Välförtjänt aga


Jag är en kvinna i trettioårsåldern som kom till Sverige i tjugoårsåldern för att kärleken till en man tog mig hit. Jag har många gånger i hemlighet läst andra kvinnors berättelser på denna sida och känner igen mig i så mycket och tycker det är upphetsande. varför jag tycker det är upphetsande med smisk har jag svårt att förstå för det är ju så kränkande att få.

Min nuvarande man vet inget om denna längtan och ingen av alla män jag varit med heller.
I mitt hemland var jag en mycket framgångsrik ung lovande konståkningsflicka. Min egen mor var en berömd tränare och tränade mig minst fyra kvällar i veckan efter skolan. Det var ett hårt liv och i tonåren var jag en mycket vacker ung flicka som hade alla andra intressen än konståkning. Pojkar avgudade mig och jag hade killar. Men fick tvungen att skolka för att träffa dom i smyg. Min mor förbjöd mig eftersom det tog tid från träning och studier.

Redan i 17 års åldern var jag fysiskt mycket utvecklad ung kvinna och mitt vackra utseende skulle vara bra för min "karriär" i konståkning. Jag skulle bli vackrare och bättre än Katarina Witt. Men i 17 - 18 årsåldern blev det mycket bråk med min mor och jag var ledsen över min ofrihet.

Min mor straffade mig fortfarande med ris på bara stjärten om jag inte lydde. Riset hängde bakom dörren i mitt flickrum och skulle hänga som en påminnelse för mig. Det var hemskt pinsamt och jag gömde alltid undan det om jag hade en kompis hemma. Men hängde det tillbaka innan mor såg. (En gång glömde jag hänga tillbaka och fick smisk av min mor för att jag hängt ner det.) Killarna träffade jag aldrig hemma utan på caféer och hade faktiskt sex hemma hos en pojke på hans vind.

När jag var 19 hade jag en tävling framför mig och vi tränade hårdare än nånsin. Jag hade blivit med barn med en ung man och i förtvivlan lyckas göra en abort med hjälp av hans kontakter i partiet utan att min mor fick veta. Det var en mycket jobbig tid och jag var slarvig och okoncentrerad på min skridskoåkning. Mor var mycket arg och skällde på mig och jag fick göra om mitt pass flera gånger. Det var andra unga flickor och deras tränare i ishallen samtidigt och såg hur dåligt det gick och jag surt svarade tillbaka till min mor. Jag var uppkäftig.

Till slut när jag åkt fel och slarvat 100 gånger till vinkade mor på mig att jag skulle åka och sätta mig. Hon sa att jag skulle ta av mig skridskorna och följa med till omklädningsrummet. Jag gjorde som hon sa och trodde vi skulle åka hem. När vi kom till omklädningsrummet stängde hon dörren om oss så vi blev ensamma. Så sa hon att jag skulle straffas för min nonchalanta inställning. Jag skulle få smisk på stjärten!

Jag sa nej, mamma, mamma, snälla, snälla och blev så fruktansvärt generad. Jag hade inte fått smisk på nästan ett år och trodde att jag nu var vuxen och skulle slippa det barnsliga hemska straffet. Men mor bad mig att dra ner mina nylonstrumpbyxor och trosor jag hade under konståkningskjolen. Jag började gråta och försökte be min mor att slippa det var så kränkande, nu när jag var en vuxen ung kvinna.19 år! Men mor sa att jag fortfarande var flicka som behövde smisk. Mor hjälpte mig att dra ner mina strumpbyxor och trosor medan jag grät och skämdes så att jag skulle dö av skammen. När det var nerdraget till knäna la hon mig som hon brukade över sitt knä där hon satt på bänken i omklädningsrummet. Hon lyfte upp kjolen och jag kände den kalla luften i ishallens risiga omklädningsrum om min nakna stjärt. Jag stirrade i betonggolvet och hoppades att allt var en mardröm som jag snart skulle vakna. Mor hade inget ris. (Ibland fick jag smisk med bara hennes hand)

Så började hon smiska min stjärt jättehårt med handen. Klatch klatch klatch ja ni vet hur det låter . . .jag fortsatte att gråta och bara hoppades att inga vaktmästare eller någon annan flicka hörde när mor gav mig smisk. Mor smiskade mig hårdare än någon gång och jag grät och skrek så tyst jag kunde. Det sved väldigt mycket och jag trodde hon aldrig sluta.

Jag fick säkert smisk i tio minuter medan mor inte sa ett ord. Mor var så arg och smiskade mig och det enda som hördes var min gråt och aj, aj, aj och klatch klatch klatch på minnakna stjärt. Sen fick jag resa mig upp på skakiga ben och mor sa att nu skulle jag göra om hela programmet igen på isen - utan fel! Jag var röd i ansiktet av gråt och röd på skinkorna naturligtvis och jag kände försiktigt gned mig om stjärten innan mor sa att hon var färdig med smisket just nu och jag fick dra upp strumpbyxor och trosor. Jag drog upp dom mycket mycket försiktigt och snyftade som ett litet barn. Bara ni flickor som får/fått smisk VET hur det SVED för mig i stjärten! Sen fick jag torka tårarna och gick ut i ishallen. Jag tänkte bara att alla som såg mig visste att jag just fått smisk och skämdes som jag aldrig någonsin skämts i hela mitt liv. Varken före eller efter. Några flickor jämngamla visste säkert att jag fått smisk, (dom fick det själva ibland, det vet jag) dom viskade till varandra för dom vet hur man ser ut när man just fått smisk, och nästan tittade på min stjärt som om dom skulle se hur röd jag var under dressen. Sen fick jag åka ut på isen igen. Livrädd för att göra fel - och få mer smisk av mor. Jag koncentrerade mig fast det sved i stjärten och jag var röd om kinderna för skammen. Jag lyckades. Mor sa att jag kan - om jag skärper mig. Och att det kommer att bli smisk varje gång i omklädningsrummet om jag inte skärpte mig. Från och med nu.


Nu fick ni en sann historia från en av många gånger jag fått smisk av mor. Ibland med ris, ibland med handen. I mitt hemland var det ganska vanligt med smisk. I Sverige borde nog flickor få mera smisk. Särskilt i tonåren.

I tonåren tillfredsställde jag mig själv sexuellt när jag gått och lagt mig i sängen dom dagar jag fått smisk. För att slippa bara skämmas för att få smisk när man är en ung vacker kvinna och nästan vuxen så gjorde jag mig upphetsad och tänkte att smisket jag fått var av en man som hade bageriet. Att det var HAN inte mor som jag fått lägga mig över knät på.
Och fått så mycket smisk!

NyareÄldre