linne som gick till naveln, och kort jeansjacka, och hela underkroppen och stjärten bar. Så barnsligt och pinsamt det var! Som alla tonårstjejer vet - när det gått så långt så att man står med rumpan bar framför mamma- så är det alldeles försent att försöka övertyga henne om att man ska slippa smäll. Och Sonya lät lydigt snyftande mamman mjukt leda ner henne över knät så att det skulle bli avklarat så fort som möjligt.

Så kunde hon minnas en annan gång med mamma - hade lustkänslorna förekommit då också?
Hon var då 19 och övertygad om att hon inte längre skulle behöva tillbringa förnedrande stunder över mammas knä.
Ett gräl - och Sonya hade trots allt gått för långt - passerat gränsen för vad hon fick säga till sin mor - gränsen för hur uppkäftig man fick vara trots att man var 19 år.
Sonya hade varit naken utan trosor under de tighta jeansen, för att hennes dåvarande pojkvän ville ha det så. Det var samma intima sensuella känsla med stjärten mot denimtyget som hon idag alltid kände i string.
- Gå och hämta hårborsten! hade hennes mamma plötsligt uppmanat henne just efter de ödesdigra orden som föll ur Sonyas läppar ”jävla kärring” även om Sonya hade ansträngt sig att mumlandet aldrig skulle nå mammans öron.
- Varför då?
- Gå och hämta hårborsten!!!
Sonya frågade inte mer. Hoppades att det bara handlade om att hämta ett redskap till moderns hår.
Sonya kom snabbt tillbaka och överlämnade den turkosa plasthårborsten till sin mor, för att snabbt skynda vidare iväg.
- Stanna! mammans ord var omöjliga att trotsa.
- Varför då? Sonya började ana att något mycket pinsamt vankades, trots sina 19 år och ville bara sjunka genom jorden, vakna ur en dröm eller något liknande.
- Vänd dig om!!
- Men mamma varför då? Sonyas röst hade blivit ynkligare, tio år yngre och förvånansvärt snabbt blev hon en mycket liten flicka i en ung kvinnas kropp.
- Därför att du ska få smäll!!
- Men mamma . . . Snälla . . jag är för stor för smäll . . .snälla. . .
Sonya var redan mycket nära gråten
- Så länge du beter dig som en barnunge är du aldrig för stor för smäll! Vänd dig om!!!!
Sonya vände stjärten mot sin mor med blossande kinder av skam.
Därefter tog mamman ett lätt tag om hennes midja så att Sonya böjde sig något:
KLATCH KLATCH KLATCH KLATCH hårborsten landade med full kraft på flickans bakdel och ljudet lät mer klatchande än dovt som eftersom Sonya till sin stora otur inte hade trosor på sig. Eller också var det tur. för om det blivit smisk på bara stjärten hade mamman upptäckt att dottern inte bar trosor och det hade varit pinsamt att hitta en förklaring till det.
Ett femtiotal klatchar följde och Sonya mindes att det gjorde mycket ont och hon var livrädd att mamman skulle märka att hon var troslös p.g.a smiskandet lät annorlunda än det brukade när man fick smäll över byxbaken.
Efteråt hade hon fått gå ut och handla. Hon hade länge gnidit sig om baken och torkat tårarna i farstun innan hon vågade sig ut. och det var då hon mindes. En sensuell upphetsande känsla mellan benen som gjorde henne fuktig. Då hon koncentrerade sig på hur det stack och brände i rumpan och den sensuella kontakten med det tunna slitna denimtyget som inte skyddat nämnvärt mot smisket hon fick.
Hon hade gått i affären frånvarande och kåt. Skamsen skämsig och förnedrad av att vara nysmälld igen - inför människor på stan vuxna människor som slapp stränga föräldrar. Medan hon själv fortfarande var en olydig jänta som behövde smisk. Gav upp rollen av att vara ung attraktiv kvinna och hoppades nästan att de unga kvinnorna i affären skulle se henne när hon fortfarande tårögd då och då gned sig i baken, så där tydligt uppenbart att hon just fått smäll. Så att de andra unga kvinnorna skulle le överseende och lite medlidande och minnas hur det var när man var tonåring och bodde hemma. Och att de skulle ge henne tröst - att allt är som det ska. En vacker dag blir hon vuxen nog att slippa smisket.

