Dagisfröken får smisk

Jag är en tjej på 21 år som bor och arbetar med barn på dagis i en stad i södra Sverige. Eftersom jag egentligen kommer från ett annat land var jag kanske van vid bestraffningar i form av smisk, eftersom i mitt gamla hemland var detta tillåtet och är det fortfarande. Jag har inte fått smisk så många gånger men det har hänt.

Det jag ska berätta nu hände för ca ett år sedan. På dagiset där jag jobbar fanns det då en liten pojke på 6 år. Han var väldigt söt, snäll och rar pojke som alla tyckte om. En dag när hans mamma (väldigt vacker tjej) skulle hämta honom råkade jag vara ensam på jobbet med honom och jag lät honom vara ensam på gården. När hans mamma såg detta blev hon väldigt arg och började skälla på mig och fråga hur jag kunde låta honom vara ensam. Jag blev helt paralyserad och kunde inte säga något till mitt försvar, kände att hon hade rätt.

Plötsligt tar hon tag i min arm, leder mig till kontoret skriver snabbt en adress på lappen och säger åt mig att komma dit samma kväll annars skulle hon se till att jag försvann från dagiset. Därefter gick hon ut, hämtade pojken och stack. Det tog några minuter innan jag samlade ihop mig och tänkte igenom hela situationen om igen och insåg att det är nog bäst att gå till stället jag fick av henne. Jag stack hem, tog lite mat i mig och somnade. Vaknade två timmar innan jag skulle dit, gjorde mig iordning och stack. Jag kom dit precis i tid, knackade på dörren och gissa vem öppnade.....jo det var mamman till pojken. Hon ber mig komma in samtidigt som hon säger att hon visste att jag skulle komma.

Vi satte oss i TV rummet, jag i soffan och hon på en stol. Hon frågade om jag visste varför hon ville att jag skulle komma och när jag svarade att jag inte visste det sa hon att hon tänkte straffa mig för mitt misstag idag, Då sa jag genom ett leende att det inte var sa farligt och att jag hade överblick över pojken. Då blev hon precis sådan som på dagiset tidigare idag, gick snabbt fram till mig, gav mig en örfil och sa att jag skulle får riktigt med smisk.
Det kan du inte mena jag är fan inte din unge sa jag till henne, men då sa hon att jag skull hålla käften och lyda och det var något i rösten som jag blev jätterädd för. Hon satte sig på stolen igen och sa att jag skulle lägga mig över hennes knä. Som en liten flicka gick jag bort och gjorde som hon ville. Då förklarade hon att jag först skulle får smisk utanpå mina byxor och sen skulle jag klä av mig helt och får mer smisk på naken rumpa och att hon skulle lära mig sköta mitt jobb.

SMACK.........första slaget, SMACK andra, hon slog snabbt och hårt och redan efter ca 10 slag kände jag tårarna rinna nerför kinderna. Jag bad om ursäkt och bad henne sluta. Hon knuffade ner mig, sa åt mig att resa mig upp och klä av mig. Självklart protesterade jag men då fick jag tre riktigt hårda örfilar och hon sa att det är bäst att jag lyder. Jag klädde av mig helt (kändes så pinsamt) och väntade. Hon tog tag i min arm, ledde mig till soffan och sa att jag skulle böja mig fram över armstödet vilket jag gjorde. Efter det hände något som fick mig att gråta som en flickunge. Hon slog först med handen och sen med livrem ca 50 gånger sammanlagt. Det sved i både hjärtat och på skinkorna. Efter det fick jag klä på mig igen och komma ut till köket. Där fick jag ett glas saft och hon förklarade att det där behövde jag och att hon skulle hålla ett öga på mig och att det var bäst för mig att sköta mitt jobb. Fick en kram och sen fick jag gå. Snacka om hur jobbigt det var att möta samma unga kvinna, bara några år äldre än mig själv i dörren nästa morgon.

NyareÄldre