En vanlig eftermiddag


Du kommer in i lägenheten, kollar posten på skänken i hallen samtidigt som du sparkar av dig skorna. Du ropar ”hej”… och till svar får du ett ”hmmmm *mutter mutter*” utifrån köket. Du hänger av dig rocken och styr dina steg mot köket. Där står jag, med ryggen mot dig och slamrar med kastruller. Mina rörelser är ryckiga. Du kan se på min spända hållning att jag är irriterad. Middagen blev inte lyckad… trots två timmars idogt arbete. Jag muttrar osande eder där jag står och försöker rädda vad som räddas kan…

Du smyger upp bakom mig och kysser mig i nacken.

”Hej älskling, jag har saknat dig idag” viskar du i mitt öra.

Jag grymtar irriterat till svar och skakar lätt på mig. Jag är helt inne i min misslyckade matlagning. Du tar inte illa vid dig, eftersom du vet att du inte är den verkliga källan till missnöjet. Du skrockar mjukt och slår armarna runt min midja och trycker mig mot dig.

”Det var värst… vilken argbigga… en bortbyting tror jag” mumlar du medans du låter läppar och tunga leka längs min hals, i nacken och på axeln.

”Plocka fram min sexiga, mjuka fru igen så jag kan älska med henne” viskar du och låter tungan leka vid min örsnibb.

Du märker hur jag slappnar av mot dig, hur jag lutar huvudet åt sidan så att du ska komma åt bättre. Du håller mig fortfarande runt midjan med ena armen, men låter den andra handen börja sin vandring uppåt. Du tar ett av mina bröst i handen, smeker det lätt. Sedan fortsätter du med det andra bröstet. Jag andas ytligare och har slutit mina ögon. Du vet att jag börjar bli upphetsad. Jag har helt slutat med det jag hade för händerna, står bara där avslappnad, känner din lekande mun, din andedräkt och din smekande hand. Du knådar mina bröst mer bestämt nu och låter din andra hand vandra nedåt. Utanpå jeansen smeker du insidan av mina lår, först fjäderlätt med fingertopparna, sedan mer bestämt. Jag stönar mjukt.

”Hmmmm, nu låter det som om min snälla flicka är tillbaka” mumlar du mjukt mot min hals. ”Jag ser att du tycker om det här älskling… om du är riktigt snäll ska jag göra det sååå skönt för dig”

Din hand smeker mina bröst innanför tröjan, utanpå BHn, ömsom fjäderlätt, ömsom mer bestämt. Ibland tar du ett helt bröst i din hand och bara håller det, som om det vore ett handtag du använder för att hålla mig kvar där jag är. Dina fingrar retar lätt min vulva ovanpå jeansen. Jag flämtar och vaggar lätt med höfterna, försöker trycka mig mot din hand.

”hmmm, litet upphetsad tror jag… stygga flicka” mumlar du och fortsätter reta mig genom jeansen.

Så smeker du hårdare. Min kropp spänns. Jag darrar lätt. Du vet att jag är nära orgasm... så du slutar smeka mig mellan benen.

Medans din andra hand fortfarande utforskar mina bröst knäpper du upp mina jeans, drar ner dragkedjan. Jag vickar villigt på höfterna så att jeans och trosor smidigt glider ner. Jag skjuter stjärten bakåt, så jag känner ditt stånd i skåran mellan skinkorna. Du stönar tyst och låter fingrarna leka kring min fittöppning, retar försiktigt clitoris.

”Du är så våt älskling” mumlar du i mitt öra.

Du knäpper upp din gylf och släpper ut din styva lem. Du för den mellan mina ben, smeker min plaskvåta fitta med ollonet. Du stöter sakta fram och tillbaka så att ollonet väter min clitoris med mina egna safter. Jag darrar och putar ut mer med stjärten så att ditt ollon smeker min clitoris hårdare.

”Mmmm, så villig, så kåt… min stygga flicka… känner du hur hård jag är… hur mycket jag vill ha dig” viskar du precis så högt att jag kan höra.

Jag stönar knappt hörbart. Min kropp spänns, jag är så nära nu… Du drar kuken bakåt, bort från min clitoris och böjer mig samtidigt aningen framåt över diskbänken. Jag putar med stjärten.

”Mmmm ljuvligt att se dig så kåt älskling” viskar du. Jag vickar frustrerat på höfterna, vill att du ska tränga in i mig.

”Ohhh, så du är otålig” skrockar du förnöjt. ”Stygga stygga flicka, så du bjuder ut dig”

Du smeker på nytt min clitoris med fingrarna. Den andra handen försvinner från mina bröst, för att plötsligt landa på min nakna stjärt i en lätt dask.

”Ja, du är riktigt stygg nu… så våt som du är… jag borde smälla din stygga stjärt tills du inte kan sitta på en vecka”

Din röst är mjuk, lugn och knappt hörbar. Du ger mig många, snabba, lätta daskar på stjärtens nedre del, just där skinkorna möter låren.

”Stygga STYGGA flicka”

*dask*dask*dask*dask*

”SKAMLÖS är du”

*smack*smack*smack*smack*

”Att du bara VÅGAR”

*smäll*dask*smäll*smack*

”…stå här och vara så sexig”

*smack*smack*smack*smack*


Din låga, hesa röst eggar mig. Daskarna kittlas mest, sticker litet, skapar en varm glöd i mina skinkor om sprider sig till min vulva. Samtidigt leker dina fingrar vid min fittöppning och kittlar min clitoris. Jag gnyr av kåthet. Jag vaggar fram och tillbaka. Jag skjuter stjärten bakåt för att möta dina daskar, samtidigt vill jag trycka mig framåt, så att dina fingrar bearbetar vulvan hårdare. Så slutar du daska min stjärt. Istället tar du tag i min höft… och så tränger du sakta in i mig. Jag stönar högt.

”Såja, var nu en snäll flicka så slipper du mer smisk” mumlar du medan du sakta stöter fram och tillbaka.

Du håller stadigt tag i min höft så att dina stötar inte får mig att falla framåt. Jag håller så hårt i diskbänken att knogarna vitnar.

”Kom för mig sötnos, såååå ja, släpp taget älskling, kom för mig…” lockar du mjukt.

Din andra hands fingrar leker fortfarande med min clitoris. Jag trycker mig ömsom fram mot den, ömsom bakåt för att möta din kuk. Så kommer vi båda två och faller ihop över diskbänken.

Vi ligger så och flämtar en stund innan vi reser oss. Jag ordnar mina kläder. Du går för att byta om. Jag fortsätter mina försök att rädda middagen, men inser irriterat att det är lönlöst. Du kommer ut i köket igen.

”Vad blir det till middag raring?” Frågan är oskyldig, men jag låter irritationen få utlopp.

”Ahhhhrrrghh!! Inte ett jävla dugg!!!” nästan skriker jag och kastar kastruller och allt i diskhon med en skräll.

En stackars tallrik som legat där i väntan på att bli diskad går i tusen bitar. *SMACK*SMACK* Du placerar ett par skarpa daskar på min jeansbak.

”Aaaiiijeee” protesterar jag.

”Sköt dig nu, vi kan fortfarande ha en trevlig kväll” varnar du.

Jag nickar, bäst att tagga ner en smula. Vi låter den misslyckade middagen ligga där i diskhon och går ut på restaurang istället…

NyareÄldre