Nina och Sussie


En tid senare så hör jag Sussie sitta och diskutera smisk med någon i telefon, då hon lagt på så frågar jag, vad var det där då. Sussie svarar äh det var bara Nina jag berättade för henne förut att det händer att jag får smisk av dig ibland, och hon är lite nyfiken på hur det skulle kännas att få smisk. Jag skrattar lite och säger då kan du tala om för henne att det är bäst att hon sköter sig när hon är här på besök. Nina som är 25 år är ibland på besök hos oss men hennes intresse för smisk har jag aldrig vetat om förut.

N några dagar senare så kommer jag hem från jobbet, och Sussie och Nina sitter i soffan och dricker te och äter mackor. Jag säger till dom att se till att plocka undan efter sig. Då yttrar sig Nina och säger är det inte det som gubbar är till för. Jag spänner ögonen i Nina och säger passa dig noga för att vara uppkäftig här. OK säger Nina vi ska plocka undan efter oss.

Resten av kvällen så är Nina lite små kaxig då och då men törs inte riktigt utmana mig. Då Nina ska gå och reser sig ur soffan så daskar jag till henne lite lätt på stjärten. Jag säger till Nina, du får nog jobba lite med din attityd annars kan det hända att jag lär dig veta hut. Nina flinar lite och säger hur då? Jag svarar det ska du allt få se. Sen åker Nina hem.

Ett par dagar senare så frågar Sussie mig om Nina får sova över mellan fredag och lördag. Jag svarar ja om hon kan uppföra sig!!! Sussie som står med telefonluren i hand svarar "Ja det lovar hon" Ja men då är det Ok svarar jag.

Fredagen kommer och jag kommer hem efter eftermiddagsskiftet, då jag kommer i vardagsrummet så ser det ut som en svinstia. Jag ryter till åt tjejerna NU FÅR NI VÄL FAN RÖJA UPP HÄR!!!! Sussie svarar ja och börjar städa direkt, medan Nina sakta reser sig och säger lite tyst jävla slavdrivare. Jag säger till Nina NU ÄR DET SISTA VARNINGEN!!!

Nina börjar sakta att hjälpa Sussie. Efter en stund så är det snyggt igen och vi sätter oss i soffan alla tre. Framåt tolvtiden så går tjejerna och duschar och sätter sig sen i soffan igen i varsitt nattlinne. Bara en efter liten stund så säger Nina, jaha få se om du klarar att uppfostra mig då gubbe. Nä nu jävlar säger jag och tar Nina i armen och slänger ner henne över mina knän samtidigt som jag drar upp nattlinnet på henne. Och sen börjar jag smälla henne med handen ganska hårt *smack*smack*smack*ca 30 smällar och Nina gnyr och snyftar lite.

Jag sätter tillbaka Nina i soffan och säger till henne att sitta still. Sen vänder jag mig till Sussie och frågar vad fan flinar du åt då? Öhh inget svarar Sussie. Kom hit Sussie och lägg dig över mina knän. Sussie lyder fint drar upp sitt nattlinne och lägger sig över mina knän. Jag ger Sussie 20 daskar med handen inte så hårda men dom känns ändå. Sen frågar jag Sussie har du flinat färdigt nu? JA och TACK svarar Sussie. Då hör jag Nina fnysa till. Sussie går tillbaka och sätter sig och jag vänder mig till Nina, Nå Nina är det första gången du får smisk. Ja svarar Nina. Ja då är det långt från tillräckligt svarar jag. Så jag tar Nina i armen igen och lägger ner henne över knäna. Denna gång så hjälper Nina själv till att dra upp nattlinnet. (hon tycker nog själv att hon förtjänar mer, och gillar det nog också) så nu drar jag ur bältet ur mina byxor och jag ser genast att Nina ser lite skraj ut nu.

Jag viker bältet dubbelt och smackar till henne hårt 10 gånger *Pang*Pang*Pang* Nå begriper du att uppföra dig nu då säger jag. Näää aldrig i livet, svarar Nina med gråten i halsen men ändå kaxig. Jasså är det på det viset svarar jag. *smack*smack*smack*smack* och efter 50 lagom hårda smällar med bältet så frågar jag henne igen, nå tänker du uppföra dig nu. Nina som nu gråter och snyftar lite, nu svarar JA jag ska uppföra mig nu. Jag säger eftersom det är första gången du får smisk så ska du slippa att niga och tacka för smisket, men om jag blir tvungen att smiska dig någon fler gång då ska du niga och tacka, är det förstått. Nina svarar mycket tyst, snyft ja får väl göra det då snyft. Så ja i säng med er nu och sätt fart säger jag. och tjejerna går och lägger sig.

Nästa dag är Nina ovanligt artig och hjälpsam och jag frågar henne om smisket gjorde något intryck på dig? Ja svarar Nina jag kommer nog vara snäll ganska länge nu, men jag har nog ganska lätt för att bli odräglig igen. *hon flinar lite* Då får jag väl ta hand om dig igen svarar jag och skrattar. Några timmar senare så åker Nina hem.

NyareÄldre