Smisk fortelling

Når jeg var 17 år ble jeg sammen med en et år eldre jente som het Hanne. Hanne var 1,65 høy, slank og med mørkt langt krøllete hår. Jeg var sammen med Hanne i ca 1 år, og Hanne fiikk en god omgang ris av meg ved tre anledninger. Hun forsto raskt at jeg likte å legge henne over knærne og rise hennes blanke rumpe. I forbindelse med sex så kunne jeg rise henne 5-6 ganger på bare stumpen. Det gikk hun med på , selv om det å få ris ikke gjorde henne opphisset. Men snart jeg fikk anledning til å straffe henne med ris. Dette var på midten av 1980 tallet, og Hanne, som mange andre, hadde fått ris på bar rumpe av sin mor når hun var mindre. Både hun og hennes to søstre hadde fått ris av sin mor til de var omtrent 10 år.

Første gangen hun ble straffet med ris var hjemme på hennes rom. Det jeg ikke visste var at Hannes eldre søster var på rommet ved siden og hørte alt. Jeg husker ikke helt lenger hvorfor Hanne havnet over mitt kne-men jeg riste henne 20-30 ganger på jeansen. Hanne hadde tårer i øynene når jeg var ferdig, og jeg husker at hun var helt rød i ansiktet. Hannes søster synes faktisk at det var helt greit at jeg riste Hanne når hun var slem. Da jeg så henne dagen etter sa hun"Det var noen som fikk ris i går" "Det var sikkert vel fortjent"

Neste gang Hanne fikk smisk var på min 18 års dag. Hun hadde vært sur og tverr hele dagen, og hadde langt på vei ødelagt min fødselsdag. Jeg fortalte henne at jeg var skuffet over henne og at hun fortjente å bli straffet. Da jeg trakk henne over mine knær protesterte hun ikke. Men hun protesterte når jeg løftet hennes røde kjole, og tok tak i strømpebuksen for å dra den ned. Hennes protest ble ignorert og jeg dro ned både strømpebuksen og trusen. Jeg fortalte at denne gangen ble det ris på blanke rumpa. Jeg holdt henne godt fast over mitt kne, og begynte å rise rumpen hennes. Denne gangen skrek hun og sprellet mer enn forrige gang da hun fikk ris utenpå jeans og trusen. Jeg riste henne til rumpen var helt rød, og til hun begynte å gråte. Hun innså senere at hun hadde fortjent straffen.

Siste gangen Hanne fikk ris av meg var på ferie i Frankrike. Igjen hadde hun oppført seg som en bitch hele dagen. Denne gangen var det imidlertid Hanne som tok iniativet. Dette var før vi skulle legge oss og Hanne hadde på nattkjole i silke. Hun sa" I dag har jeg vært så slem at jeg fortjener å bli straffet". Denne gangen protesterte hun ikke når jeg løftet opp nattkjolen og trakk ned trusen hennes. Nå fikk hun en ordentlig porsjon med ris. Fordi vi var på et hotell torte Hanne ikke å skrike så mye som forrige gang, isteden begynte hun å gråte stille.

Det var de gangene Hanne fikk ordentlig ris av meg. Jeg har faktisk gitt alle mine kjærester ris, riktignok i variende grad og intensitet. Jeg mener oppriktig at kvinner fra tenårene og oppover trenger en god omgang med ris på blanke rumpa fra tid til annen. Jeg må innrømme at jeg ble overrasket over at alle jentene jeg har vært sammen har underkastet seg ris- iallefall et par ganger. Det er bare en av jentene jeg var sammen med-Merete, som virkelig ønsket ris jevnlig. Kanskje forteller jeg om mine andre kjærester en annen gang, og den gangen jeg ga min kones vennine ris på bare baken fremfor øynene på min kone.

NyareÄldre