Klara får smisk 2

Att få smisk på stjärten av mamma på sängen i mitt flickrum hade många olika konfliktfyllda känslor.

T.ex. när man kommit sent hem på natten, eller blivit inskickad på sitt rum för att få smisk - att sitta på sängkanten och vänta . . . på att mamma skulle komma. Madonna har sagt någon gång att väntan förknippar hon med smisk eftersom hon alltid fick vänta en stund på bestraffningen av sin mor eller vem det var, innan hon kom och Madonna blev lagd över knät. Samma för mig tror jag. den där pirriga väntan.

Det var också en skräckblandad spänning, förtvivlan och oerhörd skam när man var 18 - 19 - 20 år gammal och t.ex. kommit för sent hem; "Du ska få smisk på stjärten" -"Gå in på ditt rum och sätt på dig pyjamasskjortan - byxorna behöver du inte bry dig om att ta på dig". Örfilen hade redan landat på min kind och jag hörde mina lama protester som var så lönlösa, och den där konstiga längtan efter mammas aga var som bortblåst. Jag blev utom mig av förtvivlan och ångrade min "olydnad" så att jag ville byta liv med vem som helst just nu. Nu fruktade jag bara smärtan, svedan och framförallt förnedringen som väntade.

Mamma stod vacker, trött och orolig. " Hur kan du vara så arrogant att du inte förstår hur jag oroar mig när du inte kommer hem i tid"? - Förlåt mamma. - Jag har ju sagt att det blir smäll om du inte är hemma i tid"
Efter dessa typiska replikväxlingar fick jag oftast några hårda daskar i baken som bokstavligt skickade in mig på mitt rum.

Så satt jag ombytt på sängkanten i mitt typiska rosa - vita flickrum, iklädd pyjamasjacka, kände av dom där daskarna i rumpan som gav föraningar vad som skulle komma, men hade trosorna fortfarande på, som om jag hoppades att denna lilla lilla protest kunde ge mig tillbaka något av min självkänsla som ung söt flickkvinna, nyss vuxen med pojkvän på ett poolparty, - nu bara olydig tonårsflicka, som väntar på att få smisk av mamma.

Såg mig runt om på mina väggar med idolaffischer, John Lennon och andra killband, skolfoton med dom snygga killarna och mina tjejbästisar, -alla - skulle snart återigen bevittna när jag fick smäll, hur jag skulle få lägga mig över mammas knä med trosorna nere vid knävecket, dom skulle se min bara runda stjärt få massor med daskar, klatchar av mammas handflata och dom skulle se min stjärt rodna, bli riktigt röd, dom skulle höra mig snyfta fram Aj! Aj! Aj! Aj! och höra mig gråta som en barnunge över mammas knä; Snälla mamma, inte mera smäll" Dom skulle höra mamma" Det här förtjänar du verkligen unga dam, jag avskyr att behöva ge dig smisk men är så olydig, klatch klatch, kanske ska jag börja med att ge dig lite smäll INNAN du går ut så att du blir påminnelse vad som händer om du inte tittar på klockan ordentligt!!!Klatch klatch så får du gå ut på kvällarna med svidande rumpa i fortsättningen klatch klatch"

Allt det här skulle John Lennon på affischen och alla andra på väggen bevittna och jag skämdes redan inför dom. Som om jag svikit dom, avslöjat mig, eftersom jag fantiserade om dom, utmanade dom som unga vacker kvinna, matchade mina väninnor på skolfotot, tävlade om vuxenskap, bröst och former och killar, - och nu var jag bara en olydig barnunge mitt framför ögonen på dom.

Så kom mamma, ny utskällning, så satte hon sig bredvid mig på sängkanten och utförde hela denna pinsamma situation så vant så vant. Tog mig i armen och la mjukt ner mig över hennes knä. Det var så intimt just detta undergivna ögonblick innan. Hon var så sensuell. Luktade gott, hade håret utsläppt för natten, sin morgonrock i siden och utmanande nattlinne under och dom där perfekta runda brösten som nästan syntes helt och hållet under den blottade nattdräkten. Hon var vacker och omutligt sträng, och verkade trött på att ha en strulig tonårsflicka hemma som hon var tvungen att oroa sig för, sätta gränser för och smälla då och då.

