Efterspel


Jag ligger utmattad och avslappnad över ditt knä. Min kropp skälver av gråt och djupa snyftningar. Det är befriande.
Du har just lagt ifrån dig den breda trälinjalen som du tuktat mig med denna gång.
Den starka svedan i min röda, ömma stjärt påminner mig om min undergivenhet och min kärlek till dig.

Du talar lugnande och tröstande och din hand, som nyss var så hård och bestämd, smeker lätt och ömt mina svidande skinkor. Jag njuter av din ömhet.

Din hand lämnar mig för en kort stund, för att återkomma, len och mjuk av olja.
Det är inte alltid det händer och jag vet vad det betyder. Jag flämtar till.
Sakta smörjer du in min knallröda, välsmiskade bak och jag suckar av välbehag.
Du sträcker dig efter flaskan och häller lite mer olja, denna gång mellan mina ömma stjärthalvor. Med ena handens fingrar särar du mina skinkor så att min stjärt ligger vidöppen inför dina ögon. Jag kvider av skam och lust. Ofrivilligt särar jag mina lår så mycket jag kan för att din hand ska få fritt spelrum. Undergivet svankar jag med ryggen och hjälper på så sätt min stjärt att öppnas för dig.

Så känner jag din tumme som masserar och smörjer min trånga bakre öppning. Jag är blodröd i ansiktet av blygsel, avslöjad i min njutning inför det mest förbjudna.
Just därför är detta en så viktig del i min underkastelse, att tvingas erkänna min lust, att tvingas blotta min hemligaste öppning.

Sakta men bestämt trycker din tumme mot anus. Den vill in och jag har inget annat val än att ta emot den, för så har du bestämt.

Det spänner och sträcker i min lilla stjärtöppning när du pressar på och jag kvider och gnäller både av smärta och lust.

Du säger till mig att ge efter, att öppna min stjärt för dig och jag koncentrerar mig på att slappna av och ta emot dig.
Bit för bit känner jag din stora tumme tränga in och den lätta svedan när mitt anus töjs, bara ökar njutningen.
Åhhh,,,,jag gnyr av lusta. Det är så skönt att bli tagen i besittning av sin man på detta sätt. Att ligga hjälplös och bli uppfylld!

Nu är hela tummen inne i min kropp och du rör den sakta ut och in vilket resulterar i dova stönanden från mig. Handens övriga fingrar söker sig ner mot mitt sköte som är vått, öppet och välkomnande.

Jag stönar ett jaaa, älskling, åhhh, när dina fingrar borrar sig in i min svullna öppning.
Du har mig i ett stadigt grepp nu. Ena armen håller hårt runt min midja, andra handens tumme är djupt inträngd i min stjärt och de övriga fingrarna söker sig allt längre in i mitt sköte som töjs ut så ljuvligt.
Så börjar du röra dina fingrar, ut och in i mina båda öppningar, taktfast och rytmiskt och jag svävar i en dimma av njutning.
Jag vet att du njuter av min njutning, av att se hur du begraver dina fingrar djupt i min kropp, av att höra ljuden från mina stönanden och från mitt våta underliv, där dina fingrar rör sig allt snabbar och hårdare.
Strax innan jag kommer släpper du taget om min midja och låter mina redan så ömma skinkor får ännu en omgång hårda smällar av din handflata.
Det för mig över gränsen och jag skriker ut min orgasm.

När jag hämtat mig och rest mig upp lutar du dig bakåt. Jag ger dig en frågande blick och du nickar till svar.
Översvämmad av kärlek faller jag på knä mellan dina ben, fuktar mina läppar och tillfredsställer dig med min mun.

NyareÄldre