Mamma, pappa, barn

Det var på 50-talet en gång när jag lekte med en flicka i granngården och hennes yngre syster. Deras mamma var väldigt sträng och flickorna fick ofta smaka riset.

När vi lekte mamma pappa och barn en gång så skickade den äldre flickan den yngre att hämta saft , sedan sa hon visar du din så visar jag min, jag drog ner mina byxor och visade min lilla snopp hon visade sin lilla mus som var några fjun på. Då ropade hennes syster, jag har sett allt nu ska jag säga till mamma så blir det inte roligt att heta Stina ikväll.

Strax efter kom Stinas mamma gående med arga steg och sa nu kommer du Stina du kan förresten gå med och titta på så får du se hur det blir när flickorna inte lyder. Hon tog Stina i armen och gav henne en dask i baken. Egentligen skulle du få smaka riset här och nu inför grannar och alla. Hon fick ytterligare fyra daskar innan vi kom in i huset.

Nu går du iväg och gör dej iordning för smisk Stina under tiden ska jag hämta ett nytt ris. Stina kom tillbaka iklädd nattlinne och med skamsen blick på mig gick hon fram till sin mamma som sa vet du vad du ska få nu, ja sade Stina ja ska väl få ris på rumpan när Sture tittar på. Lägg dej på sängen med en kudde under magen så rumpan kommer upp. Mamman sa dra nu upp nattlinnet över rumpan så får vi se, sedan tog mamman riset och började slå på rumpan.

Jag kände hur jag fick konstiga känslor i snoppen samtidigt som mamman sa ligg stilla med baken annars blir det mer. Det lät svisch -svisch och Stina började skrika. Det är ingen ide att du skriker för att Sture är här och ser på du ska få mer bara för det. Sedan gick mamman till hallen och hämtade mattpiskan. Nu ska vi pröva den här sa hon och slog flera rapp på rumpan som började bli blåröd.

Det är inte klart än sa mamman men gå och ställ dig i fönstret med rumpan bar och nattlinnet uppdraget så väntar du en stund medan jag dricker kaffe. Jag är så arg nu så jag vet snart inte vad jag gör med dej men jag såg att hennes bröstvårtor stod rakt ut och hon satt och gned sina ben fram och tillbaka.

Nu tror jag vi tar pappas livrem på slutet så det känns lite i baken. Kom hit och lägg upp dej igen röt mamman så ska du få tio rapp du skall själv räkna. Tur att du är ledig från skolan imorgon för du kan nog knappast sitta på din röv i morrn.

Sedan rappade hon Stina med livremmen. Mamman stönade och Stina skrek och räknade. Sedan sade hon till mig jag följer med dig hem och talar med din mamma jag ska bara gå på toa först jag hörde hur hon stönade på toa sedan hörde jag ett tjut och sen kom hon alldeles röd i ansiktet. Mitt straff kommer en annan gång.

NyareÄldre