Besøk hos Hilde


Må først takke for denne fine siden som jeg har hatt mange kåte stunder av å lese. Håper andre kan ha glede av å lese om hva jeg har opplevd. Jeg er ei dame i 40 årene og heter Stine.

Dette var i juni -73, jeg var dengang litt over 16 år. Min mamma skulle reise bort i 10 dager fra onsdag til neste søndag og jeg skulle vere hos min bestevenninne Hilde, som jeg ble kjent med 2 år tidligere da våre fedre begynte å jobbe i samme firma på en annen kant av landet. De var derfor hjemme bare en langweekend i måneden foruten feriene. Hilde bodde ca. 2 mil unna på andre siden av småbyen jeg vokste opp i.

Kort fortalt, allt gikk veldig greit til fredagkveld da jeg og Hilde klatret ut av vinduet på rommet hennes i underetasjen for å dra på en "hjemmealenefest" sammen med Anita som i likhet med Hilde var 17 år og nesten nabo. Hun snek seg også ut etter at foreldrene hadde sovnet. Vi hadde en morsom kveld, drakk litt alkohol og snek oss inn på rommet igjen først i fire tiden på morgenen og gikk til sengs.

Vi ble vekket ca kl. 10 på lørdag formiddag, inne på Hildes rom stod hennes mamma Anne, lillesøster Hege som var ca. 15 år, Anita og hennes mamma Gunn. Det viste seg at Gunn hadde vert våken og sett oss da vi kom hjem på natten, og da hadde Anita tilstått allt sammen, det var jo heller ikke noe å nekte for siden Gunn hadde sett meg og Hilde også, samt at hun kjente alkohollukten av Anita.

De to mammaen kjeftet oss ut etter noter og fortalte hvor skuffet de var over oppførselen vår, og bedyret at nå skulle det bli en omgang med ris på bare rompa som vi sent skulle glemme, det kom ikke til å bli noe godt for oss å sitte de neste dagene.

Av en eller annen grunn trodde jeg at dette ikke gjaldt meg siden jeg bare var på besøk der, så jeg lå ganske avslappet under dyna på madrassen på gulvet og hørte på, helt til Anne forkynte at nå kan Stine og Hilde gå på toalettet og tisse før vi begynner. Jeg ble livredd og fikk stammet frem at dere kan ikke gi meg ris, dere er ikke mammaen min og jeg har aldri fått ris før. Det har du forsåvidt rett i svarte Anne, men nå ville tilfeldighetene det slik at din mamma ringte for en halv time siden for å høre hvordan det gikk her, og da jeg fortalte hva dere var ute på i natt og hva som ville skje med Hilde og Anita sa hun at du skulle ha akkurat samme behandlingen som dem, så se å kom deg avgårde på toalettet.

Jeg sov naken så med skjelvende hender begynte jeg å famle blandt tøyet mitt ved siden av madrassen etter truse og T-skjorte da Anne kom bort og fjernet allt sammen og sa at dette trenger du ikke på lenge enda.

Dette ble bare verre og verre for jeg var fryktelig sjenert. Selv om jeg kansje veide noen kilo for mye så var jeg vel egentlig ganske sexy på den tiden, drev med forskjellig idrett så jeg var fast og fin i formene, men jeg hadde store komplekser for enkelte ting på kroppen min. Jeg var ca. 1.78 høy veide litt over 70 kg med litt kraftige lår og rund over hoftene og rompa. Brystene mine var veldig store for alderen med tykke store brystvorter som pekte rett ut nesten hele tiden. Men det verste for meg var hårveksten i skrittet, den var enorm, hele rompesprekken var dekket med mørke hår og slev med truse på meg stakk det ut en hårkrans på hver side fra rompeballene langs lårene og helt ut på hoftekammen. Hårveksten fortsatte i ei bred stripe til litt over navlen. Under armene hadde jeg også noen digre hårtufser. På den tiden var det jo heller ikke vanlig at kvinner barberte seg under armene engang og langt mindre mellom bena. Så det var ingen som hadde sett meg naken på mange år, jeg dusjet aldri sammen med jentene i klassen etter gymtimene, ventet til de var ferdige.

Jeg fikk stablet meg på beina med dyna rundt meg, men Anne slet den fra meg og gav meg et hardt klask på ene rompeballen og ba meg få opp farten. Jeg småløp ut av rommet så brystene gynget og hoppet mens jeg forsøkte å dekke skrittet med hendene. Jeg gråt allerede da jeg kom inn på badet, og snudde rompa mot speilet og kunne se et rødt tydelig avtrykk etter Annes hand på ene rompeballen. Mens jeg satt på do raste tankene i hodet mitt, hvor ille var det egentlig å få ris? Selv om jeg aldri hadde fått så mye som et klask på rompa før så visste jeg om et par venniner som pleide å få, og de kunne fortelle at det var fryktelig vondt.