Det var mjukt och undergivet och intimt att lägga sig över hennes knä, känna hur hon vek upp skjortan och mjukt och mycket bestämt tog tag i mina trosor och drog ned dom till knävecket." Du vet att du ska ta av dig trosorna också! "Så exploderade det mot skinkorna, klatcharna daskarna smällandet fyllde flickrummet och jag gav upp inför mamma, inför vittnena på väggen som skrattade åt mig. Mammas handflata arbetade målmedvetet och båda skinkorna fick rättvist av mammas kraft och intensitet.

Fortfarande upplevde jag bara sveda snart outhärdlig, men efter en stund kunde jag också känna hur värmen spred sig till underlivet som gned sig mot mammas mjuka knä. Jag tror aldrig mamma märkte det men då upplevde jag den där märkliga blandningen då smärtan delvis övergick i lustkänslor.

När mamma var färdig fick jag stapplande resa på mig, och förbjuden att dra upp trosorna lyssna på det avslutande förmaningstalet som skulle avskräcka mig från alla dumheter och nonchalans mot mamma i fortsättningen. Det hände att när jag svarade mamma - hon ansåg att jag fortfarande hade trots kvar i rösten - och jag fick på nytt lägga mig över knät för mera smäll!!! Men det var inte svårt att låta ynklig om jag bara kvävde den lilla upproriska ilska som tonårsprotesten ville skrika ut- jag var verkligen ynklig. Tårarna rann, jag snyftade som en liten barnunge- fortfarande då jag blev 19 - 20 år, och rumpan illröd, mitt framför ögonen på alla människor på min vägg, och min guldfisk!

Sen i sängen, på magen förstås, brydde mig aldrig om att ta på mig pyjamasbyxorna nu, även trosorna fick åka av. Låg med bar stjärt på magen och koncentrerade mig på efterdyningarna av bestraffningen. Mina egna avtagande snyftningar och ekot av mammas handflata på stjärten, hur den pulserade stack och sved och värmde och hettade, tomteröd.
Så valde jag. Istället för att genomlida den outhärdliga kränkningen allt innebar nu när man så gott som var vuxen, så smekte jag mig till lustkänslorna och minnet av mammas mjuka knä och det gick för mig flera flera gånger.

När morgonen kommer tar det bara några sekunder från det jag slagit upp ögonen, så känner jag en kränkande ledsen känsla i maggropen. Så kommer jag på; JAG HAR FÅTT SMÄLL! Jag ligger stilla kvar i positionen jag vaknade i. Minnet av agan kommer blixtsnabbt tillbaka, fast i stjärten känns det ingenting. Men minnet av bestraffningen pulserar i skinkorna ännu. Jag minns tydligt hela händelseförloppet som slutade med den stränga bestraffningen. Minns svedan som är borta nu. Minns tårarna och mamma som var så arg. Känner med händerna över min ännu bara stjärt, gnider försiktigt men känner varken ömhet eller känner av den glödande hettan från agan. Jag hade tydligen bra smiskhull, blev alltid lika förvånad när jag tittade mig i spegeln morgonen efter det blivit smäll och kunde förundrat konstatera att endast en svag nyans av rodnaden var kvar som efter avslutad aga var alldeles knallröd!

Ligger kvar på magen med stjärten bar och minnet av förnedringen över mammas knä gör mig upphetsad igen och jag börjar onanera. Sen hör jag mamma skramla i köket. Jag hatade att gå upp dessa mornar när jag blivit straffad och smälld och fått somna med svidande rumpa. Jag skämdes så att möta mamma i köket. Kunde inte se henne i ögonen. Skämdes oerhört och ville bara smita ut utan att möta mamma som blev tvungen att ge mig smisk och det ständigt och jämt! Att jag aldrig kunde växa upp! Att jag fortfarande betedde mig som en olydig barnunge och tvingade min unga styvmor till spankings. Jag märkte hur besvärligt hon tyckte det var med hela proceduren- få mig över knät, blotta min rumpa och daska och daska och daska i minst tio minuter medan hon hörde mitt jämrande och gråtande!

