jag agar min lillasyster

Jag tänkte berätta om den gång jag straffade min lillasyster Elin. Det var några år sedan då jag var 17 år gammal, min utvecklade kropp och mitt långa blonda hår var mycket finare på den tiden än vad det är nu.

Jag och min syster hade sedan tidig ålder blivit agade av Far om det var någonting som vi hade gjort. Jag vet inte om det hade med mina sexuella fantasier att göra, jag har alltid älskat att både ge och få aga. Iallafall så skedde detta som sagt när jag var 17 år gammal, min syster var då 15 år. Hon var en kort flicka, ganska välutvecklad, slank kropp med smal midja och klädde sig utmanande och som alla andra 15-åringar var hon naiv, kaxig och tror att de vet allt.

Efter att ha varit ute och kommit hem så kom jag på henne läsa min dagbok på mitt rum, hon hade dessutom rotat igenom hela mitt rum för att finna den. Jag blev ursinnig och ett bråk utbröt mellan oss. Far hörde oss och kom springande uppför trappen, han tog tag i vårt hår, drog huvudena tillbaka och frågade vad som stod på. Jag berättade snabbt vad som hade hänt och Far frågade snabbt Elin om detta var sant. Lilla Elin nickade och såg på Far. Han släppte mitt hår men tog ett allt hårdare tag om hennes, jag såg på hennes min att det gjorde ont.

-Nå, detta tolereras icke, sa han. Elin, en dagbok är mycket privat och det gäller dessutom också ett rum, inte får man rota och läsa andras saker heller?
-Nej, Far, sa Elin
Far tittade på mig och sa:
-Du Cassandra, är gammal nog att aga din olydiga lillasyster själv, du har min tillåtelse till det, se till att hon aldrig mer upprepar detta.
Jag neg och sa:
-Ja, Far. Jag smålog lite emot min syster. "Hon skulle nog få" tänkte jag.
-Men, Far, protesterade Elin... mer hann hon inte förrän Far gav henne en hård örfil.
-Och du! Röt han. Du lyder din syster till fullo. Låt henne tukta dig ordentligt.
-Ja, Far, klämde Elin fram av rädsla. Hon visste att om hon inte gjorde som Far sa så skulle hon bli tuktad av honom på ett sätt som hon INTE såg fram emot. Hon hade med andra ord inget val än att låta sig förnedras och agas av mig.

Jag blev blöt mellan mina ben när jag tänkte på vad jag skulle få göra med min syster. Far gick nu från rummet och endast jag och Elin var kvar.
Elin satt skamset på sängkanten iklädd sina vita tajta jazzbyxor och sitt korta urringade linne. Runt halsen hade hon ett läderhalsband.
-Nå, Elin, nu ska du få så du ångrar dig.
-Håll käften, sa hon.
Jag gick emot henne och gav henne en örfil.
-Du hörde vad Far sa, vill du att jag ska ropa på honom kanske? Sa jag och gav henne en örfil till
-Nej, sa Elin tyst.
-Så du lyder mig från och med nu.
-Hmm, svarade Elin.
Jag tog tag i hennes hår, tittade in i hennes ögon och sa:
-Ja, Cassandra, säger du.
-Ja, Cassandra svarade hon nu och det gjorde mig kåtare att jag hade makten över henne totalt.
-Första ska flickebarnet få aga på stjärten för att du är kaxig sa jag, jag kastade ned henne på mage i sängen, snabbt och metodiskt började jag med handen smiska hennes stjärt utanpå henne jazzbyxor, Elin låg fogligt stilla. Efter åtskilliga slag så drog jag ned hennes byxor till knäna. Be om att få mer aga nu Elin, sa jag
-Ge mig mer aga, sa hon lydigt...

Jag grabbade jag i min breda borste som låg bredvid sängen. Utanpå hennes små stringtrosor agade jag hennes redan rosa lilla stjärt. Efter tio hårda slag så började hon gny och svänga med stjärten. Jag tog ett hårt tag om hennes stringtrosor och drog dem uppåt, hårt.
-Elin, ligg still och låt mig aga dig ordentligt.
Slagen lät högt och hon började att ge ifrån sig höga ljud av smärta vid varje träff.
När hennes lilla stjärt var mörkröd så slutade jag.
-Ligg still, sa jag. Elins tårar hade blött ned min säng, hon var fylld av skam och jag var fylld av kåthet. Jag ville inte sluta aga henne nu.

-Ställ dig upp, sa jag och Elin lydde, jag tog av hennes byxor helt men lät henne ha sina trosor på sig. Jag ställde mig bakom henne, beskådade hennes stjärt, jag la hennes händer ovanpå hennes huvud. Hon lydde och stod nu där. Hon var nu så fylld av skam att hon var röd i ansiktet och jag såg hur mycket hon skämdes.
Helt plötsligt öppnas dörren och min Farbror kommer in.
-Jaså, säger han. Jag ser på Elin att hon helst inte vill vara där just nu! Er Far sa att Elin hade varit olydig och att du straffade henne, fortsatte han. Tänkte bara se hur det går.