Da jeg på skjelvende bein kom inn på rommet igjen stod allerede Anita splitter naken midt på gulvet, og Hilde ble sendt på toalettet like naken. Når hun var tilbake skulte hun stygt på sin lillesøster og spørte sin mamma om hvorfor hun skulle vere her. Anne svarte at Hege skulle se på så hun ikke skulle finne på slike dumheter selv.

Der stod vi tre spltter nakne jenter midt på gulvet med solbrune kropper, melkehvite romper og bryster etter bikiniene, og ventet på å få ris.

Anne satte seg på Hildes seng og la fra seg et nyplukket bjørkeris på dyna ved siden av seg. Det var sikkert 70 cm langt og pent sammenbundet og det hang igjen ørsmå biter av løvet her og der. Hun bad Anita komme frem først, så hun gikk lydig frem og la seg over lårene til Anne som satt litt på skrå slik at overkroppen til Anita lå innover i senga og tåspissene rakk ned på gulvet. Rompa var nå det høyeste delen av henne. Anita var omtrent like lang som meg, ganske slank med mellomstore pæreformede bryster. Hun hadde slik svai i ryggen at rompa stod rett ut bak og magen i en svak bue forover. Jeg misunte henne kroppen hennes. Hun var ekte blondine med en liten trekant over kjønnet. Når hun stod oppreist hadde hun en åpning på 2-3 cm mellom lårene helt øverst, i motsetning til meg der lårne nermest gnisset mot hverandre, så selv om hun lå der med bena godt samlet vistes både rompehullet og skamleppene for oss som stod bak, og den lyse sparsommelige hårveksten skjulte ingenting.

Så begynte Anne å slå på den hvite nakne rompa med handen, ikke så veldig hardt til begynne med, men økte styrken etterhvert, det hørtes på klaskelydene og de små skjelvingene i rompeballene for hvert slag. Det kom små stønnelyder som ahh auu auu fra Anita. Hun fikk sikkert 50-60 slag før Anne stoppet og byttet til riset. Hun slo tvers over rompa og varierte med armen så tuppen av riset landet litt på hver rompeball, og riset vandret opp og ned fra hoftene og over hele rompa og ned til midten av lårene som ble rødere for hvert rapp.

Ganske snart begynte Anita å hulke og gråte. Etter en stund overtok Gunn riset og slo rompa hennes på kryss og tvers, en stund nedenfra og rett inn i rompesprekken, så tvers over rompa fra motsatt side av hva Anne hadde gjort før hun krabbet opp i senga ved siden av Anita og slo ovenfra og ned så snerten fra tuppene av riset traff både i rompesprekken og ned over lårene. Anita hylte og skrek helt hysterisk auuu ahhh ikke meeere, vær så snill å stopp, jeg lover å vere snill jente, jeg skal aldri gjøre det mere, åhh auuu det er så vondt. Men ingenting hjalp, Gunn gav henne akkurat så mye ris som hun ville, det eneste Anita kunne gjøre var å hyle og skrike og sprelle med bena og vrikke og vri på rompa.

Mens jeg så på dette ble jeg veldig overrasket over min egen reaksjon, til å begynne var jeg livredd og syntes fryktelig synd på Anita, men etter hvert ble jeg rett og slett kåt og bare håpet de skulle gi henne enda mere ris.

Da Anita tilslutt fikk reise seg opp hoppet og spratt hun rundt på gulvet mens hun gned lårene og rompa si febrilsk med hendene for å prøve å lindre smerten.

Jeg hadde lagt merke til at vekkerklokken på Hildes nattbord var nøyaktig 10.15 da Anne begynte å klaske henne på rompa med handen og nå var den 10.36 , så hun hadde fått sammenhengende ris i over 20 minutter, rask hoderegning sa at hun hadde fått minst tusen rapp over rompe og lår, ikke rart at baksiden hennes var tomatrød.

Anne og Gunn byttet plass og Hilde måtte legge seg seg opp over lårene til Gunn med rompa i været. Hilde var ganske lik meg, mørkhåret og litt lubben med fyldig rompe, også på henne vistes rompehullet og fitta godt selv om hun holdt lårene samlet. Rompeballene disset og skalv da Gunn slo henne med handen.

