Jag som barnvakt


Den här sanna berättelsen utspelar sig under den tiden jag var jobbade som hästskötare i England, jag var i tjugoårsåldern ungefär och hade varit i England i tre till fyra månader när paret Fergussons bad mig vara barnvakt åt deras tre döttrar. Döttrarna Sarah (10 år), Josephine (13 år) och Dot (16) ställde sällan till besvär och var mycket artiga och lydiga. Med den stränga uppfostran och med all aga som de fått sedan barnsben så hade de snabbt lärt sig att lyda.

Herr Fergusson sa till mig strax innan de försvann att de skulle komma tillbaka till klockan ett på natten och att hålla ett öga på Sarah då hon inte hade skött sig som hon borde den senaste veckan. Minsta felsteg från den unga damen och hon ska straffas på bara stjärten sa han till mig med stark röst, du klarar väl det, undrade han. Jag (som blev upphetsad av blotta tanken) kunde inte annat svara än:
-Yes, sir.... I think I'll should manage that!

Paret gick iväg och kvar var jag i det stora huset med de tre barnen. De var på varsitt rum och gjorde läxorna när jag efter ett långt tag, när det började bli kväll, kunde höra att Sarah (den tioåriga dottern) pratade med någon på sitt rum. Jag smög upp och fick se att hon inte alls hade gjort sina läxor som hon skull utan att hon talade i telefonen och hade gjort så i ett flertal timmar. Mina tankar for iväg och jag blev faktiskt glad över det eftersom jag ville lägga Sarah över mina knän och smiska hennes lilla stjärt.

Jag sköt upp dörren och klev in, hon såg förvånad ut och la snabbt på luren...
-So, have you done your homework, young lady? Frågade jag henne med barsk röst.
-Well, yes maam, she said.... mmm, actually not maam. Sa hon och skämdes.
Ok, jag måste tala om det för din far då när han kommer hem, sa jag med ett leeende på läpparna.
-Neeej! Utbrast hon. Snälla gör inte det, han kommer att aga mig och inte låta mig gå ut på flera veckor sade hon.
-Men Sarah, sa jag. Tycker du inte att du förtjänar aga för det här, frågade jag henne och klappade hennes huvud samtidigt.

Sarah tittade ned i backen och sa återigen:
-Snälla berätta inget för Far... Snälla!
-Ok, Ok, sa jag men ett straff måste du väl ändå få för det här? Låt mig ge dig den agan du förtjänar så slipper du iallafall utegångsförbud och din fars rotting.
Sarah, som många gånger hade fått smaka sins fars långa flexibla rotting behövde inte tänka länge på det utan svarade snabbt med ett nigande och ett:
-Yes, Maam, you can give me a proper spanking if you dont tell my father.
Ok, svarade jag, du kommer att få agan strax innan sängdags så du kan lägga dig ned efter ditt hårda straff. Jag ska också aga dig för att du inte riktigt har skött skolan den senaste veckan! Men inget gnäll nu utan byt om till ditt nattlinne och kom ned i köket sen.
-Yes, Maam svarade flickebarnet fogligt och neg djupt.

Efter att hennes syskon hade gått till sängs så kom Sarah nertrippandes till mig i köket i bara sitt nattlinne. Hon närmade sig sakt och harklade sig och sa:
-Maam, I am ready for my punishment!
Ok, då går vi upp på ditt rum sade jag och på vägen tog jag upp min breda borste.
Väl inne på hennes rum så satte jag mig på hennes säng och klappade mig på knät och sa:
-Lägg dig här Sarah, vi ska börja med lite lätt smisk!
Lydigt lade hon sig över mitt knä. Hon så många gånger tidigare fått smisk på sin stjärt att hon visste exakt hur hon skulle placera sig för att behaga mig.

Jag drog upp hennes linne till ryggen och tog hennes hår och lade det över till ena sidan eftersom jag ville se hennes miner medan min tunga hand landade på hennes lilla, men putande stjärt.
Jag höjde min hand och *KLATCH*, ena skinkan träffades.... *KLATCH* ännu en gång på precis samma ställe. Jag fortsatte aga flickans stjärt på precis samma ställe för bästa "effekt" *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* agan ekade mellan hennes rumsvägar och efter det femtonde slaget så kunde jag höra Sarah snörvla, hon grät utav förnedringen och av smärtan men hon skrek inte och hon låg mycket stilla.

Jag gjorde en paus och berömde henne för hennes beteende och sa att hon var en duktigt flicka. Jag smekte hennes stjärt innan jag började aga flickebarnet på andra skinkan *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* ytterligare femton slag träffade henne och då började hon precis svänga med stjärten för att lindra svedan på hennes röda stjärt!

Jag tog hennes hår och sa:
Det var uppvärmningen det, nu är det dags för lilla Sarah att bekanta sig med min breda borste. Sarah ryckte till och bad om nåd men jag svarade barskt att det inte var någon idé att tjafsa för om hon gjorde det skulle jag genast säga till hennes Far att komma hem och finna sin dotter fastspänd över matbordet med rottingen bredvid sig.
Sarah förstod allvaret i det och stillade sig.

Jag rullade ihop hennes tjocka duntäcke och tog hennes tre kuddar och lade dem i hennes säng. Därpå fick flickan placera sig, högt upp med stjärten, hon låg med putande stjärt och återigen tog jag hennes hår åt ena sidan såg hennes miner som agan skapade.
Jag höjde borsten och lät den falla hårt på ena låret, Sarah ryckte till och grinade illa *KLATCH* *KLATCH* två ggr till, nu lite högre upp på stjärten. Jag smekte hennes bak i all välbehag... snabbt så drog jag till med sex hårda slag till *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH* *KLATCH*, dessa var distribuerade utöver hela stjärten. Flickan lilla stjärt blev djupt röd och jag fortsatte bestraffningen tills dess att lilla Sarahs purpurröda stjärt pulserade utav smärta och tårarna förr nerför kinden, hon snörvlade och grät mycket, trots det så gav mig ett lydigt Tack efter smisket.
Du var mycket lydig sa jag... gå nu nerför trappen och ställ dig i hörnet bredvid Tv:n!

Sarah sprang ned och ställde sig i "skamvrån" med huvudet emot hörnet. Jag satte mig i soffan som stod bakom henne.
-Lyft ditt linne, sa jag. Hon lyfte på det och knöt en knut runt magen så det skulle stanna uppe. Låt mig skåda din mörkröda lilla stjärt nu ett tag för att se huruvida du ska få smaka på borsten något mer eller inte! Med lätt breddade ben och med händerna emot väggen ovanför huvudet lät jag henne så och gråta, skämmas och snörvla medan jag, enormt upphetsad, tittade på vad jag hade åstadkommit med min borste. Efter en kvart så tog jag ett stadigt tag i hennes långa hår, vände henne emot mig och läxade upp henne en sista gång med en mycket hård örfil och jag lät henne ännu en gång tacka för smisket innan hon gråtandes fick gå upp på sitt rum och sova (på magen)....

Ja, så gick det till hos paret Fergusson i England när jag var där, själv fick jag endast aga en flicka till under min vistelse där men det var mycket ofta jag fick se Herr Fergussons tunna flexibla rotting randa hans döttrars stjärtar både röda och blåa. Det hände även en gång att jag fick hålla i hans äldsta dotter en gång då hon trilskades. Men jag kanske kan berätta om det en annan gång!

NyareÄldre