Jag såg att han tittade på Elin, han beskådade hennes kropp och sedan hennes stjärt.
-Oj, du har agat flicksnärtan ordentligt sa han...
Samtidigt som han sa det såg jag hur det "sprätte" till i hans byxor, han gillade det och blev kåt av det. Han gick fram till Elin som fortfarande stod fogligt still. Han tog sin hand och lade den på hennes aningen fylliga, mörkröda och varma stjärt. Hans stora hand kupade sig över hennes ena skinka, han smekte henne lite för att känna huruvida hennes stjärt mådde efter smisket.
-Jag tänkte hjälpa dig aga den olydiga, ofogliga, flickan, sa han och samtidigt som han sa det så ryckte Elin till... hon visste att Farbror Bo gärna agade oss om han fick chansen, och det fick han ju nu.

Bosses hand gick från hennes stjärt upp på ryggen till hennes linne, axelbandet tog han ned på axlarna och med ett ryck avlägsnade han hennes linne.
-Nå, Cassandra, ska vi straffa henne mer?
Jag blev om möjligt ännu blötare av tanken och svarade med darrig röst:
-Ja, ja, vi agar hennes lilla stjärt ännu mer. Bosse log åt mig till svar... han visste också vad agat gjorde med mig, mellan mina ben.
Min nu helt fogliga syster stod still, nu visste hon att det minsann inte var någon lek, men Farbror Bosse i samma rum så var det verkligen ingen lek. Med ännu ett ryck på tog Bossa av Elins BH, och nu var hon endast iklädd sina små string. Hennes små bröst guppade till när han tog bort den... hans händer "råkade" snudda hennes små, men vackra bröst när han tog av den.
Vi band fast Elin så hennes späda kropp spändes över mitt bord, med hennes fötter knappt i backen och väl bresade så tog Bosse sitt skärp, han strök Elin med det på ryggen oh frågade om hon ville smaka på det?
-Nej, darrade Elin till svar, Snälla farbror, aga mig inte... jag ska lyda.
-Nej är fel svar, svarade Bosse till henne. Det svaret kommer att ge dig extra aga! Är det OK? Frågade han!
-Ja, svarade Elin.
-Bra, puta då ordentlig på stjärten Elin, och det gjorde hon, Elin putade och både jag och Bosse såg in i hennes underliv. Bosse agade henne inte direkt. Han smekte hennes stjärt, hans fingrar snuddade mellan hennes ben. Det sprätte i hans byxor, han tittade på mig och jag mötte hans blick, han såg att jag såg!

Det svischade till ett antal gånger, Elins stjärt guppade och hennes bak färgades med röda ränder. Hon skrek och tjöt, hon svängde med stjärten. Bosse agade henne med tio rapp för att sedan fortsätta smeka hennes bak. Elin gillade att han smekte henne för det lindrade rappens sveda.

När jag såg Bosse smeka Elin så pirrade det så mycket i mitt underliv att jag inte kunde hålla händerna i styr, jag satte ned handen för att smeka mig, bara en liten kort stund. Bosse såg det och vände sig emot mig. Han gick ett steg närmare och han satte ned handen mellan mina ben, utanpå mina byxor och drog handen en gång uppåt. Jag blev generad men log. Jag blev upphetsad av den förbjudna situationen och gjorde likadant på honom också, jag kände hans uppsvällda, hårda, långa penis innanför hans jeans. Hans händer letade sig upp till mina bröst, han kupade sin hand om mitt högra bröst, jag slöt mina ögon och lät honom massera det i hans hand.
Han slutade efter ett tag för att koncentrera sig på Elins stjärt igen...
-Nå, Elin sade han, du skall till sist agas av min hand tills dess att jag tycker att du fått nog. Låter det bra?
-Ja, Bo, det låter bra, hörde man Elin trycka fram.

Samtidigt som Bosses högra hand träffade Elins stjärt och började smiska henne på ömsom skinka så tog hans vänstra tag i min hand och förde den mellan hans ben. Jag, som var helt upphetsad av agat gjorde som han vill och smekte hans penis medan han agade min lillasysters röda, lilla stjärt... Jag gjorde hårdare och hårdare. Samtidigt gav han hårdare och hårdare smisk till Elin. Jag smekte mig själv till orgasm och sedan fortsatte jag smeka mina bröst. Bosse tittade på mig, han kved tyst till och jag kände hur hans penis lämnade ifrån sig en enorm sats innanför hans byxor. Han lossade Elin och höll ett litet föredrag om hur hon skulle lyda och sköta sig i fortsättningen. Elin neg och tackade för smisket och sedan gjorde hon likadant emot mig för att sedan gå till sitt rum och skämmas.
Farbror Bo och jag är de enda som vet vad som hände på rummet, vi skäms nog lika mycket båda två... vi sa aldrig något om det, inte ens till varandra.

NyareÄldre