Jeg var nå så kåt at jeg bare ønsket jeg kunne stått og tyvtittet på dette så jeg kunne onanert samtidig. Jeg stod fremdeles med hendene foran hårdusken min og stakk prøvende en finger inn i sprekken, det var så vått og glatt dernede at den gled lett inn mellom fitteleppene og da jeg streifet klitoris holdt det på å gå for meg, så jeg tok den vekk med en gang.

Kan jo nevne at jeg får veldig lett orgasme, helt siden jeg fant ut hvor deilig det var i 11 årsalderen hadde jeg onanert 5-10 ganger daglig, og var jeg først kåt kunne jeg få meg selv til å komme på et halvt til ett minutt.

Da Hildes rompe var varmet opp med handen gikk Gunn igang med riset. Hilde gråt allerede før riset var igang og rompa hennes ble mye raskere rød enn Anita sin hadde blitt. Etter en stund tok Anne over riset og slo løs fra alle vinkler på rompe og lår. Jeg var nå så kåt at jeg kjente saftene renne på innsiden av lårene så de nesten klebet seg sammen. Jeg stilte meg litt mer bredbent og prøvde så ubemerket som mulig å tørke det vekk med handen og gni det utover så det skulle tørke.

Hilde hylte enda verre enn Anita hadde gjort go var tilslutt så hes at hun hørtes ut som et dyr. Da de tilsutt syntes hun hadde fått nok spratt hun opp og foretok samme krigsdansen på gulvet som Anita hadde gjort og prøvde å gni bort smerten med hendene før hun la seg ned på magen på gulvet og bare hulket, fremdeles med hendene på den knallrøde rompa si. Hun lå med adskilte ben så nå kunne jeg se at fitta hennes var oppsvulmet og åpen og det glinset i saftene hennes mellom fitteleppene. Dette gjorde meg om mulig enda kåtere. Jeg registrerte at klokka nå var nesten 11.00 , så hun hadde også fått ris i over 20 minutter.

Så var det min tur, Anne og Gunn byttet plass igjen, og på skjelvende ben gikk jeg frem og la meg på magen over Annes lår. Med en gang jeg var på plass startet hun å slå den nakne rompa mi taktfast med handen. Det brant og sved i rompa, men det var ikke så ille som jeg hadde fryktet. På et vis var det litt godt også, det gikk små deilige ilninger frem til fitta mi for hvert klask. Jeg stønnet og småskrek nesten like mye av nytelse som av smerte. Etterhvert som hun slo hardere begynte jeg gråte, rompa kjentes glovarm og det sved mer og mer samtidig som jeg begynte å få denne deilige følelsen i underlivet når orgasmen bygger seg opp før det hele eksploderer. Da tror jeg jeg hadde glemt helt å holde bena mine samlet slik jeg hadde bestemt meg for mens jeg så Anita og Hilde få ris.

Akkurat da det hoødt på å gå for meg sluttet Anne å slå med handen, det ble en liten pause før riset var igang på rompa mi. Og for en overraskelse så mye mer det sved når alle de myke elastiske kvistene av bjørkeriset traff det nakne rompeskinnet mitt. Jeg hylte og skrek og prøvde å ligge stille og klarte det en stund, men da riset vandret nedover rompeballene og traff i overgangen mellom rompe og lår og videre nedover lårene ble det for mye for meg. Jeg måtte bare komme meg unna riset, var helt desperat og klarte å vri meg løs og ned på gulvet der jeg befynte å krabbe mot døra mens Anne gikk bak meg og rappet og slo rompa mi kjempehardt med riset. Det var så vondt at til slutt rullet jeg over og la meg på ryggen på gulvet så hun ikke skulle få tak i rompa mi lengre.

Gunn stod ved døra og passet på så jeg ikke kunne stikke av mens Anne satte seg på sengen igjen og klappet seg på lårene og bad meg legge meg på plass igjen, ellers ville det bli enda verre for meg. Nei jeg vil ikke hylte jeg, det er så vondt at jeg klarer ikke mere, det svir og brenner så forferdelig. Anne reiste seg opp igjen og hun og Gunn prøvde å løfte meg opp i senga, men jeg kjempet imot og sparket og sprellet. Slipp meg, la meg vere ifred forbannede drittkjerringer hylte jeg.

