Klara får smisk

Hej smisksidan!

Jag heter Klara och har skrivit till er ett flertal tillfällen främst tidigare på gamla berättelser under min signatur Klara.

Jag är en kvinna som är 36 år idag och har berättat mycket om min lust för smisk som definitivt väcktes i tonåren eftersom jag uppfostrades strängt av min styvmamma där vi bodde i ett mycket konservativt område i USA där spanking var vanligare än ovanligare för mig och massor med tjejer även ända upp till 20 - 21 års ålder.

Själv fick jag alltså smisk på stjärten av min mamma (som var svensk) ända upp i 20 årsåldern, ja tills jag flyttade, ifall jag var "olydig" på alla sätt som en tonårstjej kan vara olydig på. Ni vet - komma försent på kvällarna, pojkvänner, rökning, anmärkningar från skolan etc.

Det hände väl ungefär 7-8 ånger om året att jag fick lägga mig över hennes knä med bar rumpa och få smisk (handsmisk, jag lovar det gjorde jätteont) och även flera gånger då jag fyllt 20!

Jag var en vacker välutvecklad ung tjejkvinna och upplevde smisket av min mamma med mycket blandade känslor. Jag kunde längta efter bestraffningen, känslan av att inte ha något val - att vara tvungen att lägga sig över min styvmammas knä, speciellt om jag kommit försent sent på natten och luktat både rök och alkohol (marijuana några gånger - OJ vad mycket smäll jag fick då).

Då på natten var min unga vackra styvmamma ännu vackrare där hon efter att kommenderat mig att ta av mig och sätta på mig pyjamasen (skjortan - inte byxorna) eller nattlinnet så satt hon på sängkanten och väntade. Då hade hon på sig sin sidenmorgonrock och man såg brösten skymta under och hon hade sitt långa vackra hår utsläppt och såg så drottninglik och sträng ut i sin skönhet. Så fick jag lägga mig med mycket darrande ben över hennes mjuka knä och med mjuka rörelser nästan sensuella justerade hon mig som den olydiga dotter jag var över knät för den som hon ansåg pliktskyldiga och nödvändiga bestraffningen.

Sen följde ju själva smisket när hennes handflata med både kraft och intensitet bearbetade min stjärt i cirka tio minuter så jag storgrät. Och då HATADE jag bara alltihopa. Hatade svedan, förnedringen, kränkningen, och hatade mig själv för att jag förtjänade smisk så stor jag var - för att jag tvingade mamma att ge mig smäll på stjärten som en barnunge! Fast att jag hatade att få smisk - när jag fick det. (Och det är ju det mest naturliga för alla tonårstjejer som får smisk av mamma) så kunde jag alltså längta efter det på något sjukt sätt- och efteråt när det var över och jag bara stod med händerna på min bara varma och röda rumpa och lyssnade på mammas förmaningstal- så kände jag en stigande upphetsning mellan benen som inte gick över förrän jag i sängen smekt mig själv till flera orgasmer och till sömns men svidande rumpa och till ljudet av mina egna snyftningar som så brutalt skickade mig tillbaka till flickstadiet - från den unga blivande kvinna jag faktiskt var.

Jag tror fortfarande inte att min styvmamma upplevde det som upphetsande att ge mig smäll även då jag var en attraktiv vacker 20 åring. Jag är övertygad om att hon helt enkelt var övertygad om smisk/spanking som ett absolut nödvändigt medel att uppfostra flickor med, och behovet var bara större ju äldre flickor blev i tonåren och de riktigt svåra disciplinproblemen började. Hon hade stöd i denna fråga från de flesta andra mammor hon kände i grannskapet som hade tonårsflickor och dessutom hade hon själv fått smäll av sin mamma tills hon var 21, då hon lämnade hemmet. Vid denna tid var hon endast 38 år.

Själv är jag kanske bisexuell men jag älskar män och har alltid varit med snubbar, men jag tittar alltid på vackra kvinnor och fantasierna med kvinnor har alltid varit med inslag av smisk. Kollar faktiskt in rumpor på söta tjejer i 20 årsåldern och fantiserar ibland att jag får vara deras stränga mamma i tio minuter, ha dom över knät och börja klatscha deras bara stjärt med handen precis som jag själv fått.
Nu ska jag berätta om ytterligare en händelse från min uppväxt i USA där sex och smisk på något vis var så sammanlänkat och på andra vis inte alls.

Jag är 19 år och mamma skulle ha stor garden-party för en massa folk och det skulle vara en överraskning för pappa. Som ni märker kallar jag min styvmor för mamma men så har det faktiskt varit.
Jag tror att mamma tvingat mig att hjälpa till och servera och fixa och hon var ganska stressad. Själv har jag länge spanat in en kille i samma skola och eftersom jag spanat in honom så var det alldeles självklart ömsesidigt - sånt pojktycke hade jag faktiskt. Han hade lovat mig att hjälpa mig med en cykelpunktering och jag smet ner i källaren och tog emot honom.

Vi kände inte varandra så väl och det var ganska genant och mesigt, för egentligen visste vi nog om att laddningen var ömsesidig. Blev alltid blixtkär i killar - men hade aldrig längre förhållanden för det fanns alltid grönare gräs . . .

Jag hade alltså smitit undan från festförberedelserna och så var han färdig med lagningen och vi stod där tre decimeter från varandra, tysta. Jag hade håret i en lång fläta och ett par tunna mycket tighta bomullsbyxor på mig med blixtlås där bak, och en T-shirt med BONO på. HAN var en jeanskille med Paul Newman- ögon och så plötsligt men lika oundvikligt var vi i varandras armar- utan ett ord. Han var underbar att kyssa och hans händer var mjuka när dom gick över min kropp och stannade och smekte min runda väldigt killomtyckta stjärt. Jag var för övrigt smal om midjan och hade väl lagom stora bröst och hans händer var elektriska.

