Rysk aga 2


...så där stod jag med pingisracketen i min hand och alldeles fuktig mellan benen. De båda flickebarnen stod lydigt emot väggen, helt stilla.
Jag ställde mig bakom Natasha, smekte hennes rödrandiga stjärt med racketen i små cirklar.
-Do you know what will happen? frågade jag och Natasha nickade
*SMACK*
Jag gav henne et slag och utbrast:
-Answer me child!
-Yes, Ma'am, sa hon lydigt.

Jag placerade henne på mage i sängen med tre stora kuddar under skötet så hennes aningen mulliga stjärt putade rakt upp, hennes slanka ben särades kraftigt av mig och jag såg rakt in i hennes unga underliv.
-I wont tolerate any sound coming out of you, Natasha. Is that understod?
-Yes, Ma'am, svarade hon lydigt.
*SMACK* *SMACK* *SMACK* *SMACK* *SMACK* *SMACK* *SMACK* *SMACK* *SMACK* den intensiva agan ekade mellan rummets väggar, den unga och förut mycket stygga flickan ryckte till vid varje slag men av rädsla yppade hon inte ett ljud, endast en del snörvlingar hördes och jag såg att tårarna rann nerför hennes kind.
I *SMACK* hope *SMACK* you *SMACK* will *SMACK* learn *SMACK* to be *SMACK* a good *SMACK* girl *SMACK* from *SMACK* now on *SMACK*. Will you?
-Yes, yes I will, I will obey you, ma'am . I will do whatever you want me to...
-Thats a good girl, sa jag samtidigt som jag strök insidan av hennes lår med min hand. Hennes nu purpurröda putande femtonåriga stjärt var het som eld. Jag smekte den, från knäna och uppåt och ned igen med fingertopparna långt in på låren.
Natasha satte jag ned på golvet på knäna med händerna på huvudet och benen brett isär och med putandes rumpa fick hon sitta för att låta svedan sprida sig medan jag fokuserade på Jaana.

- Jaana, get over here, sa jag. Jag satt på sängen och Jaana trippade snabbt till mig och ställde sig framför mig. Hon neg, Yes, ma'am, sa hon. Jag sträckte fram handen för att smeka hennes röda lår som var röda efter Stefans läderbehandling, does it hurt? frågade jag och hon nickade till svar.
-Thats good, beacuse you have been a very naughty girl and you deserve more spanking, don't you?
hon neg djupt och svarade:
-Yes, ma'am, I have been bad, and I need a spanking.

Jag ställde mig upp och tryckte ned henne på golvet så jag stod ovanför henne. Hon stod då på knä mellan mina ben med den vackra stjärten under mig. Med Stefans bälte smekte jag henne och sa:
-So, how old are you my child?
-I am sixteen, ma'am.
-And that times three is 42! Sa jag, thats how many whacks you'll get for beeing bad.
-Yes, ma'am.
Jag såg på Stefan som nu hade ett rejält problem med att få sin erektion att inte märkas. Han gjorde tummen upp åt mig.

Med hans breda läderbälte agade jag den lilla flickan putandes stjärt metodiskt utan uppehåll. Rappen brände så mycket att hon inte kunde hålla sig från att svänga med stjärten, men jag håll henne fast med mina ben.
När det var klart snyftade Jaana högt och hennes stjärt hade lodräta läderstreck över sig, här och där hade huden brustit och man kunde ana lite blod där men det var inte mycket.
-That will teach you a lesson, you young, naughty girl, sa jag spydigt.
Jaana hade för ont för att svara. Hon placerades liksom sin syster på knä med putandes rumpa och benen brett isär, mitt emot henne.
-That will teach you both a lesson, that spanking was for all the naughty and bad things you have done during this week and the week before. Now I will punish you so that you wont do it again!!!! sa jag strängt.

Både Jaana och Natasha ryckte till när de hörde detta, men de vågade inte annat än att lyda.
Jag gick runt dem för att inspektera deras kroppar, jag beskådade båda systrarnas vackra kroppar, tittade på stjärtarna som var rödare än rödast. Jag klatschade på dem och de ryckte till av det.
Jag hade tidigare sett en del hopprep på deras rum, flera tjocka rep och ett tunt plastrep ca 4-5 mm tjockt.
De tjocka repen använde jag till att binda deras händer ihop med varandra och upp emot taket. Systrarna stod fortfarande tätt mitt emot varandra, spritt språngandes nakna (med undantag för stringtrosorna), nu med händerna ovanför huvudet. Det tunna repet klippte jag mitt itu så det blev ca 90cm långt. Flickebarnen fick också var sin ögonbindel.


-Ten lashes, sa jag with the rope!!!!
Det ven i luften innan repet träffade Jaanas redan ömma stjärt, alldeles på stjärtens överdel för att lämna ett rött, aningen blodigt märke efter sig. Hon skrek och vek sig emot sin syster...
*SVIIISCH* det ven ännu en gång, denna gång träffade repet Jaanas lår... hon skrek högt och låret blev liksom resten rödrandigt.
-Please, ma'am, dont spank us more. Please, I beg you we'll do anything.
Nu gav jag två snabba rapp till Natasha, det ena träffade underdelen av hennes rygg och det andra underdelen av hennes stjärt. Hon skrek som sin syster.
-Ok, maybe thats enough for you then, sa jag. Jag gick fram emot de gråtandes unga systrana och kände på deras stjärtar, jag kunde känna valkarna efter agan och jag kände mig nöjd med mitt jobb.

Jag strök undan Jaana hår från hennes öra och viskade i det:
-You've been good now... do you feel pleesed with the punishment? Hon neg sjupt och svarade fogligt:
-yes, ma'am, I really deserved it and now I feel pleased. Both me and my sister is wery pleased with the punishment.
-Good girl, sa jag till svar.
Jag gick fram till Stefan:
-De har nog fått nog, sa jag. Jag lade min hand mellan hans ben och kände den enorma penis som dolde sig därinne, jag smekte den en aning innan jag retfullt tog bort handen.
Lika retfullt höjde han handen och tog tag i mitt ena bröst, han masserade det och stängde ögonen för ett ögonblick. Jag drog mig undan. Tillbaka till systrarna för att ta bort dem från repen och lossa ögonbindeln.

Jag frågade Stefan om han hade hudlotion och det hämtade han. Med varsin syster över våra knän så masserade vi deras röda stjärtar med hudlotion och berömde dem för deras foglighet och lydighet. Vi såg på varandra, han med sitt jättestånd och jag med en blöt blick, vi log åt oss själva. Jaana och Natasha var från den dagen två fogliga flickor som lydde mig och Stefan till punkt och pricka samt gärna passade upp på oss i deras små åtsittande kläder. Allt eftersom åren har gått så har ju flickorna anpassat sig till vårt samhälle och idag är de 20 och 21 år och de har blivit några av mina bästa kompisar. De har erkänt att de alltid har gillat att bli dominerade och agade som småflickor så jag antar att även de fick ut något "fuktigt" av agan. Vem vet, jag kanske berättar mer om dem senare...

NyareÄldre