Min Tante


Jeg må si det virkelig er en fin side, positivt at så mage kvinner skriver inn og forteller. Det jeg nå skal fortelle er en sann historie, det skjedde når jeg var 19 år.

Det var sommerferie og jeg gledet meg til å dra til min mors søster i England. Hun var sklit, ingen barn, men hadde god jobb så hun bodde i et stort hus.

Tante tok i mot meg på flyplassen som avtalt, og jeg må si jeg ble litt forbauset over hvor godt hun holdt seg, hun var tross alt 49 år. Dagen gikk med til å bli litt kjent i den lille byen og slappe av, jeg nøt hvert sekund av ferien. En dag måtte tante på et fremskyndet møte. Hun sa at det ville nok ta litt tid, så jeg fikk klare meg selv så lenge. Ingen problem svarte jeg, som enedlig fikk litt tid for meg selv. Jeg fulgte henne ut og så bilen svinge ut på veien. Så fort hun var ute av veien gikk jeg opp på soverommet hennes og begynte å utforske skuffer og skap. Jeg vet jo at det ikke var pent av meg, men jeg var nysgjerrig. Når jeg åpnet undertøysskuffen hennes fikk jeg nærmest sjokk. Det her var helt andre saker enn hva jeg var vandt til å se hos min mor. Fristelsen ble altfor stor og jeg kunne ikke la være å prøve noe. Jeg tok på meg et par brune strømper med søm og en hvit hofteholder. I det store speilet kunne jeg se meg selv. Jeg følte med en gang at slikt undertøy ville jeg bruke selv og (hvilket jeg gjør i dag), så jeg ble bare liggenede i senga og ta på strømpelårene mine og kose meg mellom bena.

Mens jeg lå i drømmeverden og koste meg selv ble jeg brått avbrutt av tante som sto mitt på gulvet, Jeg skvatt til og forsøkte pg skjule meg så godt jeg kunne. Javel Turid, hva gjør du her inne på mitt rom i mitt undertøy? Jeg kunne se at tante var sint, og fikk knapt stammet frem .. jeg bare prøver strømpene dine. Liker du dem spurte tante? Ja - utbrøt jeg, jeg vil gjerne bruke slike selv. Det kan vi ordne, men først vil jeg straffe deg for å ha snoket i mine saker. Ta på deg et par høyhelte sko og gå ned i dagligstuen. Jeg hadde ikke den villeste fantasi om hva som skulle skje. Straffe meg hadde hun sagt.

Nede i stuen ble jeg stående mitt på gulvet, naken, kun iført min tantes strømper, hofteholder og sko. Jeg følte meg utrolig flau. Tante kom inn rommet med et spanskrør og en veldig alvorlig mine. Jeg håper du skjønner at jeg ikke tolerer snoking i mitt hus, sa hun. Jeg var paralysert, skulle jeg i en alder av 19 år få ris? Før jeg fikk tenkt meg om fikk jeg beskejd om å bøye meg over bordet med rumpen i været. Spre benene skikkelig hørte jeg bak meg. Jeg skilte dem og var utrolig flau over at tante kunne se rett opp i rumpa mi og kjønnet mitt som glinset. Jeg vil gi deg 12 rapp, og du skal telle alle høyt. Spanskrøret danset på rumpa mi og jeg skrek. Det sved noe utrolig, samtidig som jeg ble litt opphisset. Jeg skjønte knapt hva som skjedde med meg før tante var ferdig med å rise meg. Jeg ble bedt om å bli stående i samme stilling. Du skjønner Turid, jeg vil ta tempraturen på deg i analen. Ikke for at jeg tror du er syk, men for at det er pinelig for deg. De ordene husker jeg den dag i dag, og hun hadde så rett. Jeg skvatt når hun førte tempen langt inn i rumpa mi. Slik skal du stå i femten minutter sa hun. Det var de femten lengste minuttene i mitt liv. Etter straffen var ferdig kom tante bort til meg og ga meg en god klem. Du har vært flink Turid, du skal få beholde de strømpene. Imorgen går vi og kjøper fler til deg.

rotting

Det var min beste ferie. Jeg kom hjem med 7 forskjellige strømper og en veldig sår rumpe.

Andre minner fra denne ferien kan jeg fortelle en annen gang.

NyareÄldre