Da plutselig løftet de opp begge bena mine og nermest brettet meg dobbelt. Jeg lå med hodet helt inntil døra og Anne stilte seg med et ben på hver side av meg med ryggen mot døra og holdt fast anklene mine mot armhulene sine. Der lå jeg med skrevende ben med hele den hårete fitta mi og rompehullet på utstilling mens Gunn begynte å svinge riset igjen. Jeg prøvde å dekke til rompa med hendene, men det brydde hun seg ikke om i det hele tatt, så da kvistene hadde truffet noen ganger over fingrene og neglene mine måtte jeg bare ta dem vekk. Hun bare fortsatte å slå taktfast oppover og nedover, stadig vekk traff noen av kvistene rompehullet og den plaskvåte fitta mi. Hun byttet side flere ganger så hvert lår fikk like mye av riset, og når hun slo langt ned på lårene kveilet tuppene av riset seg rundt innerlåret mitt. Det var så vondt at jeg var sikker på de kom til å slå meg ihjel og jeg skrek meg helt hes. Jeg kjempet hele tiden for å komme løs og tilslutt var jeg så sliten og utkjørt at jeg bare lå der helt slapp og bare tok imot. På et merkelig vis begynte denne deilige følelsen i underlivet å komme igjen, jeg kjente saftene rant fra fitta mi til romehullet og videre ned korsryggen. Så oppdaget jeg at Anne som stod skrevende over meg ikke hadde truser på seg under kjolen, jeg tørket bort tårene for å se bedre. Fitta hennes var åpen og de indre kjønnleppene glinset der de hang ned. Dette pirret meg voldsomt og det ble deiligere og deiligere helt til jeg bare eksploderte. Orgasmen var så annerledes enn når jeg onanerte, det kjentes liksom i hele kroppen og den varte og varte og ble på et vis forsterket av den brennende smerten fra riset over rompe og lår.

Rett etter sluttet de og slapp ned bena mine, jeg rullet over på magen med en gang den glovarme rompa mi berørte gulvet og krabbet bort på madrassen og la meg oppå dyna. Merket som i en tåke at de andre forlot rommet, unntatt Hilde som hadde krabbet opp i sin seng og lå der og hikstet.

Jeg kjente forsiktig på rompe og lår med hendene, huden var glovarm og full av bittesmå vabler av alle riskvistene. Etter kansje en halvtime hørtes det ut som Hilde hadde sovnet, jeg kikket opp i sengen til henne gjennom sprinklene i fotenden og så rett opp i den glinsende fitta hennes mellom de knallrøde rompeballene der hun lå og sov med adskilte ben. Jeg ble så kåt igjen at jeg stod på kne på madrassen og onanerte 3 ganger etter hverandre mens jeg stirret rett opp i underlivet på bestevenninnen min. Jeg har det man kaller bollemus så selv om fitta mi verket etter at riset hadde truffet den gang på gang så hadde ikke riset truffet noe mellom leppene og clitoris.

Jeg la meg ned igjen og lå og grublet og tenkte på dagens opplevelser, herregud var lesbisk? Det var da ikke normalt å bli kåt av å se kroppen og kjønnet til andre jenter. Må jo bare innrømme at jeg fant ut den dagen at jeg er biseksuell. Tilslutt må jeg ha sovnet og da jeg sakte våknet igjen hørte jeg lave sukk og stønnelyder, jeg løftet forsiktig på hodet og kikket opp i senga til Hilde igjen, hun lå akkurat som sist gang jeg så på henne, men nå sprikte hun enda mer med bena og og brukte to fingre som vispet rundt i sprekken frem og tilbake over clitoris. Jeg ble så kåt og tungpustet at jeg måtte puste med halvåpen munn livredd for at hun skulle oppdage at jeg var våken og kikket på henne. Både fingrene og fitta glinset av saftene hennes, hun ble mer og mer tungpustet helt til det gikk for henne og hun stønnet ned i puta si. Musklene strammet seg i rompa og lårene som skalv mens underlivet buktet seg mot fingrene.

Jeg la hodet forsiktig ned og lå musestille noen minutter før jeg lot som om jeg våkenet, reiste meg opp og gikk stille ut på badet der jeg straks kelte med meg selv og det tok bere 10-15 sekunder før det gikk for meg igjen. På vei inn på tilbake møtte jeg Hege i gangen, jeg rødmet og dekket til hårdusken min med hendene og skynte meg inn på rommet mens jeg nermest følte blikket hennes på den store røde rompa mi.

La meg på madrassen igjen og Hilde snudde seg i senga og tittet ned på meg. Er du sint på meg? spurte hun forsiktig. Nei absolutt ikke var mitt svar. Jeg er veldig lei meg for at jeg lokket deg med på festen igår og at du også fikk ris fortsatte hun. Det er helt i OK svarte jeg, vi var jo sammen om det alle 3 og jeg var med frivillig.

Ingen av oss satt den dagen, vi stod mens vi spiste og la oss tidlig på lørdagskvelden. Skal skrive senere og fortelle om resten av oppholdet hos Hilde.

NyareÄldre