Klädde på mig trosor, slitna tighta favoritjeans och tröja och smög skamset ner i köket. Mamma var på gott humör och det var det bästa - att hon förlät mig så fort smisket och utskällningen var avklarad och jag fått skämmas ut och tänka över min olydnad.

Hon frågade om jag ville ha te och frukosten var framdukad. Efter mycket tystnad medan mamma rensade i köket och jag åt min frukost i tystnad satte sig mamma bredvid mig och sa att det inte skulle bli några utekvällar för min del på någon vecka framåt och hon hoppades att jag förstod varför hon måste vara så sträng med mig när jag inte kunde lyda dom tider jag fick. Jag nickade och sa skamset att jag förstod. "jag hoppas du förstår att jag kommer ge dig smisk på bara stjärten även i fortsättningen då du är sen?" Ja mamma svarade jag. Sen fick det vara bra och mamma och jag kunde vara " vänner" igen. Klockan sex är det middag och då är du hemma" sa mamma och gav mig några lätta klappar på rumpan när jag gick ut. Klapparna betydde förstås; annars blir det smisk! Fast för mig tog det någon vecka innan skammen över det som hänt helt lagt sig för denna gång.

Många gånger blev straffet som mest avskräckande med utegångsförbud på en vecka. Hade man nån fest på gång eller allrahelst dejtar så var straffet förödande. Minns ett tjejsnack jag och några tjejkompisar hade en kväll när vi sminkade oss hemma hos Julie och skulle ut. Vi kom in på spankings och dom flesta av oss (tre tjejer av fem) blev fortfarande hotade med spanking av våra föräldrar och fick det ibland, eller nån gång då och då. (vi var väl 18 år gamla vid detta tillfälle) Dom andra tjejerna som fick det var helt överens om att hellre a "quick spanking av mummy" än get grounded (utegångsförbud).

smisk

Smisket var pinsamt (alla var överens om hur pinsamt det var att fortfarande få lägga sig med stjärten bar över mammas knä) och gjorde ont men gick över, men utegångsförbudet kunde ju sabba mötet med drömkillen!!!

Så särskilt quick var inte smisket mamma gav mig förstås. Klatchandet varade i eviga tio minuter, (när jag inte fick en snabb omgång dask på stället över jeansbaken för någon mindre grej eller när mamma inte hann ta itu med mig på allvar. (Fast det kändes också ordentligt och jag skämdes lika mycket då.)

Under en tid i Sverige träffade jag i hemlighet en smiskintresserad tjej via smiskannons. Hon var bara 20 + och väldigt söt. Vi gjorde upp våra roller från början och jag fick leva ut rollen som sträng mamma för första gången. Hon tyckte att det skulle bli upphetsande att vara "olydig tonårsdotter" till mig, tyckte att jag påminde om Katarina Sandström nyhetsuppläsaren fast att jag var vit.

Jag pratade strängt som min egen mamma brukade och sa alla dom där sakerna: "Nu ska du få smäll" "Det var längesen du fick smäll unga dam" " Vill du ha smisk på bara stjärten nu?" "- annars får du smisk!!!"

Jag la henne över mitt knä och smiskade henne och hon berättade om hur hon fått smisk av SIN mamma när hon växte upp och så bytte vi erfarenheter som var väldigt lika. ( Fast hon brukade få smäll med hårborste)

Fast vi hade båda killar och kände en gnagande samvetsskuld till det vi höll på med. Som om vi var otrogna och det kanske vi var på sätt och vis.
Vi har slutat träffas nu.

PS Synd att man får läsa om smisk i kvällstidningar så sällan.
I amerikanska tidningar har alltid artister mer och mer öppna om sina smiskerfarenheter.
Madonna, Christina Aguilera Anna Kournikova (tennisspelerskan) har alla pratat om smisket dom fick i mycket sena tonåren av mamma- precis som jag!

NyareÄldre