Nu vaknade hon i Harrys famn. Hon låg på hans starka arm och längtade efter försoning förlåtelse och kärlek. Och Sex!
Hon lekte försiktigt med fingrarna i håret på hans vältränade bringa och Harry svarade med att ta henne starkare i sin famn.
De började kyssas lätt och så småningom började hennes lätta luftiga kyssar vandra ner över hans kropp. Hon stannade vid hans kalsonger som täckte ett enormt morgonstånd.
Sonya försökte dölja sin otålighet och iver när hon tog tag i hans kalsonger och försiktigt befriade hans pigga kuk ur fångenskapen.
Finns det något vackrare än en man an älskar med morgonstånd!!
Inte för Sonya som nu förlåtit den orättvisa agan hon utstått över hans knä några timmar tidigare.
Hon lät sina läppar långsamt omsluta toppen på hans kuk och långsamt slök hon bit efter bit med välbehag.
Hon hade aldrig haft nån chans att sminka av sig då hon möttes av sin arga man i natt och hennes läppstift skulle lämna märken på hans kuk.
Bra för kvinnor som vill veta om deras män är otrogna tänkte Sonya som hittills inte upptäckt läppstift från nån annan kvinna på Harrys kuk.
Han smakade kuk och man och hon älskade det.
Hon hade tittat på en del porrfilmer och faktiskt fascinerats av hur kvinnorna sög av männen. Lärde sig ha samma knyck med huvudet och Harry hade berömt henne för att hon var så bra på det.
Bättre än andra? hade hon frågat och Harry hade saligt svarat att hon var det.
Det var så annorlunda allt annat vardagligt hon gjorde - att suga kuk.
För att inte tala om att få smisk - men Sonya kände ännu skammen när det gällde smisket.
Smisk var något hon fortfarande trots att hon i viss mån accepterade att hon fick det av sin man - ville slippa.
En stor sats säd fyllde Sonyas mun och hon svalde klunk efter klunk medan det rann från hennes mungipor.
Hon älskade sin man.

Djupt ner i sin själ skulle Sonya vilja ha svar på hur det kunde kännas rätt och riktigt och till och med upphetsande i relationen med en man - något som samtidigt sved i baken, var oerhört kränkande och förnedrande även för en vuxen kvinna som inte var flicka längre, och som hon skämdes så förskräckligt av och till varje pris försökte undvika.

När Harry smiskat henne för något hon gjort eller något hon inte gjort som hon borde ha gjort, så brukade han dessutom ofta skicka henne bums i säng, precis som en liten flicka. Det var nästan mer förnedrande än skamvrån. det kunde ju vara mitt på dan, och hon fick bara ställa in allt hon planerat att göra, klä av sig och sätta på sig nattlinnet. Lägga sig på mage med stjärten bar under linnet och under täcket med stjärten som sved och hettade och kinderna som hettade röda av skam och den oerhörda kränkningen det innebar att ha fått smäll och fått gå och lägga sig! att få gå och lägga sig när man nyss fått smäll påminde ju henne naturligtvis extra mycket om tiden hon bodde hemma med mamma.

Medan hon hörde hur Harry levde om, tittade på TV och tillbringade kvällen som han ville, så var dagen slut för hennes del och hon hade bara att ligga där och skämmas och tänka över vad hon gjort. Det var så förnedrande att hon inte fick gå upp, utan var tvungen att ligga där - för natten!
Men samtidigt just när det var som mest förnedrande upplevde hon upphetsningen, hur hon blev fuktig och det pirrade av lust. Och när Harry så småningom behagade att gå och lägga sig - älskade dom med varandra så innerligt som det aldrig blev annars.
och hon älskade honom för att han tog ett sådant ansvar för henne. och gav henne straff när hon var sådär omöjlig som bara hon kunde vara.
För Harry kunde vara så mjuk också.

NyareÄldre