Tiden stod stilla och vi hånglade och han hjälpte mig att hitta till blixtlåset i hans gylf som innehöll något stort och hårt och som jag ville ha. Han kändes stor i min kupade hand, och jag satte mig till slut på knä för att jag ville se honom. De neddragna jeansen blottade hans vita kalsonger och vältränad mage och ben och något stort som ville befrias från det trånga tunna tyget. Jag fick med svårighet ner kalsongerna och hans kuk svajade lyckligt av friheten. den var stor och faktiskt - ovanligt vacker och jag tog honom i munnen. Tyckte om det - att ta mina första dates i munnen innan jag legat med dom. För att känna deras smak först, länge och grundligt lära känna hans kuk först genom att känna och svälja smaken av den.

Vet inte hur länge jag sugit och smaskat och jag började bli beredd att ta emot hans säd som en förrätt inför middagen i trädgården. Då hörde jag mamma ropa argt uppifrån huset. Jag drog snabbt ur hans kuk till hans stora frustration och sa att jag måste skynda mig - livrädd för att mamma skulle få för sig att gå ner i källaren och hitta mig. Medan jag suger av grannkillen! Jag hjälper honom att få på kalsongerna igen och jag tycker han ser söt ut med dom putande kalsongerna som knappat räcker över hans kåta stackars kuk. Jag kysser honom snabbt men han drar sig ovilligt bort från mina läppar - säger att han inte tycker om att känna smaken av sin egen kuk- jag säger glatt att det borde han göra - den smakar underbart! Jag springer upp och mamma är arg- jättearg och undrar var jag hållit hus. Hon tar in mig i köket och jag får svårt att förklara varför cykelkillen skulle behöva mig därnere när jag har så mycket att göra.

En del väninnor till mamma har redan anlänt och jag hör deras röster och dukningen är inte ens påbörjad - av mig! Så tittar mamma bort mot köksdörren för att försäkra sig om att vi är ensamma och så får jag den första dasken på högra skinkan så att jag hoppar till av krafter, den plötsliga svedan och chocken. Det smäller till som ett pistolskott i köket och jag ropar ut ett AAaaj. Jag förstår genast HUR arg mamma varit och så kommer dask på dask medan jag står lutad mot diskbänken och vad som var absolut otänkbart för mig eller från nån tjej jag kände som blev smiskad på stjärten - var att skydda den med händerna. det fick man ABSOLUT INTE göra för då fick man en mycket värre omgång och det var bristande respekt mot föräldrarna.

Köket fylldes av smällandet mot min stjärt och jag var bara lättad över att mamma inte hade tid att dra ner mina byxor och trosor- men det gjorde lika ont för det. Från att ha haft en okänd killes kuk i munnen och hånglat så att jag var alldeles blöt i trosorna fick jag nu stå där med stjärten vänd mot mamma och få smäll. DASK DASK DASK DASK DASK - kanske jag fick 30 snabba men hårda daskar innan hon med en avslutande dask sa åt mig att jag verkligen borde ha mera smisk om hon hunnit eftersom jag inte kunde sköta det jag skulle göra utan att smita iväg till mina grejer. Hon gav mig en snabb order om att servera drinkar och så lämnade hon köket.

Jag skämdes och kände mig jättedum - återigen som den olydiga flickunge jag så ofta känner mig än idag. Jag stod kvar en stund - gned mig reflexmässigt om rumpan. Det tunna bomullstyget och trosorna hade inte skyddat mycket mot mammas arga irriterade handflata, och stod så fortfarande när plötsligt en väninna till mamma stod bakom mig i köket. Hann inte ens reagera och hon måste ha sett mig ett ögonblick stå där och gnida mig om rumpan. När jag vände mig om såg hon dessutom att jag var röd av skam i kinderna och tårögd.

Väninnan - i mammas ålder en stilig kvinna med blont kort hår förstod ju genast det uppenbara. Varför hon sett mamma argt komma ut ur i köket och säkert också hört det smällande klatchande ljudet. Hej sa hon med ett leende. Vet du vad salladsbesticken är? Jag pekade på översta lådan och försökte gömma mitt skamsna tårögda ansikte. Försökte raskt smita ut. You must be Klara sa hon. You just got a spanking didn't you? Jag nickade eftersom det var så uppenbart och hon varken försökte låtsas om att det inte hänt eller genera sig över det. Men oj vad JAG skämdes. Why did you get a spanking? frågade hon. I forgot to help mum with the preparations. svarade jag lamt och ville bara försvinna genom marken. Well sometimes I need to spank my daughter too, she's seventeen, but don't forget that your mother loves you. Now off you go so you don't get any more spankings from your dear mother!

Jag försvann ut genom köket och ut till de anländande gästerna serverandes drinkar, kände männens kåta blickar och kände en lång stund svedan i rumpan. Mest av allt anade jag hur mammas vännina skvallrade till de andra kvinnorna om att jag fått a quick spanking av mamma i köket, och ni kan väl tänka er att gå omkring på en fest när man är 19 och ana att dom flesta vet att man får smisk fortfarande! Jag slapp iallafall mer smisk av mamma när gästerna gått, många sa också till henne att jag var nice and cute little girl.

Killen som inte fick mig osade runt gardenpartyt hela kvällen. Till slut fick vi varandra och det var en tröst att bli tagen av honom, i källaren igen, men det kan jag berätta en annan gång.

NyareÄldre